Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 19:59:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja slike s Krsta sem dala gor..čak evo še zate S Špelino sva se pa včeraj videli v Šparu v Celju hvala...ful ste lušni in dobra frizurca ..res lušna družinca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:02:54
|
|
|
|
kasso
|
Katy vse najboljše in lepo praznuj, kar je še ostalo od dneva. Ali ni imel te dni Anže pregled na nevrološki? Kaj so rekli, ga bodo operirali? Edinaos, vse čestitke na zaprtju mlekarn, jaz jih bom v ponedeljek Estrella, lušne slikce Andraža in Asje . A je Andraž kaj pogrešal Gašperja na plavanju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:05:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Katy vse najboljše in lepo praznuj, kar je še ostalo od dneva. Ali ni imel te dni Anže pregled na nevrološki? Kaj so rekli, ga bodo operirali? Edinaos, vse čestitke na zaprtju mlekarn, jaz jih bom v ponedeljek Estrella, lušne slikce Andraža in Asje . A je Andraž kaj pogrešal Gašperja na plavanju? Ja je, me je skoz moril zakaj ga ni So se učili skok na glavo in so vsi padali kot za stavo na trebuh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:07:35
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:07:36
|
|
|
|
kasso
|
Jaz sem pa jezna ko hudič, ker sem dobila obvestilo iz UE, da moram odjavit avto ali pa podaljšat registracijo, a avto sem jaz prodala že 20.10. preko posredniške agencije enemu tujcu, ki očitno avto v Sloveniji ni odjavil in niti ni prepisal nase. Zdaj pa mene preganjajo Malo pa sem tudi v skrbeh, ker so mojadva moška šla na smučanje v iTA v Južno Tirolsko in to danes popoldne, ko so vsi prelazi zaprti zaradi snega in niti ne vem, katero pot so ubrali....upam, da so že proti cilju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:16:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Katy vse najboljše in lepo praznuj, kar je še ostalo od dneva. Ali ni imel te dni Anže pregled na nevrološki? Kaj so rekli, ga bodo operirali? Edinaos, vse čestitke na zaprtju mlekarn, jaz jih bom v ponedeljek Estrella, lušne slikce Andraža in Asje . A je Andraž kaj pogrešal Gašperja na plavanju? Ja je, me je skoz moril zakaj ga ni So se učili skok na glavo in so vsi padali kot za stavo na trebuh A skok na glavo že..no, upam, da bo naslednjič hitro spet nadoknadil. Upam, da Andraža ne boli preveč trebuh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:21:39
|
|
|
|
tally
|
ku ku kje ste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:23:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Če ima katera željo plavat, lahko pride v našo klet v bazen. Samo žal voda ni ogrevana Ne resno, pridejo izčrpat, samo imajo ful dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:23:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem prav ozko luknjico za polnilec ima Ti jutri sporočim, ko bo moj malo pogledal naokorg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:23:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nič ne bo s plavanjem, že pumpajo ven. Otroka sta tudi že v mižalah. No, dane sem bila pri G.Pravi, da je to v prvem letu čisto normalno, da se maternica spreminja..Mi je dal napotnico za posvet s fizioterapevtko.Moram vestno delat vaje, ker za operacijo sem še čisto premlada. Me je pa vprašal,če je imela moja mami tudi kakšne probleme.Je imela že 2x operacijo. mi pa odsvetuje ponovno nosečnost,ker moja maternica takega napora ne bi več prenesla.No,saj drugače smo že zaključili, čeprav mi je misel kdaj uhajala še k tretjemu .Tako da je sedaj dokončno.Saj imam dva zdrava sončka,ki me vsak dan osrečujeta.Ponosna sem, da sem mati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:23:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Katy vse najboljše in lepo praznuj, kar je še ostalo od dneva. Ali ni imel te dni Anže pregled na nevrološki? Kaj so rekli, ga bodo operirali? Edinaos, vse čestitke na zaprtju mlekarn, jaz jih bom v ponedeljek Estrella, lušne slikce Andraža in Asje . A je Andraž kaj pogrešal Gašperja na plavanju? Ja je, me je skoz moril zakaj ga ni So se učili skok na glavo in so vsi padali kot za stavo na trebuh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:23:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa jezna ko hudič, ker sem dobila obvestilo iz UE, da moram odjavit avto ali pa podaljšat registracijo, a avto sem jaz prodala že 20.10. preko posredniške agencije enemu tujcu, ki očitno avto v Sloveniji ni odjavil in niti ni prepisal nase. Zdaj pa mene preganjajo Malo pa sem tudi v skrbeh, ker so mojadva moška šla na smučanje v iTA v Južno Tirolsko in to danes popoldne, ko so vsi prelazi zaprti zaradi snega in niti ne vem, katero pot so ubrali....upam, da so že proti cilju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:24:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:26:51
|
|
|
|
sesil
|
barbaw ima spet napad na rr . odprem forum, pa je samo ona naslikana na 1. strani tako, jaz sem fraj. moj je delal do 20h (beri 13 ur ), pojedel in zdej se igra z anejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw in Srčekgirl bom zdaj mojmu rekla naj pove kak polnilec rabi, jaz se v GSM-e nič ne razumem prav ozko luknjico za polnilec ima Ti jutri sporočim, ko bo moj malo pogledal naokorg. superca hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:28:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa jezna ko hudič, ker sem dobila obvestilo iz UE, da moram odjavit avto ali pa podaljšat registracijo, a avto sem jaz prodala že 20.10. preko posredniške agencije enemu tujcu, ki očitno avto v Sloveniji ni odjavil in niti ni prepisal nase. Zdaj pa mene preganjajo Malo pa sem tudi v skrbeh, ker so mojadva moška šla na smučanje v iTA v Južno Tirolsko in to danes popoldne, ko so vsi prelazi zaprti zaradi snega in niti ne vem, katero pot so ubrali....upam, da so že proti cilju. kako pa to da nisi sama odjavila avta Če se jaz prav spomnim, ko sem prodajala avto prav tako preko agencije....sem ga sama odjavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:31:12
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa jezna ko hudič, ker sem dobila obvestilo iz UE, da moram odjavit avto ali pa podaljšat registracijo, a avto sem jaz prodala že 20.10. preko posredniške agencije enemu tujcu, ki očitno avto v Sloveniji ni odjavil in niti ni prepisal nase. Zdaj pa mene preganjajo Malo pa sem tudi v skrbeh, ker so mojadva moška šla na smučanje v iTA v Južno Tirolsko in to danes popoldne, ko so vsi prelazi zaprti zaradi snega in niti ne vem, katero pot so ubrali....upam, da so že proti cilju. upam da ne bo problemov....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:32:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala Čakamo zob. Vidim ga, smao skozi še ni cel prebil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw ima spet napad na rr . odprem forum, pa je samo ona naslikana na 1. strani tako, jaz sem fraj. moj je delal do 20h (beri 13 ur ), pojedel in zdej se igra z anejo če češ se odpovem čveku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:32:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes ii kako je lušna in koliko lask luškana pupka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:33:38
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala Čakamo zob. Vidim ga, smao skozi še ni cel prebil. boga revica mi je kar slabo ko pomislim, da je 20 mlečnih zob...in da jih pri nas še 18 čaka na prihod
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:33:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw ima spet napad na rr . odprem forum, pa je samo ona naslikana na 1. strani tako, jaz sem fraj. moj je delal do 20h (beri 13 ur ), pojedel in zdej se igra z anejo če češ se odpovem čveku ne ne, tvoja pikapoka je prav simpatična "tam na prvem mestu"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:34:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala Čakamo zob. Vidim ga, smao skozi še ni cel prebil. boga revica mi je kar slabo ko pomislim, da je 20 mlečnih zob...in da jih pri nas še 18 čaka na prihod Pri nas čakamo 1 manj. Ampak ima nizek prag bolečine in bo to katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:34:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:35:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj mogoče pa je kaj grdega sanjala Čakamo zob. Vidim ga, smao skozi še ni cel prebil. boga revica mi je kar slabo ko pomislim, da je 20 mlečnih zob...in da jih pri nas še 18 čaka na prihod pri nas pa še vsi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?