|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
11.12.2008 23:09:42   
Lara Croft
pol boljše,da ne greš na temo mariborčank,ker se boš zredila še za par kil zraven

Itak, da bom zdej takoj šla tja zjat.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.12.2008 23:15:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Itak, da bom zdej takoj šla tja zjat.. user posted image user posted image

žretje je že mimo    user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.12.2008 23:21:53   
Lara Croft
Še dobro, če ne bi vam vse pojedla.... hahaha

Nočko, grem zdej...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.12.2008 23:22:32   
arabela*
nočko in mirne sanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 329
11.12.2008 23:24:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nočko in mirne sanjeuser posted image

To noč sem sanjala, da sem na masaži.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.12.2008 23:42:31   
arabela*

mogoče pa niso ble sanje.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
11.12.2008 23:49:57   
arabela*
grem se k user posted image cartat.

nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.12.2008 9:01:34   
leda
dobra sta, si ne predstavljam, da bi vozila s tolk tovora...uživam sam v vožnji po ravnem ..

mi2 sva bila prej osvajala višine s kolesom, na testni vožnji s prtljago po prekmurju pa sva ugotovila, da bo treba tut ta šport prilagodit novi situaciji in smo ratal ravninci.

prtljage pa seveda kar nanese, čeprav mava tut brisače ultra lahke user posted image ko sem na parkirišču v moravcih prvič polno naložena probala speljat, sem se zvrnila na bok kot nasedel kit. no, ob povratku iz francije pa sem ob prvem štartu brez prtlage skoraj na hrbtu pristala od (pre)silnega pospeška user posted image

tko da na vse se navadiš in velik se da, če maš seveda veseleuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 333
12.12.2008 9:34:06   
pf
Dobro jutro.
Morango lepa pupica.
Saraya škoda za otroške, zdaj si res ob tri mesece kot je rekla Lara.
Naša se ful rada vozi isto z avtom, ponavadi kar hitro zaspi. user posted image user posted image user posted image Mi je fajn, da uživa ker imamo isofix vzadaj za sovoznikovim sedežem in je tudi ne vidim. Tak da je pridna pupica. No danes smo pa samo dvakrat papali in sicer ob dvanajstih in petih, zdaj pa spančkamo spet. Mi urnik oz. večerni ritual res izvajamo stalno ob isti uri (hvala bogu) ampak se zbujamo čisto različno, ampak nič zato ker mi res veliko pomeni, da imam zvečer časa malo tudi zase in user posted image npr. kopel v dvoje, branje, televizor, cartanje, masaža, pogovor. To mi več pomeni kot spanje zjutraj, zato smo tudi bolj hitri zvečer in zato me tudi zvečer ni tolikokrat na forumu. Midve sva tak same cel dan, tak da zvečer malo not spravimo. Ne bi pa bilo pošteno, da mu težim da smo premalo skupaj, potem pa na forumu čepim. Bi bil cel user posted image , bi imel user posted image hitro kaj za dodati.
Gold fish jaz sem prejšnjo soboto delala nazadnje trebušnjake in me zdaj kar fajn boli rana od CR. Madonca tole bo kar težko trebuh nazaj dobiti v stanje pred porodom. Preden bodo mišice spet utečene bo minilo. Meni so razložili, da jih bo potrebno ponovno natrenirati, ker so prerezane in dokler tega ne bo, bo pač trebuh tak kot pač je. Jaz imam že kilograme, ki sem jih imela pred nosečnostjo, ampak daleč od tega,da zgledam tako kot sem takrat. Niti kaubojke mi niso prav, samo ene so mi , pa še tiste so malce dotrajane. Zdaj pa rabim nove in po eni strani si mislim, da bi počakala, da me bo manj v trebuhu skupaj, ampak bodimo realni, to še ne bo tako hitro.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 334
12.12.2008 9:40:03   
arabela*
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.12.2008 10:11:22   
RAČKAPK
dobro jutro

ravnokar sem se naročila na revijo ringarajine iskrice

danes spet dežuje, kar ni nič novega
imam pa že pripravljeno kosilo (segedin)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
12.12.2008 10:12:01   
ključek
jutro...........user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.12.2008 10:12:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

imam pa že pripravljeno kosilo (segedin)

jaz ga pa ravno kar kuham..............in luftam zraven k zmešana.........sej je dober ta zelje, sam diši pa glih ne............user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 338
12.12.2008 10:14:43   
RAČKAPK

nekaj malega za boljše razpoloženje: user posted image

Ko bo zvečer sonce zašlo,
ko ti bo hladno,
ko nikogar ne bo,
da bi te ogrel,
takrat se spomni name, … 

... ker lahko zrihtam odeje, 
iz Bosne, pol ceneje!! 

(sodobna poezija) 

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.12.2008 10:17:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mogoče pa niso ble sanje.....user posted image user posted image

mogoče je pa zato spet o sept. 2009 pisalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.12.2008 10:17:46   
RAČKAPK
jaz ga pa ravno kar kuham..............in luftam zraven k zmešana.........sej je dober ta zelje, sam diši pa glih ne............user posted image

zelje je odlično, sam ime nima lepo

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.12.2008 10:19:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish jaz sem prejšnjo soboto delala nazadnje trebušnjake in me zdaj kar fajn boli rana od CR. Madonca tole bo kar težko trebuh nazaj dobiti v stanje pred porodom. Preden bodo mišice spet utečene bo minilo. Meni so razložili, da jih bo potrebno ponovno natrenirati, ker so prerezane in dokler tega ne bo, bo pač trebuh tak kot pač je. Jaz imam že kilograme, ki sem jih imela pred nosečnostjo, ampak daleč od tega,da zgledam tako kot sem takrat. Niti kaubojke mi niso prav, samo ene so mi , pa še tiste so malce dotrajane. Zdaj pa rabim nove in po eni strani si mislim, da bi počakala, da me bo manj v trebuhu skupaj, ampak bodimo realni, to še ne bo tako hitro.

...pol si lahko misliš kako je po 2 CR.....
.. jaz tud čakam s konfekcijouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.12.2008 10:21:46   
gold fish

jaz ga mam tud rada..... bom danes naredila kar zeljne krpice......samo zaradi mojih 2 moških "moram" dat malo mesa zraven, ker drugače so tak prazneuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.12.2008 10:28:52   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz ga mam tud rada..... bom danes naredila kar zeljne krpice......samo zaradi mojih 2 moških "moram" dat malo mesa zraven, ker drugače so tak prazneuser posted image

Dobro jutri!
Kako narediš zeljne krpice?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.12.2008 10:29:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mogoče je pa zato spet o sept. 2009 pisalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.12.2008 10:31:37   
arabela*
jaz pa ponoči nisem nič spala.Zgleda da me je luna dajala.Mala pa spala ko top.
Jaz pa se premetavala,pa ovce štela,pa 100 krat šla lulat,pa...moj se je kljub vsemu na koncu še zaspal,se skočil ob pol štirih s postelje komajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.12.2008 10:35:44   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: pf

...pol si lahko misliš kako je po 2 CR.....
.. jaz tud čakam s konfekcijouser posted image

*** Jst pa čakam s telovadbo, s konfekcijo .... mah z vsem....
sam čakam.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.12.2008 11:15:11   
pf
RAČKAP jaz ne čakam in tudi ni haska, tak da ti kar čakaj. user posted image  user posted image  user posted image Rezultat je isti.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.12.2008 11:16:15   
pf
Jaz pa sem pripravila pico za mojega in atija, ki nam danes nekaj pomaga in jo dam samo še v pečico. Jaz bom pa danes na sadju, čaju in vodi. Ni user posted image , da ne bo šel trebuh dol.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.12.2008 11:26:11   
*zoe*
Hello,

spet je minilo kar nekaj časa od mojega javljanja. Sploh mi ne gre tale čas tk kot je treba.

Mali spi med obroki sam po 15-30 minut pa še to moram imet srečo. Še kosilo kuham vedno po obrokih user posted image

Danes je tudi nas luna malo gnjavila, sem je zbujal ponoči. Sedaj mu rata že celo 6-7 ur v paketu da spi.

Še vedno se polno dojiva, hvala bogu in upam da bo tko do GH. Sam res avgustovke že čist prehitevajo s tole GH. Moj ima že tko dost alergij (jajca, KM) in sem na dieti.

Vidim da se obremenjujete s kilogrami - meni je vsaj to prišparano, saj imam že pred nosečniško težo in postavo že kakšen mesec. Res pa je, da tudi kot user posted image  nisem imela velikega trebuha. Pa itak sem rodila 3 tedne prej,...se pozna. Najbolj me je pa zmatralo ektremno boleče dojenje prva 2 meseca. No vsaj to se je umirilo insedaj zadeve bolje laufajo user posted image

Vsem želim da pridete čim hitreje s čim manj napora na željene kilograme.

No, evo, mali se je že zbudil. Komaj prižgem računalnik..... user posted image

Pa pa

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......