Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:29:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak. končno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:30:57
|
|
|
|
špelin@
|
Oooooo, tally is back
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:31:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem A podirate rekorde ? Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a ne ...majčice bi si to vsekakor zaslužile Simpatični bejbi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:31:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:32:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako pada te dež .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:33:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro A ti tudi? Poleg hijence, mislim. Da ne bom res limala fovšnega smajlija...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:34:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat Za starše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:41:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro A ti tudi? Poleg hijence, mislim. Da ne bom res limala fovšnega smajlija... Ma ja ful so mi zrastli in so me žgečkali po vratu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:47:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo Jaz bi tudi imela ta mail , da vidim kam čupko spada
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:48:31
|
|
|
|
sesil
|
ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:49:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo Jaz bi tudi imela ta mail , da vidim kam čupko spada jaz tudi, čeprav mi je estrella že napisala kam spada moja pupa. ma da spremljam za naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:18
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro A ti tudi? Poleg hijence, mislim. Da ne bom res limala fovšnega smajlija... jaz se moram tudi spravit do frizerja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Uh sesil tole je res mal too much, vsak dan takole, jaz bi tudi po.pi.zdi.la.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Zdaj sem pol ure sedela in brala in brala, da sem vas komaj dohitela. Tale MEI TAI, pa se meni dopada, to bi pa še jaz mela. Imam pa novo frizuro in novo barvo. Lase bom komaj v čop stlačila, blondinka pa nisem več, trenutno sem oranžna oz. medena, slike ne bo, ker se nikoli ne slikam rada. Videk spi kot polhek svojo zadnjo rundo pred pravim spanjem , jaz pa kuham za atija, ker pride danes domov, čeprav že skoraj 2 uri zamuja. Ga bom , če pa bo še nazaj govoril pa dobi še . Ker najbolj sovražim, da mi reče kdaj bo doma, potem pa imam jaz vse pripravljeno, njega pa od nikoder. za frizuro in barvo Me prav firbec matra, kakšna si zdaj. Tvojega bo pa kar treba par lekcij naučit, samo ne vem, če bo kaj zaleglo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Jaz sem ostala na 133. strani Tale wazzup me vedno spomni na Film, da te kap.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:55:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Ne, ne smejo. Lahko kličeš delovno inšpekcijo, samo ne vem kaj boš dosegla s tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:58:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. jaz sem imela namen že prej it na friziranje, kaj posebnega za večerjo pa se ne mislim rihtat. Zdej ko se bomo zapufali vprašanje kdaj bom šla frizerju moram poslikat frizuro za spomin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:58:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Jaz sem ostala na 133. strani Tale wazzup me vedno spomni na Film, da te kap.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 17:59:16
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj me Jaka sprašuje kako pride Božiček noter in prinese darila, če pa nimamo nobenega dimnika direktno v stanovanjskem prostoru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:00:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. jaz sem imela namen že prej it na friziranje, kaj posebnega za večerjo pa se ne mislim rihtat. Zdej ko se bomo zapufali vprašanje kdaj bom šla frizerju moram poslikat frizuro za spomin Moraš it potem k SS, da ti zrihta frizerko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:01:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober večer! Jaz sem ostala na 133. strani Tale wazzup me vedno spomni na Film, da te kap. A si ga gledala? Ko so se zapušili pa se drli wazzup.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:03:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:05:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ku kuk jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu? Zakon je eno, praksa pa drugo... Kar mojega dedca vprašaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 18:06:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, tally is back Jeah z novo frizuro Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo. Jaz očitno niti do nove barve ne bom prišla To si bom privoščila, pa če grem v minus zato. Se sama barvam, tistih 4 ali 5 eurov pa mi ne bo tak problem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?