Anonimen
|
ojla! da se še jaz po dolgem času malo javim. saj ves berem, ampak nimam prave volje, da bi kaj pisala, ker se mi zdi, da vam potem samo težim... tisto odločbo sem dobila - seveda negativno - sem se sedaj pritožila, ampak nimam nekega upanja... eh, brez veze... kahla - mi jo kar pridno uporabljamo - ko se seveda mala damica spomni. ali pa ko je dolgo cajta suha, jo jaz vprašam, če grema na kahlo, potem pa včasih grema, včasih ne. ampak vedno, ko sede na njo, vedno se potrudi, da se malo polula - ker vem, da bi se v enkratnem šusu polulala sigorno več. tako da mala kar kapira, kaj je treba narest, ko se vsede na kahlo. potem pa takoj kriči :Eja, ata! (Eja je namreč Eva) - in potem skače od veselja in ploska, tako kot mi vsi tudi.... plenico pa še ji vseeno dam gor, ker tak daleč pa še nismo.... ograjica pri postelji - no, jaz ne vem katero posteljico je mislila taška. ampak mi imamo tako, da je posteljica zraven velike najine postelje, in je pač brez ograjice. pri ta večji, pa pa sem imela oz ima še vedno tako posteljo, ki ima tri stranice, in tiso stran, kjer ni stranice, je obrnjena proti zidu. smo ji lansko leto obrnili posteljo - se mi je zdelo že malo bedasto, da je stara že toliko, pa ima še vedno posteljo tako obrnjeno. ampak so bile potem tiste par noči katastrofalne, ker ji je odeja non stop lezla na tla. potem pa je ona sama zahtevala, da smo obrnili nazaj in še vedno spi tako.... torej samo iz tega vidika, da odeja ne leze dol... sma pa danes ble na cepljenju: teža 13,4 kg, velika 88 cm drla se je itak kak jesihar, reakcije pa hvala bogu nobene! umivanje zobkov - si zelo rada umiva zobke . celo sama si jih mora še kdaj pa kdaj čez dan "umiti", ko se previjama, in zagleda tam ščetke . včasih si mora celo v vrtec nesti ščetko in zobno pasto.... nošenje stvari v vrtec - a se vaši tudi tako nabašejo? naša si zjutraj nabaše ful stvari za v vrtec. po 4 do 5 plišastih stvari, pa še kaj... tako da komaj drži v rokah, vidi pa prek celega kupa stvari itak ne. potem nekaj kao pozabima v vozičku - jo tako na brzino odpravim do vrat, da ne utegne videti . pa še potem ima polno vsega, ko vstopima v igralnico....
|