blaža
|
janey, sej prov da malo pojamraš, če te kej potolaži smo mi dobili decembra poračun za elektriko 90 e, pa še tekoča položnica in je okoli 120e, pa moj je narobe montiral steklokeramično ploščo, pa je prišel en serviser, ki najprej je delala, pol pa dve nista in nam je računal za pet min dela 35e, pa en avto imamo na popravilu, bo pa nekje 50e, na srečo. Ma smo samo s Cliotom, ki je letnik 93 , pa gum nima zimskih , tisti kao boljši avto je pa letnik95 ma kmalu bosta oldtajmerja Ne sekiraj se! ko je napisala Jencili za tisto kolegico, me je zvilo pri srcu. So bla obdobja, ko sva še živela sam z možem, ko sem kruh kupla na Activo, pa še kakšen šampon, milo,... zraven, da je blo jurja, ki nisem imela niti 10 tolarjev v denarnici, čeprav sva oba delala, ma je bla najemnina,...In če je ostalo kdaj jurja pa pol, sva pša šla na pico in zaružla, pa sva se smejala Ja mladost, norost. No ma Bog nedaj, da se nam tako zgodi vsem nam, zdej ko imamo otročke! No sej enkrat sva že bla v pip... Ma sem šla delat čez za dve leti, da smo sfolgali. Sej veš kaj sem delala ne?! No in zdej bom ponovila, če ne najdem nič drugega. Bo že! ne pusti si pokvarit veselja! Ko bo tvoj sonček odvil darilo, te bo osrečil z učkami, ki se bojo iskrile in vse boš pozabla. če se kateri zgodi, da nima niti za darilo za svojega sončka, naj mi piše na zs. Nimam dosti, ma tolko pa še imam!
|