Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:22:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... revica, pr nas je bilo včeraj tako, danes pa sicer spi, ampak kašlja za pop.z.dit Bo pa jutri spala do 11h, tak ko je naš dans ž ja, vi ste tudi bogi... a še ni nič napredka? še vedno ušeska bubajo? sej naša itak vedno spi nekje do 10h (z mano seveda) zdržita, vsak za eno, sej bo juti bol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:23:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... A res, ojoj . A jo tudi sicer kaj matra? ne, samo je že spala, pol pa se je (tik pred koncem Poirota ) zbudila in nakidala cel kup je dragi poskrbel za to, ker sem mogla konec videti - obožujem Poirota Sicer pa je tako - ona se zbudi, gre v kravco, nato se usede in gleda, nato začne žlobudrat in se smejat tako, da ji ne morš zamerit pol pa začne telovaditi - upra se na ograjico ali na noge enega izmed naju in se vzpenja noge lahko že čisto stegne tale naša telovadka. Skratka, včeraj nama je to počela od 0.30 - 3h zjutraj Zobkov pa itak nimamo - tako kot vi Uff vaša telovadka je pa nočna ptička . In se pri vas zobki že kaj nakazujejo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:24:11
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... ojej hvala tudi tebi nazaj jah, zdejle jo je pa že malce načelo, se je drla kot sraka, pa jo je šel ati uspavat, je vrsta na njem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:24:33
|
|
|
|
jana81
|
aurea tvoja pikica je en tak živc kot naš Nejc, to ko začne telovadit po postli, ga ne morem umirit, včeri smo mel tak živ žav do 00.20
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:25:18
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski ob kolkih si pa rodila? ob pol štirih sej ni bilo panike, sem bla samo od 1h na mizi kaj pa ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:25:57
|
|
|
|
Anitka
|
Čvekice tudi jaz grem spat in se beremo jutri. Sladko spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:25:58
|
|
|
|
jana81
|
zdej pa grem jst tud zobke spolirat, pa počas v pančevo, ker ati bo očitno gledal še dolgo v noč tv Pridne bodite, pa lepe sanje nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:26:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič. Pri meni pa zgleda da delujejo hamburgerji , pri 1. sem vedela, morm naslednji dan v porodnišnico, kar mi je bilo prav mučno in sem mojga poslal ob 11zvečer v Tivoli po horsa. pri 2. mi je pa glih en dan prej zapasu hamburger tko da sem spet svojga poslala , (pa ga celo nosečnost tud probala nisem), če zapaše pol more letet. No če bom še gdaj noseča (upam, da ne več) in če mi bo zapasu hamburger to pomeni, da grem povsej verjetnosti naslednji dan rodit evo mafi ta je zate <Hvala ampak si me pa nasmejala, nebi jst, to pri men ne kaže fajn.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:26:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski ob kolkih si pa rodila? ob pol štirih sej ni bilo panike, sem bla samo od 1h na mizi kaj pa ti? ob 18h mi je mehur predrla, rosdila sem ob 21.02...mala malca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:28:16
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski Potem veš kaj se je meni dogajalo, ko sem v sredo zadnjič dobila za jest, prvič pa potem v petek. Noro hijenca, meni bi se utrgalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:28:25
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... revica, pr nas je bilo včeraj tako, danes pa sicer spi, ampak kašlja za pop.z.dit Bo pa jutri spala do 11h, tak ko je naš dans ž ja, vi ste tudi bogi... a še ni nič napredka? še vedno ušeska bubajo? sej naša itak vedno spi nekje do 10h (z mano seveda) ja upam da ga ne bolijo več, ampak ga nazaj napada kašelj.. Nejc je kakšen teden prakticiral to, da je šel spat ob 22.30-23h pa spal do 10, seveda se je vmes zbudil za jest x-krat , Evo jana, to je tako, kot bi kopiral od nas Zdajle ima nekaj dni vse pomešano... čisto spremenjen ritem... glede dojenja ponoči pa jest sploh ne štejem... pač se obrnem in zaspim z njo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:28:29
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi grem, lahko noč. za spanje lahko noč in lepe sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:28:41
|
|
|
|
jana81
|
vidim da ni več nobene, no pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:32:58
|
|
|
|
mafi
|
nočka vsem, pa zdržite vse , ki imate še nočno izmeno z tamalimi, upam da bodo vsi majski spančkal tko k treba . Držim pesti za vse. no še enkrat nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:34:30
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke men že prvič ne pomaga, pa še skoraj polno dojim No, dons je kraljična že pojedla 1/3 tamalega hippa korenček+jabolko, sem skoraj plesala od veselja Popoldne pa spet zadrga za bebivita jogurt+breskev+marakuja (dobr za prste oblizat, bi ga jaz celega snedla)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:34:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... A res, ojoj . A jo tudi sicer kaj matra? Varja je zaspala šele pred petimi minutami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:34:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Gripozni, vročina ...bomo videli, če ne se bom pa nafilala s lekadoli in bom ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:36:06
|
|
|
|
kasso
|
No vidim, da že vse spite, jaz grem pa prižgat TV in pogledat, če je kak pameten film, če ne pa spat Lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:37:07
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdržita, vsak za eno, sej bo juti bol Tenks ja, saj bo boljše Anitka, kaj pa vem, zgornji so že kar proti koncu, ampak vidi se pa še noben kaj pa pri vas? Jana, a vi tudi? Pol bova pa mogli nočne čveke uvesti (Hopefully not) Si imela tudi dobro verzijo poroda - kratko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:37:48
|
|
|
|
Aurea
|
halo, a zdej pa boste vse pobegnile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:40:29
|
|
|
|
Aurea
|
od same žalosti sem pojedla dve rumovi lunici - mljask, sta bili dobri No, pol grem pa jest tudi mal brskat po netu... DOBRO SPANČKAJTE!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:24:25
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! A boste ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakan Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino ven Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše. Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji? Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčka A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:28:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aurea tvoja pikica je en tak živc kot naš Nejc, to ko začne telovadit po postli, ga ne morem umirit, včeri smo mel tak živ žav do 00.20 Upam,da je bila današnja noč boljša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:28:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Gripozni, vročina ...bomo videli, če ne se bom pa nafilala s lekadoli in bom ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 7:31:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski ob kolkih si pa rodila? ob pol štirih sej ni bilo panike, sem bla samo od 1h na mizi kaj pa ti? ob 18h mi je mehur predrla, rosdila sem ob 21.02...mala malca Meni je pa predrla ob 21.,rodila pa ob 00.01.So se mi vsi režali zaradi take ure Prvič sem rodila v torek,drugič rojevala v nedeljo,rodila v ponedeljek.Sigurno so imeli uro naprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?