|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.12.2008 22:03:32   
Ursi2
No, Luka spi. Sicer po moje ne za dolgo, ker tako zgodi mi pa skor nikoli še ni zaspal. Še v bolnici ne. Mi prej ni nazaj zaspal, tako da......user posted image Sem pa ugotovila, kaj ga matra. 8. zobek! Ga že malo ven gleda, tako da mislim, da smo že skoraj čez ta boleče. Sem ga čakala že 2 meseca, zdej je pa le prišu.user posted image user posted image

Mogoče mi bo pa zdejle uspelo kaj pokomentirat. Pol morem it pa večerjo za dragega nardit, ko pride domov.

Mumu,  en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila današnja noč boljša. In da se tebi ne bi več ponovilo to zatekanje. Upam, da boš jutri kaj zvedela pri zdravniku!!!!!!!!!!!!

Dinki, tudi vam user posted image user posted image user posted image , da bibila današnja noč prespana!!!
Jogurti in skute: jih sicer še ne devam, ampak bi jih s kakim sadjem (banane, borovnice, maline, suho sadje) ali pa  s kosmiči (koruznimi, ovsenimi, muesliji), lanenim semenom, sezamom,....
Me pa zanima, ali daje katera jogurt ali skuto npr. zraven krompirja alukaj podobnega? Mislim, pač slano oz. zelenjavno varianto

Meso: mi smo jedli do sedaj user posted image (govedino,. teletino), user posted image (pipiko, purana).
No, user posted image ali user posted image  pa mu še nisem dala, ker sta mi ti dve živali tako lubani, da ju ne bi mogla jest.
Tudi user posted image  mu še nisem dala, to pa zato, ker eth pa skor videt ne morem in se morem psihično pripravit, da mu jih bom dala!user posted image
hM mogoče imaš prav, da bo pek. No, je pa res, da ful rad proučuje podvozja avtov in podobnega, tako da lahko, da bo kak avtomehanik. ALI PA KAK švercar, pa si že zdej ogleduje potencialna skrivališča!user posted image

Tina50 tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bil Lan počasi zdrav IN DA GA NE BI VEČ RITKA PEKLA!!!!!!!!!!!!!

Timoty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč!!! Ja, copati so pa zakon. glih sem včeri študirala, da bi si poiskala une kosmate copate. Imam ene dalmatinčke, sam sem jih pospravla, pa bi jih zdej spet začela nosit, ker vem, da bi Lukanu se ful dopadli. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  tudi za stanje na nogicah. Ja, ko enkrat ugotovijo, da znajo stat in se postavlat, potem je pakonec sedenja in počitka. So skoz v muvinguuser posted image !

Vidim pa, da tudi vi rabite nekaj user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za zdravje in za ritko!!!
Za jutri pa user posted image user posted image user posted image  na kolokviju! No, za v ponedeljek tudi, ampak itak, da obvladaš in bo šlo!!!!!

Zala, čestitke za sistematski in pikico!user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, da je pri vas šlo tk hitro. No, sicer ne vem, kk je pri nas pri 9. mesecih,ampak imam občutek, da mojga ne bo tk hitro spustila skoz, predvsem zaradi zdravja ne. Šment, boga Zala. Še za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image , user posted image da bo vročina minila!!
Ja, tole s kavo pa ni slaba ideja. !!!!!!!!!!!
nO, KOT SO TI ŽE OSTALE PUNCE POVEDALE, DA SUPER ZGLEDAŠuser posted image . nIKOLI (ups) si ne bi mislila, da imaš že take ravsarje doma!!!!!! Zala je  in bo lahko prav ponosna na tako mamico!!!!!!!!!!!!

Terida, hvala ti za recept. user posted image Ga bom nardila, ker mi zgleda zlooooooo dober. Povedli bojo pa drugi!user posted image
No, glede kg. Ni ti videt, da bi šli kam gor! Sicer pa, zdejle se prazniki bližajo, sekirali in hujšali bomo drug leto!

Lucalu, čestitke tvojemu sončku, da zna pokazat, kako je jezen!user posted image user posted image user posted image
Ali so tudi pri vas začeli se prav pošteno metat in ritatuser posted image , ko neki hočejo dosečt? Naš zdejle ene par dni je tak, da včasih sam stojim in gledam. Od kod? Pol pa v trenutku je vse ok in se spet smeji. Njahujši je, ko ga nesem od bobnov ali če mu ne pustim, da pleza po poganjalcu. Tk vdelava, da sploh ne morem verjet, od kod mu!user posted image

Zofy, super, da vam gre na boljši.user posted image user posted image Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image , da bote brez vročine in da bo noč vredu!!!!!
Suho sadje (marelice, slive, rozine, fige) pa tudi jz namočim čez noč in zjutraj zmiksam s paličnim in potem imam za par dni. Je res fajn, da imaš pri roki že narejeno, pa samo vzameš kako žlico ali dve.
Hvala tudi za link za Denverjev test. Pa nič se ne sekiraj za govorjenje. Ko bo pa enkrat spregovorila, pa ne bo več tiho. Si boš še najbrž želela malo tišine!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jagoga, mi smo na dieti brez KM in tudi sojinega mleka ne uporabljamo, ker je skoraj tako alergeno kot KM. Baje, da veliko tistih, ki je alergičnih na KM je tudi na sojino. Je pa kr dobro riževo ali ovseno mleko. Pa videla sem, da imajo v Intersparu tudi proseno mleko. Mogoče to poskusiš. Se je sicer treba navadit, da je mal drug okus, ampak je pa kr ok. Naš ga ima rad.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke!!!!!!!!!!
Kako lepo, da bote igrali v igri za svoje sončke!!!!!!!!user posted image user posted image

Meridaub, tudi vam user posted image user posted image user posted image  za vzdigovanje v banici in za vse ostale podvige. SEj boš vidla, kako hitro bo na vseh štirih. Pol bo pa najboljši, da se mu kr pridružiš, da mu boš lahko sledila!user posted image user posted image
Glede Quinoe. Dej mi povej kako jo pripraviš-mislim s čim. S sadjem, z zelenjavo?user posted image
Vav, super, da vam uspavanje tako uspe!!!!user posted image user posted image  Pri nas se je to zgodlo sam ene parkrat!!!!!user posted image

Dinki, meni je bil tudi ful svetoven tist smajli. Sem se mu ful smejala, ko sem ga našla!!!!!!!!user posted image
M, počivanje. Kaj je že to? Super, da sta se najedla in počivala. Jz pa imam danes zgleda post. Sem šele sedaj ugotovila, da sploh nisem imela kosila danes. Luka je vse pojedel, potem pa si nisem nič pripravla. Jz pa študiram, zakaj sem tk lačna in sem ko ena user posted image in bi kr neki jedla zdejle.
Tit je pa res pravi ravsar. Bote mogli vse skrit pred njim. Sem se ful nasmejala,ko siem brala, kaj si napisala, sploh pa, ko sem si ga poskušala še predstavljat!!!!!!user posted image user posted image
Veš kaj, dejta še kako smrečico tam postavit, pol bo pa lahko takole zgledalo:user posted image   user posted image
Tudi uspavanje je pri nas čez dan tako, da ga podojim. Sicer se ponavadi v postelji crkljava in lupčkama,....pol pa ko se umiri, ga pa podojim in zaspi. Ma, se ne bom še preveč sekirala. Bo že nekak.
Mi je pa ful zanimivo, da vam je rekla, da počasi dnevno dojenje ukinite. Me prav zanima, kaj bo nam rekla, ker midva mama še kakih4-6 podojev čez dan. Pa se ne bom sekirala. Dokler se bo hotel, naj se.

Kaj pa če mu meso zmiksaš s paličnim? To je edina stvar, ki mu jo jz zmiksam, vse ostalo pa pretlačim.

Lona76, upam, da bo današnja noč boljša in da bote vsi lepo spali!!!!!!user posted image user posted image

Zofy, ti  pa imaš dober način uspavanja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, tudi za vas bolančke en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bi bila noč boljša in bi vsi spali!!!!!! HA, ti pa to dobro poveš svojemu dragemu. Jz pa mojmu sam kimam, ko se jezi, da je slabo spal, ker se je ob 5 zbudil (pa je potem zaspal še nazaj).

NČK, tudi za vas goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa kaj je zdej to? Bogi naši marčevci!!!!!

Pomlad08, glede dojenja se jz  čisto strinjam s tabo!

Katy13, uživaj jutri na zabavi!user posted image Sej doma se bojo čist vredu porihtali!!!!!!!!!!!!

Lona76, super za tako radodarnega Božička. Si kr predstavljam Tilena, kako je bil veseluser posted image !!!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.12.2008 22:22:54   
pomlad08
ursi, kakšen lep post, ful je fino tvoje smajlije "brat"  user posted image

čestitke lukatu za 8.zobek!!!! user posted image user posted image user posted image

in pa lanu za dva zobka! se je driska vsaj obrestovala user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.12.2008 22:41:22   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Mimogrede... Tai zna pokazat kako je jezen! user posted image  In to zdaj večkrat kaže... user posted image

user posted image user posted image Tai, upam da ne boš preveč jezen user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Tukaj je še en filmček kako je zaspala meni med hranjenjem: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/JulijaFilmcki#5277430577138577266

Pa še enkrat hvala za pikapoke!! Je z njo že boljše, ima danes samo 37,4, počuti pa se kot je ne bi imela sploh. Zgleda, da je bila to viroza in ne 6. bolezen, ker pikic ni od nikoder.

Ta je pa svetski!! user posted image user posted image Sm še mojmu pokazala, pa se je tako režal user posted image , je reku tako kot lucalu, da je kot bi videosmešnice gledal. Vrhunski filmček. user posted image

Copati so pri nas tudi atraktivni! user posted image
Pa bravo Timoteju za stanje in puzanje v zaželjeno smer!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image user posted image

Pa še to: zadnjič, ko so jagogo poslali na RA, ste se o mejnikih razvoja pogovarjale. To sem našla na RR - Denverjev test razvoja, ki ga uporabljajo pediatri (če katero zanima):

http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

Mislim, da je Julija malo v zaostanku v "govorjenju". Sploh ne govori. Najraje pokašljuje ali pa poje visoki C. DA bi pa kake zloge delala (pa-pa-ma-ga ipd.) pa ne duha ne sluha. Bom naslednjo sredo (17.12.), ko imamo sistematski, na to opozorila svojo P.

Nč se ne sekiraj. Ene stvari bo nardila prej, druge pa kasneje. Sej ko bo enkrat začela govort jo pa ne boš več mogla ustavt user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Ja, v ponedeljek mam 2 rok, mi je pa 1 ena točka sfalila, ah bom pa zdej naredla. To je prvi izpit, k sm ga padla- je bil pa test katastrofalen (  nekaj čez 70 nas je pisalo 5- groza ). Sm jezna, k sm se učila in sm znala, dal nam je pa 20 min. da ga rešimo ( en star patolog- po mojem bi mogu bit že v penziji, pa se zdej na nas znaša ). Valjda bo šlo v ponedeljek

Itak, da bo šlo!!! user posted image Že držim pesti!!! user posted image

Hvala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

- svinjina je prepovedana do najmanj enega leta,

za danes bo to vse, imamo popoldan srečanje staršev in otročičkov v vrtcu in tokrat se ne bomo starši cedili, kaj vse znajo naši korenjaki, ampak bo otroke razganjalo od ponosa na svoje starše, saj bomo starši igrali igrico za naše otroke.

Ja, svinjina je res do 1 leta prepovedana ( jst napisala prej do 2 leta- user posted image ).

Upam, da je bila igrica uspešna in da so otroci uživali ( kako je to lepo user posted image user posted image user posted image ), sm se kr raznežila ko sm to prebrala. Res dobra ideja.

IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

Andrejček se tudi še ne dviguje, razen v banjici, ko je vzgon v vodi se pa usede iz položaja na trebuščku. Pa malo se plazi, bolj se vrti okoli in nekaj kotali.

user posted image user posted image user posted image Andrejčku za plazenje, kotaljenje in dviganje v banjici ( to vadi- k je lažje v vodi, pol se bo pa sm enkrat postavu na noge in ne boš mogla vrjet ).

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo, punce!user posted image

Tale user posted image  je pa zauser posted image !!!!!!

Ma, sej ne vem, kdo je bolj siten - Luka al jaz. user posted image je bil ko ne vem kaj že od 11, pa mi je zaspal šele pred 15 min. user posted image  Sploh ne vem, kaj mu je. In itak, da je hotel bit skoz na rokah. Sem samo počenat hotla, da bi ga dol dala in se malo igrala, je bil user posted image tak, da.... Še sreča, da sma sama doma, ker vprašanje, če ne bi tašča prišla gor kontrole delat.

Upam, da bo vsaj malo spal sedaj, da si še od noči malo not pride.

Zdej grem pa pokomentirat, če mi bo kaj uspelo! Ste bile pridne, tk, da me kr neki dela čaka!!!!!user posted image

Ah, nič ne bo, se je že zbudil!!!!!!!!!!!

To vreme je res grozno, pol sm doma tičimo in si gremo že na živce.
Upam, da bo z Lukijem vse ok ( pošiljam mu kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo ponoči bolje spal ). Mogoče je pa res teta luna kriva za naše nespečnežeuser posted image
Danes vam želim super prespano noč, da boste jutri spočiti za nove podvige.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

No, med mojim kuhanjem je Tit že odlomil spodnjo vejo iz naše prelepe novoletne jelke, ki smo jo postavili včeraj ....zelo je nežen, ni kaj. Je pa umetna, da ne bo pomote. No in potem je mahal s tisto vejo naokoli, se mu je ful zdelo .

Si ga kr predstavljam, nagajivček navihani user posted image . Tak korenjak kot je Tit pa res z lahkoto odlomi umetno vejo user posted image - pravi dečko . Mi še nismo smrekce postavli, mislim pa da bo tud naš kaj takega ušpiču ( mamo tud umetno ) user posted image . Kk so super ti naši otroci.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

No naša noč je bila tut bl tko. Se je frača že ob desetih hotla kregat z mano da ne bo spala . Pa pol skos neki. Ob pol petih je popila mleko in je mela učke k čukec. Ne ne se nisem dala, in ona zaspi jaz pa ne ker je smrčala oz. hropla kaj pa vem kaj je delala . In končno zaspim in glej ga falota Tilna ki pride ob 6 k nam v spalnico kašlat . In seveda je zbudila TAjo, zraven pa še stari k se je neki pi  kaj že ob šestih mali okrog straši.

Pestra noč user posted image .Danes vam želim pa mirno in prespano noč, da se vsi spočijete. Upam, da ta luna zdej ne bo več mela vpliva na naše otročke.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TIMOTY  Timiju za nejgove nogice, da tako lepo stojijo!

Hvala. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.12.2008 22:44:04   
Ursi2
Luka se je od 20 pa do zdejle že 3x zbudil v joku. Bomo vidli. Pa da vsaj takoj zaspi nazaj, da se bo revček naspal..

Lona76, čestitke Taji za bravo, bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2 zobka!! No, pa le ni bila viroza!!!

user posted image , se opravičujem, sem šele zdej vidla, da je 2x mi moj post vrglo!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.12.2008 22:49:26   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, kutri grem prvič na zabavo (imamo v službi zaključek). Bomo videli kako bo, Taji verjetno en bo takšen problem, kot pa njeni mamici. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mami, ti samo uživej in se sprosti 100 na uro, očka bo vse uredi tut brez tvoje pomoči.

Saj verjamem, da bo, sam nisem še nikoli šla in mi je žal vsake minute. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.12.2008 23:02:08   
TIMOTY

Ste tolk napisale, da vas ne morem vse prebrat, se moram učit. Kolokvij danes sm opravila user posted image , ocena bo pa objavljena naslednji teden na internetni strani šole. Za anatomijo bi mogli pa jutri zvedet, upam da resuser posted image
Moj user posted image je bil pa danes zvečer priden ( ga moram pohvalt ) in je posodo pospravu in malega skopal.
Tle so pa še slikice po kopanju, k mu je user posted image irokezo naredu, sm se tako user posted image user posted image user posted image .
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Tukaj pa vam je še hotu pokazat kako lepo že sam stoji ( ob opori, seveda ):
user posted image
user posted image

Vsem bolančkom pošiljam na tone user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , da bodo čimprej ozdraveli.
Vsem user posted image user posted image user posted image za napredke.

Želim vam mirno in prespano noč!
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.12.2008 23:12:25 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.12.2008 23:13:56   
Zofy
Še jaz na hitro da se za lahko noč javim.

Najprej Dinki, ma kako je Titu uspelo vejo iz umetne jelke zlomit??? Pravi Peter Klepec, ni kaj. Glej, da ga boš poleti peljala v njegovo deželo - a veš kje je?user posted image   Mi smo jo po naklučju našli...

Ursi2, sicer si meridaub spraševala glede quinoe oz. kvinoje, pa ti bom še jaz odgovorila. Lahko jo narediš na mlečni osnovi in dodaš kako sadje (jaz sem dala naribano jabolko, banano, malo lanenega semena, včasih zmiksano suho sadje). Kuha se približno 20 min. Z zelenjavo pa jo kot rižoto lahko narediš. Lahko pa tudi narediš kot zakuho al kako se temu reče. Jaz sem naredila govejo župco in zraven še kvinojo not zakuhala in pol pretlačila jušno zelenjavo in meso narezala na majhne koščke.

Katy13
, ja ribe naj ne bi dajal do 1. leta, ker so alergene. Samo baje, da če so sveže in je riba bela, je ok.

Vilma, dobro si ti tvojega porihtala glede jamranja o slabem spancu user posted image user posted image user posted image user posted image Se bom po tebi zgledovala user posted image

Hm, ziher sem še kaj pozabila pokomentirat... ma grem še posodo pomit pa cunje obesit. Jutri bo namreč mož ostal doma in oddelal šiht z Julijouser posted image . Jaz grem zjutraj Odija peljat k veterinarju, da mu šive ven poberejo, pol pa mamo s službo novoletno kosilo (pohod po dežju na Rožnik in pol gor kosilo). Me prav zanima kako se bosta imela. No, sej enkrat se je že tako izkazal (ko sem šla za cel dan na dekliščino), tako, da me ne skrbi.

Aja, še glede dojenja in odstavljanja sem hotela pokomentirat. Jaz pa imam ravno obratni občutek kot Pomlad08. Se mi zdi, da to dojenje pretirano vsiljujejo. Še par let nazaj je bilo ok, če si dojil 6m, sedaj se pričakuje, da boš vsaj 1 leto dojil, nekateri pa pravijo celo 2. Se strinjam, da je to odločitev vsake mamice in tudi otročka, saj se nekateri še pred 1. rojstnim dnem sami odstavijo. Sem pa vseeno mnenja, da otrok, ki je navajen, da zaspi na prsih doživlja hud stres, ko mora zaspati brez tega. Ker tako je navajen in drugače ne zna zaspati. Vsaj naša Julč je taka. Mož pravi, da je kar hudo, ko sem jaz na tenisu in jo uspava on. Danes sem to preverila. Sem jo uspavala brez zize. Še ko je zaspala, se je v roku 15 min enih 5x predramila in zahlipala.

No, toliko. Zdaj pa si grem kozarčka našega domačega refoška privoščit in en cigaret skadit na oknu (si zaslužim, saj je Julija z mukami zaspala šele pred pol ure user posted image )

... Aja, pa še en način uspavanja sem se spomnilauser posted image Čez dan jo včasih kar v trak zavijem in zaspi v 5 minuser posted image

Takole to zgleda:
user posted image

No, zdaj pa res lahko nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.12.2008 23:17:54   
TIMOTY

Takole to zgleda:
user posted image

No, zdaj pa res lahko nočko!

user posted image user posted image Lušni sta in mami in Julija, se vidi po komu je lepoto podedvala. Prav lepa fotka user posted image user posted image . Prej še nism vedla kako zgledaš, zdej pa vidim da ti je Julija podobna. Super sta!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.12.2008 23:31:41 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.12.2008 23:18:26   
Ursi2
Timoty, kak cukr je vajin Timotej!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   kk LEPO gleda!!!!!!!!! 
Svetovna frizura!!!!!!!!!!! user posted image iN Kk lepo že stoji!!!!user posted image user posted image ! A vi tud mate takega poganjalca? Naš je čist zmešan, ampak še rajši ma pa, da zravn stoji pa se obeša čez njega in pritiska na vse mogoče!!!! (Imamo podobnega)

Joj, oprosti, meni ne gre v glavo, da je danes četrtek. sem skoz mislila, da je sreda!!!!! user posted image user posted image No, pa sma mislila, z Lukijem držat pesti. Boma pa naslednjič Itak pa ti obvladaš in boš nardila!!!!!!!!!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.12.2008 23:24:02   
Ursi2
Zofy, hvala za odgovor glede quinoje. Jo bom poskusila enkrat v teh dneh. Jo morem še najprej kupit!

Uživaj jutri na kosilu in pohodu! Ste pa dobri. Pa lahk se zgodi, da bo pohod v snegu, ne v dežju! Ati pa Julija pa se bota tudi porihtala, ni se za sekirat!
Sta pa ful luškani na sliki! KK je lepo videt, ko te Julija tk lepo gleda in je tako stisnjena k tebi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.12.2008 23:29:41   
TIMOTY

Timoty, kak cukr je vajin Timotej!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   kk LEPO gleda!!!!!!!!! 
Svetovna frizura!!!!!!!!!!! user posted image iN Kk lepo že stoji!!!!user posted image user posted image ! A vi tud mate takega poganjalca? Naš je čist zmešan, ampak še rajši ma pa, da zravn stoji pa se obeša čez njega in pritiska na vse mogoče!!!! (Imamo podobnega)

Joj, oprosti, meni ne gre v glavo, da je danes četrtek. sem skoz mislila, da je sreda!!!!! user posted image user posted image No, pa sma mislila, z Lukijem držat pesti. Boma pa naslednjič Itak pa ti obvladaš in boš nardila!!!!!!!!!

HVALA za pohvale mojga sončka user posted image user posted image user posted image . Ta smajli z irokezo je ful dobr user posted image .
user posted image , da sta ( bosta ) držala pesti zame, sta fuuuul prjazna, mi kr user posted image ogrejeta. Hvala.
Dedi je kupu tega poganjalca in je naš tud raje ob njemu, al pa visi na njemu, kot vaš Luki. Faloti mali cartkani user posted image .

user posted image   Pa čestitke za 8 zobek!!! Mu pa pridno rastejo ( naš jih ma 6- prve 4 zgoraj in prva 2 spodaj ). Upam, da boste lepo spali in da vam zobek ne bo več delal preglavic!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.12.2008 23:36:58 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.12.2008 23:42:41   
TIMOTY

Aja, še glede dojenja in odstavljanja sem hotela pokomentirat. Jaz pa imam ravno obratni občutek kot Pomlad08. Se mi zdi, da to dojenje pretirano vsiljujejo. Še par let nazaj je bilo ok, če si dojil 6m, sedaj se pričakuje, da boš vsaj 1 leto dojil, nekateri pa pravijo celo 2. Se strinjam, da je to odločitev vsake mamice in tudi otročka, saj se nekateri še pred 1. rojstnim dnem sami odstavijo. Sem pa vseeno mnenja, da otrok, ki je navajen, da zaspi na prsih doživlja hud stres, ko mora zaspati brez tega. Ker tako je navajen in drugače ne zna zaspati. Vsaj naša Julč je taka. Mož pravi, da je kar hudo, ko sem jaz na tenisu in jo uspava on. Danes sem to preverila. Sem jo uspavala brez zize. Še ko je zaspala, se je v roku 15 min enih 5x predramila in zahlipala.

No, toliko. Zdaj pa si grem kozarčka našega domačega refoška privoščit in en cigaret skadit na oknu (si zaslužim, saj je Julija z mukami zaspala šele pred pol ure user posted image )

Glede dojenja se pa strinjam s tabo user posted image . Je pa res to odločitev vsake mamice in otročka, predvsem je treba gledat za njegovo dobro.
Upam, da se ti refošk in cigaret dobro priležeta in da bodo uspavanja s časom vse lažja. Mate pa pridno punco.

Zdej se moram it pa res učit. Me tako not potegnete, da kr ne morem nehat in še kr user posted image .
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.12.2008 23:47:42 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.12.2008 23:50:33   
Ursi2
Takole, počasi bo treba it spat, da se vsaj malo naspim, ker še ne vem,kaka noč bo!

No, še eno vročo čokolado, za lepši spanec in nepozabne sanje!!!!
user posted image

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.12.2008 1:02:58   
Špela100
Hvala, hvala vsem za čestitke, tudi pri nas je še borba z zamašenim noskom, Maks se bori kot levček, jaz pa mu tisto anakondo tlačim v nos. Rezultat na koncu, da oba jokava in oba sva cela potna.

Vilma ti si carica, kako ti lepo prihtaš taščo, moža...te moram še za kakšen nasvet poklicat. user posted image user posted image  prepoved jamranja...ta je dobra...user posted image user posted image
Upam, da čimprej ozdravite, da se še kaj vidimo pred novim letom...ja jaz sem tudi sestri prepovedala obiske s tamalim zaradi noric...user posted image

zdaj pa šibam pod tuš in spaaaaatttt.....

vsem lepo, dolgo, mirno, prespano noč----

- aja pa za zjutraj Ursi2 kavo
- jaz pa: kegl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.12.2008 3:29:57   
pomlad08
ne morm spat, me vse neki boli pa slabo mi je ... user posted image

k job spi, sem pa jaz pokonc, narobe svet. no zdej vsaj kegla delam, tenks špela, da si nas spomnila.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.12.2008 8:32:44   
mumu

user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm 

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm 

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

5,5 mesecev: 6500g, 65,5 cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.12.2008 8:35:08   
mumu
MIA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.12.2008 9:49:33   
Ursi2
Dobro jutro, punce!
Naša noč je bla nekak. Do 2 sicer skor nisma spala, se je skoz zbujal, ampak potem je pa spal. Smo pa zdejle že pri mojih, tako da bo počasi že čas za 1 rundo spanja.
Za vse ena dišeča
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.12.2008 9:51:05   
Ursi2
MIA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.12.2008 10:33:50   
TIMOTY
 MIA vse naj naj za obmesečnico!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.12.2008 11:05:20   
Lona76
Dober dan!

Mia vse naj naj za obmesečnico!

Naša noč. Super!!!!Sicer se je fračka zbudila že ob desetih, pa enajstih sam sem ji samo dudo dala in je nazaj zaspala, potem pa je spala do deset čez šest user posted image user posted image user posted image user posted image . No sem ji dala mleko, pa upala da bo nazaj zaspala ampak ni. Je gospodična mela tooooook za povedatuser posted image . Je pa potem že malo čez osem prvo rundo spanja mela. Sva imeli tudi že obiske, je bila pri meni sodelavka. Zdej se pa pridno igra. Sem pa ugotovila da je mala lumpa. Ko je bila sodelavka pri meni se ni hotla nič sama na tleh igrat je kr od ene do druge se pazla pa kao jokcala da sva jo imeli najprej ena pol pa druga v naročju. Ko pa je sodelavka šla pa lej jo lumpo se igra sama že 10 minut user posted image .

Timoty kaka faca ej mali.

Zofy Julija je tut tok lušna.

Dinki pa Tit je pravi kerlc. Že zdej veje lomiuser posted image . Joj sem se smejala. Prav predstavljala sem si ga kako ves zadovoljen s tisto vejo maha naokoli user posted image .

Tina50 bi pršla pa me mož ni s sabo povabu user posted image . Hec ne hodim jaz z njim na službene zadeve, pa še prespali bojo tam. Ma njim je lušno.

Vsem čestitam za zobke. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi jih še vedno nimamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom

Grem zdej burek jest k sem si ga pogrela. Je od včeraj ostal.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.12.2008 11:21:16   
TIMOTY
Pozdravljene!
Naša noč je bla super user posted image user posted image user posted image Na hitro vas še pokomentiram ( včeraj mi ni vse ratalo ) pol se grem pa učit, Timi bo šel pa 1 rundo pančat, je spal do 9 zjutraj. Zdej do ponedeljka vas bom bolj malo komentirala ( brala pa bom ) ker se moram učit, pa še seminarsko nalogo moram napisat. Grem pa v soboto s kolegicami na večerjo, pa pol še kam na pijačko user posted image user posted image user posted image user posted image - se prav veselim ( da se malo sprostim in načvekam ).
Zdej pa na hitro:

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Noč je bila katastrofa od katastrofe, ne vem če sem spala dve uri, ostalo pa šetkala z Julijo v naročju po dnevni. Sem čist adijo.

Kar se tiče partnerjevega jamranja in njegovega nespanja. Moj ima strogo prepoved jamranja mamici, ki že dve leti ni prespala celo noč!!!! Ko začne, joj nisem dobro spal, ga kar ustavim in mu rečem. Sej veš, da nisem prava oseba za jamrat. Pejd v službo, pa sodelavcem jamri, men niti pod razno. In potem neha.

V naprej vam želim lepše noči!
Glede jamranja pa super napisano user posted image user posted image . Maš dodro poštimano!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Anja ima vročino, zelo smrdljivo driska ...

En kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjo, da bo čimprej vse ok.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Na obisku sva se imele fenomenalno, je bla tako pridna da nisem vedla če jo sploh imam sabo .
Zele pa jo oči daje spat, upam da mu bo uspelo.

user posted image user posted image user posted image , da ste se imele fajn na obisku in user posted image user posted image user posted image Tii, da je bila tako pridna.
user posted image user posted image še za očija, da jo daje spat- itak da mu bo uspelouser posted image

Aja naša Taja je dala danes bravo bravo ampak ni iztegnila rokic ampak je imela stisnjene, kot bi imela kaj v rokicah .

user posted image user posted image user posted image user posted image Taji za bravo, bravo. Kako naši otroci odraščajo.

no, da vam povem, da je naša driska prinesla dva zobeka!
mu je včeraj P gledala, pa še nič ni imel! danes sem mu pa ko sva se na podlogi igrala za foro neki prst tišala v usta in glej me je nekaj piknilo v prst!
v tistem je pa prišla ena kolegica in seveda je mogla to potipat, pa reče ne vem če nista dva?
pol sem pa seveda gledala, pa gledala, pa gledala(ker mi ni pustil), pa zagledala dve beli črti!

user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 zobka naenkrat, super da ni kaj bolan in sta zobka vn pokukala.

Timoty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč!!! Ja, copati so pa zakon. glih sem včeri študirala, da bi si poiskala une kosmate copate. Imam ene dalmatinčke, sam sem jih pospravla, pa bi jih zdej spet začela nosit, ker vem, da bi Lukanu se ful dopadli.
user posted image user posted image user posted image  tudi za stanje na nogicah. Ja, ko enkrat ugotovijo, da znajo stat in se postavlat, potem je pakonec sedenja in počitka. So skoz v muvinguuser posted image !

Vidim pa, da tudi vi rabite nekaj user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za zdravje in za ritko!!!
Za jutri pa user posted image user posted image user posted image  na kolokviju! No, za v ponedeljek tudi, ampak itak, da obvladaš in bo šlo!!!!!

HVALA, zelo zelo si prijaznauser posted image user posted image user posted image .

Ali so tudi pri vas začeli se prav pošteno metat in ritatuser posted image , ko neki hočejo dosečt? Naš zdejle ene par dni je tak, da včasih sam stojim in gledam. Od kod? Pol pa v trenutku je vse ok in se spet smeji. Njahujši je, ko ga nesem od bobnov ali če mu ne pustim, da pleza po poganjalcu. Tk vdelava, da sploh ne morem verjet, od kod mu!user posted image

Naš tega še ne počne. user posted image user posted image user posted image Lukiju za novo foro.
Tile tvoji smajliji so vrhunski, prav lep post si sestavla! Svaka ti častuser posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ne morm spat, me vse neki boli pa slabo mi je ...

k job spi, sem pa jaz pokonc, narobe svet. no zdej vsaj kegla delam, tenks špela, da si nas spomnila.

Boga revca, še ob tej uri si bla pokonc. Upam, da si vsaj malo spala. Kr tri  user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, če jih slučajno rabišuser posted image

Dober dan!

Mia vse naj naj za obmesečnico!

Naša noč. Super!!!!Sicer se je fračka zbudila že ob desetih, pa enajstih sam sem ji samo dudo dala in je nazaj zaspala, potem pa je spala do deset čez šest .

user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč!!! Naj bo več takih user posted image

Sem pa ugotovila da je mala lumpa. Ko je bila sodelavka pri meni se ni hotla nič sama na tleh igrat je kr od ene do druge se pazla pa kao jokcala da sva jo imeli najprej ena pol pa druga v naročju. Ko pa je sodelavka šla pa lej jo lumpo se igra sama že 10 minut .

Timoty kaka faca ej mali.

Je mal pozornost iskala, se je hotla tvoji sodelavki mal pokazat kaj vse zna user posted image user posted image user posted image .

HVALA za pohvale mojga sončka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep popoldan vam želim ( čeprav je deževno- sej bo bolje )
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 12.12.2008 11:22:14 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.12.2008 11:38:34   
Zofy
Dobro jutro!
Naša noč je bil akatastrofa!! Julija se že cel teden non stop prebuja in joka ali pajamra in ne spim nič. Sem že čisto povožena. Danes bom pa jaz na kavču spala, ker to je že too much, spim itak kot zajkla in se zbudim vsakič, ko se Julija obrne ali kaj zabrunda. Po tej strani že komaj čakam, da grem v službo, ker se bova pol z možem izmenjavala in bom lahko vsaj vsako 2. noč spala. Zdaj imam počasi že poln kufer tega nočnega prebujanja. Ni čudno, da sem pol tečnauser posted image  - kdo pa ne bi biluser posted image

Timoty, hvala za komplimente, mi je kar nerodno ratalo user posted image  Tvpj Timotej je tudi tak cukrček user posted image . Ma so luštkani tejle fantiči z irokezami user posted image . Tudi Juliji so jo delali v porodnišnici, zdaj ima pa čisto preveč las, pa še take lase ima, ko ji nič ne stoji. Komaj čakam, da bojo dovolj dolgi za špangice pa čopkeuser posted image

Tina50 - čestitke za zobekauser posted image user posted image . Jaz še vedno sumim, da bojo tudi pri nas naenkrat na plano prišli, ker je Julija čisto preveč tečna - si ni prav nič podobna.

Špela100, user posted image user posted image user posted image  za Maksa in njegov nosek. Pa za Anjo tudi user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni rotavirus. Ma naj grejo tele virozice in prehladi že enkrat mimo, da bomo z našimi srčki lahko uživale še zadnja 2 oz. 3 mesece (user posted image user posted image user posted image )

Lona76, bravo za Tajin bravo bravouser posted image user posted image user posted image

Julija pa je včeraj zvečer za mano ponovila A-TI in me ugriznila v nosuser posted image user posted image user posted image

Ursi2, naša se še ne meče na tla oz. ne izsiljuje (al pa jaz tega ne opazimuser posted image ), se pa že pošteno razjezi, če ji kaj ne uspeuser posted image

No, zdaj pa moram počasi odpeketat proti Rožniku.Se mine da it peš po tem vremenu, pa Rožnika sem se tudi že malo naveličala. Bom šla kar z avtom oz. s sodelavko do gor.

Aja, pa Odiju so uspešno odstranili šive, stalo me je le 8€.Bo pa spet strošek kakih 150€, ko mu bojo uno železo iz noge vzeli. Kaj čmo.
Uživajte v dežju user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.12.2008 12:45:18   
Dinki
dan mamice,
za nami je najbolj grozna noč od kar imam Titka. podobno kot pri Zofy. Ma se je dvakrat zbudil v takem joku, da sva ga oba z user posted image  skupaj komaj pomirila user posted image . Sploh si ne znam predstavljat kaj je to. Potem je seveda celo noč prespal med nama in sem spala na 20 cm prostora, vse za to, da ne bi ponovno zbudila Titka. Se je pa skoz neki premetaval in jamral.
zjutraj se je zbudi prehlajen. Je kihnil danes že sigurno 30-krat user posted image . No, nosek zaenkrat še ni zamašen. Je pa takooooo zelooooo tečen, da ga sploh ne prepoznam. Revček moj mali user posted image .

Hahaha, TIT je naš King Kong!!!

Sem brala, da je video/DVD vrgel na tla ... user posted image  pa to je kar težka škatla! Zdj pa še jelka ... če bo tako nadaljeval, vam bo ostalo le nekaj vej proti vrhu, kar ima tudi pozitivno plat: ji bo drugo leto lažje najti prostor, ker ne bo (več) tako široka ... ati bo imel pa super izgovor, da si bo nove igračke kupoval user posted image

user posted image  ja, ubistvu je vrgel na tla že zvočnik od hišnega kina in pa kišto od satelitske (od Lastovke če katera pozna).
Glede jelke je pa tako, da bomo potem imeli mlaj user posted image
oči mu pa itak že zdej zmeri grozi, da bo zapravil ves njegov denar če mu bo uničil katero od njegovih igrač user posted image

-gled jogurta ti težko svetujem, ker ga nima rad oz ga sploh ne je!

Jogurta pa tudi Titek zaenkrat ne mara. Sem mu ga včeraj 1. dala pa je delal take face: user posted image user posted image user posted image  user posted image . Mu moram še s sadjem probat narest, mogoče mu bo potem bolj teknil.

Anja ima vročino, zelo smrdljivo driska ... user posted image

Ti revčka mala. potem je tako kot pri Lanu. Upajmo, da bo tudi njej driska prinesla kak zobek user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

drugače pa, glede uspavanja, job se tudi uspava samo z dojenjem. ampak to sploh ni problem za varstvo, in ne vem zakaj se v sloveniji tok promovira odstavljanje ob enem letu. mah, ful me pojezi to. naši dojenčki so pa ja tok paemtni (  tem se verjetno vse strinjate), da bodo na varstvu  razumeli, da tam pač ni mame, in se torej ne morejo dojiti! jasno, da to razumejo in bodo zaspali pri babici/v vrtcu na en drug način, doma se bodo pa verjetno še vedno dojili. tudi čez dan. pa kadar bodo bolni, utrujeni, žalostni tudi.
me ful moti da P svetuje, da odstaviš čez dan, sej še WHO priporoča do 2. leta

hmmmm, to je spet ena od stvari o katerih pač vsak razmišlja in se odloča po svoje. jaz nobenega ne obsojam. če si se ti odločila, da boš dojila najmanj 2 leti nimam nič proti temu. Moraš razumeti, da imamo ljudje drugačno naravo dela. Ko bom jaz šla v službo, ne bom najmanj 9 ur na dan z mojim sinkom user posted image . Kdaj naj ga potem dojim? Poleg tega imamo določeni ljudje službo, ki prinaša tudi kak stres sem pa tja, ni vse lepo rožnato zmeraj, in ne bi glih dajala tako mleko svojemu user posted image . Bodi hvaležna, da imaš tak "šiht" oz. faks, da si odsotna največ 5 ur.
jaz sem več kot zadovoljna in ponosna, da bom dojila mojega otroka eno leto...veš kaj je to? Mislim, da je vsaka lahko več kot zadovoljna za tak rezultat.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.12.2008 12:49:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, kutri grem prvič na zabavo (imamo v službi zaključek). Bomo videli kako bo, Taji verjetno en bo takšen problem, kot pa njeni mamici. user posted image user posted image

user posted image  Katy13, ti kar pojdi in se probaj čim bolj odklopiti. Si zaslužiš user posted image

Tilen je nad božičkom ki je prišel k očitu v službo navdušen!!!! Je bil res radodaren. Je dobil lego gasilsko ladijo in si jo je mali res želel, pa še avto na dalinca, Taja pa je dobila svojega prvega dojenčka in vozičekuser posted image .  Ja dojenček in voziček bosta še malo počakala, Tilen pa je s pomočjo mene in očita sestavil ladjo.

To je bil pa res en fajn božiček user posted image  oz. imaš res fajn pridna otročička user posted image . meni so iz službe poslali le denar user posted image , imamo bolj moderniziranega božička user posted image .

no, da vam povem, da je naša driska prinesla dva zobeka!user posted image user posted image user posted image

čestitke Lan za prva dva zobka user posted image , sta te pa namatrala, ne?
in Luka že 8. zobek???? user posted image  madonca, ima že več zobkov kot kaka stara mama user posted image

Lucalu, čestitke Tai-u za "biti jezen" user posted image  user posted image . Upam, da te bo mami čim manjkrat pojezila.

Timoty user posted image  za kolokvij. In tvoj Timi je pravi cuker! Vidim, da imata s Titkom enakega frizerja. Popolnoma enaka frizurica user posted image . In priden očka user posted image

Zofy, tudi vajina slikice ja čudovita user posted image  in uživaj tudi ti na službeni zabavi.

user posted image  ti pa si ena faca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Glede dojenja se pa strinjam s tabo user posted image . Je pa res to odločitev vsake mamice in otročka, predvsem je treba gledat za njegovo dobro.

Tudi jaz sem takega mnenja. Mislim, da bi bilo nefer od mene, da bi ga dojila normalno, potem ga pa kar naenkrat odpeljala v vrtec in naj tam zaspi drugače kot je navajen. Mislim, da bi mu s tem naredila več škode kot koristi.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.12.2008 13:02:55 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?