aprilčica07
|
Jutro, taška: čestitke za uspešno izpeljavo projekta spanje! Pridni ste! Jst o tem lahko le sanjam, je pa res, da trenutno nimam niti volje karkoli nardit v tej smeri.. Uffa, ma bo treba. hariba: kahla? kaj je to? pr nas je isto kot pr vas.. reče ba, ga slečem in dam na kahlo, sedi gor natanko 2 sekundi in mi pol nag steče na drugi konc stanovanja.. in se itak polula tam kjer ni treba... bojo tudi pr nas plenice še pele en lep cajt.. smotka lonib: ha ha, sem se nasmejala tvojemu odgovoru kaj ti prinese Miklavž Jst sem vsa nekam polomljena zadnje dni, boli grlo, kašljam, hrbet je itak bolečina stalnica.. Volje nimam nobene za nič (no, edino za žurat mi volje ne ŠE zmanjkuje).. Nevem ali me mori ta službi, ali je kaj drugega, pojma nimam... Sama sebe težko prenašam, nič mi ni prav, kr naprej neki nergam na vse okoli mene (na žalost tudi na Jakoba) Včeraj je moj prišel zvečer iz službe, okrog 10, sem ga nazjala za brez veze.. Ma joj, res sem nemogoča. Pa nimam vzroka, da sem taka, se zastopimo, smo zdravi, so vsi starši ok, resno nevem kaj me obhaja, enostavno se ne prenašam take. V petek imamo službeni žur, itak nimam kej oblečt (ker smo več ali manj same babe, je uber pomembno kaj oblečeš, ker te oberejo do kosti) , no, v soboto imamo en rd, v ponedeljk pa gremo same babnce ven.. Upam, da bom po vsem tem malo boljša in si bom nabrala energije za naprej, da se mi stanje vsaj malo izbolša. Tako, zdaj sem vas zamorila. Je bolše, da grem delat. lp.