Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:35:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw ima spet napad na rr . odprem forum, pa je samo ona naslikana na 1. strani tako, jaz sem fraj. moj je delal do 20h (beri 13 ur ), pojedel in zdej se igra z anejo če češ se odpovem čveku ne ne, tvoja pikapoka je prav simpatična "tam na prvem mestu"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:36:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:36:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala Čakamo zob. Vidim ga, smao skozi še ni cel prebil. boga revica mi je kar slabo ko pomislim, da je 20 mlečnih zob...in da jih pri nas še 18 čaka na prihod Pri nas čakamo 1 manj. Ampak ima nizek prag bolečine in bo to katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:38:12
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:38:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:39:40
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:42:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? histerično kriči, saj ko bo utrujena jo bom dala v posteljo pa bo sama zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:43:23
|
|
|
|
sesil
|
tudi vam tako počasi dela rr - za pop
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:44:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:44:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:44:57
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? histerično kriči, saj ko bo utrujena jo bom dala v posteljo pa bo sama zaspala upam, da jo bo utrujenost čim prej obiskala, da se bo tud mamica lahko mal spočila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:45:22
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:45:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop Men tud dela še normalno, mi je pa popoldan sračkala za znoret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:47:00
|
|
|
|
Taula
|
Meni dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:47:39
|
|
|
|
sesil
|
vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:47:52
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:47:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Ojoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:49:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice ja ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:49:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:49:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? Sploh ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:49:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Upam da hitr nazaj zaspi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:50:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:51:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop Men tud dela še normalno, mi je pa popoldan sračkala za znoret Men je prej pisalo napaka ko sem hotla post objavit pa sem šla še enkrat pa zdej vidim da je tudi prejšnjega objavilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:51:21
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice ja ti kdaj pa sem jaz bila suhcana bom rekla takole....sem ravno-pravšnja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:51:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? Ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?