Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več ja, še res je Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič. A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela. Če jo je in nima reakcije nima kaj bit. Meni je Jaka tudi jedel, ker ni hotel "otroške" hrane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: pa za Gašperja. Je pravi športnik ja se mora naučit, da bo potem mamo navadil pravilno smučat, pa na glavo skakat v vodo Zdaj pa tudi jaz grem, ker jutri zjutraj švignem na Gorenjsko obiskat vnučke od moje psičke KLIK Lahko noč A veš, da še nisem videla črno bele variante. Joj, kako je to meni lep pes. Jaz bi ga takoj imela, samo bi vsi rekli, da je prevelik, veliko poje in mali je alergičen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes: 19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju 20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala 23:30 jok...dojenje... spanje 2:30 jok...dojenje...spanje 4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi 5:00 jok dojenje spanje 6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit 6:40 tamala je pokonci ... vstanemo... pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga... ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00 MILINAAAAAAA LPS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA 7MESECEV!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še nič Verjetno bo v ponedeljek, ker je 15.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:23:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem jest edinaos: sedaj ko nisi mlekaric, se boš lahko večkrat skitala okoli Jaz grem z Andražom danes na RD , ata bo z Aljo za kazen doma No, prehlad Alje sem obrnila sebi v prid Dobro si se znajdla Našemu Tilnu je pa tudi začelo malo iz noska tečt. Že fiziološla laufa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:24:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem jest edinaos: sedaj ko nisi mlekaric, se boš lahko večkrat skitala okoli Jaz grem z Andražom danes na RD , ata bo z Aljo za kazen doma No, prehlad Alje sem obrnila sebi v prid znajdi se mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:26:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali smo kolikortoliko ok, ker se je Maja spet zbujala v joku. Nimam pojma kaj jo muči. Sem se danes vseeno tehtala in imam 0,6kg manj. Se mi zdi, da se mi že malo pozna. Mogla bi v trgovino po kruh, pa zunaj dežuje in se mi ne da oba oblečt in ju ven vlečt po kruh. Tasta pa ni doma, da bi njega poslala. Še razmišljam ali naj grem na dež ali pa naj je otrok nekaj bez kruha, že spet. Maja se je začela iz sedečga položaja postavljat na vse 4. Samo čakam kdaj bo padla na nos. Mogoče bo pa kaj drugega iznajdla. Jo bom mogla malo posnet, da bo kaj spomina pa slikat jo tudi moram malo, ker je že en čas nisem. Tudi naš že pikira iz sedečega na vse 4.Samo glej, ko boš posnela,da boš dala na cd,da ne bo tako kot pri meni, ki sem imela vse posnetke na računalniku,potem pa se mi je vse sesulo,tak oda od Nejca nimam nobenih video posnetkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:29:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
a mi lahko ena da link od une kitajske, kjer se dobimo v petek, ker jaz ne vem kje je in ne vem kako se do tja pride, da si mal pogledam hvala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:32:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS sem vidla, da ste spet bolj slabo spali hvala,sem donc čist pa še od tasta avto si morva donc sposodit in v KR in po stole, ker v najin avto ne grejo. pa po temu dežju okrog kolovratit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:35:35
|
|
|
|
Skye
|
Jutro vam želim z "še vedno deževnega" Maribora Sem pa vsaj spočita...spali smo do 8h ....so princeske malo prizanesle mamici IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še nič no potem pa sploh ne rabim iti v mesto IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla včeraj povedat, da je prvič Alja rekla mama Še Andraž je bil ful presenečen in je še cel dan razlagal vsakemu k ga je videl, kej je rekla za Aljo in ponosno mamico Pri nas smo še vedno samo na mam, mam...pa dadada...pa bababa IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. EMILIJA IN TARA vse najboljše za sedmico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:38:14
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali smo kolikortoliko ok, ker se je Maja spet zbujala v joku. Nimam pojma kaj jo muči. Sem se danes vseeno tehtala in imam 0,6kg manj. Se mi zdi, da se mi že malo pozna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:40:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali smo kolikortoliko ok, ker se je Maja spet zbujala v joku. Nimam pojma kaj jo muči. Sem se danes vseeno tehtala in imam 0,6kg manj. Se mi zdi, da se mi že malo pozna. Mogla bi v trgovino po kruh, pa zunaj dežuje in se mi ne da oba oblečt in ju ven vlečt po kruh. Tasta pa ni doma, da bi njega poslala. Še razmišljam ali naj grem na dež ali pa naj je otrok nekaj bez kruha, že spet. Maja se je začela iz sedečga položaja postavljat na vse 4. Samo čakam kdaj bo padla na nos. Mogoče bo pa kaj drugega iznajdla. Jo bom mogla malo posnet, da bo kaj spomina pa slikat jo tudi moram malo, ker je že en čas nisem. Tudi naš že pikira iz sedečega na vse 4.Samo glej, ko boš posnela,da boš dala na cd,da ne bo tako kot pri meni, ki sem imela vse posnetke na računalniku,potem pa se mi je vse sesulo,tak oda od Nejca nimam nobenih video posnetkov Jaz nimam od 1. nosečnosti skoraj nič slik. Mislim, da jih je ene 4 ali 5 ostalo. Je disk crknil in sem ostala brez. Disk še imam, ampak nikoli nismo dobili drugega enakega, da bi lahko prevekslali in mogoče dobili podatke. Utopija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:42:02
|
|
|
|
barbaw
|
SS klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:44:42
|
|
|
|
hijenca
|
Punce ne morem skoraj nič prebrat za nazaj, ker bom POPI******** ker računalnik jezi. A se je kaj zgodilo takega, če je bilo kaj za mene, mi prosim povejte še enkrat, ker ne gre brat za nazaj. Bom probala sedaj preko Opere RR zagnat. prenosnika pa je ati odnesel, službenega pa mu ne upam mrdat, ker tako ne vem gesla za noter prit. Je pa Videk ultra siten, že drugi dan dopoldan ne morem nič zraven njega nardit, ker kr naprej žnerga. Jaz pa sem si kruh naročila, mi prineseta ati pa mama. Vsem, ki sem pozabla čestitat ob mesečnici, se opravičujem, zato pošiljam sedaj vsem VSE NAJ NAJ!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:49:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS klik hvala a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod Estrella HELPP al pa katera druga tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:52:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS klik hvala a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod Estrella HELPP al pa katera druga tud kar v dravljah na obvoznico-leva stran in pelješ mimo jarš , do odcepa za NM/desno/, potem pa mislim da izvoz z Bizovik in greš zoped desno. Nekaj časa greš naravnost in na levi strani je ta Kitajc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan. Evo jaz imam sedaj za prebrat 10 strani na 5 delu in pol tako naprej. Kdaj? Morda 20-ga zvecer ko ne bo novih postov... Kaj je novega, jutri konec pocitnic in praznikov. Za nekatere se je delavni dan zacel ze danes, tudi moj moz je med njimi, ker itak ima dela cez glavo, sploh ne vem kako je zdrzal cel teden doma. Jutri se zacne tudi solain spet bo vse po starem. Omar: On pa raste in pridno papa GH, mleko ima samo se za spat in pa seveda 2x ponoci. Ja, tudi mi ne spimo...se kar lepo zbujamo na 3 urce pa se kerkrat vmes za dudo popravit ali pa kar tako iz tecnobe. Potem je treba dva kroga ali tri z vozickom po stanovanju narest in spimo dalje. Zobke imamo spodaj in pa plazimo se ze kar konkretno na kolenih pa kot gosenica in seveda vzvratno. No toliko da se javim. brat pa zal ne utegnem za nazaj pa morda mi bo danes uspelo vsaj za naprej, ko sva z Omarjem sama, ali pa bom morda imela se manj casa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:57:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS klik hvala a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod Estrella HELPP al pa katera druga tud kar v dravljah na obvoznico-leva stran in pelješ mimo jarš , do odcepa za NM/desno/, potem pa mislim da izvoz z Bizovik in greš zoped desno. Nekaj časa greš naravnost in na levi strani je ta Kitajc Estrella jz sem bolj blond, a lohka malo bolj natančno Jaz nisem tako "domača" po celi lj, mi je bolj poznan center in bežigrad, pol se pa pri meni konča A si mislila iz celovške dol na obvoznico al kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:02:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan. O ****, pogrešana duša Evo jaz imam sedaj za prebrat 10 strani na 5 delu in pol tako naprej. Kdaj? Morda 20-ga zvecer ko ne bo novih postov... 20ega bomo še veselo pisale, 21 bo pa bolj zatišje, če ne bo kakšna Anitka napadla RR s posti Kaj je novega, jutri konec pocitnic in praznikov. Za nekatere se je delavni dan zacel ze danes, tudi moj moz je med njimi, ker itak ima dela cez glavo, sploh ne vem kako je zdrzal cel teden doma. Jutri se zacne tudi solain spet bo vse po starem. Kakšne počitnice ste to imeli??? Omar: On pa raste in pridno papa GH, mleko ima samo se za spat in pa seveda 2x ponoci. Ja, tudi mi ne spimo...se kar lepo zbujamo na 3 urce pa se kerkrat vmes za dudo popravit ali pa kar tako iz tecnobe. Potem je treba dva kroga ali tri z vozickom po stanovanju narest in spimo dalje. Zobke imamo spodaj in pa plazimo se ze kar konkretno na kolenih pa kot gosenica in seveda vzvratno. No toliko da se javim. brat pa zal ne utegnem za nazaj pa morda mi bo danes uspelo vsaj za naprej, ko sva z Omarjem sama, ali pa bom morda imela se manj casa. Pa javi se še kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:09:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ESTRELLA HELPP ASSISTANCE SEm ugotovila kako do tja, približno : na Celovški gem na obvoznico, ane? No pol pa približno vem kako in kam naprej Če se bom pa izgubila bom pa ESTRELLA HELP poklicala, a prov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:12:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS klik hvala a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod Estrella HELPP al pa katera druga tud kar v dravljah na obvoznico-leva stran in pelješ mimo jarš , do odcepa za NM/desno/, potem pa mislim da izvoz z Bizovik in greš zoped desno. Nekaj časa greš naravnost in na levi strani je ta Kitajc Odcep Bizovik je pred odcepom za NM. S Celovške greš na obvoznico na levo stran proti Mb in se pelješ okrog Lj do odcepa Bizovik, tam greš desno in prideš na Litijsko direktno. Potem se pelješ samo ravno in na levi je potem kitajc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:12:59
|
|
|
|
barbaw
|
**** . Še dobro, da imate tako veliko stanovanje, da lahko điro udariš po njemu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:13:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej bom pa jz mojega zamanjala za in končno zajadrala do KR po stole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:13:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS klik hvala a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod Estrella HELPP al pa katera druga tud kar v dravljah na obvoznico-leva stran in pelješ mimo jarš , do odcepa za NM/desno/, potem pa mislim da izvoz z Bizovik in greš zoped desno. Nekaj časa greš naravnost in na levi strani je ta Kitajc Odcep Bizovik je pred odcepom za NM. S Celovške greš na obvoznico na levo stran proti Mb in se pelješ okrog Lj do odcepa Bizovik, tam greš desno in prideš na Litijsko direktno. Potem se pelješ samo ravno in na levi je potem kitajc. Hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?