|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 15:17:21   
Blacky*
user posted image

a ni danes čist tak občutek... prav raje bi videla, da bi

user posted image

prav fino bi bilo, vzeli bi sanke in uživali... tako bi pa lahko kar rokavčke od plavanja uporabila...

Sem se prej peljala čez most in gledala Mali graben tu blizu nas je prav grozno visok... malo že poplavlja...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
11.12.2008 15:21:04   
ella79
ste mi take lušte naredile z rolado, da mogoče jo pa res še danes spečem, jajc dost na zalogi user posted image user posted image

blacky so prebrisani tili naši ljubljenčki, a ne user posted image user posted image no vidiš, lahko bi spotoma še v trgovino zavila po jajca user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
11.12.2008 15:24:53   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ste mi take lušte naredile z rolado, da mogoče jo pa res še danes spečem, jajc dost na zalogi user posted image user posted image

blacky so prebrisani tili naši ljubljenčki, a ne user posted image user posted image no vidiš, lahko bi spotoma še v trgovino zavila po jajca user posted image

ja jaz bi, a kaj ko je ne morem zunaj pustit, ker bi znorela... pa vsi okoli tudi... to je tak... poseben kuža  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
11.12.2008 15:33:31   
Februarka08
Ella, hvala za info.user posted image

Larisino kosilo: makarončki z omako iz bučk, čez pa mal sirčka naribanega - pojedla je fuluser posted image user posted image
Sem ji pa prejle merila vročino in ma 37.4. Naša dr. mi je rekla da ob vsaki vročini bo treba urin datuser posted image in sem preventivno poklicala tja, povedala situacijo in mi je rekla, da naj jutri dopoldne spet pokličem ko dela naša in bomo mogli verjetno tja ituser posted image ahhhhhhhhh, nič mi ni všečuser posted image upam da ne bo večje vročine... no, vsaj pojedla je kar nekajuser posted image

Zdaj se greva pa mal igrat, ker če me ne vidi je jojuser posted image ampak to je samo danes tako občutljiva... se vidi da je bolanauser posted image učke ma čist mokreuser posted image pol pa ne vem, a bom letela v KR al kaj bom... nobenih hlač nimam za oblečtuser posted image in morm it ene kupt, doma mam sam kavbojkeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
11.12.2008 15:51:17   
jencili

februarka jaz z veseljem vzamem Lariso v varstvo, če mi jo zaupaš user posted image a ji z aspiratorčkom pucaš nosek user posted image

jencili in suzi user posted image user posted image user posted image jaz tudi ne vem kaj naj vama rečem, le to, da slej ko prej bomo vsi spali user posted image jaz sem kar v mullerju kupila za voščilnice maš vse sorte barve in je super

jencili naslednji petek boš nadoknadila danes zamujeno user posted image user posted image user posted image pozdravite se čim prej

dolenjka očitno sta naši dve češplji res na vezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč in 7000 objav ČVEKAAAA!!! user posted image user posted image

blaža men si pa ti všeč, k si vedno ful optimistična, pa četudi te žuli služba... važno, da ste skupaj in se imate radi user posted image user posted image user posted image user posted image

itata user posted image user posted image upam, se Jakob čim prej porihta in začnete ponoči spati

janey lahko da ga mal ta prehlad daje, in nima tok apetita

naša bejba tudi spi že 1,5 h user posted image user posted image user posted image vsem je kar nekaj kričat začela, sem jo mogla mal v naročje vzet in naprej spi user posted image nič naši podobno, kar se dogaja zadnje čase user posted image današnje kosilo: rižota in sam upam, da jo bo jedla, k nazadnje ji ni šel riž najboljš dol

ja, resnično upam, da bom.
Sm pa razmišljala kako se bomo pol domov spravile. Taksi?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.12.2008 16:05:22   
ella79
jencili to tudi mene skrbi in zanima user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi si kar enga šoferja za tja in nazaj zrihtala, sam še ne vem katerga user posted image  user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.12.2008 16:08:04   
mlavla
jst spet tle visim...namesto,da bi kaj za faks nardila..

zdele pa res grem kej naredit glede nato,da je mož že doma in,da mi je nežo odpeljal mal od doma k tašči (nevem kdaj se je to nazadnje zgodilo)

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.12.2008 16:17:30   
jencili

jencili to tudi mene skrbi in zanima user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi si kar enga šoferja za tja in nazaj zrihtala, sam še ne vem katerga user posted image  user posted image

jah, jst sm resno ramišljala o taxiju. Sicer bova pa tud dve s tega konca, pa to niti ne bi bil pol sploh problem. Sej, če ne bi vsi naši dragi očetje čuvali malih, bi lahko bli oni poferji, sam tko pa user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.12.2008 16:18:52   
jencili
drugač pa Taj spi svojo 2. rundo. Pojedu je pa dons v celem dnevu pomoje 10 žlic, kar je DALEČČČČČČČČ od njegove navade. Nimam kej, očitno je tud njega bolezen zdelala. Midva sva tud današnje kosilo kar preskočilauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.12.2008 16:31:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

drugač pa Taj spi svojo 2. rundo. Pojedu je pa dons v celem dnevu pomoje 10 žlic, kar je DALEČČČČČČČČ od njegove navade. Nimam kej, očitno je tud njega bolezen zdelala. Midva sva tud današnje kosilo kar preskočilauser posted image

Sigurno je nekaj na tem, kot si sama napisala tudi nam ne paše jesti kadar smo bolni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.12.2008 16:37:23   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image   zdaj sem pa ZS dobila, da sem v nagrati igri s trebuščkom dobila prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.12.2008 16:49:58   
MetiLu
Evo, Janez spi 2. rundo user posted image  mater mam probleme z uspavanjem zadnjih 14 dni, zaspan k madona, sam ne, on bi pomojem kar v stoje zaspal če bi lahko user posted image

Je pa kljub malemu prehladu čist živahen, pa je tud normalno, no zadnje čase ogromno poje, ne vem kam daje user posted image  

Kok sem jezna na vreme, še tisti dan v tednu, ko sem frej, pa tak dež, da sva bila cel dan doma ...

Ste mi lušte delale z rolado, pa sem dones pol rižev narastek naredila, ker mi je Janez pri kosilu vso juhico pojedu user posted image  zdej je pa jajc zmanjkal user posted image  no, sej smo bli letos u iber pridni, ker je povsod miklavž za nas darilca pustil in mamo zdej polne omare čokolad in bonbonier user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.12.2008 16:52:39   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Evo, Janez spi 2. rundo user posted image  mater mam probleme z uspavanjem zadnjih 14 dni, zaspan k madona, sam ne, on bi pomojem kar v stoje zaspal če bi lahko user posted image

Je pa kljub malemu prehladu čist živahen, pa je tud normalno, no zadnje čase ogromno poje, ne vem kam daje user posted image  

Kok sem jezna na vreme, še tisti dan v tednu, ko sem frej, pa tak dež, da sva bila cel dan doma ...

Ste mi lušte delale z rolado, pa sem dones pol rižev narastek naredila, ker mi je Janez pri kosilu vso juhico pojedu user posted image  zdej je pa jajc zmanjkal user posted image  no, sej smo bli letos u iber pridni, ker je povsod miklavž za nas darilca pustil in mamo zdej polne omare čokolad in bonbonier user posted image

naša dva sta pa usklajena s spanjem donsuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.12.2008 17:07:37   
dolenjka
Zgleda, da nas bodo majčice ujele user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.12.2008 17:35:20   
buči
dan!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.12.2008 17:35:21   
listek1
čer,
sem sam na hitro preletela, ste preveč načvekale user posted image
no, jest sem dala kri, pregledal me ni user posted image , moram pa spet v sredo tja, da me pregleda in mi pove kako je s krvjo. Pa spet sva se pregovarjala o bolnici user posted image  ne vem zakaj bi me tako rad srtpal tja.
Gorenjke, kam točno pa gremo 19. In Jencili jest sem takoj za taksi, lahko pa tudi jaz peljem, mi ni noben problem, pa tud še kakšno greva lahko iskat. Povejte user posted image
Ella - jest mam tud take lušte s tole rolado, po moje jo bom jutri nardila, ker se mi tako neki sladkega je.
Jencili - kako je pa vaše zdravstveno stanje?
A sem kej pomebnega zamudila?
Dolenjka - bravo za nagradno igro. Jest še v življenju nisem nič dobila v kakšni nagradni igri.

Sem vam pa neki pozabla povedat. Zadnjič sem srečala eno kolegico in jo vprašam kako so, pa pravi da še kar (ma dve mali punčki), da možeka pa ni več. Pa jest sama pri sebi, matr a sta se ločila al kaj. U tistem se ji pa ulijejo solze, in mi pove da je 1 mesec nazaj zgubila moža. Iz tovornjaka se je na njega podrl ves tovor, ki je imel naloženega in je bil na mestu mrtev. Mene in mojga je čist sesul, sploh nisem vedla kaj naj ji rečem v tistem trenutku, kot samo moje sožalje. Sem rekla mojmu, prosim bodi previden kjerkoli boš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.12.2008 18:20:50   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

dan!

dan tudi tebiuser posted image

Listek, to pa je pretresljiva zgodbauser posted image user posted image jest tud mojmu non stop govorim naj bo previden. Meni se enostavno zmeša če se kaj narediuser posted image user posted image user posted image ah, dosti slabega.......... Upam da bo tvoja kri v redu in da ti res ne bo treba v kakšno bolnicouser posted image user posted image

Mi se mal cartamo v dnevni, Larisa se je danes 1. čist privila k meni in mi pustila da sem jo božala in stiskalauser posted image user posted image user posted image pol me je pa pogledala, se dvignila in se mi spet naslonila na prsni koš in uživalauser posted image cuker maliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.12.2008 18:29:45   
ella79
listek  a pa te kej manj boli user posted image dej se čimprej pocajtej user posted image user posted image jaz tudi nikol nisem v nobeni nagradni igri nič dobila, k v nobeni še nisem sodelovala user posted image user posted image user posted image k sem pa kar si spodaj napisala, so mi šli pa kar mravljici... kaj takega si v življenju zagotovo ne želim user posted image user posted image user posted image si niti ne predstavljam... groza....

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.12.2008 18:52:38   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,
sem sam na hitro preletela, ste preveč načvekale user posted image
no, jest sem dala kri, pregledal me ni user posted image , moram pa spet v sredo tja, da me pregleda in mi pove kako je s krvjo. Pa spet sva se pregovarjala o bolnici user posted image  ne vem zakaj bi me tako rad srtpal tja.
Gorenjke, kam točno pa gremo 19. In Jencili jest sem takoj za taksi, lahko pa tudi jaz peljem, mi ni noben problem, pa tud še kakšno greva lahko iskat. Povejte user posted image
Ella - jest mam tud take lušte s tole rolado, po moje jo bom jutri nardila, ker se mi tako neki sladkega je.
Jencili - kako je pa vaše zdravstveno stanje?
A sem kej pomebnega zamudila?
Dolenjka - bravo za nagradno igro. Jest še v življenju nisem nič dobila v kakšni nagradni igri.

Sem vam pa neki pozabla povedat. Zadnjič sem srečala eno kolegico in jo vprašam kako so, pa pravi da še kar (ma dve mali punčki), da možeka pa ni več. Pa jest sama pri sebi, matr a sta se ločila al kaj. U tistem se ji pa ulijejo solze, in mi pove da je 1 mesec nazaj zgubila moža. Iz tovornjaka se je na njega podrl ves tovor, ki je imel naloženega in je bil na mestu mrtev. Mene in mojga je čist sesul, sploh nisem vedla kaj naj ji rečem v tistem trenutku, kot samo moje sožalje. Sem rekla mojmu, prosim bodi previden kjerkoli boš. user posted image user posted image user posted image

zakaj bi ti vozila, če ti ni treba?
No, meni je vseeno, sam tko, če čš kakšnega spit, pol ne boš glih vozila, verjetnouser posted image

Zdr. stanje pri nas pa je res bedno. Čist smo bogi vsi, za Tajem samo z robcem in s fiziološko hodim, user posted image  je mal bolš, men pa v glavi seka, nos mam čist povn,...drugač smo pa super, hvalauser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.12.2008 18:56:11   
jencili
aja in Listek...pogovarjale smo se, da bi šle na znamenite kruhke in solatko h Gorajancu, pol pa v Kranj oz. v Planet, kjer se verjetno še največ dogaja
Sicer pa...bomo vidle, kam nas bojo noge nesleuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.12.2008 19:44:21   
Janey
čer

pridem malo pojamrat ker sem tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imamo uničen december...komaj bi se naj pobrali od plačila moje šolnine, pa je lubi dal avto na servis da mu ga pogleda in menja kar se mu zdi potrebno in je mu rekel mehanik da bo to ene 200-400 eur, zdaj je pa 700...mah sploh ne vem kje bomo vzeli, pa še selitev se nam zakasni za kak mesec ali dvauser posted image user posted image user posted image
ma sej vem da denar sploh ni važen...imamo več kot marsikdo in bomo imeli za živet, ampak meni je božič tak pomemben in darila in vseuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.12.2008 19:48:51   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

dan!

čerrrrrrr....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.12.2008 19:51:54   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

pridem malo pojamrat ker sem tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imamo uničen december...komaj bi se naj pobrali od plačila moje šolnine, pa je lubi dal avto na servis da mu ga pogleda in menja kar se mu zdi potrebno in je mu rekel mehanik da bo to ene 200-400 eur, zdaj je pa 700...mah sploh ne vem kje bomo vzeli, pa še selitev se nam zakasni za kak mesec ali dvauser posted image user posted image user posted image
ma sej vem da denar sploh ni važen...imamo več kot marsikdo in bomo imeli za živet, ampak meni je božič tak pomemben in darila in vseuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bo že ....važn je da ste vsi zdravi , saj veš da denar , nima stalnega bivališča , pride in gre user posted image user posted image user posted image  ....in spet pride user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.12.2008 20:00:38   
blaža
janey, sej prov da malo pojamraš, če te kej potolaži smo mi dobili decembra poračun za elektriko 90 e, pa še tekoča položnica in je okoli 120e, pa moj je narobe montiral steklokeramično ploščo, pa je prišel en serviser, ki najprej je delala, pol pa dve nista in nam je računal za pet min dela 35e, pa en avto imamo na popravilu, bo pa nekje 50e, na srečo. Ma smo samo s Cliotom, ki je letnik 93user posted image , pa gum nima zimskihuser posted image , tisti kao boljši avto je pa letnik95user posted image

ma kmalu bosta oldtajmerjauser posted image

Ne sekiraj se! ko je napisala Jencili za tisto kolegico, me je zvilo pri srcu.

So bla obdobja, ko sva še živela sam z možem, ko sem kruh kupla na Activo, pa še kakšen šampon, milo,... zraven, da je blo jurja, ki nisem imela niti 10 tolarjev v denarnici, čeprav sva oba delala, ma je bla najemnina,...In če je ostalo kdaj jurja pa pol, sva pša šla na pico in zaružla, pa sva se smejalauser posted image  Ja mladost, norost.user posted image

No ma Bog nedaj, da se nam tako zgodi vsem nam, zdej ko imamo otročke!user posted image user posted image

No sej enkrat sva že bla v pip... Ma sem šla delat čez za dve leti, da smo sfolgali. Sej veš kaj sem delala ne?!user posted image

No in zdej bom ponovila, če ne najdem nič drugega.user posted image

Bo že! ne pusti si pokvarit veselja! Ko bo tvoj sonček odvil darilo, te bo osrečil z učkami, ki se bojo iskrile in vse boš pozabla. user posted image user posted image user posted image

če se kateri zgodi, da nima niti za darilo za svojega sončka, naj mi piše na zs. Nimam dosti, ma tolko pa še imam!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.12.2008 20:03:22   
Blacky*
čer,

samo da se javim... danes se bom mal lubiju posvetila...

lepo čvekajte da bom mela kaj prebrati

papa

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?