Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:15:55
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal če sem jaz mahnjena na mei-taije, si pa ti na seštevanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:16:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal pa kaj to seštevate?! !! nima smisla...napor možganov jaz tudi še nikoli nisem seštevala, pa to je moj tretji otrok Jaz tudi ne. Koliko poje poje, meni je važno, da napreduje v teži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:16:18
|
|
|
|
kasso
|
Moji psici se kar utrga, ko vidi Rexa na TVju,. Je začela tako na glas lajat, da se je Varja kar ustrašla...no psica pa drugače zelo poredko zalaja, ampak ima pa tak konkreten močan pasji lajež..težkokategornik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:17:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moji psici se kar utrga, ko vidi Rexa na TVju,. Je začela tako na glas lajat, da se je Varja kar ustrašla...no psica pa drugače zelo poredko zalaja, ampak ima pa tak konkreten močan pasji lajež..težkokategornik. A je zaljubljena ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:18:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? naj bi se na železnih uničevali vitamini in bla bla bla. ista fora kot steklen ribežen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:18:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč Kaj pa je bilo včeraj? Zbudila se je ob 00.00h se drla, ker je imela nos zabasan in smo lavfali baby vac, pa pila je pa calpol je dobila, pol se je premetavala po postelji in stokala do 3h, pol je zaspala do 6.30h in auf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:19:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:19:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ni slaba ideja, al pa kake fajne postavce dedcev sva istih misli, ker že stikam za slikami Evo, našla eno, ki ni zaščitena, od angl. igralca, ki mi ful dobr zgleda, pa berem naprej in kaj piše.... tip je gay To je itak znano, da so taboli dedci gay-i Seveda moški gayi, uni ženski so obupni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:19:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? naj bi se na železnih uničevali vitamini in bla bla bla. ista fora kot steklen ribežen... Zato pa zdravila vedno dajemo na plastične žličke. Potem bi mogli imet še steklene piskre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:19:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč Kaj pa je bilo včeraj? Zbudila se je ob 00.00h se drla, ker je imela nos zabasan in smo lavfali baby vac, pa pila je pa calpol je dobila, pol se je premetavala po postelji in stokala do 3h, pol je zaspala do 6.30h in auf Ojoj bogica mala a je še prehlajena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:20:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? pri nas je že ati v intervenciji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:20:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:21:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moji psici se kar utrga, ko vidi Rexa na TVju,. Je začela tako na glas lajat, da se je Varja kar ustrašla...no psica pa drugače zelo poredko zalaja, ampak ima pa tak konkreten močan pasji lajež..težkokategornik. Kolk pa ma dobrih 50kg???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:21:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal če sem jaz mahnjena na mei-taije, si pa ti na seštevanje Seštevanje in tehtanje Sebe seveda ne, ker mi cifra ni po volji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:21:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:22:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal če sem jaz mahnjena na mei-taije, si pa ti na seštevanje Seštevanje in tehtanje Sebe seveda ne, ker mi cifra ni po volji Kdaj se boš vagala? Jutri? Jaz se ne bom do drugega tedna, ker drugače se bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:22:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč Kaj pa je bilo včeraj? Zbudila se je ob 00.00h se drla, ker je imela nos zabasan in smo lavfali baby vac, pa pila je pa calpol je dobila, pol se je premetavala po postelji in stokala do 3h, pol je zaspala do 6.30h in auf Ojoj bogica mala a je še prehlajena? Ja teče ji iz vseh odprtin Upam, da je ta hitra varianta in da bo čez kake 2 dni boljš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:23:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal če sem jaz mahnjena na mei-taije, si pa ti na seštevanje Seštevanje in tehtanje Sebe seveda ne, ker mi cifra ni po volji Kdaj se boš vagala? Jutri? Jaz se ne bom do drugega tedna, ker drugače se bom Nima smisla ju3, ker sem grešila z večernimi prigrizki in mi bo cifra vzela voljo. Ju3 gremo v nov frišen štart
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:24:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kaj dnevni izkupiček? Pa ti mi misli bereš, vješturina Sem ravno seštevala in razočarano ugotovila 850g. Je pa res, da je vse pojedla, torej moj feler, ker sem ji premalo dal če sem jaz mahnjena na mei-taije, si pa ti na seštevanje Seštevanje in tehtanje Sebe seveda ne, ker mi cifra ni po volji Kdaj se boš vagala? Jutri? Jaz se ne bom do drugega tedna, ker drugače se bom Nima smisla ju3, ker sem grešila z večernimi prigrizki in mi bo cifra vzela voljo. Ju3 gremo v nov frišen štart jaz sem začela z grenivkami, da mi stopijo tole maščobo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:24:38
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dedce, dedce.... štrajkam. kr neki, vsi so gayi tale je za vse, ki smo danes brez možičkov:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:25:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:25:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? pri nas je že ati v intervenciji tudi pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:26:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil dedce, dedce.... štrajkam. kr neki, vsi so gayi tale je za vse, ki smo danes brez možičkov: A ni to Brad Pitt?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:26:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov Vsaj nekaj štima. Zdaj je tiho in upam, da tako tudi ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:26:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! No,a me je Edina že prehitela, a me dovolj časa ni blo? Uglavnem v LJ smo opravili. Manca je spala na poti do LJ in več kot pol poti domov-posledica: še vedno je pokonci Smo se skopali in najdli, pa sem jo dala v posteljo, ona pa auf, da ne bo spala. No zdej se igra tle v dnevni in upam, da jo malu prime utrujenost in bo šla spat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?