|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 14:04:05   
blaža
ja jaz sem danes čuk ugotovila, da če kliknem na tvoje ime, da lahko pogledam v album. Čisto slučajno. Prej mona, sem pa šla pod vse albume in iskala. No me pa vsaj ne more obtožit kdo, da špijam.user posted image

Ja Blaž ma velike učke, pa njegov starejši brat tudi. sta pa oba podobna meni, ki mož je blond s plavimi očmi. Pa jamice v ličkh sta oba potrefla!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
11.12.2008 14:04:49   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mi je rataloooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
11.12.2008 14:07:10   
blaža
No in ob vsem temu čveku, mi je ratalo še dva stroja oprat in posušituser posted image user posted image user posted image  Pa še zložit.

Pa kosilo skuhat, pospravljeno pa imam še od včeraj( Pa bo ostalo samo, dokler ne pride ta starejši domovuser posted image )

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.12.2008 14:13:06   
ella79
februarka jaz z veseljem vzamem Lariso v varstvo, če mi jo zaupaš user posted image a ji z aspiratorčkom pucaš nosek user posted image

jencili in suzi user posted image user posted image user posted image jaz tudi ne vem kaj naj vama rečem, le to, da slej ko prej bomo vsi spali user posted image jaz sem kar v mullerju kupila za voščilnice maš vse sorte barve in je super

jencili naslednji petek boš nadoknadila danes zamujeno user posted image user posted image user posted image pozdravite se čim prej

dolenjka očitno sta naši dve češplji res na vezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč in 7000 objav ČVEKAAAA!!! user posted image user posted image

blaža men si pa ti všeč, k si vedno ful optimistična, pa četudi te žuli služba... važno, da ste skupaj in se imate radi user posted image user posted image user posted image user posted image

itata user posted image user posted image upam, se Jakob čim prej porihta in začnete ponoči spati

janey lahko da ga mal ta prehlad daje, in nima tok apetita

naša bejba tudi spi že 1,5 h user posted image user posted image user posted image vsem je kar nekaj kričat začela, sem jo mogla mal v naročje vzet in naprej spi user posted image nič naši podobno, kar se dogaja zadnje čase user posted image današnje kosilo: rižota in sam upam, da jo bo jedla, k nazadnje ji ni šel riž najboljš dol

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.12.2008 14:13:59   
ella79
čvekica blaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.12.2008 14:15:19   
blaža
u hvala ella!user posted image

Ja Blaž pa še kar spiuser posted image , pa ga je res strah, da mu ne bo dedk mraz nič prinesel, če bo lump. Pa vam izdam skrivnost, da so darila že v omari!!!user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.12.2008 14:16:41   
blaža
še dobro, da mi vi tle delate družbo, ki jaz sem ful družaben človek. In tle ko smo se zdej preselili, je tako tuga, da je jojuser posted image . No pa sej bom kmalu našla službo, pa ne bom imela cajt o tem razmišljatuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.12.2008 14:21:19   
ella79
blaža zakaj se nam nisi že prej pridružila user posted image kok časa sedaj vi tudi živite?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.12.2008 14:22:05   
Februarka08
Bravo blažauser posted image user posted image

Ella, hvala za varstvouser posted image saj ljudje se kar ponujajo, se bo že kakšen našeluser posted image sem prej spraševala glede voščilnic - ti boš sigurno to najbolje vedlauser posted image user posted image user posted image

Naj pa pohvalim Lariso, ki kljub zbujanju in joku spi že skoraj 3 ureuser posted image user posted image se bo zgleda le mal naspalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.12.2008 14:25:35   
ella79
februarka sej sem napisala, sam vidim, da sem k jencili pripopala user posted image user posted image user posted image v mullerju imaš une pole barvaste, ravno prav trde in vse barve user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.12.2008 14:25:49   
mlavla
dan..
mi smo po kosilu...
zdej se pa spravljam delat za faks, pa sem mogla še mal sem pokukat..očitno me bo spet pričelo sem vlečt..user posted image

neža je včeraj fajn zaspala...in spala do 6h..me prov zanima kako bo danes s tem njenim spanjem..

pa popoldne bom najbrž pekla rolado..ste me včeri čist sprovucirale..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.12.2008 14:27:37   
blaža
ella, nismo imeli računalnika. Moja mam in tata imata že dolgo časa vsak svojega, jaz in mož, pa sva rekla, da je boljše če gremo v naravo, pa s ta starejšim smo res kolikor se le da zunaj, zvečer se pa stiskava,...

In pol je prišel cajt, da se socializirava!user posted image  pa sem vas pol le našla!!!user posted image user posted image

No pa tudi comp. je prihodnost naših otrok in Matija ga obvlada boljše kot jaz. No jaz sem ga poznala iz službe, ma druge programe in nisem bla na internetu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.12.2008 14:29:52   
blaža

Aja iz Izole sva se preselila pred štirimi leti in pol. v Senožeče. no jaz sem Koperčanka on Izolan.user posted image

sva pa 11 let skupaj. Prej sva živela v podnajemu pet let v Izoli. In tam se nama je rodil Matija.user posted image , no pa Blaž je bil tudi rojen v Izoli, itak da ne more bit Postonjčanuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
11.12.2008 14:30:41   
blaža
mlavla, mnjami za tvojo rolado. Mi že kar diši!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
11.12.2008 14:32:00   
Blacky*
čau punce,

evo, midva sva s plavanja... listek ta zadnja ura je pa res super... pa žal mi je da je konec user posted image

Bom prpopala kakšno fotko kasneje... zdaj grem hitro nekaj skuhat, pa nekaj voham in mislim da je treba nekoga previti user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
11.12.2008 14:32:17   
blaža
ej Blaž tudi še spiuser posted image user posted image user posted image . Pa tolko kot ta dva dneva ni spal že od 4. mesecauser posted image user posted image user posted image . zdej bom pa ja spočita?!user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
11.12.2008 14:32:26   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mlavla, mnjami za tvojo rolado. Mi že kar diši!user posted image

joj meni tudi, mogoče jo tudi jaz naredim user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.12.2008 14:35:03   
blaža
Joj jaz bi šla tudi malo plavat. ma mi se zdi, da se lahko hitro prehladiš, ko je zunaj mrzlo. jaz jih kopam vedno pred spanjem ravno zaradi tega. No mogoče malo kompliciram, ma sta precej zdrava.user posted image  Nimata skozi zelenih bav bavov, ki lezejo iz nosa.user posted image  No Blaž ima malo smrkav nosek, ma prozorno, pa mislim, da je od zobkovuser posted image Ma na srečo semu samo čisti, da ni nobenih problemov. hudo je ko se jim zabaše in ne morejo dihat pa spat. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
11.12.2008 14:36:22   
dolenjka
No tako, jaz sem si privoščila 1 uro in pol malice na vaš, davkoplačevalski račun (no, na Blažinega ne user posted image  ) zdaj pa set tu čičm in čakam da bo ura 17.30 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
11.12.2008 14:36:25   
blaža
Blacky, jaz je pa ne bom, se šparam za praznike, ko se lotim ture. Bom napekla, da bom dol padlauser posted image . Moj dragi vedno reče da sem zmešena, ko mu opisujem kako je lepo, ko si zvečer zmatran, ko cel dan pečeš pecivo!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
11.12.2008 14:37:23   
blaža
dolenjka, vsaj enkrat, da ne bom oškodovana od naše države.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.12.2008 14:37:50   
blaža
Evo Blaž se je zbudil, grem ga pocartat!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
11.12.2008 14:47:48   
pina-1
daaaaaaaaaaan.
mi smo živi, ker dihamo na škrge.user posted image
Sem zdejle eno dobro uro brala kaj vse ste načvekale. Nimaš kaj, sem firbc babji in moram bit na tekočem.

Februarka, sožalje ob izgubi. Nisem pa zasledila, ali vas je vse skupi presenetilo,alis te čakali ( kaka bolezen)?
Stipe, a bi ti vzel k sebi v šolo malo našo ANo? ker ona je čisti vragec čez dan. MAter ne vem ,od kje ji tolko energije in volje za dretje in tuljenjeuser posted image

Danes smo tudi mi šmrkavi in slinimo se kot polž lazar. Zobov pa od nikjeruser posted image

Ne vem kera je spraševala za koledarje. Jaz sem koledarje naročila pri Hoferju in so tudi prišli- včeraj. Ampak tisti, ki jih je dostavil, jih je pustil kar venih, na kaselcu v samem dežju. Logično so se zmočiliuser posted image user posted image user posted image user posted image . včeri sem se pol z njimi dajala, da takih ne morem okoli talat insem morala poslikat in poslat po mailu. Sedaj pa čakam druge. Aja, položnio sem pa rzraven dobila in noralno je ne plačam, dokler ne dobim koledarjev. Drugače so pa prišli fenomenalni. Full dobre slike in grafika..skratka sem full zadovoljna. Upam, samo, da dobim še 4,t ako jih bom mela 8 za ceno 4. Pa ne po moji krivdi.user posted image

Grem skuhat kosilo do konca in pobrat ščipalke po tleh, ker jih je ana vse raznesla. Ampak nič za to, vsaj v miru sem napisala post.
Ana pa danes ni hotela nič jest- le joška. No upam, da je to zaradi zob. Pa še bradavice so me začele spet tako bolet, kot bi komi začela dojit. Zopet rula multimam balzamuser posted image

grem, ker se ana dere. Konec 60 sekundnega miruuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
11.12.2008 15:03:44   
Blacky*
joj kok sem jezna,

je naša kužica cvilila in hodila po stanovanju pa sem mislila da jo tišči lulat ali pa kaj drugega, ker je imela včeraj prebavne težave.

Pa oblečem tamalga, pa si ga dam v mei tai, pa oblečem sebe, poiščem velik dežnik in gremo ven. A mislite, da je bila full kriza, ma kaki ona bi se samo malo sprehajala... ko je pa začelo malo bolj deževat pa takoj pod streho, da se ne bo zmočila, ma ji nisem pustila gor, smo naredili malo večji krog okoli blokov... zdaj se pa tamle na svoji blazini greje...

user posted image user posted image user posted image pasji

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
11.12.2008 15:06:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Blacky, jaz je pa ne bom, se šparam za praznike, ko se lotim ture. Bom napekla, da bom dol padlauser posted image . Moj dragi vedno reče da sem zmešena, ko mu opisujem kako je lepo, ko si zvečer zmatran, ko cel dan pečeš pecivo!user posted image

zgleda da jaz tudi ne, nimam dovolj jajc... v štacuno se mi pa ne da

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?