|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 8:58:05   
mama_milchy
Dobro jutro,

za začetek takega  dne najprej ena user posted image .

Kako ste? No, jaz sem danes kot polomljena, spala sem namreč zelo slabo, spet me lovijo bolečine v hrbtenici pa še Žiga je čez noč kašljal tako da je bilo jooj. Zdaj se pa moram obleč in it v trgovino po mleko in wc papir, ker ga je zmankalo pa se mi ravno ne da. Pa še do pošte imam za it, je prišlo nekaj priporočenega pa nimam pojma kaj bi lahko bilo.

Nina00, tvojemu navihančku pa vse najboljše za 2.rojstni dan
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.12.2008 8:59:00   
PERSIDA
DOBRO JUTRO !!!

Sem se skobacala s postelje.Moj je bil čez noč doma ,pa mi je že odšel v službo sem vsaj mislila ,da bova danes zjutraj skupaj kapučino pila ,pa sem jaz tako dolgo spala ,ko sem ponoči spet špancirala po hiši user posted image .Ma brezveze vse skup pol se ,pa zbudiš ,pa je zunaj tako kot ,če bi morala skoraj it spat user posted image .Te ,pa naj imaš voljo nekaj delat.
Grem perilo dat prat ,da bo vsaj stroj nekaj delal,če že jaz ne.Samo se bom morala prisilit,pa še razmišljam kakouser posted image .

tasa_m - ti ,pa kar bodi pri mami tu te vsaj pedinajo doma boš itak samo delo vidla.Razen ,če imaš izjemno pridnega delavca doma ,da ti je vse zglancal ,zdaj ,ko te ni bilo user posted image .Te še ga k meni pošlji.

pupa7 - čestitke ,da si končno lahko malo na nogah.

nobady - dobrodošla sem vidla ,da si že čist not padla.Lepo.

kokica32 - kak se ti da delat za mene je to misija nemogočeuser posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.12.2008 9:01:04   
KOKICA32
Meni se takkkkkkkkkkkkkk niččččččččččččččč ne da!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.12.2008 9:02:55   
PERSIDA
mama_milchy - daj prosim še meni prinesi wc papir kar dva paketa,ker drugač bom jaz tud mogla it ven .Zdaj v nosečnosti itak za drugo ne dela ,kot za wc papir,pa mandarine.A ma katera kako poznanstvo tam ,ko delajo papir.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.12.2008 9:03:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni se takkkkkkkkkkkkkk niččččččččččččččč ne da!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  join the club-danes sem taka,da če mi kdo pokaže slok prst,bom šla kr cmerituser posted image user posted image user posted image user posted image
kako sem sama nase jezna,ko imam tak blesav danuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.12.2008 9:04:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Saj sem mi ne da.........se premikam danes kot polž.............Joj..moram neko čokolado pojesti, da dobim malo energije...user posted image
Pa veste kaj....moj user posted image že dva dni tak slabo brcauser posted image ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.12.2008 9:05:05   
tasa_m

Hjoj kako vreme..  user posted image

Kokica tud pri nam ne duha ne sluha o snegu..očitno ga še nebomo dobili tak hitro. Raje vidim sneg kot pa ta dež, ki mi že gre pošteno na živce..user posted image pa še zdaj bi lahko novo bundo sprobala,če bi bil sneg,za dež pa je res nebom mazala user posted image
Pupa saj mi ležijo te klobasice, samo sem ugotovila da naši Maci bolj user posted image te pa ji pustim malo veselja..user posted image
Tvoj user posted image pa očitno priden po atiju, da dela noč in dan.. vidiš že zdaj skrbi za družino user posted image uh kak boš lahko ti zabušavala, če boš imela 2 taka pridna okol sebe..

spps tvoja bebica pa ima mogoče kako nočno-jutanjo aerobiko..
Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 707
12.12.2008 9:06:52   
spps

Saj sem mi ne da.........se premikam danes kot polž.............Joj..moram neko čokolado pojesti, da dobim malo energije...user posted image
Pa veste kaj....moj user posted image že dva dni tak slabo brcauser posted image ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral....user posted image user posted image user posted image user posted image

tud prei men je tak,enkrat brca močno,drugić se mi pod rebrami giblje,tretjič ga pa čutim čist na rahlo... vse je odvisn,kakšno lego imajo naše bebiceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.12.2008 9:08:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hjoj kako vreme..  user posted image

Kokica tud pri nam ne duha ne sluha o snegu..očitno ga še nebomo dobili tak hitro. Raje vidim sneg kot pa ta dež, ki mi že gre pošteno na živce..user posted image pa še zdaj bi lahko novo bundo sprobala,če bi bil sneg,za dež pa je res nebom mazala user posted image

Katastrofalno vreme...jaz pa sem tak vremensko pogojen človek...name vreme ful vpliva....Bljek....

Za tako posrano vreme res ne bunde mazati, jo je škoda, ker si jo dobila od brata! user posted image Saj še bo sneg...Samo kdaj, se sprašujem?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.12.2008 9:09:26   
Lolita23
Živjo!!!!

Vidim, da ste sinoči imele vroče teme.user posted image user posted image user posted image Kadar jaz kaj takega rabim, kar svojega prosim, da igra fotomodela, je tak najlepši, pa najbolj seksi.user posted image user posted image user posted image

Danes ga mal daje ker gre jutri z atejem v Italijo, pa se boji, da mi dolgcajt, jaz pa tak vem, kje bom za rač.user posted image user posted image user posted image

Nič grem,so mi pin na kartici blokiral, pa moram to uredit,vsaj en izgovor zakaj ne bo nobeden dobil božičnega darila,.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.12.2008 9:11:38   
tasa_m

tasa_m - ti ,pa kar bodi pri mami tu te vsaj pedinajo doma boš itak samo delo vidla.Razen ,če imaš izjemno pridnega delavca doma ,da ti je vse zglancal ,zdaj ,ko te ni bilo user posted image .Te še ga k meni pošlji.

Persida kaj si ti že po naravi taka humoristka al samo danes ? user posted image user posted image Me je včeraj zvečer, že klical kdaj pridem, da je on na hrenovkah in mu bodo počasi šle iz uh.. user posted image user posted image Pa bom še malo zategnila v Lenartu-par uric, naj vidi kako je to fajn, da ko pride iz šihta, da ma kosilo na mizi. Čeprav ima ponavadi take pripombe.. user posted image user posted image Malo mi nesramnost ven tuče user posted image

Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral....

kokica verjetno se je samo malo bol not premaknil. Je našel boljše "parkirno mesto" saj veš modre cone niso poceni...user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.12.2008 9:13:11   
dana
Dober dan !

Vidim da imate vse iste probleme kot jaz. Tudi jaz bi še spala, samo kaj ko je treba v službico. Pa še tako debilno vreme, da nimam nobene volje za delat.
Včeraj sem šla spat že ob osmih pa je bilo še vseeno premalouser posted image
Še dobro da je jutri sobota.

Bo pa ta vikend spet minil delavno, saj bom imela na kosilu 8 ljudi, ker je mel moj možek r.d. Tako da jutri najprej v trgovino, v nedeljo dopoldan se bomo pa vrteli po kuhinji.

Zdaj pa eno vprašanje - a teli obrazci ki so na koncu seznama so vsi, ki jih je potrebno oddati na CSD? A še kakšen manjka? Počasi jih bo treba izpolniti, da jih potem čimprej oddam ko dobim potrdilo od G.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.12.2008 9:14:50   
spps

Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop...

ahauser posted image user posted image user posted image
naša pa ima nastop v dvorani Tabor 21.12.,pri plesni šoli  Natke Geržinauser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 9:15:12 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.12.2008 9:16:17   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz si tudi merim obseg trebuha v višini popka... tam se mi zdi največji - da se pol lahko sama sebi smilim kak me razganja...user posted image user posted image user posted image

meni tudi nič G nikoli ne meri z nobenim metrom. samo UZ mi vedno naredi. trezika - kaj tebi kaj meri- sprašujem ker mama ravno istega G...

Do zdaj mi še nič ni meril, mi je pa naredil vsakokrat UZ, česar marsikateri ne...tako da mi je tut ok...bomo videli naslednji teden, ko mam spet pregled...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.12.2008 9:18:15   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  join the club-danes sem taka,da če mi kdo pokaže slok prst,bom šla kr cmerituser posted image user posted image user posted image user posted image
kako sem sama nase jezna,ko imam tak blesav danuser posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image  še jest se mi ne da it pa sn lačna ko volk...ampak morn it...če ne se bo pikec začel kaj pritoževatuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.12.2008 9:21:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dali sej si res lepa user posted image  in si zaslužiš nagrado. user posted image

Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet.
Lahko noč!

Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega...

Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. user posted image
V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.12.2008 9:22:26   
KOKICA32

Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral....

kokica verjetno se je samo malo bol not premaknil. Je našel boljše "parkirno mesto" saj veš modre cone niso poceni...user posted image user posted image

tasauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.12.2008 9:22:46   
tasa_m

naša pa ima nastop v dvorani Tabor 21.12.,pri plesni šoli  Natke Geržinauser posted image

Torej blizu mene nastopa.. user posted image se mogoče celo oglasim, verjetno kaj drugega tak nebom imela za delat user posted image

Včeraj sva dobila povabilo na Božično večerjo k moji sestrični. Pride vsa žlahta (nekatere sem glih v 25 letih vidla 3 krat, pa res,..ne pretiravam- čeprav mi je teta nimamo stikov) tak da ravno nekaj pripravljat za Božič nebom rabla. 24 pa bom šla itak malo k njegovim pa mojim, te pa tak..je dan pri koncu user posted image user posted image Se bom kr sama domov povabla, če bodo ki pozabli name.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.12.2008 9:25:09   
spps

Torej blizu mene nastopa.. user posted image se mogoče celo oglasim, verjetno kaj drugega tak nebom imela za delat user posted image

Včeraj sva dobila povabilo na Božično večerjo k moji sestrični. Pride vsa žlahta (nekatere sem glih v 25 letih vidla 3 krat, pa res,..ne pretiravam- čeprav mi je teta nimamo stikov) tak da ravno nekaj pripravljat za Božič nebom rabla. 24 pa bom šla itak malo k njegovim pa mojim, te pa tak..je dan pri koncu user posted image user posted image Se bom kr sama domov povabla, če bodo ki pozabli name.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kr,sam ,da ti ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

pol se boš pa imela luštno za praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 719
12.12.2008 9:26:41   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dali sej si res lepa user posted image  in si zaslužiš nagrado. user posted image

Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet.
Lahko noč!

Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega...

Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. user posted image
V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke. user posted image
super,da je mala boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.12.2008 9:28:22   
Najaa
Nina, vse najboljše Lanu!!! user posted image user posted image user posted image

KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. user posted image  Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. user posted image  Bo še en tak jedec kot je Tija. user posted image

In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.12.2008 9:29:06   
tasa_m
Dolgčas.. a tu pa ne.. user posted image Je od kolegice tamala stara 6 let, pa sem lani bla na vsaki njeni plesni predstavi. So mi tak lubani, ko jih je težko že v krog postavit, kaj le da še jih nekaj naučiš.. user posted image   Vsi bi nekaj po svoje delalipa vsak mami&atiju maha, kar med predstavo..
Joj ko se spomnim, kak sva se presmejali..vse me je bolelo user posted image user posted image

Zdaj pa si grem vse porihtat pa sem pol fraj in pridem back.... user posted image še kakšno norijo ven vrečt.. user posted image

Najaa
sam da ste se naspali..to je zdaj najpomembneje.. vidim da si že za sočne stvari user posted image user posted image   no, spps daaajjj bom še tolk počakala... bom se tačas oblekla, ker še veselo v pidžami skačem.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.12.2008 9:30:33 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.12.2008 9:29:16   
felix7
dobro jutro, punce,

jaz sem pa danes za spremembo spala kot ubita, zbudila sem se šele ob 8.30, pa bi še kar malo potegnila user posted image  no, ampak moram danes še kaj narest, predvsem za službo, tako da bom svoj laptop zamenjala za službenega za kakšno urico.
kokica, prepričana sem, da je s tvojim user posted image  vse ok, kje pa piše, da nanj vreme ne vpliva. Pri takem pritisku in taki turobi je tudi on bolj zaspan. Sicer pa je važno, da ga čutiš, pa četudi malo. Panika nastane takrat, ko se ne premika več.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.12.2008 9:29:45   
spps

Nina, vse najboljše Lanu!!! user posted image user posted image user posted image

KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. user posted image  Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. user posted image  Bo še en tak jedec kot je Tija. user posted image

In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj na primer?user posted image user posted image user posted image
imaš kakšnen predlog?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.12.2008 9:31:14   
spps

Dolgčas.. a tu pa ne.. user posted image Je od kolegice tamala stara 6 let, pa sem lani bla na vsaki njeni plesni predstavi. So mi tak lubani, ko jih je težko že v krog postavit, kaj le da še jih nekaj naučiš.. user posted image   Vsi bi nekaj po svoje delalipa vsak mami&atiju maha, kar med predstavo..
Joj ko se spomnim, kak sva se presmejali..vse me je bolelo user posted image user posted image

Zdaj pa si grem vse porihtat pa sem pol fraj in pridem back.... user posted image še kakšno norijo ven vrečt.. user posted image

Najaa
sam da ste se naspali..to je zdaj najpomembneje.. vidim da si že za sočne stvari user posted image user posted image   no, spps daaajjj bom še tolk počakala... bom se tačas oblekla, ker še veselo v pidžami skačem.. user posted image

hahaha...se bom še odločla,če si zaslužite danesuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?