Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:56:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi. dedci imajo skoz v krvi, samo en čas to zanjo skrivat Zdaj mi že pol leta kaže, kako je siten. Presneti ded.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:56:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane. za Aljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:57:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi. dedci imajo skoz v krvi, samo en čas to zanjo skrivat pomankanje takih in drugaćnih užitkov, pejd takoj na njega, po bo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:58:16
|
|
|
|
hijenca
|
Je šel raje spat, ker je ipičen. Malo mira za mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:58:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Prispevek od sesil opa bato, ta bi bil za sprobat, bi te na štom prključu, da bi bilo joj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:58:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi. dedci imajo skoz v krvi, samo en čas to zanjo skrivat pomankanje takih in drugaćnih užitkov, pejd takoj na njega, po bo bolje Hijenca takoj v akcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:59:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi. dedci imajo skoz v krvi, samo en čas to zanjo skrivat pomankanje takih in drugaćnih užitkov, pejd takoj na njega, po bo bolje Pa niti pod točko razno. Bom še sama sebe kaznovala. Razmišljam, da bi šla danes na kavč spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:59:32
|
|
|
|
tally
|
Kje pa j Prekmurka danes, pa Špelin@?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:59:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je šel raje spat, ker je ipičen. Malo mira za mene. Ko bi vsaj povedal kaj je narobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:59:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe.... Danes pade tista + nekaj, pa če svinje padajo al letijo al kaj že. Samo huda sem pa res danes. Cel dan sem nekaj delala, sploh nisem mela nič časa za sebe. Še ko sem frizerko tu mela, sem imela še Vidka. Saj ko slišim težave od kolegice, vidim, da jih jaz sploh nimam, potem pa pride moj , me razkuri, da bi ga . V LJ ga naženi. Veš je hudo, ker sta navajena živet vsak na svojem koncu. Bo hudo ko bosta en čas skupaj živela in preden se bosta navadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:00:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prispevek od sesil opa bato, ta bi bil za sprobat, bi te na štom prključu, da bi bilo joj Oooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:00:08
|
|
|
|
Aurea
|
hoj jst sm nazaj... smo meli alarm, pa noče nazaj zaspat.. zdej jo mam pa kar v slingu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:00:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:00:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prispevek od sesil opa bato, ta bi bil za sprobat, bi te na štom prključu, da bi bilo joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:01:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa j Prekmurka danes, pa Špelin@? Štrajk na ravni črti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:02:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo Bo treba gas stisnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:02:03
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prispevek od sesil opa bato, ta bi bil za sprobat, bi te na štom prključu, da bi bilo joj varovalke ven vrže
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:02:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe.... Danes pade tista + nekaj, pa če svinje padajo al letijo al kaj že. Samo huda sem pa res danes. Cel dan sem nekaj delala, sploh nisem mela nič časa za sebe. Še ko sem frizerko tu mela, sem imela še Vidka. Saj ko slišim težave od kolegice, vidim, da jih jaz sploh nimam, potem pa pride moj , me razkuri, da bi ga . V LJ ga naženi. Veš je hudo, ker sta navajena živet vsak na svojem koncu. Bo hudo ko bosta en čas skupaj živela in preden se bosta navadila. Jutri zjutraj gre, samo kaj, ko popoldan že pride nazaj. Ta teden mi malo preveč domov hodi , nisem več navajena. Bom še sedaj raje malo čvekala z vami, pa grem potem pod tuš in spat, ko bo on že bolj trdno spal. ma sem žleht danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:02:38
|
|
|
|
Aurea
|
to, sesil in estrella, hočemo še!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:02:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prispevek od sesil opa bato, ta bi bil za sprobat, bi te na štom prključu, da bi bilo joj varovalke ven vrže pa še kaj drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:03:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe.... Danes pade tista + nekaj, pa če svinje padajo al letijo al kaj že. Samo huda sem pa res danes. Cel dan sem nekaj delala, sploh nisem mela nič časa za sebe. Še ko sem frizerko tu mela, sem imela še Vidka. Saj ko slišim težave od kolegice, vidim, da jih jaz sploh nimam, potem pa pride moj , me razkuri, da bi ga . V LJ ga naženi. Veš je hudo, ker sta navajena živet vsak na svojem koncu. Bo hudo ko bosta en čas skupaj živela in preden se bosta navadila. Jutri zjutraj gre, samo kaj, ko popoldan že pride nazaj. Ta teden mi malo preveč domov hodi , nisem več navajena. Bom še sedaj raje malo čvekala z vami, pa grem potem pod tuš in spat, ko bo on že bolj trdno spal. ma sem žleht danes Saj ga jutri dobiš nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:04:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet A boš pomagala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:05:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet Reči, da si mogla vsaki posamezno lahko noč zaželet in to traja pač en čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 22:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj? Slabo kaže, držijo korak z nami +6 Nočejo dat krone Me rabmo eno orng invazijo, pa bi šlo to jih pa ja za šalo dol počmo, dejmo punce Sicer sem mojmu rekla, da sem vam šla samo lahko noč zaželet A boš pomagala? itakkkk punce kako je vaše mnenje o gradnji đamije v LJ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?