Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 16:07:45
|
|
|
|
mafi
|
ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 16:09:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi popravek :počvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:01:09
|
|
|
|
tally
|
toliko napisanega čtiva. Naša tečka je končno zaspala svojo drugo rundo(beri ni spala od 11), vseeno se pa zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke Pa za Taro vse naj naj
< Sporočilo je popravil tally -- 13.12.2008 17:02:56 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:01:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa me je Tia vrgla izpred računalnika šefica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:02:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takle spi moj bolanček na najini postli Bogi mali sonček. Upam da bo kmalu bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:04:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš DJ: Iiii kok je lepi .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:06:34
|
|
|
|
Naty*
|
Oj majske mamice! Mal na hitro se javljam, da vas pozdravim. Midva sva že doma, včeri sm se mela fuuuuuul dobr in mali je bil čist zadovoljen z varstvom. Tud vse je blo vredu, razen tega, da se je zbudil in ob polnoči mislil, da je sredi dneva . Se je baje pogovarjal, smejal in bil buden ko sovica . Je seveda pol mogla mami stopt v akcijo, da je zaspal. Ja spanje in hrana sta pa te dni poglavje zase. Včeri sm se tolk veselila zobeka, da bo konec tega matranja, je pa sam še slabše . Ven je pogledala konica in očitno ma ful debele dlesni, ker ga zdej ful matra in noče predret do konca . Očitno pa prihaja tudi leva enkica in je res čist bogi. Ne spi, ne je, HB, da mam še dovolj mleka, da vsaj tam mal poje, pa tud tega ne kej velik. Noče flaše, žlice, dude, sam ziza je kokr tolk dobra. Ker ni spal ponoči in ne more spat podnevi, je čist bled in ma podočnjake. Skoz joka in si ful drgne dlesni, mislim, res nisem vedla, da bo tolk hudo ... Zato zdej ne bom velik na RR, ker se mormo skoz crkljat. Lepo se mejte in uživajte vikend!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:07:21
|
|
|
|
tally
|
Grem si zdej eno popoldansko kavo skuhat da jo v miru spijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:08:27
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA 7MESECEV!!!!!! Tud od naju !!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:15:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj majske mamice! Mal na hitro se javljam, da vas pozdravim. Midva sva že doma, včeri sm se mela fuuuuuul dobr in mali je bil čist zadovoljen z varstvom. Tud vse je blo vredu, razen tega, da se je zbudil in ob polnoči mislil, da je sredi dneva . Se je baje pogovarjal, smejal in bil buden ko sovica . Je seveda pol mogla mami stopt v akcijo, da je zaspal. Ja spanje in hrana sta pa te dni poglavje zase. Včeri sm se tolk veselila zobeka, da bo konec tega matranja, je pa sam še slabše . Ven je pogledala konica in očitno ma ful debele dlesni, ker ga zdej ful matra in noče predret do konca . Očitno pa prihaja tudi leva enkica in je res čist bogi. Ne spi, ne je, HB, da mam še dovolj mleka, da vsaj tam mal poje, pa tud tega ne kej velik. Noče flaše, žlice, dude, sam ziza je kokr tolk dobra. Ker ni spal ponoči in ne more spat podnevi, je čist bled in ma podočnjake. Skoz joka in si ful drgne dlesni, mislim, res nisem vedla, da bo tolk hudo ... Zato zdej ne bom velik na RR, ker se mormo skoz crkljat. Lepo se mejte in uživajte vikend!!! za žurko. A Žan je tolk bogi zaradi zobkov? Pa lepo se crkljajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:15:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj majske mamice! Mal na hitro se javljam, da vas pozdravim. Midva sva že doma, včeri sm se mela fuuuuuul dobr in mali je bil čist zadovoljen z varstvom. Tud vse je blo vredu, razen tega, da se je zbudil in ob polnoči mislil, da je sredi dneva . Se je baje pogovarjal, smejal in bil buden ko sovica . Je seveda pol mogla mami stopt v akcijo, da je zaspal. Ja spanje in hrana sta pa te dni poglavje zase. Včeri sm se tolk veselila zobeka, da bo konec tega matranja, je pa sam še slabše . Ven je pogledala konica in očitno ma ful debele dlesni, ker ga zdej ful matra in noče predret do konca . Očitno pa prihaja tudi leva enkica in je res čist bogi. Ne spi, ne je, HB, da mam še dovolj mleka, da vsaj tam mal poje, pa tud tega ne kej velik. Noče flaše, žlice, dude, sam ziza je kokr tolk dobra. Ker ni spal ponoči in ne more spat podnevi, je čist bled in ma podočnjake. Skoz joka in si ful drgne dlesni, mislim, res nisem vedla, da bo tolk hudo ... Zato zdej ne bom velik na RR, ker se mormo skoz crkljat. Lepo se mejte in uživajte vikend!!! Naty da bo čimprej bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:17:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally toliko napisanega čtiva. Naša tečka je končno zaspala svojo drugo rundo(beri ni spala od 11), vseeno se pa zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke Pa za Taro vse naj naj Naš je danes tekom dneva spal najprej 27 minutk in pred 20-imi minutkami je spet zaspal pa me prav zanima kako dolgo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:18:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekale in kaj počnete, da ni časa?Jaz sem mislila likat pa se mi ne daaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:25:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekale in kaj počnete, da ni časa?Jaz sem mislila likat pa se mi ne daaaaaaaaaa dons je pri meni prav pestro. danes cel dan sama z markom in filipom, filip mi je 2-krat zaspal po 30 minut , mark bi rad da se tud z njim igram... no pol sem pa še zraven mogla opravt vsa gospodinjska opravila- likanje, kuhanje.... No zdej , ampak ne se mi smejat mogoče me že mal trga pa se lovim z markom po stanovanju, seveda z filipom v naročju tko da se obema full dogaja. no vidim da nisem edina, ki ma takega , ki mal spi. Ti pridem jaz zlikat dones sem čist naspidirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:26:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekale in kaj počnete, da ni časa?Jaz sem mislila likat pa se mi ne daaaaaaaaaa dons je pri meni prav pestro. danes cel dan sama z markom in filipom, filip mi je 2-krat zaspal po 30 minut , mark bi rad da se tud z njim igram... no pol sem pa še zraven mogla opravt vsa gospodinjska opravila- likanje, kuhanje.... No zdej , ampak ne se mi smejat mogoče me že mal trga pa se lovim z markom po stanovanju, seveda z filipom v naročju tko da se obema full dogaja. no vidim da nisem edina, ki ma takega , ki mal spi. Ti pridem jaz zlikat dones sem čist naspidirana O to bi mi pa zelo prav prišlo , ker men se pa danes sploh ne da likalnik v roke vzet. In za lovljenje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:33:06
|
|
|
|
mafi
|
[/quote] O to bi mi pa zelo prav prišlo , ker men se pa danes sploh ne da likalnik v roke vzet. In za lovljenje [/quote] no ja to jst kao mal za hujšaanje in kondicijo, sam pol pa zafrknem ko dam tamal dva spat, pa zavijem do hladilnika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:35:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi O to bi mi pa zelo prav prišlo , ker men se pa danes sploh ne da likalnik v roke vzet. In za lovljenje no ja to jst kao mal za hujšaanje in kondicijo, sam pol pa zafrknem ko dam tamal dva spat, pa zavijem do hladilnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:36:28
|
|
|
|
Anitka
|
Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začel A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:37:10
|
|
|
|
Anitka
|
Aja, še to - a ve pa danes niste razpoložene za čvek ? Ali boste potem, ko jaz ne bom imela časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:40:58
|
|
|
|
mafi
|
mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čveka . a samo kašlja ali mu teče tudi z noska???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:46:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čveka . a samo kašlja ali mu teče tudi z noska??? Začelo se je z noskom, kar se je sedaj skorajda nehalo in je prešlo v kašelj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:49:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čveka . a samo kašlja ali mu teče tudi z noska??? Začelo se je z noskom, kar se je sedaj skorajda nehalo in je prešlo v kašelj. jazsem svojmu ponavadi dala full fiziološke pol je pa začel kašlat k zmešan, pa sem ga peljala k P pa mi je rekla da je to normalno, da pač izkašljuje no pa da mu dvignem vzglavje. a ti Gal še spi??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:53:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čveka . a samo kašlja ali mu teče tudi z noska??? Začelo se je z noskom, kar se je sedaj skorajda nehalo in je prešlo v kašelj. jazsem svojmu ponavadi dala full fiziološke pol je pa začel kašlat k zmešan, pa sem ga peljala k P pa mi je rekla da je to normalno, da pač izkašljuje no pa da mu dvignem vzglavje. a ti Gal še spi?????? Ja spi še - to je spet čudež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 17:54:48
|
|
|
|
mafi
|
super
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?