Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:12:12
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro še enkrat sm zaspala nazaj za dobro urco, pa ste naredle 2strani dela ... hahahaha no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:16:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro še enkrat sm zaspala nazaj za dobro urco, pa ste naredle 2strani dela ... hahahaha no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla pride takšen dan a si se zdaj naspala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:17:36
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:18:10
|
|
|
|
spps
|
Zdaj se že pa že za frauštik pripravlja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:18:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro še enkrat sm zaspala nazaj za dobro urco, pa ste naredle 2strani dela ... hahahaha no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla pride takšen dan a si se zdaj naspala? uff, še ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:19:31
|
|
|
|
Grahec
|
Ej tejle lepotci se pa kar množijo, glih enga pogledam, je že kak nov gor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:21:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro še enkrat sm zaspala nazaj za dobro urco, pa ste naredle 2strani dela ... hahahaha no zdaj upam, da me ne bo več zmanjkalo, ker te vas je tk težk sledit hahahah spps pa kaj jokcaš, lej kaki tipčki ti delajo družbo tasa kam si zginla? pa ne po klobasice ker maš zdaj izgovor, da jih je muca pojedla pride takšen dan a si se zdaj naspala? uff, še ne a gremo nazaj spat?
< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 10:32:46 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:29:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ej tejle lepotci se pa kar množijo, glih enga pogledam, je že kak nov gor a še za tebe enga poiščem?
< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 10:32:23 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:35:26
|
|
|
|
spps
|
ta pa čaka na ponedeljek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:38:37
|
|
|
|
spps
|
a zdaj se pa vse brez komentarja? zgleda,da bom morala it mal stran od compa-takrat še katera kaj napiše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:46:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj se pa vse brez komentarja? zgleda,da bom morala it mal stran od compa-takrat še katera kaj napiše Jaz sem po teh slikah brez sape ostala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:46:59
|
|
|
|
Pupa7
|
kaj rabiš komentarje... jaz se vzdržim... hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 10:53:21
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... Danes sem se koncno le naspala, ceprav bla parkrat na wc...me je zbudilo sonce...kako lepo..upam,da bo vreme zdrzalo do vecera, grem namrec poslusat opero , ceprav mi ni tak fajn, ampak je od mojga bratranec operni pevec pa me je povabil na predstavo...da se vsaj mal premaknem iz hise,ko kr not cepim zadnje dni. kaj sm hotla rect, ma vse pozabim zadnje case...aha...se mi zdi ,da niste glih fer,ko date gor kaksno sliko od kaksnega fletnega...pozabljate,da nimam mojga doma in da je to eno trpljenje ,ki ga moram prenasati.. Ce bi bil vsaj moj doma , bi bla ze itak veselica... LP Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:04:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... Danes sem se koncno le naspala, ceprav bla parkrat na wc...me je zbudilo sonce...kako lepo..upam,da bo vreme zdrzalo do vecera, grem namrec poslusat opero , ceprav mi ni tak fajn, ampak je od mojga bratranec operni pevec pa me je povabil na predstavo...da se vsaj mal premaknem iz hise,ko kr not cepim zadnje dni. kaj sm hotla rect, ma vse pozabim zadnje case...aha...se mi zdi ,da niste glih fer,ko date gor kaksno sliko od kaksnega fletnega...pozabljate,da nimam mojga doma in da je to eno trpljenje ,ki ga moram prenasati.. Ce bi bil vsaj moj doma , bi bla ze itak veselica... LP Lejca lejca,naj ti bodo slikce nadomestek,dokler tvoj ne pride za lažje čakanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:05:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj rabiš komentarje... jaz se vzdržim... hahahahaha ti se kr vzdrži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:28:47
|
|
|
|
lejca
|
SPPS kaksen nadomestek, luste mi delate nc drugega, pol pa tecnarim mojmu po telefonu, pa je se pol on mal zmesan..ko bi oba rada pa ne moreva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:40:43
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali sej si res lepa in si zaslužiš nagrado. Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet. Lahko noč! Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega... Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke. fajn, da si se vsaj malo naspala in da je Tija že veliko boljše. To, da se dobimo, pa ziher...da se spet mal načvekamo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:41:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj danes se boste dobile v LJ? Jaz bom z mislimi z vami!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:44:34
|
|
|
|
Dali*
|
Ma kaj niste nič dobile ponoči, da vas še kr meče s temi tipi Čist se vam je utrgal....babe nore...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:50:38
|
|
|
|
Dali*
|
Za Pupo7 in čebeico majo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:52:27
|
|
|
|
yania
|
Ojla...joj kolk vam dogaja... Midve z mojo pupo sva ravn dobr pojedle pozni zajtrk, zdej pa greva delat malo čestitke...ej, nonstop se mora nekaj ji dogajat, sama se ne zna zamotiti...no pa sej prav, ker se tudi meni nič ne da, čeprav morm en štrik perila pobrat, zložit, pa prat dat nekaj...hm, bom jutri verjetno, al pa bom počakala na trenutek ko se mi bo danes dalo..ob 14.30 pa pride en moj učenec mal klavirček špilat...tko da morm do takrat že južnico uštimat. Včeraj sem kupila perutničke v šparu..že v začimbicah...sam še nekaj zraven...kaki špagetki, pa bo...pa skledo solate... Mislim, da se je moja bolečina malo umirila..bom vidla ko bom dalj časa pokonci...upam da bo, ej samo se res ne spomnim, da bi v 1. me takole vse matralo. Jaz kar mislim zakaj je tko: bolj ko počivaš, bolj si ves zdrekan in mehek, pa vse čutiš ko kak penzionist...ma res je no...telovadba in sprehodi...to bi bilo treba, pa bi vse šlo... ej, se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:52:46
|
|
|
|
Dali*
|
Takole si bom pa sedaj pripravila pozen zajtrk...poglejte si to pogruntavščino za maslo... ...danes sem bila bolj zaspanka...ni šlo in ni šlo ven iz postelje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:52:54
|
|
|
|
felix7
|
evo mene, sem delala nekaj za službo, pa se mi tok ne da... me ves čas na RR vleče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:54:32
|
|
|
|
Dali*
|
yania...ti maš zdej kr velik za naredit v tako kratkem času...pohiti... ...sicer pa grem tud jst mal stran od compa...vidim, da ni nobene...najbrž vse kuhajo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 11:57:17
|
|
|
|
felix7
|
jaz se bom mogoče spravila piškote pečt - prvič v življenju (sama) držte pesti, da jih ne zažgem :) aja, tiste bolj izkušene gospodinje, a se jih v pečici peče z ventilatorjem ali brez?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.