Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:36:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ma ne gre nalepit Kaj si pa s tem hotla povedat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:36:16
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:36:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ste se vse odpovedale čveku? To pa ni nič majčicam podobno. Ne vem kaj jim je, mislim, da so jim možički stopili na prste moj se z Manco ukvarja, sam bo najbrž prej omagal kot Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:37:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ma ne gre nalepit Kaj si pa s tem hotla povedat? Hotela sem nalepit Weth... Millerja, pa ni šlo. Moški gay.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:37:56
|
|
|
|
sesil
|
jaz imam dedcev kolkor hočeš, ma kaj ko sem tupa za gor jih limat. so v power point-u
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:37:57
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo. Bi mogle kako vročo temo vžgat. Pa sej smo jo - fejst dedci, a ne Sesil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:38:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Sem mislila, da si si zase kaj HOT stuff kupla Tole kupovanje za mi gre že rahlo na K....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:38:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Kdo bi rekel, da se bo to zgodilo. In to je vedno tako, takoj zajadraš tja, pa čeprav greš kaj zase kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:39:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Sem mislila, da si si zase kaj HOT stuff kupla Tole kupovanje za mi gre že rahlo na K.... Potem pa začni kaj zase. Kako stezo recimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:39:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo. Bi mogle kako vročo temo vžgat. Pa sej smo jo - fejst dedci, a ne Sesil? aha, za poživitev , pa mi dajte kakšen napotek...za limanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:40:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Kdo bi rekel, da se bo to zgodilo. In to je vedno tako, takoj zajadraš tja, pa čeprav greš kaj zase kupit. Potem pa porabiš denar namenjen zase in greš domov z vrečkami za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:40:46
|
|
|
|
sesil
|
aurea, dej mi tvoj meil na zs pošlji, pa jih boš pol ti limala gor...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:40:55
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK Kaj pa ta????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:41:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? ste se menile danes katere žličke imate za , pa me je zanimalo, a je kak poseben razlog...npr. zdravstveni, ker nobena ne rabi navadno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:42:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Sem mislila, da si si zase kaj HOT stuff kupla Tole kupovanje za mi gre že rahlo na K.... Potem pa začni kaj zase. Kako stezo recimo. Jaz rada obleke šopingiram, ne steze Jo pa res ,moram nabavit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:43:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK Kaj pa ta???? A je gay? Je pa dober za pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:44:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK Kaj pa ta???? A je gay? Je pa dober za pogledat. Ja pa še Jaka je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:44:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK Kaj pa ta???? A je gay? Je pa dober za pogledat. Vrejetno da je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:45:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? ste se menile danes katere žličke imate za , pa me je zanimalo, a je kak poseben razlog...npr. zdravstveni, ker nobena ne rabi navadno. Jaz uporabljam navadno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:45:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Sem mislila, da si si zase kaj HOT stuff kupla Tole kupovanje za mi gre že rahlo na K.... Potem pa začni kaj zase. Kako stezo recimo. Jaz rada obleke šopingiram, ne steze Jo pa res ,moram nabavit Jaz ful rada cunje kupujem, ampak jih imam v omari kar nekaj novih, samo opranih, ker sem potem zanosila. Čakam, da se nazaj na 36-ko spravim, da jih bom lahko oblekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:45:39
|
|
|
|
sesil
|
božićni čas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:46:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK Kaj pa ta???? A je gay? Je pa dober za pogledat. Ja pa še Jaka je To sem takoj opazila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:46:28
|
|
|
|
sesil
|
se predam....nič slikic z moje strani. uno zgoraj je bil pa dober namen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:47:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila??? Klasika, za tamalo ene štumfke v akciji v BC, ki imajo nedrseče podplate, ker sem ugotovila, da ji drsi, ko se postavlja na noge na parketu pa za darila 2 tiny love pojoči knjigici z metuljčkom (akcija v BC), ki jo imamo tudi mi in je mala čist nora nanjo pa še nekaj drobnarij, v bistvu spet za . joj, to je noro, samo še zanjo kupujem Sem mislila, da si si zase kaj HOT stuff kupla Tole kupovanje za mi gre že rahlo na K.... Potem pa začni kaj zase. Kako stezo recimo. Jaz rada obleke šopingiram, ne steze Jo pa res ,moram nabavit Jaz ful rada cunje kupujem, ampak jih imam v omari kar nekaj novih, samo opranih, ker sem potem zanosila. Čakam, da se nazaj na 36-ko spravim, da jih bom lahko oblekla. Jaz tudi rada cunje kupujem sam kaj ko moja denarnica tega tempa ne zdrži.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?