|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 20:04:59   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

pridem malo pojamrat ker sem tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imamo uničen december...komaj bi se naj pobrali od plačila moje šolnine, pa je lubi dal avto na servis da mu ga pogleda in menja kar se mu zdi potrebno in je mu rekel mehanik da bo to ene 200-400 eur, zdaj je pa 700...mah sploh ne vem kje bomo vzeli, pa še selitev se nam zakasni za kak mesec ali dvauser posted image user posted image user posted image
ma sej vem da denar sploh ni važen...imamo več kot marsikdo in bomo imeli za živet, ampak meni je božič tak pomemben in darila in vseuser posted image

s

user posted image user posted image user posted image

Bo že ....važn je da ste vsi zdravi , saj veš da denar , nima stalnega bivališča , pride in gre user posted image user posted image user posted image  ....in spet pride user posted image

user posted image user posted image user posted image se strinjam

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.12.2008 20:20:28   
pina-1
čer.

evo en post, da zbežimo majčicauser posted image

blaža, kje si bla ti ves ta čas? te dni prov rabim take poste kot je tvoj, da mi dvignejo malo moralo....

glede financ, pa sva v K**** jaz in moj možek će od kar sva skupi. Ampak e generalno pogledam sva si pa iz manj kot nič ustvarila kar veliko.  Tako kot blaža, tudo midva včasih, nisva mela niti za kruh, sva se pa mela fulll rada. In to je važno.

Danes je pa pri nas dan ne jesti GH. Ana je zjutraj sicer pojedla neki na žlico,pol pa kosilo ne sploh ( je joška padla), za večerjo pa tudi ni hotela nič. Sem ji dala kar boco mleka in je v šusu spila. Pojma nimam kaj je zdej to.

ZDej pa že ene 1000-tič gledamo mamma mio. Otroci so čisto nori na ta filem. Mia pleše na kavču, ana pa po tleh. Midva se pa samo smejivauser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 11.12.2008 20:23:36 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.12.2008 20:28:58   
blaža
o Pina, jaz sem tle, kje si bla pa ti?user posted image  Sem nekaj prebrala ja, da ste imeli pestro, pa tudi tebiuser posted image

Ej zdej sem se spomnila še eno. user posted image

ko sva začela živet z mojim skupaj je blo točno pre božičem. Tista hiša je bla stara500 let, ma dobesedno brez heca.user posted image user posted image  Vsaj tako je rekla lastnica, pa je blo vse nizko, da si strop taknu, pa mala okna, da čeprav je blo zunaj sonce si moral imet luč prižgano.user posted image

No in mrzlo je blo kotuser posted image . se spomnem najine prve noči, ko sva se tresla pod kovtrom in če si dahnil, se je pokadilouser posted image user posted image user posted image  ma je blo mrzlouser posted image user posted image user posted image  In to v hiši, da ne bo kdo mislil, da sva spala pod milim nebom?!user posted image user posted image user posted image user posted image

ma v srčku je pa gorelo!user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 11.12.2008 20:30:11 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.12.2008 20:31:51   
blaža
Halo babe tle zraven je anketa da kateri bo naš naslednji avto. Sej bi glasovala, ma Yugotov verjetno ne delajo večuser posted image user posted image user posted image , za več pa ne bo dinarčkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.12.2008 20:33:15   
blaža
no ma sej ni tako hudo. smo dobili celih 4000e od varčevanja, pa še jaz sem neki našparala, ma to bo za novo kopalnico spomladi. dost mam te krntije.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.12.2008 20:42:05   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

aja in Listek...pogovarjale smo se, da bi šle na znamenite kruhke in solatko h Gorajancu, pol pa v Kranj oz. v Planet, kjer se verjetno še največ dogaja
Sicer pa...bomo vidle, kam nas bojo noge nesleuser posted image

kul, men je prou user posted image  jedla bi itak skoz neki, ampak po mal user posted image user posted image user posted image

čimprej se pocajtite

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
11.12.2008 20:42:13   
blaža
ja ma kje ste zdej vse. Če vas ne bo grem pred tv?!user posted image  To je bla grožnja!user posted image

No danes sva pozabla z mojimuser posted image , da je četrtek, pa sva rekla da odpade RR, pa da se bova cartala, pa ima Ping Pong, pa sem z vami. no sej kmalu pride, bova pa pol nadoknadla.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
11.12.2008 20:43:48   
pina-1
blaža, mi glih stropa nismo taknili, ampak je bilo stanovanje slabše kot v štali od prascov. ma res. sredi dnevne je bil en star tepih in ko smo ga dali stran, je bla pod njim ena ogromna luknjia, ki je manjkal parket...Puščalo je z vseh strani noter...skratka... no comment... zdej ki se spominjam nazaj se nasmejem, ma takrat mi je šlo za jokat.

Ahhhh...

grem končno mio spravit pod tuš. Je spala popoldne ene pol ure in zdej ji nanka bazen ne pride do živega.
Ana je pa zaspala ob 18:30 in tudi ne kaže znakov spanjauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
11.12.2008 20:45:01   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja ma kje ste zdej vse. Če vas ne bo grem pred tv?!user posted image  To je bla grožnja!user posted image

No danes sva pozabla z mojimuser posted image , da je četrtek, pa sva rekla da odpade RR, pa da se bova cartala, pa ima Ping Pong, pa sem z vami. no sej kmalu pride, bova pa pol nadoknadla.user posted image

a vidva mata četrtke?mi se cartamo ob ponedeljkihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
11.12.2008 20:48:54   
blaža
ma mi se cartqamo vsak dan pre spanjemuser posted image

Ma si prebrala moj predlog oz popravek predloga za v savo, pa sem predlagala raje Badaševico?!user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
11.12.2008 20:51:07   
blaža
 Pina a male hišne ljubljenčke ste tudi meli? user posted image Mi smo jih!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
11.12.2008 20:52:28   
blaža
Še zdej vsako črno smetko na tleh primem, da vidim kaj je. ko mi je enkrat mama prinesla nekaj v najlon vrečki me je skoraj kap. Prej je bil v tej vrečki polnozrnat kruh in ko sem vidla mala črna semena, me je kmalu vrglo na rit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
11.12.2008 20:52:57   
blaža
ma dej konec jadanja, dej povejte kej lepega!!!!!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
11.12.2008 20:56:27   
Bajsa
Čer!

Kako ste babnce?
Vse bolne upam, da se tik tak pozdravite, da bo december res vesel, vsem, ki mate krizo s fičnki, itak pridejo in grejo, večkrat jih ni kot so, j... ga. Drugo leto bo boljše.

No kje ste čveke? Kam ste ušle? Majčice so že na 163 strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.12.2008 20:57:26   
Bajsa
Dejmo dejmo ekšn!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
11.12.2008 20:57:44   
Bajsa
A mam lohk jaz tok mal zvezdic??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.12.2008 20:58:23   
Bajsa
To je sam zato, ker sem vedno pisala obsežne poste, namest 5 malih...eh zdej bom spremenila navado user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.12.2008 20:58:42   
Bajsa
No kje ste zdej vse?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
11.12.2008 21:00:57   
Bajsa
a mi lohk kera pomaga kako za vraga lahko dam narest koledarje na strani pošte, al pa na hoferjevi? No na hoferju še nisem probala, ampak na pošti pa sploh ne znam user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.12.2008 21:01:03   
listek1
zdej bomo večerjal user posted image  je ati večerjo prpravu, ker je mami dones fullllllllllllll premal počivala user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.12.2008 21:01:33   
Bajsa
A ni to mal dolgočasno, da je 8 postov zapovrstjo mojih user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
11.12.2008 21:01:58   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

zdej bomo večerjal user posted image  je ati večerjo prpravu, ker je mami dones fullllllllllllll premal počivala user posted image

In zakaj NISI POČIVALA!!!???

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
11.12.2008 21:04:47   
Bajsa
In kje za vraga nej jaz zdej naročim koledarje? Zihr jih ne bom nikjer dobila do novga leta?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
11.12.2008 21:06:22   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

In zakaj NISI POČIVALA!!!???

ker sem mela gin. in potem smo bli še pri teti od mojga na kosilu, in smo prišli pozno popoldne, pol je pa moj še neki delu, mali je mel pa akcijo. Pol pa še zaspat ni hotu takoj. Tko da sem čist fertik. Ampak sej bo, zdej ležim, pojem in spet ležim user posted image  A si bla v Ikei? Majo kej lepga user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
11.12.2008 21:07:40   
blaža
ja mi smo jih naročili na Pošti, ma smo se kar precej namatrali.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?