Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:57:35
|
|
|
|
buksi
|
POzdravček!! Tukaj pa je že spet začelo snežiti. No grem čez eno uro domov, tak da do takrat po meoje še ne bo krize na cesti. Sicer pa mene tko zgaga peče!!! Kaj naj naredim? Zdaj še donat ne pomaga. Sem pa jedla sam arašide. Upam da ni od tega. Pa sramna kost. A ima katera izmed vas bolečine tam in kako jih lajšate. Mene ful boli ko vstanem ali pa ponoči ko se premikam z boka na bok. KAj pravite o tem. Prosim za odgovor res. Ker ne vem kaj naj sploh naredič., če lahko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:58:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Za Pupo7 in čebeico majo... oooo Dali hvala bi pasal takle ja čeprav sem že pokretna, sem zdaj pripravla meso za kosilo, pa sem se utrudla - sm čist brez kondicije in zdaj spet počivam ... ampak na kavču
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:59:06
|
|
|
|
Grahec
|
Nisem še napisala, da sva bila predvčerajšnjem z v Zibki na Brezovici in sva tam tudi kupila posteljnino. Je prav crtkana, baldahinček za posteljo in rjuhico za zibko pa danes dobim, ker so jih morali še zašivat. Je pa bilo kar precej bolj ugodno kot v kakem BC ali Pikapolonici... Sicer kaj dosti drugega kot posteljnino pa nimajo, samo še brisačke s kapuco, dekice, slinčke in spalne vreče. Tako, da sem še eno brisačko s kapuco kupila, potem pa je možek začel me malo grdo gledat in sem se ustavila, ker prodajalka bi pa še to pa ono mi prodala.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:01:25
|
|
|
|
trezika
|
vidim, da se vam dans tu gor ful dogaja še posebej spps saj to je super kr pol se moram vsakokrat ko pridem za rač. smejat dobro, da sn ponavadi sama Kosilo imamo že kuhano...samo ni koga, da bi ga jedel bom počakal mojega, da pride iz službe...sicer je pa pr nas to vedno tako...je težko uskladit uro, da bi nas vseh šest skupaj jedlo...mogoče kdaj kakšno nedeljo Zdaj pa morn it moje ribice odrešit in jim vodo menjat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:01:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravček!! Tukaj pa je že spet začelo snežiti. No grem čez eno uro domov, tak da do takrat po meoje še ne bo krize na cesti. Sicer pa mene tko zgaga peče!!! Kaj naj naredim? Zdaj še donat ne pomaga. Sem pa jedla sam arašide. Upam da ni od tega. Pa sramna kost. A ima katera izmed vas bolečine tam in kako jih lajšate. Mene ful boli ko vstanem ali pa ponoči ko se premikam z boka na bok. KAj pravite o tem. Prosim za odgovor res. Ker ne vem kaj naj sploh naredič., če lahko. buksi, sej bo kmal minilo čez dobre al pa slabe 3 mesce, te več ne bo zgaga pekla, niti sramna kost bolela. Za zgago po jedi nekaj časa ne pit tekočine, če ti donat ne pomaga probi malo sode bikarbone v vodi raztopit, drugače pa pravjo da če kdaj pa kdaj vzameš rupurut se tud ne bo svet podrl. Glede sramne kosti pa tko nimaš kaj, pač boli... če te tolaži, ne boli samo tebe upam da si zdaj vsaj malo pomirjena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:01:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zapoznelo dobro jutro tudi iz moje strani. mater je danes en tečen dan. pa še sama morem bit, ker je moj v angliji pol se pa samo nekaj sama sebi smilim... tečna sem ko driska tre IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz si tudi merim obseg trebuha v višini popka... tam se mi zdi največji - da se pol lahko sama sebi smilim kak me razganja... meni tudi nič G nikoli ne meri z nobenim metrom. samo UZ mi vedno naredi. trezika - kaj tebi kaj meri- sprašujem ker mama ravno istega G... Do zdaj mi še nič ni meril, mi je pa naredil vsakokrat UZ, česar marsikateri ne...tako da mi je tut ok...bomo videli naslednji teden, ko mam spet pregled...komaj čakam trezika meni tudi vsakič naredi UZ. samo slikic pa ne da kaj dosti od sebe... kdaj maš pregled? jaz mam 18.12. se mogoče vidima?
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:02:25
|
|
|
|
Grahec
|
Buksi jaz takih bolečin nimam, menda pa kot je ena kolegica pripovedovala pomagajo hladni obkladki oziroma umivanje in tuširanje bolečega predela z nekoliko hladnejšo vodo. Pa menda ni taka bolečina nič nevarnega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:03:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika vidim, da se vam dans tu gor ful dogaja še posebej spps saj to je super kr pol se moram vsakokrat ko pridem za rač. smejat dobro, da sn ponavadi sama Kosilo imamo že kuhano...samo ni koga, da bi ga jedel bom počakal mojega, da pride iz službe...sicer je pa pr nas to vedno tako...je težko uskladit uro, da bi nas vseh šest skupaj jedlo...mogoče kdaj kakšno nedeljo Zdaj pa morn it moje ribice odrešit in jim vodo menjat... vseh šest ????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:08:29
|
|
|
|
buksi
|
no Upam da res ne. ker mali se vedno brca tako kot prej. Samo je postalo smotano, ker sem se v službi. Pregled pa imam šele 23. decembra. No moram še zdržati do takrat. Bi rada vsaj še december oddelala. No saj vem, da tudi vas boli, zato pa sprašujem. Sem bolj pomirjena ko rečete da je to normalno. No nekaj pa moramo vzeti v zakup. Midva sva pa vceraj prvič šla sploh v trgovino z otroškimi stvarmi. Samo pogledat mal, ko sva mela še čas pred MŠ. Je kar fajn Občutek. Sam kaj ko ne veš kaj bi vzel. Sva samo pogledala na hitro lupince in previjalno, potem pa šla. Tako da mal veva kok računat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:16:02
|
|
|
|
tasa_m
|
I'm back še vedno dežujepa še nič nisem zrihtala bom mogla nasl. tedn spet v Lenart it..ker dobim v ponedeljek komaj vse rešeno iz Pošte.. Ajoj,ajoj v Sloveniji pa res si moraš vzet čas če hočeš kaj zrihtat ..to je verjetno sam pri nas tak, da če bi lahko kaj zrihtal v enem dnevu pa bi se ti tak verjetno Marija pokazala.. IZVIRNO SPOROČILO: janaja tasa_m mene tud cukr mal skrbi mam drug teden pregled, pa me je res kr mal strah, a se ti je to na kilcah pa na velikosti vidl ( da so te pol dal na test) janaja,..meni je dala napotnico za diabetologa zato, ker sem imela slabe rezultate iz testa glukoze. Naša je do zdaj stalno zaostajala za tedn dni po velikosti.. Zdaj pa mi ni delala niti UZ pa nič. Nazadnje mi ga je 11.11 ko sem imela MF. Je rekla, da bo bolj pogosto po novem letu,tak da bomo vidli. Brez skrbi, vse bo ok..naj te nič ne skrbi.. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz se bom mogoče spravila piškote pečt - prvič v življenju (sama) držte pesti, da jih ne zažgem :) aja, tiste bolj izkušene gospodinje, a se jih v pečici peče z ventilatorjem ali brez? si jih že spekla? Pol pridem na kakega.. Dali* nisem ti rekla še hvala za recept za liker. Hvala ti. Bom danes mojemu predlagala, da na sprobava pred prazniki. Itak mi je od nasl. petka pa do 18.01 2009 doma..tak da ga bom z nečim mogla zamotit, da bom jaz lahko na računalniku. Drugače bo borba.. Zanima pa me naslednje, količinsko koliko pride tega likerja ven? Sem mislila, da bi to dala za kakšno darilce zraven..sicer bom nasploh delala prvič ampak važen je trud a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:24:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa poslala sem ti zs..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:26:46
|
|
|
|
NoBady
|
No lepo dobro jutro še z moje strani... ja zeloooooo dolgoo sm spala... too pa zato ker sm mela ponoč take akrobacije po trebuhu, da pa to ni blo dost me je še tko fejst zgaga pekla, da sm sede lahko zaspala, uležt se sploh nisem smela... zdej pa morm šibat po nečakinjo v vrtec pa po mandarine, k se mi že od včeri luštajo... pozdravček vsem...papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:34:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz sem pa zdaj malo klicala okoli za ta porodniški dopust - no na CSD... hm, pa mi še vedno ni najbolj jasno... ali si jaz to prav razlagam: - če si zaposlen do dneva nastopa porodniškega dopusta, potem imaš normalno porodniški dopust in nadomestilo, koliko si pač dobival v zadnjih 12ih mesecih. nadomestilo pa je bruto plača, od katere se normalno odštejejo prispevki in ti dobiš ven nekje to, kar je tvoj neto???
- če pa nisi zaposlen do por. dopusta - se ti prekine del. razmerje prej, potem pa nimaš pravice do por. dopusta, maš pa do por. nadomestila. ampak jaz si ne znam prav pojasniti, kaj je to por. dopust (do katerega nimaš pravice). ali to pomeni, da dobiš normalno nadomestilo, ki se ti pač zračuna iz plače zadnjih 12ih mesecev, če je pa nisi imel pa tista minimalna plača (kak že pač....), ampak se ti ne plačajo prispevki - torej skratka - si doma, ampak ti ne teče dopust - dobiš pa nekoliko manjše nadomestilo...
al kaj te vem... hjoj, bom mogla it kar po moje to tja vprašat... ma saj v bistvu mi vsi rečejo, da je najmanj problemov, če si zaposlen do nastopa por. dopusta in pika... moram najprej vprašat, kaj (kateri PDP) mi bo G napisal na potrdilo za CSD (ker mi ga nonstop nekaj prestavla...), da potem vem, če moram it fehtat v službo podaljšanje.... pa taaaak mi ni.... ko so tak smotani naj me že ena prosim nakrega, da ne bom tak zatežena danes!!!!!
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:34:34
|
|
|
|
tasa_m
|
JA PA KI STE ZDAJ VSE??? Zdaj ko imam jaz prost dostop na računalnik pa nobene tu za čvek pa saj to ni več res MAAAAAAARČEEEEVKKEEEEEEEE KJEEEE STEEEEEEE ???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:39:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica .... naj me že ena prosim nakrega, da ne bom tak zatežena danes!!!!! MalaČebelica jaz nimam pojma, ko je ona men to razlagala,sem sam pravla ja,ja ampak vedla tak nisem o čem se gre.. Saj mi je rekla,da bova januarja vse izračunali in pogledali katera opcija je men najboljša, ko sem ji povedala kak pa kaj je z mojo službo. Tak da s tem se bom začela ubadat takoj po 06.01, ko mi bo G. dala potrdilo.. MALAČEBELICA nakgregat te mora ena!! Sem lahko to jaz? NE BODI TAK ZATEŽENA DANES !! Bo vredu, sem dovolj jasno povedala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:39:50
|
|
|
|
dana
|
glede peke piškotov - jaz jih pečem brez ventilatorja. Jaz jih bom tudi danes pekla, pa še eno rolado brez moke s sladko smetano. sramna kost - tudi mene boli že kake 14 dni, pa mi je G rekla da ni nič nenavadnega to. Zdaj me je še trtica začela bolet, če dolgo sedim. čebelica tebi pa lahko samo prvo vprašanje potrdim, da je tako kot si napisala. Za drugo alinejo pa žal ne vem kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:40:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m JA PA KI STE ZDAJ VSE??? Zdaj ko imam jaz prost dostop na računalnik pa nobene tu za čvek pa saj to ni več res MAAAAAAARČEEEEVKKEEEEEEEE KJEEEE STEEEEEEE ??? jaz sem tu samo sem danes tak tečna, da bi blo bolje, da me ne bi blo, ker lahko še kje po možnosti celi forum zamorim prosim naj me ena dvakrat okoli ušes da pridem k sebi
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:42:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica .... naj me že ena prosim nakrega, da ne bom tak zatežena danes!!!!! MalaČebelica jaz nimam pojma, ko je ona men to razlagala,sem sam pravla ja,ja ampak vedla tak nisem o čem se gre.. Saj mi je rekla,da bova januarja vse izračunali in pogledali katera opcija je men najboljša, ko sem ji povedala kak pa kaj je z mojo službo. Tak da s tem se bom začela ubadat takoj po 06.01, ko mi bo G. dala potrdilo.. MALAČEBELICA nakgregat te mora ena!! Sem lahko to jaz? NE BODI TAK ZATEŽENA DANES !! Bo vredu, sem dovolj jasno povedala? no, malo je pomagalo bom zdaj po moje šla malo posesat, da vsaj eno pametno stvar naredim
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:50:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, malo je pomagalo bom zdaj po moje šla malo posesat, da vsaj eno pametno stvar naredim pol pa idi, pa daj malo zateženosti nad sesalcem ven. Spravi se nanj.. (pa ne zdaj spet narobe razumet, kak se nanj moraš spravit ) Jaz pa čakam, da se kosilo do konca skuha. Imamo kar makaronflajš z zeleno solato in paradižnikom. Se mi že sline cedijoo. Po kosilu pa grem počasi v Maribor, mojega jezit.. ga že vidim kak bo vesel..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:52:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
JAz pa sem že malo boljša..sem pojedla 1 vrstico Lindtove tiramisu čokolade pa nevem koliko Ferrero Rocher kroglic...pa mi je pomagalo...samo vreme je pa še vedno
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 12.12.2008 12:53:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 12:54:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JAz pa sem že malo boljša..sem pojedla 1 vrstico Lindtove tiramisu čokolade pa nevem koliko Ferrero Rocher kroglic...pa mi je pomagalo...samo vreme je pa še vedno Kokica pol pa boš mogla še več čokolade pojest, bo mogoče pomagalo, da se bo vreme spremenilo Ti jo pojej nekaj še zame,..ti dam zeleno luč, da jo poješ namesto mene. MEni bo verjetno tak kmalu minlo čist do sladkega,..bom raje kak polnozrnat hlebček pojedla (če verjameš v svizca, ki zavija Milko čokolado).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 13:02:06
|
|
|
|
lejca
|
Oj,jaz sem tudi tukaj... sej se jst tud vcasih vprasam al je normaln da tak mal cutim mojega pikeca?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 13:04:27
|
|
|
|
helimaša
|
čao bejbe! jst sm pa dans toook zanč.....še zdej nism nč nardila.....me glava boli pa vrti se mi....pa še bruhala sm.....pa sm toook žalostna....pa še tale vreme je kr neki.....me je prej moj klicu da bo dons kasnej pršu.....dons ne gre nč po planu.....kr neki.....pa sploh ne vem kdaj bom pospravlala.....sm mislna da bi jutr smrekco nardil..... jst sm pa zdejle ene ful dobre piškote jedla.....pol grem po Mašo bom šla pa še po mandarine....sm jih včer vse pojedla.....pa skoz bi sm neki jedla....čeprav mi dons ne ppa še kej preveč....tko da se bl silm jest k mi je tok slabo..... dejte kej pisat da vas bom lahko kej brala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 13:08:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, malo je pomagalo bom zdaj po moje šla malo posesat, da vsaj eno pametno stvar naredim pol pa idi, pa daj malo zateženosti nad sesalcem ven. Spravi se nanj.. (pa ne zdaj spet narobe razumet, kak se nanj moraš spravit ) Jaz pa čakam, da se kosilo do konca skuha. Imamo kar makaronflajš z zeleno solato in paradižnikom. Se mi že sline cedijoo. Po kosilu pa grem počasi v Maribor, mojega jezit.. ga že vidim kak bo vesel.. ha ha ha - je že prepozno. sem prebrala samo prva dva stavka pa šla zdaj pa je kar je
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 13:09:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika vidim, da se vam dans tu gor ful dogaja še posebej spps saj to je super kr pol se moram vsakokrat ko pridem za rač. smejat dobro, da sn ponavadi sama Kosilo imamo že kuhano...samo ni koga, da bi ga jedel bom počakal mojega, da pride iz službe...sicer je pa pr nas to vedno tako...je težko uskladit uro, da bi nas vseh šest skupaj jedlo...mogoče kdaj kakšno nedeljo Zdaj pa morn it moje ribice odrešit in jim vodo menjat... vseh šest ???? jap, šest js, moj dragi, dva njegova brata, tast in tašča...malo še pa nas bo sedem zaenkrat ni problemov, se dobro štekamo, itak pa imava midva v mansardi dve sobi pa kopalnico za sebe tk da res ni blema...zaenkrat...kaj bo še čas prinesel pa ne vem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?