Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Jutro! Skor zadnja šla pa že prva tle. Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilo . Po kolk pa vam spijo vaši malčki? Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00. moja spije max na dan 600 ml vsega skupaj. Bravo za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:45:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
JUTRO! Kofe se kuha. Bo kera? Verjamem, da vse. Al pa čaj, kakav,... Noč smo lepo prespali, sam zjutraj je blo auf ob pol petih pa sm ga mal podojila pa dala k seb in smo spali naprej Mi2 z Vidkom želiva Emiliji in Tari Vse naj, naj za 7 mescev. Evo tortica za vaju: in še:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes: 19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju 20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala 23:30 jok...dojenje... spanje 2:30 jok...dojenje...spanje 4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi 5:00 jok dojenje spanje 6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit 6:40 tamala je pokonci ... vstanemo... pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga... ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00 MILINAAAAAAA LPS ooo tole pa mene na nas spominja, še ko smo se samo dojili Upam, da boste tudi vi kmalu več spali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:46:39
|
|
|
|
nia5
|
Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:48:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ž srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš??? hmmmmm.....razmišlam kakšn izgovor naj povem. ....hmmmm.....Nč laži, resnico . Je biu računalnik zaseden pol se mi pa ni več dalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec nia5: moja se zbudi ob 7h, takrat poje 100 ml mleka, gre spat in okrog 10h poje še 100 ml sadja (ponavadi okrog 60-70ml), in potem okroh 13h še 100 ml ml. kašice (ponavadi keksolino ). Pri nas proti večeru štrajkamo s hrano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več ja, še res je Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič. A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela. GOLICA je zakon, mi jih imamo danes za zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:51:28
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Jutro! Skor zadnja šla pa že prva tle. Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilo . Po kolk pa vam spijo vaši malčki? Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00. Mi pa od 21-7.30h, danes še spi Se vidi, da je bila zvečer samo mami doma Drgač, tvoja lepo spi , kako pa čez dan? Naša med 4-5h, sem še vedno srečnik naprej pa spi še taako: Ko poje tam ob 07.00 spi nekak do 09.00 Čez dan pa včasih 30min, včasih 2 uri, kokr ma dan. Poje pa tud kakih 350ml mleka na dan, ter drugo hrano. Pri nas je tako en dan je velik, drug dan pa štrajka. Svojeglava men bi se da mamo tak ritem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem šla pod tuš in spat, pa sem tako kašljala, da sem šla raje dol katy: si pa pridna srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš??? Ko sem pogledala skozi okno, vidim , da pada moj sovražnik Res je padal včeraj? Pri nas nič, pa tudi danes ne kaže da bo kej Midva z mojim možekom greva danes malo ven na kako pijačo, bo moja mami merkala Anjo me prav zanima če bo pridna pri babi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:55:59
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec nia5: moja se zbudi ob 7h, takrat poje 100 ml mleka, gre spat in okrog 10h poje še 100 ml sadja (ponavadi okrog 60-70ml), in potem okroh 13h še 100 ml ml. kašice (ponavadi keksolino ). Pri nas proti večeru štrajkamo s hrano Pri nas gre tako: Ob 07.00 100-120 ml mleka 10.00- 110 futka 12.00 do 13.00- 100 mineštrce al krompirčka, zelenjvo, meska-kombiniram 15.00- poje spet kaj od kosila(ker ji naredim mal več 16.30 - 110ml različne jogurtke al keksoloino, frutolino,... vmes kak biškotek, sirček in kruh ob 20.00-21.00 še 100-120 mleka No ponavad je približno tako(to je tist dan ko je), drugač pol manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:59:38
|
|
|
|
špelin@
|
Spet smo celo noč rogovilili Nimam več idej, ne energije IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km. katy82, sem zelo vesela za Anžeta Svojeglava Poznam tako nespanje in vrešč... Ta sončna, tudi tebi je Manca dala malo vetra... ČESTITKE TARI IN EMILIJI OB OBMESEČNICI!!!!!!! edinaos, porodniška bo nakazana v pon.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.12.2008 9:00:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec nia5: moja se zbudi ob 7h, takrat poje 100 ml mleka, gre spat in okrog 10h poje še 100 ml sadja (ponavadi okrog 60-70ml), in potem okroh 13h še 100 ml ml. kašice (ponavadi keksolino ). Pri nas proti večeru štrajkamo s hrano Pri nas gre tako: Ob 07.00 100-120 ml mleka 10.00- 110 futka 12.00 do 13.00- 100 mineštrce al krompirčka, zelenjvo, meska-kombiniram 15.00- poje spet kaj od kosila(ker ji naredim mal več 16.30 - 110ml različne jogurtke al keksoloino, frutolino,... vmes kak biškotek, sirček in kruh ob 20.00-21.00 še 100-120 mleka No ponavad je približno tako(to je tist dan ko je), drugač pol manj Buccka mi imamo čisto podoben urnik, samo vaša je ponoči bolj pridna .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Spet smo celo noč rogovilili Nimam več idej, ne energije IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km. katy82, sem zelo vesela za Anžeta Svojeglava Poznam tako nespanje in vrešč... Ta sončna, tudi tebi je Manca dala malo vetra... ČESTITKE TARI IN EMILIJI OB OBMESEČNICI!!!!!!! edinaos, porodniška bo nakazana v pon. sem upala, da bo že včeraj Gregi vidim, da je spet ponagajal, ti ti lumpek mali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:02:54
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Mi smo kar v redu spali, le ob 4. zjutraj se je pokakal in ga je bilo treba previti. Nia5...naš zjutraj tudi ni tako hudo lačen,tako da ob 7.30 dobi samo mleko, ob 10. pa je potem že lakota.Saj je to čisto normalno,meni tudi ne paše tako zgodaj jesti,bolj mi paše kava,BTW Srčekgirl,hvala za SS in Svojeglava... Edinaos... za Emilija in Tara vse naj naj za 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:10:05
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Moj računalnik še zmeraj dela počasi kot polž in niti pod razno ne morem za nazaj prebrat. Midva sva vredu, čeprav je Videk danes tako hud, da je že vse igrače nakregal, natepo in zmetal po sobi. Sem mu sedaj eno igračo na igralni lok na ležalnik privezala, da se lahko malo na njo jezi, da imam pet minut mira. katy slinčki so za zavezat. Samo to sem uspela včeraj prebrat, sedaj bom probala malo pogledat, kaj se je takega dogajalo, ker ko sem nazadnje včeraj gledala, ste bile komaj na 4 strani, sedaj pa si poglejte, kje ste zdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:11:14
|
|
|
|
nia5
|
No pri nas je huda nelakota, danes npr. je jedla nazadnje ob 06.00, pa sem ji zdaj dala joško, pa noče, no vsaj da čez dan nadoknadi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:16:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec večinoma je neješča al pa zelo malo poje. Sen+m ter tja me preseneti. Danes ne, je popila samo 80AM in par žlič frutolina No ko jo j...., bo že ko bo lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:16:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še nič V poneleljek bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem jest edinaos: sedaj ko nisi mlekaric, se boš lahko večkrat skitala okoli Jaz grem z Andražom danes na RD , ata bo z Aljo za kazen doma No, prehlad Alje sem obrnila sebi v prid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Spali smo kolikortoliko ok, ker se je Maja spet zbujala v joku. Nimam pojma kaj jo muči. Sem se danes vseeno tehtala in imam 0,6kg manj. Se mi zdi, da se mi že malo pozna. Mogla bi v trgovino po kruh, pa zunaj dežuje in se mi ne da oba oblečt in ju ven vlečt po kruh. Tasta pa ni doma, da bi njega poslala. Še razmišljam ali naj grem na dež ali pa naj je otrok nekaj bez kruha, že spet. Maja se je začela iz sedečga položaja postavljat na vse 4. Samo čakam kdaj bo padla na nos. Mogoče bo pa kaj drugega iznajdla. Jo bom mogla malo posnet, da bo kaj spomina pa slikat jo tudi moram malo, ker je že en čas nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla včeraj povedat, da je prvič Alja rekla mama Še Andraž je bil ful presenečen in je še cel dan razlagal vsakemu k ga je videl, kej je rekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:09
|
|
|
|
barbaw
|
Katy saj težko otroka navadit nazaj na rutino. Zakaj pa je ne skopaš ko še ni utrujena in jo daš potem še malo igrat? Jaz mojo kopam ob 19, potem nekaj poje in se malo igra in gre spat pred 20. Kakšen dan se zgodi drugače ampak to je mogoče 2x na mesec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 9:22:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. super je, da je sprejela flašo, da ti bo malo lažje, ko štartaš v ponedeljek.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?