|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 19:13:15   
Estrella*
barbaw: kakšno je stanje pr vaš bajt?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.12.2008 19:18:11   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mafi sej moja tud ni tko tej podobna. sam liste ma podobne. je velik sort teh "strupkov". moja ma sam podobne liste (tko da so mal temnejši okog, v sredini pa bele lise).

ja, moj tud misl, kuk mi je fino in luštno, k sm doma. pa sploh ni tako idealno, kot raj, jauser posted image user posted image . sej moj vid, kuk je dela s tole našo Taro. ko jeon doma, jo ma skor ves cajt on in pol že jamra, zakaj mora bit on skosz njouser posted image user posted image . kaj ni luštno? pravi raj, ne Estrella?user posted image user posted image

ne moja ma take dolge tenke, morm it mal na net prov preštudirat to svojo palmo, zdej si mi dala mislitt.user posted image

no ker pri mojmu ponavadi ne zaleže ali pa gre v en uho notr v drugem pa ven, sem ga pa zanč zafrknila.
blo je pa tko da sva se peljala in pred nama je vozila pač neka ženska malo bolj počasi in naredila kolono,
in valda moj je začel pač pi....., češ baba na cesti, kar je meni dvignl pritisk, pol sem ga pa vprašala a on sploh ve zakaj
tko slabo vozi, pa je je full čukast pogledu, moj odgovor je pač bil, da je večina inštruktojev moškihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.12.2008 19:21:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Estrella:jaz sem tud to probala pa pri mojmu to sploh ne vžge, no sej k je doma mi full pomaga.

Kodrana:kašno kombi nacijo barve pa imaš??? In kje si jo kupila??? a sem ferbčna

si se že od majčic nalezla firbcauser posted image user posted image user posted image

joj zgleda da resuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
13.12.2008 19:25:24   
Skye
Tako moji dve miški spita....mama pa si končno lahko mal odpočije user posted image

hvala punce za tolažbo.

evo, tkole nekako zgleda: http://www.zalivalcek.com/photos/300/1891.jpg

samo moja je kot palma..ima pa take podobne liste tej.

uh...takšno sem tud jaz imela do predkratkim, ko mi je poginila...še hvala boguuser posted image

Kee sem nora na rože, jih imam kar nekaj...zdaj me je pa začelo resno skrbeti, če ni slučajno katera strupena user posted image user posted image

Punce čez en teden, bomo ob tej uri že v Kitajcu Sedaj se začne "the final countdown" Še < kot 7 dni jeeeeeeeeeh!!!

važičke user posted image user posted image user posted image

Veš kaj je najbolj ironično? Da sem že pri Andražu komaj dočakala konec porodniške in sem sveto trdila, da je prvi in zadnji , pa sem budalo še enkrat rinla v ta šmorn .

user posted image

no jaz sem pa bolj pametna in lahko z zagotovostjo trdim, da ne bom več nikoli rinila v ta šmorn user posted image user posted image user posted image

aja, veste, da imamo novo kuhinjo. zelo mi je všeč!!!

slikica ??????user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.12.2008 19:28:52   
špelin@
Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko user posted image  Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov user posted image  bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma user posted image  Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Sem pa vsaj spočita...spali smo do 8h ....so princeske malo prizanesle mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš dve, ampak vsaj ponoči pridni user posted image  Ej, ful dobra fotka user posted image

hijenca, a je Videk kaj manj siten?

****, super, da si se javila user posted image  Hej, kako pa kaj tvoje zdravje?? user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, kakšne stole ste to nabavili?

katy82user posted image  za Larino pridno spanje, držim pestke user posted image user posted image , da bo tudi danes pridno pančkala!! A je bila torta dobra? user posted image

jana81, držite se vsi!!! user posted image user posted image user posted image

*Tiana*, a ga Erazem tudi ponoči sr.ač.ka?? user posted image

eole: user posted image user posted image user posted image  VZTRAJAJ!!!

Estrella*, vau, koliko se nas je že osebno spoznalo user posted image user posted image

barbaw, 20.12. boš nadoknadila zamujeno user posted image  In bo tudi tvoj spisek daljši user posted image  Moj pa tudi user posted image

edinaos, user posted image  za super babi. A je prebolela, da si nehala dojit?

Anitka, a zato Gal ne spi ponoči? Ker trenira za DJ-ja, ti so najbolj aktivni ponoči user posted image

mafi, prideš še k meni zlikat? Ti spečem še eno rundo palačink user posted image  Ej, dedcu si ful dobro povedala, si moram to zapomnit user posted image user posted image

Naty*, super, da si uživala user posted image  Za Žankota pa user posted image user posted image user posted image

tally, kako je Emilija danes jedla?

kodrana,  glede difenbahije ne vem user posted image  Se pa priporočamo za kakšno fotko nove kuhinje user posted image

Punce čez en teden, bomo ob tej uri že v Kitajcuuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se začne "the final countdown"user posted image user posted image user posted image Še < kot 7 dni jeeeeeeeeeh!!!

Iiiiiiiiii-haaaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.12.2008 19:33:46   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko user posted image  Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov user posted image  bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma user posted image  Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!!

ti čisto verjamem, jaz bi tud šla user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za uspeh user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.12.2008 19:37:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naš DJ:

user posted image

user posted image

z Nejcem bota glih za skup, Gal bo musko mešu, Nejc pa naglas pa potih devuuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.12.2008 19:37:15   
jana81

Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začeluser posted image user posted image A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P?

Nejc je začel tak mal pokašljevat, no na konc smo pristal na antibiotikih zarad našga nespeobnega zdravnika, obstaja Prospan za izkašljevnaje sam ga P. odsvetujejo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.12.2008 19:37:24   
jana81

mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čvekauser posted image .
a samo kašlja ali mu teče tudi z noska???

mene cel dan ni bilo doma.. aja no pa sorči za tist zadnjič, sam si bla res sumljiva, ko te spoznam ne boš več.user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.12.2008 19:38:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

če bo kaj bolje spal, prosim , prosim sporoči, ker še Nejca peljem tja...

Pa user posted image user posted image  pikapoke za tebe ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.12.2008 19:39:19   
jana81
grem zdej Nejca skopat, pa upam da bo dans kej prej zaspal kot včeri ob pol enih user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.12.2008 19:39:46   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mene cel dan ni bilo doma.. aja no pa sorči za tist zadnjič, sam si bla res sumljiva, ko te spoznam ne boš več.user posted image

a pol sem jaz tud sumljiva ali kaj ? user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.12.2008 19:40:39   
mafi

ni panike jana81user posted image , sej bi jst tud bla če bi bla na tvojem mestu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.12.2008 19:41:46   
Skye

Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začeluser posted image user posted image A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P?

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1586619,1586639#msg-1586639

ne vem narediti  na KLIK user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 13.12.2008 19:42:39 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.12.2008 19:44:03   
Skye

Naš DJ:

user posted image

user posted image

z Nejcem bota glih za skup, Gal bo musko mešu, Nejc pa naglas pa potih devuuser posted image

no naši dve pa bosta ena pela, ena pa plesala zraven user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.12.2008 19:47:11   
špelin@
grem zdej Nejca skopat, pa upam da bo dans kej prej zaspal kot včeri ob pol enih user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.12.2008 19:52:12   
mafi

da te potolažim nisi edina, filip mi je zaspal ob pol dvanajstih,pol sem bla pa nase jezna k nisem mogla zapat do 2zjutri, no ob 4zjutri pa se je že plazil po
pojstlici in z glavo butal v rešetke tko da sem ga mogl vzeti kar k seb, da smo še mal zadremal do 5.30user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.12.2008 20:15:18   
kodrana
špelin tud Gregi ne panča dobro? bogec mali. boga mami.

saj meni tud moj res veliko pomaga. tud zdaj hodim 2x an teden na pevske zvečer in jo lahko brez skrbi pustim njemu. ker pač vse obvlada in tud drugače, ko je doma, vse počneva skupaj.
samo on, ko mora v službo, reče, da blagor men, ko sm doma.

ja, bom poiskala slikico kuhinje. samo, manjka še kak ročka.. ker itak ni nikol takoj vse uštimano. in je treba čakat. user posted image
kupila sva jo v sponi. kupovala sva jo dobro leto.. sva pregledala, kar dosti kuhinj..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.12.2008 20:21:03   
špelin@
mafi, a drugače ponoči dobro spite?

kodrana, ja, Gregi ga vedno bolj se.r.je ponoči, namesto da bi šlo na bolje, je vedno huje user posted image  Kako pa kaj Tara drugače? Kako ji gre GH? Komaj čakam na fotko kuhinje, me res zanima, kakšna je user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.12.2008 20:22:15   
valentina2006
ČERRRRRR

Mi smo se dons potepal, smo zapravlal € user posted image ... pa nč pametnga kupil.

Matevž je skopan in že aja. Sem učer pozabila napisat, tud naš Matevž spada v klub hroščkov še brez zobkov user posted image .

user posted image user posted image Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image

špelin@: user posted image user posted image user posted image ... joj, upam, da se spanje pri vas čimprej normalizira.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.12.2008 20:23:27   
valentina2006
jana81: Za Nejca in tebe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.12.2008 20:43:27   
Estrella*
No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všečuser posted image user posted image Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesenuser posted image  in obujam spomine na Deutschlanduser posted image user posted image user posted image Prav fajn je bit cel dan na off-u

Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna.

Za vse bubančke pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravijo!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.12.2008 20:44:51   
Estrella*
Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako takouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
13.12.2008 20:55:32   
Anonimen
Dober večeruser posted image

najin žur odpade (beri: sva se spičilauser posted image )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
13.12.2008 20:56:07   
sesil
a to je vse kar ste danes spacale skupaj? nič za brat...user posted image
jaz sem bla do 15h spet sama, potem je le prišel iz službe...sva šla na en sprehod, nabrala mak za jaslice in še nekaj dekorativnih naravnih dodatkov za adventni venček. (do sedaj so ble sam sveče na krožnikuuser posted image ).
sej nismo neki verni....ma običaj...
aneja še kar ne spi, kar igrala bi se mala frača.
estrella, uuuaaaauuu cel dan brez alje. ti si kar privošči. jaz se tudi menim za smučanje, tako da bom kmalu na istem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?