|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 8:42:10   
Anonimen
Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
13.12.2008 8:44:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Jutro!
Skor zadnja šla pa že prva tle.

Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilouser posted image .

Po kolk pa vam spijo vaši malčki?
Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00.

moja spije max na dan 600 ml vsega skupaj.

Bravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buccka)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
13.12.2008 8:45:21   
Srčekgirll
JUTRO!
Kofe se kuha. Bo kera? Verjamem, da vse. Al pa čaj, kakav,...

user posted image

Noč smo lepo prespali, sam zjutraj je blo auf ob pol petih pa sm ga mal podojila pa dala k seb in smo spali naprejuser posted image

Mi2 z Vidkom želiva Emiliji in Tari Vse naj, naj za 7 mescev.
Evo tortica za vaju:

user posted image

in še:

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.12.2008 8:46:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes:
19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju
20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala
23:30 jok...dojenje... spanje
2:30 jok...dojenje...spanje
4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi user posted image
5:00 jok dojenje spanje
6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit
6:40 tamala je pokonci ... vstanemo...

pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga...

ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00  MILINAAAAAAA

LPSuser posted image

ooo tole pa mene na nas spominja, še ko smo se samo dojiliuser posted image

Upam, da boste tudi vi kmalu več spaliuser posted image

(odgovor članu Svojeglava)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
13.12.2008 8:46:39   
nia5
Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi user posted image user posted image user posted image ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši user posted image tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.12.2008 8:48:27   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
ž

srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš???

hmmmmm.....razmišlam kakšn izgovor naj povem.user posted image ....hmmmm.....Nč laži, resnicouser posted image . Je biu računalnik zaseden pol se mi pa ni več dalo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
13.12.2008 8:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pa to popizdiš, celi roman napiše in mi ga ne objavi user posted image user posted image user posted image ; samo vprašanje postavim, ostalo se mi ne da še enkrat pisat. So vaši user posted image tudi tako neješči zjutraj-dopoldan, moja ful malo poje dopoldan, kašico ali mlekec user posted image

nia5: moja se zbudi ob 7h, takrat poje 100 ml mleka, gre spat in okrog 10h poje še 100 ml sadja (ponavadi okrog 60-70ml), in potem okroh 13h še 100 ml ml. kašice (ponavadi keksolinouser posted image ). Pri nas proti večeru štrajkamo s hranouser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
13.12.2008 8:51:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo večuser posted image user posted image

user posted image user posted image ja, še res jeuser posted image

Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič.
A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela.

GOLICA je zakon, mi jih imamo danes za zajtrkuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
13.12.2008 8:51:28   
buccka

Jutro!
Skor zadnja šla pa že prva tle.

Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilouser posted image .

Po kolk pa vam spijo vaši malčki?
Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00.

Mi pa od 21-7.30h, danes še spiuser posted image Se vidi, da je bila zvečer samo mami domauser posted image user posted image

Drgač, tvoja lepo spiuser posted image , kako pa čez dan? Naša med 4-5h, sem še vedno srečnikuser posted image

naprej pa spi še taako:
Ko poje tam ob 07.00 spi nekak do 09.00
Čez dan pa včasih 30min, včasih 2 uri, kokr ma dan.

Poje pa tud kakih 350ml mleka na dan, ter drugo hrano. Pri nas je tako en dan je velik, drug dan pa štrajka.

Svojeglava men bi se user posted image  da mamo tak ritem.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 634
13.12.2008 8:53:39   
Anonimen

Sem šla pod tuš in spat, pa sem tako kašljala, da sem šla raje doluser posted image

katy: si pa pridnauser posted image

srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš???

Ko sem pogledala skozi okno, vidim , da pada moj sovražnikuser posted image user posted image user posted image

Res je padal včeraj? Pri nas nič, pa tudi danes ne kaže da bo kejuser posted image

Midva z mojim možekom greva danes malo ven na kako pijačo, bo moja mami merkala Anjouser posted image me prav zanima če bo pridna pri babi?

Neposredna povezava do sporočila: 635
13.12.2008 8:55:59   
buccka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

nia5: moja se zbudi ob 7h, takrat poje 100 ml mleka, gre spat in okrog 10h poje še 100 ml sadja (ponavadi okrog 60-70ml), in potem okroh 13h še 100 ml ml. kašice (ponavadi keksolinouser posted image ). Pri nas proti večeru štrajkamo s hranouser posted image

Pri nas gre tako:
Ob 07.00 100-120 ml mleka
10.00- 110 futka
12.00 do 13.00- 100 mineštrce al krompirčka, zelenjvo, meska-kombiniram
15.00- poje spet kaj od kosila(ker ji naredim mal več
16.30 - 110ml različne jogurtke al keksoloino, frutolino,...
vmes kak biškotek, sirček in kruh
ob 20.00-21.00 še 100-120 mleka

No ponavad je približno tako(to je tist dan ko je), drugač pol manj

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
13.12.2008 8:59:38   
špelin@
Spet smo celo noč rogovilili user posted image  Nimam več idej, ne energije user posted image

Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda user posted image , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja.

user posted image user posted image user posted image

Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km. user posted image user posted image user posted image

katy82, sem zelo vesela za Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava user posted image user posted image user posted image  Poznam tako nespanje in vrešč...
Ta sončna, tudi tebi je Manca dala malo vetra... user posted image

ČESTITKE TARI IN EMILIJI OB OBMESEČNICI!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

edinaos, porodniška bo nakazana v pon.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.12.2008 9:00:21 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.12.2008 9:00:13   
Anonimen

Pri nas gre tako:
Ob 07.00 100-120 ml mleka
10.00- 110 futka
12.00 do 13.00- 100 mineštrce al krompirčka, zelenjvo, meska-kombiniram
15.00- poje spet kaj od kosila(ker ji naredim mal več
16.30 - 110ml različne jogurtke al keksoloino, frutolino,...
vmes kak biškotek, sirček in kruh
ob 20.00-21.00 še 100-120 mleka

No ponavad je približno tako(to je tist dan ko je), drugač pol manj

Buccka mi imamo čisto podoben urnik, samo vaša je ponoči bolj pridnauser posted image .

(odgovor članu buccka)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
13.12.2008 9:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Spet smo celo noč rogovilili user posted image  Nimam več idej, ne energije user posted image

Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda user posted image , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja.

Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km. user posted image user posted image user posted image

katy82, sem zelo vesela za Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava user posted image user posted image user posted image  Poznam tako nespanje in vrešč...
Ta sončna, tudi tebi je Manca dala malo vetra... user posted image

ČESTITKE TARI IN EMILIJI OB OBMESEČNICI!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

edinaos, porodniška bo nakazana v pon.

sem upala, da bo že včerajuser posted image

Gregi vidim, da je spet ponagajal, ti ti lumpek mali.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
13.12.2008 9:02:54   
tilči
Dobro jutro!

Mi smo kar v redu spali, le ob 4. zjutraj se je pokakal in ga je bilo treba previti.
Nia5...naš zjutraj tudi ni tako hudo lačen,tako da ob 7.30 dobi samo mleko, ob 10. pa je potem že lakota.Saj je to čisto normalno,meni tudi ne paše tako zgodaj jesti,bolj mi paše kava,BTW Srčekgirl,hvala za user posted image

SS in Svojeglava...user posted image user posted image user posted image

Edinaos...user posted image zauser posted image

Emilija in Tara vse naj naj za 7 mesecevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
13.12.2008 9:10:05   
hijenca
Dobro jutro!

Moj računalnik še zmeraj dela počasi kot polž in niti pod razno ne morem za nazaj prebrat.

Midva sva vredu, čeprav je Videk danes tako hud, da je že vse igrače nakregal, natepo in zmetal po sobi. Sem mu sedaj eno igračo na igralni lok na ležalnik privezala, da se lahko malo na njo jezi, da imam pet minut mira.

katy slinčki so za zavezat.

Samo to sem uspela včeraj prebrat, sedaj bom probala malo pogledat, kaj se je takega dogajalo, ker ko sem nazadnje včeraj gledala, ste bile komaj na 4 strani, sedaj pa si poglejte, kje ste zdaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.12.2008 9:11:14   
nia5
No pri nas je huda nelakota, danes npr. je jedla nazadnje ob 06.00, pa sem ji zdaj dala joško, pa noče, no vsaj da čez dan nadoknadi user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.12.2008 9:16:12   
Estrella*

večinoma je neješča al pa zelo malo poje. Sen+m ter tja me preseneti. Danes ne, je popila samo 80AM in par žlič frutolinauser posted image No ko jo j...., bo že ko bo lačnauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 643
13.12.2008 9:16:22   
Estrella*

Punce a ste dobile porodniško, pri meni ni še ničuser posted image

V poneleljek bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.12.2008 9:18:03   
Estrella*
Grem jestuser posted image user posted image

edinaos: sedaj ko nisi mlekaric, se boš lahko večkrat skitala okoliuser posted image Jaz grem z Andražom danes na RD , ata bo z Aljo za kazen domauser posted image user posted image No, prehlad Alje sem obrnila sebi v prid

Neposredna povezava do sporočila: 645
13.12.2008 9:21:58   
barbaw
Jutro!
Spali smo kolikortoliko ok, ker se je Maja spet zbujala v joku. user posted image  Nimam pojma kaj jo muči.
Sem se danes vseeno tehtala in imam 0,6kg manj. Se mi zdi, da se mi že malo pozna.
Mogla bi v trgovino po kruh, pa zunaj dežuje in se mi ne da oba oblečt in ju ven vlečt po kruh. user posted image  Tasta pa ni doma, da bi njega poslala. user posted image  Še razmišljam ali naj grem na dež ali pa naj je otrok nekaj bez kruha, že spet.

Maja se je začela iz sedečga položaja postavljat na vse 4. Samo čakam kdaj bo padla na nos. Mogoče bo pa kaj drugega iznajdla. user posted image  Jo bom mogla malo posnet, da bo kaj spomina pa slikat jo tudi moram malo, ker je že en čas nisem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.12.2008 9:22:00   
barbaw

Sem pozabla včeraj povedat, da je prvič Alja rekla mamauser posted image user posted image user posted image Še Andraž je bil ful presenečen in je še cel dan razlagal vsakemu k ga je videl, kej je reklauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
13.12.2008 9:22:09   
barbaw
Katy saj težko otroka navadit nazaj na rutino. Zakaj pa je ne skopaš ko še ni utrujena in jo daš potem še malo igrat? Jaz mojo kopam ob 19, potem nekaj poje in se malo igra in gre spat pred 20. Kakšen dan se zgodi drugače ampak to je mogoče 2x na mesec.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.12.2008 9:22:16   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.12.2008 9:22:17   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  super je, da je sprejela flašo, da ti bo malo lažje, ko štartaš v ponedeljek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?