|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 20:13:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
ma danes ko sem pa jaz zvečer tle ni pa skor nobene. Moj user posted image  ima novoletno zabavo s kolegi s službe, tako da sem sama doma in čakam, če mi bo sestra pripeljala nečaka v varstvo, če bo šla ona rodit, ampak bolj slabo kaže, da bi bilo to danes.user posted image
A potem kdio kaj ve, ste se sploh katere dobile v BTC ali je spet odpadlo?

Vse smo bile tam v mislih. user posted image user posted image
Moj je tudi na zabavi. user posted image  Pa naj mu bo, ker dinarčke služi. user posted image user posted image
v mislih,še je men ratalo prit do LJuser posted image user posted image user posted image

ja, vse smo ble v Lj. Jaz sem zapravljala tistih 20€ ko sem jih dobila v nagradni igri user posted image user posted image
če se nebi odjavlaiz nagradne igre,bi še lahk zapravle mojih 20euruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.12.2008 20:14:33   
spps

...
.. se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? user posted image user posted image

Grahec, nena se muči danes.. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image jaz se tud ne bi dans ubadalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.12.2008 20:17:00   
tasa_m
če se nebi odjavlaiz nagradne igre,bi še lahk zapravle mojih 20euruser posted image user posted image

user posted image user posted image  verjetno bi lahko v tej trgovini, kar vse pokuple z temi 20€ user posted image user posted image
Verjetno se cene take da me bo sezulo, ko bava not stopla.. user posted image   Bom raje mela dvojne škornje gor.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.12.2008 20:18:01   
Grahec

...
.. se zdaj odločam, ali naj zamesim testo za orehove rogljičke, da jih jutri naredim ali ne? Se mi da, se mi ne da... to je zdaj ???? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz se tud ne bi dans ubadalauser posted image user posted image user posted image

Ja, ma ste mi ve ene babnce user posted image user posted image user posted image , sem mislila da boste dale kako spodbudo, pa ste mi jo res dale, ja tako za lenarit!!!user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.12.2008 20:18:04   
spps

user posted image user posted image  verjetno bi lahko v tej trgovini, kar vse pokuple z temi 20€ user posted image user posted image
Verjetno se cene take da me bo sezulo, ko bava not stopla.. user posted image   Bom raje mela dvojne škornje gor.. user posted image

pa najboljš,da si jih prilepiš s sekundnimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.12.2008 20:19:16   
spps

...

Ja, ma ste mi ve ene babnce user posted image user posted image user posted image , sem mislila da boste dale kako spodbudo, pa ste mi jo res dale, ja tako za lenarit!!!user posted image user posted image user posted image
še mal pa bo treba spat.ti bi pa pečt šlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.12.2008 20:22:04   
tasa_m

pa najboljš,da si jih prilepiš s sekundnimuser posted image user posted image

user posted image user posted image  pametna ideja. Bom mojega s sekundnim prvo zalepla, pa ga naprej poslala. Če bom vidla,da še zraven sekundnega odleplo, vem da ne smem naprej.. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.12.2008 20:22:38   
Grahec
Ma, se mi še ne ljubi it spat. Samo res ne vem kaj bi... Se mi ne ljubi nič, knjige sem prebrala, na TV sem danes že popoldne gledala en pocukran film pa se mi zdaj ne ljubi nič gledat... Kaj vem, al naj grem se dret JESENICE!!!? user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.12.2008 20:23:10   
tasa_m

...

še mal pa bo treba spat.ti bi pa pečt šlauser posted image

ona bi samo zamesla...pekla bi jutri user posted image
Grahec, mesiš lahko danes kaj druga,ne testa ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.12.2008 20:24:37   
tasa_m

Ma, se mi še ne ljubi it spat. Samo res ne vem kaj bi... Se mi ne ljubi nič, knjige sem prebrala, na TV sem danes že popoldne gledala en pocukran film pa se mi zdaj ne ljubi nič gledat... Kaj vem, al naj grem se dret JESENICE!!!? user posted image user posted image user posted image

jaz se grem z tabo dret. Jaz tud na njih navijam..user posted image
ampak da neboma izgnane iz RR, ker se mi zdi da je kr nekaj pristašev zelenih tle gor.. user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.12.2008 20:24:56   
spps

kaj če bi pa z nami čvekalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.12.2008 20:26:00   
Grahec
Ja, saj čvekam, a ne??? user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.12.2008 20:29:21   
spps

Ja, saj čvekam, a ne??? user posted image user posted image user posted image
zaenkrat šeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.12.2008 20:30:13   
tasa_m
oooooo, mama_milchy je se nam pridružla. Mama nea beri, se ne splača..
Kaj zaj babe ki ste na forumu bote napisale kaj al ne..novo,drevozivljenja,NoBady,...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.12.2008 20:32:04   
tasa_m
ups zdaj pa sem jih prestrašla,..skoraj vse so vujšle..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.12.2008 20:33:07   
Grahec
Ja, zdaj ko ne bo nič s testom pa jaz res čakam, da kdo napiše kaj bolj pametnega, da ne bom sam jaz tu neki bluzla.!!!

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.12.2008 20:34:02   
spps
dajte mi napisat kako doživljate nosečnost,priprave na novega člana,vas je kaj "strah" poroda...?

sama vem,da sem bila v prvi nosečnosti dost manj obremenjena,ker takrat,še ni bilo toliko informacij glede nosečnosti,poroda itd.neta nisem imela,da bi visela gor,kot počnem sedajuser posted image user posted image user posted image ,sem rs prebrala vse kar se mi je znašlo pred noson,drugače pa niti nisem pomislila,da bi lahko šlo kaj narobe...

sej zdaj me tud ni strah,sam je pa drugače.kot pa je bilo 6 let nazajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.12.2008 20:35:23   
spps

ups zdaj pa sem jih prestrašla,..skoraj vse so vujšle..user posted image user posted image user posted image
al ti al pa jazuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.12.2008 20:35:29   
mama_milchy
kaj pa same neumnosti klatite; sem mislila, da delite kakšne dobre nasvete, recepte ali pa morda iščete novega terapevta; tasa_m,

No,moj je tudi na novoletni fešti, danes je prva, menda imajo še drug teden dve, nimam pojma, ne sledi; samo da pride cel domov...

Danes pa sem čisto crknjena; nekaj malega sem zdaj pospravljala, me čakajo še cunje za pospravit v omaro ma se mi ne da. Me kr hrbet boli; Žiga gleda Nodi reši Božič, sicer pa sem mislila gledat kak film na TV ma ni nič pametnega.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.12.2008 20:38:45   
mama_milchy
spps, kaj pa vem; meni se ta nosečnost zdi čisto nekaj drugačnega kot je bila prva, ne vem povedat kako in zakaj, enostavno drugačna; porod - zdaj vem kaj me čaka, kako poteka - vsaj približno, ker itak bo drugače.
Priprave??? Jaz sem cunjice zbrala na kup, jih moram še oprat in polikat pa na mesto dat in še kaj dokupit, če se mi bo zdelo, da mi kaj primankuje..... Pazim se mal bolj kot z Žigcem, morda zaradi krvavitev na začetku; sempa bolj občutljiva in razdražljiva v tej nosečnosti kot prvič pa hitro se tudi razjezim

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 12.12.2008 20:39:48 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.12.2008 20:41:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, kaj pa vem; meni se ta nosečnost zdi čisto nekaj drugačnega kot je bila prva, ne vem povedat kako in zakaj, enostavno drugačna; porod - zdaj vem kaj me čaka, kako poteka - vsaj približno, ker itak bo drugače.
Priprave??? Jaz sem cunjice zbrala na kup, jih moram še oprat in polikat pa na mesto dat in še kaj dokupit, če se mi bo zdelo, da mi kaj primankuje..... Pazim se mal bolj kot z Žigcem, morda zaradi krvavitev na začetku; sempa bolj občutljiva in razdražljiva v tej nosečnosti kot prvič pa hitro se tudi razjezim
pr men je razlika že to,da sem se prvič skoz počutla super,polna energije-tokrat sem pa iz dneva bolj zjamrana,utrujena....user posted image user posted image user posted image

kak je pa potekal prvi porod?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 946
12.12.2008 20:42:10   
tasa_m

al ti al pa jazuser posted image user posted image user posted image

pol pa sma samo midve tak user posted image  tu pri marčevkah.. user posted image user posted image

• Jaz priznam,..mene je strah poroda.Sicer ne vem zakaj ampak ko berem kakšne komentarje me kr zmrazi in se sprašuje, če bom jaz to sposobna nardit..da mi rata user posted image
  • se mi zdi, da moj še nena tak dojema da bomo dobili novega člana,..bo verjetno komaj dojel ko bo šlo zares.. Jaz pa sem dojela takoj, ko sem prvič slišala njen srček in pol prvi premik..zdaj pa ko me veselo binca in dreza, pa se zavedam vedno bolj..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.12.2008 20:51:18   
Grahec
No spps, končno ena bolj pametna tema!

Kaj vem,  meni se zdi da je po svoje nosečnost kar en tak čaroben čas pričakovanja. Prav raznežim se ko grem vsake toliko pogledat, kar imamo že babavljeno za dojenčka... Zelo, zelo se veselim user posted image . Saj pridejo strahovi, včasih pomislim, kako bo biti mama, ali bom znala, zmogla...  Kaj vem, morda se samega rokovanja z dojenčkom niti ne bojim tako zelo, saj imam nekaj izkušenj z  varstvom male deklice (od 1 meseca dalje), bolj  se ukvarjam s tem, da bom tu pa jaz tista ki bom poleg očkota odgovorna za otroka...

Glede poroda pa tako, malo me je strah, malo razmišljam kako bo..., si pa zelo želim čim bolj naraven porod. Sem danes do konca  prebrala Modrost rojevanja. Verjetno je knjiga za nekoga, ki ima en porod za sabo še bolj aktualna, samo se mi je kar dopadla. Res pa je, da so opisani eni občutki, ki jih niti približno ne moreš poznati, če še nisi rodil..., pa da je v naših porodnišnicah itak vse drugače...
Me je bistveno bolj strah CR kot vaginalnega poroda. Me je pa tudi zadnič ginekolog malo prestrašil... tako, da se zdaj z otročkom veliko pogovarjam, ga spodbujam naj se obrne na glavco...

(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 948
12.12.2008 20:52:16   
mama_milchy

kak je pa potekal prvi porod?user posted image

jaz sem tudi bol utrujena v tej nosečnosti; moj porod - smeh; v bistvu jaz sem imela rok 18.05.05 ampak nič od tega, pol sem hodla vsak dan gor v bolnico se kazat ampak nič; no 8.dan mi je ginekologinja dala neko svečko da vse skupaj to malo pospeši in je rekla, da se vidimo najkasneje v 24urah nazaj. Ponoči je mene skozi tiščalo na wc, po polnoči pa so se začeli kr orng popadki in ko sem šla na wc, se mi je neka voda ulila in jaz sem mislila, da to pa je to in dvignem mojga pa se odpraviva gor v porodnišnico. Pridem gor okoli 4-ih zjutaj, me pregledajo, me nadrejo, da kaj sem prišla vsa zaprta pa še voda mi ni odtekla, no edino kar je bilo, so bili zelo močni popadki. Pol pogleda v karton in vidi da so mi dali svečko ampak me pošlje na oddelek počivat. Okoli 6.30 pa začnem jamrat, da me špika vedno bolj in bolj, me sestra prikopi na aparature in vidi full močne popadke takoj me zašiba v porodno. Gor me pregledajo in razen popadkov ničesar ampak popadkov takih da je kr trgalo. Me pobrije inmi da klistir, ob 8 pa me poležejo v porodno sobo. Me pogleda babica, odprta 1 cm inmi reče pojdi hodit pol ure; jaz gor in dol po hodniku ampak od popadkov nisem mogla kaj dosti; me nekaj pred 9-to pregleda, odprta 2 cm in ker je bil popadek full močan, mi prebije vodo in pokliče mojega. Vmes med mojimi popdaki in predihavanji; sta mož in babica reševala evropsko poročilo o prometni nesreči in smo se zraven full smejali; me reče malo pred enajstno: Punca moja, zdaj pa gre zares, naslednji popadek potisni. In jaz seveda potisnem, pa reče da vidi glavico; jaz pa njej da ji ne verjamem; mi da rokavico, da si jo dam na roko in pol potipam tam dol. no in ko sem hotla se prepognit da potim, je prišel popadek full močan in še sem se prepognila in je Žiga dobesedno zletel ven.
Bolečine pozabljene...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.12.2008 20:53:57   
tasa_m
No spps, končno ena bolj pametna tema!

a nišo vse naše teme pametne? user posted image user posted image
Jaz pa sem bila ziher, da stalno kaj pametnega dol vdarimo..user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?