špelin@
|
Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Skye Sem pa vsaj spočita...spali smo do 8h ....so princeske malo prizanesle mamici Imaš dve, ampak vsaj ponoči pridni Ej, ful dobra fotka hijenca, a je Videk kaj manj siten? ****, super, da si se javila Hej, kako pa kaj tvoje zdravje?? Soncnica Sandra ***, kakšne stole ste to nabavili? katy82, za Larino pridno spanje, držim pestke , da bo tudi danes pridno pančkala!! A je bila torta dobra? jana81, držite se vsi!!! *Tiana*, a ga Erazem tudi ponoči sr.ač.ka?? eole: VZTRAJAJ!!! Estrella*, vau, koliko se nas je že osebno spoznalo barbaw, 20.12. boš nadoknadila zamujeno In bo tudi tvoj spisek daljši Moj pa tudi edinaos, za super babi. A je prebolela, da si nehala dojit? Anitka, a zato Gal ne spi ponoči? Ker trenira za DJ-ja, ti so najbolj aktivni ponoči mafi, prideš še k meni zlikat? Ti spečem še eno rundo palačink Ej, dedcu si ful dobro povedala, si moram to zapomnit Naty*, super, da si uživala Za Žankota pa tally, kako je Emilija danes jedla? kodrana, glede difenbahije ne vem Se pa priporočamo za kakšno fotko nove kuhinje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce čez en teden, bomo ob tej uri že v Kitajcu Sedaj se začne "the final countdown" Še < kot 7 dni jeeeeeeeeeh!!! Iiiiiiiiii-haaaaaaaaaaa
|