Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:31:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, vse najboljše Lanu!!! KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. Bo še en tak jedec kot je Tija. In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor? kaj na primer? imaš kakšnen predlog? lahko SOČNO JABOLKO
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:33:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Misliš da si ne zaslužimo. Hmm, verjetno si. Skoraj vse smo že pojamrale kak smo spale, kaj nas muči, kaj smo pozajtrkovale,..tak da naloga je skoraj v celoti opravljena.. Nekaj pa še te mora ostat za čez dan..drugač bo pol pustinja na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:34:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m lahko SOČNO JABOLKO me smo sicer bolj za mandarine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:35:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m lahko SOČNO JABOLKO me smo sicer bolj za mandarine ni mi druga nič na pamet prišlo, pa sem se na jabolko spomnila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:36:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, vse najboljše Lanu!!! KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. Bo še en tak jedec kot je Tija. In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor? kaj na primer? imaš kakšnen predlog? Ah no, ne se zdaj spremenevedat. Kaj za očke spočit. Pa hitro, tasi se mudi. tasa ja, smo se naspali. Samo 1x sem šla na wc, drugače pa spala ko ubita.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:39:45
|
|
|
|
tasa_m
|
spps mudi se mi,..no daj da se mi bo vsaj malo smejalo ko bom šla po stopnicah dol..saj veš da 82 stopnic ni tak malo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:40:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps mudi se mi,..no daj da se mi bo vsaj malo smejalo ko bom šla po stopnicah dol..saj veš da 82 stopnic ni tak malo... U, pa še dieta, ti pa boš fit nosečnica!! spps vneto išče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:43:14
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:44:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps mudi se mi,..no daj da se mi bo vsaj malo smejalo ko bom šla po stopnicah dol..saj veš da 82 stopnic ni tak malo... U, pa še dieta, ti pa boš fit nosečnica!! spps vneto išče... saj to je samo te ko sem doma, ko pa sem v Mb. pa grem z dvigalom, ker ne vem kdaj bi bla doli iz 12 štuka Vidim, da se mam čas it še piknit. spps nas je dala na ignor očitno je res nekaj sočnega našla in hoče obdržat še mal zase..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:46:34
|
|
|
|
Najaa
|
spps super, sam rjuho bi še mogla odkrit. Uh, danes pa mene meče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:51:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps super, sam rjuho bi še mogla odkrit. Uh, danes pa mene meče. men je pa comp zaštrikal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:51:48
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:52:28
|
|
|
|
spps
|
Najaa,ta je pa brez rjuhe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:52:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce hvala za tolažbo... Spps SUPERCA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:53:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps super, sam rjuho bi še mogla odkrit. Uh, danes pa mene meče. se popolnoma strinjam glede rjuhe.. Najaa saj pa že čas, da začne tud tebe metat. Zdaj pa grem,..sem nardila doma vse kar sem morala. Sladkor spet v meji normale uhh kak sem dobra bom mogla kako čokoladico pojest, drugač sploh nad 5 nebom prišla se tipkamo pol, čez kakšno urco. Si bom napisala na kateri strani sem ostala, da nem iskala pol kot nora..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:54:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps super, sam rjuho bi še mogla odkrit. Uh, danes pa mene meče. se popolnoma strinjam glede rjuhe.. Najaa saj pa že čas, da začne tud tebe metat. Zdaj pa grem,..sem nardila doma vse kar sem morala. Sladkor spet v meji normale uhh kak sem dobra bom mogla kako čokoladico pojest, drugač sploh nad 5 nebom prišla se tipkamo pol, čez kakšno urco. Si bom napisala na kateri strani sem ostala, da nem iskala pol kot nora.. Potem pa boš pozabila kam si list dala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:54:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, daj dol rjuho, sigurno je že za oprat Najaa, samo da je s Tijo vse OK, še malo in bo kot nova, pa za spanje; meni tega manjka. Srečanje: mene tudi danes ne bo, ker ta Žigec kr kuha ampak nioč ne zakuha tako da bomo doma na toplem, da res kaj ne stakne. Pa še jaz komaj hodim, spet me hrbtenica fajn boli. Primorke: drug teden pa se lahko me zmenimo za kavico, pa vlakec; v soboto zjutraj ob 10-ih je v Taverni otroška delavnica tako da bova najbrž z Žigcem šla. V nedeljo pa je ob 17-ih čarodej pa peka piškotov - otroških. Persida; grem do Palome se zmenit, da nam dajo kaj popusta pri wc papirju takega količinskega; pri nas od kar smo več doma gre tega ogromno pa mandarin in mleka Drage moje se beremo več ksno, zdaj grem pa res do trgovine, pol kosilce in počitek; se oglasim popoldam, zvečer, ko sem spet sama doma - moj gre namreč na službeno fešto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:55:07
|
|
|
|
tasa_m
|
saj sem vedla da moram še malo počakat, da vidim še drugo slikico.. ej PUNCE, ste za akcijo? Dajmo tega s skupnimi močmi preobrnit.. ta je brez rjuhe...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:55:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
uuuuu, madonca, spps, ta pa je pravi dedc, uf
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:56:15
|
|
|
|
Najaa
|
spps, pa kje jih pobiraš? tasa lepo se imej. Kaj boste kuhale danes? Jaz bi nekaj posebnega, ker ima moj RD... imam piščančje zrezke, sam bi jih s kako omakco, npr. grahovo. Ima katera kak predlog?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:00:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saj sem vedla da moram še malo počakat, da vidim še drugo slikico.. ej PUNCE, ste za akcijo? Dajmo tega s skupnimi močmi preobrnit.. ta je brez rjuhe... Ja, na zdaj! Tri, štiri...! Sam upam, da ne bomo razočarane nad pogledom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:04:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saj sem vedla da moram še malo počakat, da vidim še drugo slikico.. ej PUNCE, ste za akcijo? Dajmo tega s skupnimi močmi preobrnit.. ta je brez rjuhe... Ja, na zdaj! Tri, štiri...! Sam upam, da ne bomo razočarane nad pogledom. boljš,da ostane kr tak,pa naj domišljija dela svoje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:06:42
|
|
|
|
Grahec
|
Najaa - če hočeš, da je malo drugače (ali bolj slovesno) lahko narediš piščančje roladice. Narediš eno bolj gosto omakco -samo malo potenstaš zelenjavo in začiniš + jo s paličnim zmiksaš (korenčkovo, špinačno, ali pa čebulno z žličko kakega kečapa) to napacaš na zrezke, zviješ in zapakiraš v alu folijo in potem paketke daš za par minut kuhat v vrelo slano vodo (to narediš če nimaš kakih sponk za roladice, zato da ti potem lepo stojijo skupaj), vzameš ven, odviješ foljo in fajn popečeš z vseh straniv ponvi na olju ali pa v pečici -samo moraš polivat z vodo ali juho, da ne bo presuho. Potem pa komot kako grahovo omakico in krompir ali kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:08:21
|
|
|
|
janaja
|
Ojla Spps- dijo mijo že tko sem v zaostanku z branjem pol pa še takele mačkote gor popaš da zgubim še vsaj eno uro ... Mmmm če bi pa takle zjutraj v postelji spal,ko bi se zbudila me pa sigurno ni 14 dni na rr-ju ( pomoje z dobrim opravičilom), ( sam ne mojmu povedat, kaj se mu pa vedno na šiht mudi ) tasa_m mene tud cukr mal skrbi mam drug teden pregled, pa me je res kr mal strah, a se ti je to na kilcah pa na velikosti vidl ( da so te pol dal na test) Sem vidla, da mormo že 60 dni pred rokom papirje za porodniško oddat, sej to je pa že čez dobr mesec.... Uf kako čas beži ... me pa begajo papirji sto na uro pa tiste davčne olajšave ( se morm še mal pozanimat, sam kaj ko tiste referentke ni nikol v pisarn in se mi oglaša sam en tu tu tu) Vreme je pa tud od ne tič ne miš ( al kako že pravjo) k bi bil vsaj sneg ne pa da si do kolen mokr kamor koli se premakneš. lp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:08:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Najaa - če hočeš, da je malo drugače (ali bolj slovesno) lahko narediš piščančje roladice. Narediš eno bolj gosto omakco -samo malo potenstaš zelenjavo in začiniš + jo s paličnim zmiksaš (korenčkovo, špinačno, ali pa čebulno z žličko kakega kečapa) to napacaš na zrezke, zviješ in zapakiraš v alu folijo in potem paketke daš za par minut kuhat v vrelo slano vodo (to narediš če nimaš kakih sponk za roladice, zato da ti potem lepo stojijo skupaj), vzameš ven, odviješ foljo in fajn popečeš z vseh straniv ponvi na olju ali pa v pečici -samo moraš polivat z vodo ali juho, da ne bo presuho. Potem pa komot kako grahovo omakico in krompir ali kaj Njami, bom shranila tale recept. Hvala! spps, imaš prav. Je treba imet domišljija.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?