|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 11:57:35   
buksi
POzdravček!!

Tukaj pa je že spet začelo snežiti. No grem čez eno uro domov, tak da do takrat po meoje še ne bo krize na cesti.

Sicer pa mene tko zgaga peče!!! Kaj naj naredim? Zdaj še donat ne pomaga. Sem pa jedla sam arašide. Upam da ni od tega.

Pa  sramna kost. A ima katera izmed vas bolečine tam in kako jih lajšate. Mene ful  boli ko vstanem ali pa ponoči ko se premikam z boka na bok.  KAj pravite  o tem. Prosim za odgovor res. Ker ne vem kaj naj sploh naredič., če lahko.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.12.2008 11:58:35   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Za Pupo7 in čebeico majo...

user posted image

oooo Dali hvala user posted image user posted image user posted image bi pasal takle ja user posted image user posted image user posted image čeprav sem že pokretna, sem zdaj pripravla meso za kosilo, pa sem se utrudla - sm čist brez kondicije in zdaj spet počivam ... ampak na kavču user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.12.2008 11:59:06   
Grahec
Nisem še napisala, da sva bila predvčerajšnjem z user posted image  v Zibki na Brezovici in sva  tam tudi kupila posteljnino. Je prav crtkana, baldahinček za posteljo in rjuhico za zibko pa danes dobim, ker so jih morali še zašivat. Je pa bilo kar precej bolj ugodno kot v kakem BC ali Pikapolonici... Sicer kaj dosti drugega kot posteljnino pa nimajo, samo še brisačke s kapuco, dekice, slinčke in spalne vreče. Tako, da sem še eno brisačko s kapuco kupila, potem pa je možek začel me malo grdo gledat in sem se ustavila, ker prodajalka bi pa še to pa ono mi prodala. user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.12.2008 12:01:25   
trezika
vidim, da se vam dans tu gor ful dogajauser posted image  še posebej sppsuser posted image user posted image user posted image  saj to je super kr pol se moram vsakokrat ko pridem za rač. smejatuser posted image user posted image user posted image  dobro, da sn ponavadi samauser posted image
Kosilo imamo že kuhano...samo ni koga, da bi ga jedeluser posted image user posted image user posted image  bom počakal mojega, da pride iz službe...sicer je pa pr nas to vedno tako...je težko uskladit uro, da bi nas vseh šest skupaj jedlo...mogoče kdaj kakšno nedeljouser posted image
Zdaj pa morn it moje ribice odrešit in jim vodo menjat...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.12.2008 12:01:33   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

POzdravček!!

Tukaj pa je že spet začelo snežiti. No grem čez eno uro domov, tak da do takrat po meoje še ne bo krize na cesti.

Sicer pa mene tko zgaga peče!!! Kaj naj naredim? Zdaj še donat ne pomaga. Sem pa jedla sam arašide. Upam da ni od tega.

Pa  sramna kost. A ima katera izmed vas bolečine tam in kako jih lajšate. Mene ful  boli ko vstanem ali pa ponoči ko se premikam z boka na bok.  KAj pravite  o tem. Prosim za odgovor res. Ker ne vem kaj naj sploh naredič., če lahko.

buksi, sej bo kmal minilo čez dobre al pa slabe 3 mesce, te več ne bo zgaga pekla, niti sramna kost bolela. Za zgago po jedi nekaj časa ne pit tekočine, če ti donat ne pomaga probi malo sode bikarbone v  vodi raztopit, drugače pa pravjo da če kdaj pa kdaj vzameš rupurut se tud ne bo svet podrl. Glede sramne kosti pa tko nimaš kaj, pač boli... če te tolaži, ne boli samo tebe user posted image
upam da si zdaj vsaj malo pomirjena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.12.2008 12:01:45   
MalaČebelica
zapoznelo dobro jutro tudi iz moje strani.

mater je danes en tečen dan. pa še sama morem bit, ker je moj v angliji user posted image user posted image user posted image pol se pa samo nekaj sama sebi smilim... tečna sem ko driska user posted image user posted image user posted image

tre
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz si tudi merim obseg trebuha v višini popka... tam se mi zdi največji - da se pol lahko sama sebi smilim kak me razganja...user posted image user posted image user posted image

meni tudi nič G nikoli ne meri z nobenim metrom. samo UZ mi vedno naredi. trezika - kaj tebi kaj meri- sprašujem ker mama ravno istega G...

Do zdaj mi še nič ni meril, mi je pa naredil vsakokrat UZ, česar marsikateri ne...tako da mi je tut ok...bomo videli naslednji teden, ko mam spet pregled...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

trezika meni tudi vsakič naredi UZ. samo slikic pa ne da kaj dosti od sebe... kdaj maš pregled? jaz mam 18.12. se mogoče vidima?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.12.2008 12:02:25   
Grahec
Buksi jaz takih bolečin nimam, menda pa kot je ena kolegica pripovedovala pomagajo hladni obkladki oziroma umivanje in tuširanje bolečega predela z nekoliko hladnejšo vodo. Pa menda ni taka bolečina nič nevarnega.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.12.2008 12:03:29   
Pupa7

vidim, da se vam dans tu gor ful dogajauser posted image  še posebej sppsuser posted image user posted image user posted image  saj to je super kr pol se moram vsakokrat ko pridem za rač. smejatuser posted image user posted image user posted image  dobro, da sn ponavadi samauser posted image
Kosilo imamo že kuhano...samo ni koga, da bi ga jedeluser posted image user posted image user posted image  bom počakal mojega, da pride iz službe...sicer je pa pr nas to vedno tako...je težko uskladit uro, da bi nas vseh šest skupaj jedlo...mogoče kdaj kakšno nedeljouser posted image

vseh šest ???? user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.12.2008 12:08:29   
buksi
no Upam  da res ne. ker mali se vedno brca tako kot prej. Samo je postalo smotano, ker sem se v službi. Pregled pa imam šele 23. decembra. No moram še zdržati do takrat.  Bi rada vsaj še december oddelala.

No saj vem, da tudi vas boli, zato pa sprašujem.  Sem bolj pomirjena ko rečete da je to normalno. No nekaj pa moramo vzeti v zakup. 
Midva sva pa vceraj prvič šla sploh v trgovino z otroškimi stvarmi. Samo pogledat mal, ko sva mela še čas pred MŠ. Je kar fajn Občutek. Sam kaj ko ne veš kaj bi vzel. Sva samo pogledala na hitro lupince in previjalno, potem pa šla. Tako da mal veva kok računat .

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.12.2008 12:16:02   
tasa_m
I'm back user posted image še vedno dežujepa še nič nisem zrihtala user posted image bom mogla nasl. tedn spet v Lenart it..ker dobim v ponedeljek komaj vse rešeno iz Pošte.. Ajoj,ajoj v Sloveniji pa res si moraš vzet čas če hočeš kaj zrihtat user posted image ..to je verjetno sam pri nas tak, da če bi lahko kaj zrihtal v enem dnevu pa bi se ti tak verjetno Marija pokazala.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janaja
tasa_m mene tud cukr mal skrbi mam drug teden pregled, pa me je res kr mal strah, a se ti je to na kilcah pa na velikosti user posted image  vidl ( da so te pol dal na test)

janaja,..meni je dala napotnico za diabetologa zato, ker sem imela slabe rezultate iz testa glukoze. Naša user posted image   je do zdaj stalno zaostajala za tedn dni po velikosti.. Zdaj pa mi ni delala niti UZ pa nič. Nazadnje mi ga je 11.11 ko sem imela MF. Je rekla, da bo bolj pogosto po novem letu,tak da bomo vidli.
Brez skrbi, vse bo ok..naj te nič ne skrbi.. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz se bom mogoče spravila piškote pečt - prvič v življenju (sama)
držte pesti, da jih ne zažgem :)
aja, tiste bolj izkušene gospodinje, a se jih v pečici peče z ventilatorjem ali brez?

si jih že spekla? Pol pridem na kakega..user posted image

Dali*
nisem ti rekla še hvala za recept za liker. Hvala ti. Bom danes mojemu predlagala, da na sprobava pred prazniki. Itak mi je od nasl. petka pa do 18.01 2009 doma..tak da ga bom z nečim mogla zamotit, da bom jaz lahko na računalniku. Drugače bo borba.. user posted image user posted image Zanima pa me naslednje, količinsko koliko pride tega likerja ven? Sem mislila, da bi to dala za kakšno darilce zraven..sicer bom nasploh delala prvič ampak važen je trud a ne?? user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 785
12.12.2008 12:24:06   
tasa_m
Najaa poslala sem ti zs.. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.12.2008 12:26:46   
NoBady
No lepo dobro jutro še z moje strani... ja zeloooooo dolgoo sm spala... too pa zato ker sm mela ponoč take akrobacije po trebuhu, da pa to ni blo dost me je še tko fejst zgaga pekla, da sm sede lahko zaspala, uležt se sploh nisem smela...user posted image

zdej pa morm šibat po nečakinjo v vrtec pa po mandarine, k se mi že od včeri luštajo...

pozdravček vsem...papauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.12.2008 12:34:24   
MalaČebelica
jaz sem pa zdaj malo klicala okoli za ta porodniški dopust - no na CSD... hm, pa mi še vedno ni najbolj jasno...

ali si jaz to prav razlagam:
  • če si zaposlen do dneva nastopa porodniškega dopusta, potem imaš normalno porodniški dopust in nadomestilo, koliko si pač dobival v zadnjih 12ih mesecih. nadomestilo pa je bruto plača, od katere se normalno odštejejo prispevki in ti dobiš ven nekje to, kar je tvoj neto???
  • če pa nisi zaposlen do por. dopusta - se ti prekine del. razmerje prej, potem pa nimaš pravice do por. dopusta, maš pa do por. nadomestila. ampak jaz si ne znam prav pojasniti, kaj je to por. dopust (do katerega nimaš pravice). ali to pomeni, da dobiš normalno nadomestilo, ki se ti pač zračuna iz plače zadnjih 12ih mesecev, če je pa nisi imel pa tista minimalna plača (kak že pač....), ampak se ti ne plačajo prispevki - torej skratka - si doma, ampak ti ne teče dopust - dobiš pa nekoliko manjše nadomestilo...
al kaj te vem... hjoj, bom mogla it kar po moje to tja vprašat... ma saj v bistvu mi vsi rečejo, da je najmanj problemov, če si zaposlen do nastopa por. dopusta in pika... moram najprej vprašat, kaj (kateri PDP) mi bo G napisal na potrdilo za CSD (ker mi ga nonstop nekaj prestavla...), da potem vem, če moram it fehtat v službo podaljšanje.... pa taaaak mi ni.... ko so tak smotani user posted image user posted image user posted image

naj me že ena prosim nakrega, da ne bom tak zatežena danes!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.12.2008 12:34:34   
tasa_m

JA PA KI STE ZDAJ VSE??? Zdaj ko imam jaz prost dostop na računalnik pa nobene tu za čvek user posted image pa saj to ni več res user posted image user posted image

MAAAAAAARČEEEEVKKEEEEEEEE KJEEEE STEEEEEEE ???  user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.12.2008 12:39:25   
tasa_m
....

MalaČebelica jaz nimam pojma, ko je ona men to razlagala,sem sam pravla ja,ja user posted image ampak vedla tak nisem o čem se gre.. Saj mi je rekla,da bova januarja vse izračunali in pogledali katera opcija je men najboljša, ko sem ji povedala kak pa kaj je z mojo službo. Tak da s tem se bom začela ubadat takoj po 06.01, ko mi bo G. dala potrdilo..

MALAČEBELICA
nakgregat te mora ena!! Sem lahko to jaz? user posted image   NE BODI TAK ZATEŽENA DANES !! Bo vredu, sem dovolj jasno povedala? user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.12.2008 12:39:50   
dana
glede peke piškotov - jaz jih pečem brez ventilatorja. Jaz jih bom tudi danes pekla, pa še eno rolado brez moke s sladko smetano.

sramna kost - tudi mene boli že kake 14 dni, pa mi je G rekla da ni nič nenavadnega to. Zdaj me je še trtica začela bolet, če dolgo sedim.

čebelica tebi pa lahko samo prvo vprašanje potrdim, da je tako kot si napisala. Za drugo alinejo pa žal ne vem kako je s tem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.12.2008 12:40:16   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

JA PA KI STE ZDAJ VSE??? Zdaj ko imam jaz prost dostop na računalnik pa nobene tu za čvek user posted image pa saj to ni več res user posted image user posted image

MAAAAAAARČEEEEVKKEEEEEEEE KJEEEE STEEEEEEE ???  user posted image user posted image

jaz sem tu user posted image samo sem danes tak tečna, da bi blo bolje, da me ne bi blo, ker lahko še kje po možnosti celi forum zamorim user posted image user posted image user posted image

prosim naj me ena dvakrat okoli ušes da pridem k sebi user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.12.2008 12:42:50   
MalaČebelica

....

MalaČebelica jaz nimam pojma, ko je ona men to razlagala,sem sam pravla ja,ja user posted image ampak vedla tak nisem o čem se gre.. Saj mi je rekla,da bova januarja vse izračunali in pogledali katera opcija je men najboljša, ko sem ji povedala kak pa kaj je z mojo službo. Tak da s tem se bom začela ubadat takoj po 06.01, ko mi bo G. dala potrdilo..

MALAČEBELICA
nakgregat te mora ena!! Sem lahko to jaz? user posted image   NE BODI TAK ZATEŽENA DANES !! Bo vredu, sem dovolj jasno povedala? user posted image user posted image

no, malo je pomagalo user posted image user posted image user posted image bom zdaj po moje šla malo posesat, da vsaj eno pametno stvar naredim

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 793
12.12.2008 12:50:05   
tasa_m
no, malo je pomagalo user posted image user posted image user posted image bom zdaj po moje šla malo posesat, da vsaj eno pametno stvar naredim

pol pa idi, pa daj malo zateženosti nad sesalcem ven. Spravi se nanj.. user posted image user posted image   (pa ne zdaj spet narobe razumet, kak se nanj moraš spravit user posted image )

Jaz pa čakam, da se kosilo do konca skuha. Imamo kar makaronflajš z zeleno solato in paradižnikom. Se mi že sline cedijoo.
Po kosilu pa grem počasi v Maribor, mojega jezit..user posted image ga že vidim kak bo vesel..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 794
12.12.2008 12:52:32   
KOKICA32
JAz pa sem že malo boljša..sem pojedla 1 vrstico Lindtove tiramisu čokolade pa nevem koliko Ferrero Rocher kroglic...pa mi je pomagalo...samo vreme je pa še vedno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 12.12.2008 12:53:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 795
12.12.2008 12:54:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

JAz pa sem že malo boljša..sem pojedla 1 vrstico Lindtove tiramisu čokolade pa nevem koliko Ferrero Rocher kroglic...pa mi je pomagalo...samo vreme je pa še vedno 

Kokica pol pa boš mogla še več čokolade pojest, bo mogoče pomagalo, da se bo vreme spremenilo user posted image user posted image Ti jo pojej nekaj še zame,..ti dam zeleno luč, da jo poješ namesto mene. MEni bo verjetno tak kmalu minlo čist do sladkega,..bom raje kak polnozrnat hlebček pojedla user posted image user posted image   (če verjameš v svizca, ki zavija Milko čokolado).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.12.2008 13:02:06   
lejca
Oj,jaz sem tudi tukaj...

sej se jst tud vcasih vprasam al je normaln da tak mal cutim mojega pikeca?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.12.2008 13:04:27   
helimaša
čao bejbe!

jst sm pa dans toook zanč.....še zdej nism nč nardila.....me glava boli pa vrti se mi....pa še bruhala sm.....pa sm toook žalostna....pa še tale vreme je kr neki.....me je prej moj klicu da bo dons kasnej pršu.....dons ne gre nč po planu.....kr neki.....pa sploh ne vem kdaj bom pospravlala.....sm mislna da bi jutr smrekco nardil.....
jst sm pa zdejle ene ful dobre piškote jedla.....pol grem po Mašo bom šla pa še po mandarine....sm jih včer vse pojedla.....pa skoz bi sm neki jedla....čeprav mi dons ne ppa še kej preveč....tko da se bl silm jest k mi je tok slabo.....
dejte kej pisat da vas bom lahko kej bralauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.12.2008 13:08:24   
MalaČebelica

pol pa idi, pa daj malo zateženosti nad sesalcem ven. Spravi se nanj.. user posted image user posted image   (pa ne zdaj spet narobe razumet, kak se nanj moraš spravit user posted image )

Jaz pa čakam, da se kosilo do konca skuha. Imamo kar makaronflajš z zeleno solato in paradižnikom. Se mi že sline cedijoo.
Po kosilu pa grem počasi v Maribor, mojega jezit..user posted image ga že vidim kak bo vesel..user posted image

ha ha ha - je že prepozno. sem prebrala samo prva dva stavka pa šla user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa je kar je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.12.2008 13:09:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

vseh šest ???? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jap, šestuser posted image user posted image user posted image  js, moj dragi, dva njegova brata, tast in tašča...malo še pa nas bo sedemuser posted image user posted image user posted image user posted image  zaenkrat ni problemov, se dobro štekamo, itak pa imava midva v mansardi dve sobi pa kopalnico za sebe tk da res ni blema...zaenkrat...kaj bo še čas prinesel pa ne vemuser posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?