|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 18:10:38   
Anitka
Tako, Gal se je zbudil in zdaj gremo še na en kratki potepuser posted image

Čavči

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.12.2008 18:23:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čavči

Potep?????user posted image

Jaz sem iz LJ, je bil Andraž na RD kolegice. Najprej je silil domov, pol pa ne domov(tipično zanjuser posted image ) LJ je ful lepo okrašena in je bil pravi užitek mal pošetat. Bilo bi še lepše, ce ne bi imela mulca sabo, ker me je skoz moril z vprašanji.

Grem še mal čtiva prebratuser posted image user posted image

mafi: vikendi so ponavadi bolj kot ne zatišni, včasih pride zvečer kaka večja debata. Bo treba čakat na ponedeljek, da se bo začel dogajatuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.12.2008 18:23:52   
mafi
uživita.

čau

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.12.2008 18:28:16   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čavči

Jaz sem iz LJ, je bil Andraž na RD kolegice. Najprej je silil domov, pol pa ne domov(tipično zanjuser posted image ) LJ je ful lepo okrašena in je bil pravi užitek mal pošetat. Bilo bi še lepše, ce ne bi imela mulca sabo, ker me je skoz moril z vprašanji.

mafi: vikendi so ponavadi bolj kot ne zatišni, včasih pride zvečer kaka večja debata. Bo treba čakat na ponedeljek, da se bo začel dogajatuser posted image

verjamem, da je zatišje (no lepo da ti men to vseeno mal poveš)user posted image , sej bo pri meni naslednji teden tud zatišje ko bo moj dragi domauser posted image user posted image
In kako ste se mel na rojstnem dnevu??????
no men je mal filip zakinku pa sem izkoristla priliko da si grem narest eno orenk porcijo palačink, spet bodo šle kile goruser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.12.2008 18:33:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Čavči

verjamem, da je zatišje (no lepo da ti men to vseeno mal poveš)user posted image , sej bo pri meni naslednji teden tud zatišje ko bo moj dragi domauser posted image user posted image
no men je mal filip zakinku pa sem izkoristla priliko da si grem narest eno orenk porcijo palačink, spet bodo šle kile goruser posted image

Ja itak smo imeli spet požrtijo, sicer bolj klasično; tenstan krompir, pommes, zelenjavna priloga, telečja pečenka, dunajci, puran s sirom in zelenjavo, kalamari, škampi buzzaro, in solata. Pa ena A torta. Verjetno je šel moj trud preteklega meseca v ničuser posted image

Za danes imam dovoljuser posted image

O kilah pa raje ne bi, ker kko se vidim v špeglu, bi se najraje zjokalauser posted image user posted image Ma saj bom shujšalauser posted image

Naša je ravno vstala po 2h in jo grem mal pomrcvarituser posted image

A tvoj končuje za letos?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.12.2008 18:33:21   
kodrana
joj punce!!! jst sploh nsiem vedla, da imamo sobno rožo Difenbahijo doma. in da je strupena za otroka!!!! naša Tara jo je pa prav veselo trgala. in zdaj me je strah, da je zato ponoči skos jokala.. in čez dat tudi je zelo zelo enrazpoložena. sicer mislim,da če bi bili znaki azstrupitve, bi bili hujši ali se motim?!? 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.12.2008 18:38:31   
mafi

Čavči

Ja itak smo imeli spet požrtijo, sicer bolj klasično; tenstan krompir, pommes, zelenjavna priloga, telečja pečenka, dunajci, puran s sirom in zelenjavo, kalamari, škampi buzzaro, in solata. Pa ena A torta. Verjetno je šel moj trud preteklega meseca v ničuser posted image

Za danes imam dovoljuser posted image

O kilah pa raje ne bi, ker kko se vidim v špeglu, bi se najraje zjokalauser posted image user posted image Ma saj bom shujšalauser posted image

Naša je ravno vstala po 2h in jo grem mal pomrcvarituser posted image

A tvoj končuje za letos?

no zdej sem pa še bol lačna k si vse to naštelauser posted image ,veš jaz pa mim špegla kar švignemuser posted image , o tehtnci pa sploh ne bi ker je pomoje že orenk prašna.user posted image
tvoja je pa prina da tolk spi.
ma moj nima nikol konca ,je pač njegov vikend, naslednji je frej, pol pa men se zdi 27,28,29.. po cele dneve tam 14ur na dan.
ma da se obema odtrga. Njemu na šihtu men pa doma.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 782
13.12.2008 18:44:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

joj punce!!! jst sploh nsiem vedla, da imamo sobno rožo Difenbahijo doma. in da je strupena za otroka!!!! naša Tara jo je pa prav veselo trgala. in zdaj me je strah, da je zato ponoči skos jokala.. in čez dat tudi je zelo zelo enrazpoložena. sicer mislim,da če bi bili znaki azstrupitve, bi bili hujši ali se motim?!? 

no jaz sploh ne vem kaka je to roža, ampak mislim da bi bili pri zastrupitvi znaki res hujši.

kako pa zgleda ta roža???

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.12.2008 18:50:46   
Estrella*

Vem , da je strupena, samo če bi se zstrupila, bi zanki mogli bit hujši. Bi jo mogla pojest. Če jo je samo šlatala, ne bi smelo bit kaj hujšega. Poglej malo po netu o tem, bi moralo biti kaj napisano.

mafi: pol se pa res nimaš luštn, ko si sama za vse. Jaz se tud jezim go ga ni, če pa je pa spen ni OKuser posted image user posted image Nikoli mi ni prav.
Ko se tako malo vidimo, se mi zdi, da ko smo skupaj, se kar ne prenašamouser posted image Ko sva skupaj en teden, se stanje znormalizira, potem pa ga spet ne vidim in se odvadim....začaran krog.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.12.2008 18:53:21   
Estrella*

KODRANA, to sem našla:

Strupena difenbahija?

Zadnjič sem bil opozorjen, da je meter velika difenbahija, ki jo imam v spalnici, strupena in nevarna za zdravje, tudi če se je ne dotika. Na vaši strani pa je zapisano, da je strupen zgolj sok in je torej nevarna le ob dotiku, pa me zanima kako in kaj glede tega. Hvala za odgovor.
Robert

RE: strupena difenbahija?

Kolikor je nam znano ni strupena in kaj takega nismo zasledili v nobeni literaturi. Strupen je edino sok rastline. Če se pride v stik s tekočino je potrebno mesto kontakta takoj sprati. Kaj bolj natančnega vam ne moremo odgovoriti.

Dušan Hrovatin
Hrovatin exotica

Neposredna povezava do sporočila: 785
13.12.2008 18:54:45   
kodrana
hvala punce za tolažbo.

evo, tkole nekako zgleda: http://www.zalivalcek.com/photos/300/1891.jpg

samo moja je kot palma..ima pa take podobne liste tej.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 786
13.12.2008 18:55:05   
Estrella*
Pa še to:

Sok je izredno strupen tako za otroke, kot za domače ljubljence. Povzroča slabost, bruhanje in srbečico.

Neposredna povezava do sporočila: 787
13.12.2008 18:55:16   
mafi

Vem , da je strupena, samo če bi se zstrupila, bi zanki mogli bit hujši. Bi jo mogla pojest. Če jo je samo šlatala, ne bi smelo bit kaj hujšega. Poglej malo po netu o tem, bi moralo biti kaj napisano.

mafi: pol se pa res nimaš luštn, ko si sama za vse. Jaz se tud jezim go ga ni, če pa je pa spen ni OKuser posted image user posted image Nikoli mi ni prav.
Ko se tako malo vidimo, se mi zdi, da ko smo skupaj, se kar ne prenašamouser posted image Ko sva skupaj en teden, se stanje znormalizira, potem pa ga spet ne vidim in se odvadim....začaran krog.

no pol sve pa na istem, med tud nikol ni pravuser posted image , dec si pa pomoje misli (baba zmešana se vid da ma preveč časa saj je na porodniškiuser posted image , pa sploh ni tko a ne??)

Neposredna povezava do sporočila: 788
13.12.2008 18:56:51   
kodrana
Estrella hvala. sem vidla ta čalnek. samo, nisem ziher, da ni prišla v stik s sokom. ker je rastlino raztrgala in potem je lahko tud sok stekel ven na roke.. mah, saj po moje res ni nič hujšega. jo bom pa takoj odstranila.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.12.2008 18:57:13   
Estrella*
kodrana, mislim, da je tvoja skrb odveč. V bodoče ji odstrani z mesta dosega, pa bo vse OK

Neposredna povezava do sporočila: 790
13.12.2008 18:59:08   
kodrana
samo te znake? bruhala ni, za slabost ne vem, srbečico pa tud ne. ali še kaj hujšega? zanima me po kolikem času se pojavijo znaki zastrupitve? verjetno bi se v enem dnevu že poslabšalo stanje.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.12.2008 19:00:11   
mafi
madonca zdej morm pa še jaz preverit za svoj palmo, sam ni podobna tej

Neposredna povezava do sporočila: 792
13.12.2008 19:00:15   
Estrella*

no pol sve pa na istem, med tud nikol ni pravuser posted image , dec si pa pomoje misli (baba zmešana se vid da ma preveč časa saj je na porodniškiuser posted image , pa sploh ni tko a ne??)

Moj misli, da sem zadela na lotu, ker sem doma(men se trgauser posted image ), sicer je pa kar dosti premerkal tako Andraža kot Aljo in ve, da ni šala z njimauser posted image Vedno mi reče, pa kako naj ti pomagam? Moj odgovor je: pojdi ti na porodniško in seveda je tiho. To pa ne, ker točno ve, da ni ravno rajuser posted image user posted image On bi imel še enega, pa sem mu rekla, da pod pogojem, da gre on na porodniško in mislim, da bomo kar pri dveh ostaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.12.2008 19:01:30   
kodrana
Estrella hvala ti. niti pomisla nisme na strupene rože ali da bi bila sploh katera nevarna za mojo punčico. sem se tako zjokala, ko sem vidla, da je ta roža strupena in da jo je Tara šlatala.

zdaj me čakaše pospravljanje. ju3 namreč dobimo obiske. in predstavitev posode taperver imam. in komaj čakam, da spet enkaj kupim zase.

aja, veste, da imamo novo kuhinjo. zelo mi je všeč!!!

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.12.2008 19:04:36   
kodrana
mafi sej moja tud ni tko tej podobna. sam liste ma podobne. je velik sort teh "strupkov". moja ma sam podobne liste (tko da so mal temnejši okog, v sredini pa bele lise).

ja, moj tud misl, kuk mi je fino in luštno, k sm doma. pa sploh ni tako idealno, kot raj, jauser posted image user posted image . sej moj vid, kuk je dela s tole našo Taro. ko jeon doma, jo ma skor ves cajt on in pol že jamra, zakaj mora bit on skosz njouser posted image user posted image . kaj ni luštno? pravi raj, ne Estrella?user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.12.2008 19:05:10   
Estrella*

Estrella hvala ti. niti pomisla nisme na strupene rože ali da bi bila sploh katera nevarna za mojo punčico. sem se tako zjokala, ko sem vidla, da je ta roža strupena in da jo je Tara šlatala.

zdaj me čakaše pospravljanje. ju3 namreč dobimo obiske. in predstavitev posode taperver imam. in komaj čakam, da spet enkaj kupim zase.

aja, veste, da imamo novo kuhinjo. zelo mi je všeč!!!

A bo kaka slikca padla????

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.12.2008 19:07:39   
Estrella*

mafi sej moja tud ni tko tej podobna. sam liste ma podobne. je velik sort teh "strupkov". moja ma sam podobne liste (tko da so mal temnejši okog, v sredini pa bele lise).

ja, moj tud misl, kuk mi je fino in luštno, k sm doma. pa sploh ni tako idealno, kot raj, jauser posted image user posted image . sej moj vid, kuk je dela s tole našo Taro. ko jeon doma, jo ma skor ves cajt on in pol že jamra, zakaj mora bit on skosz njouser posted image user posted image . kaj ni luštno? pravi raj, ne Estrella?user posted image user posted image

Veš kaj je najbolj ironično? Da sem že pri Andražu komaj dočakala konec porodniške in sem sveto trdila, da je prvi in zadnji user posted image , pa sem budalo še enkrat rinla v ta šmornuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.12.2008 19:09:11   
mafi
Estrella:jaz sem tud to probala pa pri mojmu to sploh ne vžge, no sej k je doma mi full pomaga.

Kodrana:kašno kombi nacijo barve pa imaš??? In kje si jo kupila??? a sem ferbčna

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.12.2008 19:09:49   
Estrella*
Punce čez en teden, bomo ob tej uri že v Kitajcuuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se začne "the final countdown"user posted image user posted image user posted image Še < kot 7 dni jeeeeeeeeeh!!!

Neposredna povezava do sporočila: 799
13.12.2008 19:10:36   
Estrella*

Estrella:jaz sem tud to probala pa pri mojmu to sploh ne vžge, no sej k je doma mi full pomaga.

Kodrana:kašno kombi nacijo barve pa imaš??? In kje si jo kupila??? a sem ferbčna

si se že od majčic nalezla firbcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?