Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:06:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Zakon je eno, praksa pa drugo... Kar mojega dedca vprašaj. Tvoj tudi dela po cele dneve, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:07:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla To si bom privoščila, pa če grem v minus zato. Se sama barvam, tistih 4 ali 5 eurov pa mi ne bo tak problem. Saj jaz jo bom tudi kupila, ampak me zelo za čas "baše", zato ne vem, če bom uspela pobarvat se...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:11:46
|
|
|
|
jana81
|
no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:13:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA A si solidarna z Nejčkom? Da tudi tebe uho boli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:13:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA maš pa malo smotanega zdravnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:14:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla To si bom privoščila, pa če grem v minus zato. Se sama barvam, tistih 4 ali 5 eurov pa mi ne bo tak problem. Saj jaz jo bom tudi kupila, ampak me zelo za čas "baše", zato ne vem, če bom uspela pobarvat se... tvojemu še 1x kazen naloži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:14:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Zakon je eno, praksa pa drugo... Kar mojega dedca vprašaj. Tvoj tudi dela po cele dneve, a ne? Ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:15:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla To si bom privoščila, pa če grem v minus zato. Se sama barvam, tistih 4 ali 5 eurov pa mi ne bo tak problem. Saj jaz jo bom tudi kupila, ampak me zelo za čas "baše", zato ne vem, če bom uspela pobarvat se... tvojemu še 1x kazen naloži Če ga pa nič doma ni!!! Zvečer se mi pa ne ljubi farbat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:16:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA A si solidarna z Nejčkom? Da tudi tebe uho boli... ja zdej vem kak to boli, jst še nikoli nisem imela vnetega ušesa, zdej se mi šele smili moj sonček.. barbaw po eni strani ima prav, jst vedno čakam tak dolgo, da je pol že preveč hudo, pa me še ni izučilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:17:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla To si bom privoščila, pa če grem v minus zato. Se sama barvam, tistih 4 ali 5 eurov pa mi ne bo tak problem. Saj jaz jo bom tudi kupila, ampak me zelo za čas "baše", zato ne vem, če bom uspela pobarvat se... tvojemu še 1x kazen naloži Če ga pa nič doma ni!!! Zvečer se mi pa ne ljubi farbat Jaz bi bila sposobna otroke popokat in jih peljat možu v službo in jih dat šefu. Po možnosti bi še dala malega s pokakano plenico. Ampak pri mojem tega ne morem naredit, ker je sam svoj šef.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:18:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA A si solidarna z Nejčkom? Da tudi tebe uho boli... ja zdej vem kak to boli, jst še nikoli nisem imela vnetega ušesa, zdej se mi šele smili moj sonček.. barbaw po eni strani ima prav, jst vedno čakam tak dolgo, da je pol že preveč hudo, pa me še ni izučilo Jaz pa nisem taka. Me je izučilo, ko sem šla v službi prvič na bolniško. Pa pri sodelavki sem videla kako je to. Ne hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:18:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bi bila sposobna otroke popokat in jih peljat možu v službo in jih dat šefu. Po možnosti bi še dala malega s pokakano plenico. Ampak pri mojem tega ne morem naredit, ker je sam svoj šef. O, huuuuudooooooooo Moževega šefa bi kap ruknila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:20:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bi bila sposobna otroke popokat in jih peljat možu v službo in jih dat šefu. Po možnosti bi še dala malega s pokakano plenico. Ampak pri mojem tega ne morem naredit, ker je sam svoj šef. O, huuuuudooooooooo Moževega šefa bi kap ruknila Pa naj ga. Kaj pa mu nalaga toliko dela. Ti pa tudi rabiš malo časa. Saj nisi stroj, pa migrene, pa MS pa vse ostalo. Jaz bi mu že pokazala. Pa naj on kroti 3 mulce, če je tako dober.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.12.2008 18:21:31 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:52:57
|
|
|
|
tilči
|
Če ima katera željo plavat, lahko pride v našo klet v bazen. Samo žal voda ni ogrevana Ne resno, pridejo izčrpat, samo imajo ful dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem prav ozko luknjico za polnilec ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:08:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Zakon je eno, praksa pa drugo... Kar mojega dedca vprašaj. Tvoj tudi dela po cele dneve, a ne? Ja a to kar vsak dan? jaz bi znorela....koliko ur pa naredi na teden?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:10:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem prav ozko luknjico za polnilec ima A ste že s plavanja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:13:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA A si solidarna z Nejčkom? Da tudi tebe uho boli... ja zdej vem kak to boli, jst še nikoli nisem imela vnetega ušesa, zdej se mi šele smili moj sonček.. barbaw po eni strani ima prav, jst vedno čakam tak dolgo, da je pol že preveč hudo, pa me še ni izučilo Jana, te čist zastopim, sem imela že 3x uneto uho in vem kako boli . Pridno papaj antibiotik in ne hodi na mraz Upam, da se z Nejčkom hitro pozdravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:15:02
|
|
|
|
Skye
|
No pa mi je še uspelo priti malo pokukati sem So bile moje frače budne od 14h pa do zdaj Sem čisto izžeta IZVIRNO SPOROČILO: tilči Če ima katera željo plavat, lahko pride v našo klet v bazen. Samo žal voda ni ogrevana Ne resno, pridejo izčrpat, samo imajo ful dela uh bi meni zdaj pasalo plavanje...pa kar v mrzli vodi...bi vsaj mal k sebi prišla Zdaj pa zares....pri nas v kleti (blok) so tud poplave....pa še komaj čakamo na črpalko...do zdaj so ročno vodo ven nosili IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sam tulk da se javim , več nisem sposobna, sem morala k dohtarju, ker me je uho začel tolk bolet, da bi lahk rjovela. Sem dobla antibiotik in kapljice, pa kregu me je zakaj sem tak dolgo čakala. Grem se zdej smilit sama seb, pa ne bom težila. PAPA boga revca....upam da bo antibiotik čim prej pomagal. Si pa takšna kot moj ...tud čaka vedno do zadnjega in ko je že nevzdržno komaj gre do zdravnika....bi ga dostikrat najraje z hamrom po glavi ...predvsem zato, ker sem jaz tista ki ga mora prenašati, ko jamra....posluša me pa itak ne Jaz imam pa prenizek prag bolečine.....ko se pojavi najmanjša bolečina sem že pri zdravniku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:39:27
|
|
|
|
Skye
|
Očitno je takšna ura, da vse majčice rihtajo svoje sončke Malo sem gledala seznam v Excelu, pa moram pohvaliti Kajo od mixi...a je princeska do zdaj res zrasla celih 27 cm Ta pupa pa bo manekenka Vidim pa tudi, da je naša Tia vodilna pri pridobljenih kg. od rojstva pa do zdaj
< Sporočilo je popravil Skye -- 11.12.2008 19:48:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:39:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Ku ku a ni še nobena ready???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:51:39
|
|
|
|
tilči
|
Nič ne bo s plavanjem, že pumpajo ven. Otroka sta tudi že v mižalah. No, dane sem bila pri G.Pravi, da je to v prvem letu čisto normalno, da se maternica spreminja..Mi je dal napotnico za posvet s fizioterapevtko.Moram vestno delat vaje, ker za operacijo sem še čisto premlada. Me je pa vprašal,če je imela moja mami tudi kakšne probleme.Je imela že 2x operacijo. mi pa odsvetuje ponovno nosečnost,ker moja maternica takega napora ne bi več prenesla.No,saj drugače smo že zaključili, čeprav mi je misel kdaj uhajala še k tretjemu .Tako da je sedaj dokončno.Saj imam dva zdrava sončka,ki me vsak dan osrečujeta.Ponosna sem, da sem mati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:59:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Če ima katera željo plavat, lahko pride v našo klet v bazen. Samo žal voda ni ogrevana Ne resno, pridejo izčrpat, samo imajo ful dela o kriza, upam, da ne bo prevelike škode.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:59:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes ii kako je lušna in koliko lask
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:59:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, kdaj boste postavljale smrečico in jaslice, tiste, ki jih seveda boste? Smrekco najbrž v ponedeljek, ko rpide Gašper s smučanja, jaslic pa ne bo, ker je moj ateist... a v kotu v kuhinji pa imamo pol metrskega jezusa in en kup podobic, angelčkov, svečk...še od stare mame, ki smo ji obljubili, da ne bomo vrgli stran. No, vsak, ki pride k nam na obisk in nas ne pozna, je po mojem prepričan, da smo zelo verna družinica Jaslice pa moji otroci lahko vidijo pri noni
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?