|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
12.12.2008 10:12:12   
Pupa7
Dobro jutro še enkrat user posted image user posted image user posted image

sm zaspala nazaj za dobro urco, pa ste naredle 2strani dela ... hahahaha

no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image

spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo user posted image user posted image user posted image

tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.12.2008 10:16:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image

spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo user posted image user posted image user posted image

tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla user posted image user posted image user posted image

pride takšen danuser posted image user posted image user posted image
a si se zdaj naspala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.12.2008 10:17:36   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.12.2008 10:18:10   
spps
Zdaj se že pa že za frauštik pripravljauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.12.2008 10:18:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a si se zdaj naspala?

uff, še ne user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.12.2008 10:19:31   
Grahec
Ej tejle lepotci se pa kar množijo, glih enga pogledam, je že kak nov gor user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.12.2008 10:21:09   
spps

a si se zdaj naspala?

uff, še ne user posted image

a gremo nazaj spat?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 10:32:46 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.12.2008 10:29:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ej tejle lepotci se pa kar množijo, glih enga pogledam, je že kak nov gor user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image a še za tebe enga poiščem?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 10:32:23 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.12.2008 10:35:26   
spps
user posted image  ta pa čaka na ponedeljekuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.12.2008 10:38:37   
spps
a zdaj se pa vse brez komentarja?user posted image user posted image user posted image
zgleda,da bom morala it mal stran od compa-takrat še katera kaj napišeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.12.2008 10:46:59   
KOKICA32

a zdaj se pa vse brez komentarja?user posted image user posted image user posted image
zgleda,da bom morala it mal stran od compa-takrat še katera kaj napišeuser posted image user posted image

Jaz sem po teh slikah brez sape ostala...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.12.2008 10:46:59   
Pupa7
kaj rabiš komentarje... jaz se vzdržim... hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.12.2008 10:53:21   
lejca
Dobro jutro...

Danes sem se koncno le naspala, ceprav bla parkrat na wc...me je zbudilo sonce...kako lepo..upam,da bo vreme zdrzalo do vecera, grem namrec poslusat operouser posted image  , ceprav mi ni tak fajn, ampak je od mojga bratranec operni pevec pa me je povabil na predstavo...da se vsaj mal premaknem iz hise,ko kr not cepim zadnje dni.

kaj sm hotla rect, ma vse pozabim zadnje case...aha...se mi zdi ,da niste glih fer,ko date gor kaksno sliko od kaksnega fletnega...pozabljate,da nimam mojga doma in da je to eno trpljenje ,ki ga moram prenasati..user posted image user posted image user posted image Ce bi bil vsaj moj doma , bi bla ze itak veselica...user posted image user posted image user posted image

LP Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.12.2008 11:04:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro...

Danes sem se koncno le naspala, ceprav bla parkrat na wc...me je zbudilo sonce...kako lepo..upam,da bo vreme zdrzalo do vecera, grem namrec poslusat operouser posted image  , ceprav mi ni tak fajn, ampak je od mojga bratranec operni pevec pa me je povabil na predstavo...da se vsaj mal premaknem iz hise,ko kr not cepim zadnje dni.

kaj sm hotla rect, ma vse pozabim zadnje case...aha...se mi zdi ,da niste glih fer,ko date gor kaksno sliko od kaksnega fletnega...pozabljate,da nimam mojga doma in da je to eno trpljenje ,ki ga moram prenasati..user posted image user posted image user posted image Ce bi bil vsaj moj doma , bi bla ze itak veselica...user posted image user posted image user posted image

LP Lejca
lejca,naj ti bodo slikce nadomestek,dokler tvoj ne prideuser posted image user posted image za lažje čakanjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.12.2008 11:05:41   
spps

kaj rabiš komentarje... jaz se vzdržim... hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image
ti se kr vzdržiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.12.2008 11:28:47   
lejca
SPPS kaksen nadomestek, luste mi delate nc drugega, pol pa tecnarim mojmu po telefonu, pa je se pol on mal zmesan..ko bi oba rada pa ne morevauser posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.12.2008 11:40:43   
Dali*
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dali sej si res lepa user posted image  in si zaslužiš nagrado. 

Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet.
Lahko noč!

Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega...

Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. user posted image
V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke. user posted image

user posted image user posted image user posted image fajn, da si se vsaj malo naspala in da je Tija že veliko boljše.

To, da se dobimo, pa ziher...da se spet mal načvekamo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.12.2008 11:41:36   
KOKICA32
Kaj danes se boste dobile v LJ? Jaz bom z mislimi z vami! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.12.2008 11:44:34   
Dali*
Ma kaj niste nič dobile ponoči, da vas še kr meče s temi tipi user posted image
Čist se vam je utrgal....babe nore...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.12.2008 11:50:38   
Dali*
Za Pupo7 in čebeico majo...

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.12.2008 11:52:27   
yania
Ojla...joj kolk vam dogaja...

Midve z mojo pupo sva ravn dobr pojedle pozni zajtrk, zdej pa greva delat malo čestitke...ej, nonstop se mora nekaj ji dogajat, sama se ne zna zamotiti...no pa sej prav, ker se tudi meni nič ne da, čeprav morm en štrik perila pobrat, zložit, pa prat dat nekaj...hm, bom jutri verjetno, al pa bom počakala na trenutek ko se mi bo danes dalo..ob 14.30 pa pride en moj učenec mal klavirček špilat...tko da morm do takrat že južnico uštimat. Včeraj sem kupila perutničke v šparu..že v začimbicah...sam še nekaj zraven...kaki špagetki, pa bo...pa skledo solate...

Mislim, da se je moja bolečina malo umirila..bom vidla ko bom dalj časa pokonci...upam da bo, ej samo se res ne spomnim, da bi v 1.user posted image  me takole vse matralo. Jaz kar mislim zakaj je tko: bolj ko počivaš, bolj si ves zdrekan in mehek, pa vse čutiš ko kak penzionist...ma res je no...telovadba in sprehodi...to bi bilo treba, pa bi vse šlo...

ej, se tipkamo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.12.2008 11:52:46   
Dali*
user posted image

Takole si bom pa sedaj pripravila pozen zajtrk...poglejte si to pogruntavščino za maslo...user posted image

...danes sem bila bolj zaspanka...ni šlo in ni šlo ven iz postelje...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.12.2008 11:52:54   
felix7
evo mene, sem delala nekaj za službo, pa se mi tok ne da... me ves čas na RR vleče user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.12.2008 11:54:32   
Dali*
yania...ti maš zdej kr velik za naredit v tako kratkem času...pohiti...user posted image

...sicer pa grem tud jst mal stran od compa...vidim, da ni nobene...najbrž vse kuhajo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.12.2008 11:57:17   
felix7
jaz se bom mogoče spravila piškote pečt - prvič v življenju (sama)
držte pesti, da jih ne zažgem :)

aja, tiste bolj izkušene gospodinje, a se jih v pečici peče z ventilatorjem ali brez?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.