Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:59:09
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še podatek: danes uradno zapiramo naše mlekarne Poročaj kako vama ratuje. Katy82 vse najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:59:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIH MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR Ojoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM?? Katerega pa rabiš? Ti jaz lahko pomagam. nokia , ta novejša ta črna-več ne vem, moram mojga vprašat ko pride katero nokio ima?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:59:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Uglavnem Dobro jutro Spali smo super, do 7.15, Manca je ponoči sicer parkrat zajokala v spanju, vendar se ni zbudila Pridna Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:59:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! Nič ne bo od sprehoda . Še v trgovino bi morala, pa sem še kar v pižami . Moj Gal je danes za zajtrk pojedel nekaj žličk smetanovega jogurta z vanilijo in mislim, da 100 g navadne skute v katero sem primešala banano in jabolko. Katere žličke uporabljate za hranjenje ? Jaz imam od Bebe Confort. Gal je ful začel štripati z zobki, me kar zmrzi, ko ga čujem. ŽAN VSE NAJ, NAJ! Tole škripanje z zobmi mine, bolj je problem, če večji otroci škripajo. Mogoče ga dlesni matrajo, pa ima zdaj zobe, pa škripa. Ko je imel samo dva zobka nisi mogla slišat, ko si je dlesni masiral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:00:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skye, za spanje. Kako pa kaj vaš ? naš je super.....še zaenkrat....ne vem pa kako bo, ko bosta mali dve začele hoditi in ga preganjati IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madonca, Gregec je odkril TV!!! Prej skoraj ni "šmirglal" televizije, zdaj pa se je zagledal v baby tv Grem hitro malo pospravit, dokler je priden. ja, ja hitro izkoristi...bogve kako dolgo bo trajalo Čeprav zdaj ko imaš čas, bi morala mal počivati, ne pa delati Skye bom poskemirala fotke, kako je zgledalo pri nam pri letu in meseca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:00:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši. To je pa skoraj sindrom vseh moških Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo Zato pa jaz ponoči uporabljam komolce O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:01:14
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, jaz ima kar žličke iz DM-a in ene dve od Hippa (reklamne). IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ U, pišuka, koliko je že ura...... Moram pod tuš in spat, nocoj ne bo nemotenega spanca... Pa še lačna sem. Mirno nočko vsem Zakaj pa nisi jedla? Lačna pa res ne moreš spat. Sem se morala zadovoljiti kar samo z banano - odkar jem zvečer bolj kot ne samo sadje, sem šla 2 kili dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
GO GO barbaw bomo kmalu dohitele konkurenco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:01:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond . Zdej sm rjavo-sivo-zelena ... Ma u naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna . Estrella Alči pošiljava , da ne bo prehudo pa da se bosta obe hitro pozdravile . tilči hvala za kavo, grem kr pit ! Sm vidla, da se je buccka javla, več pa nisem brala. Bom probala čez dopoldne kej prečekirat. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!! Hvala (ta mesec grem pa po pravilih ). Tole čestitko pa morva očiju pokazat !!!! Še dobr, da mam RR, ker sem pozabla, da smo 11. , ga grem kr takoj polupčkat, da se odkupim !!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VARJA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV Tud od naju !!!! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Varja in Žan vse naj naj Hvala tud za to čestitko !!! Ojoj , saj bo. Počakaj kak teden dva in se greš še enkrat prebarvat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:01:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši. To je pa skoraj sindrom vseh moških Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo Zato pa jaz ponoči uporabljam komolce O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:02:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi smo se končnooo naspali . Varja in Žan vse najboljše za 7 mescev , da ste se naspali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši. To je pa skoraj sindrom vseh moških Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo Zato pa jaz ponoči uporabljam komolce O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženi škoda komolcev jaz kar zatulim nehajjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:04:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A še rabi katera ta popust za KIK?? Do sobote je 25 % popusta na vse,z nakupovalno kartico, nekaj jih še imam. Sem totalno broke, drugače bi z veseljem šla zapravljat Poznam to. Pa še servis me čaka, po novem rabim okrog 400 €, bo mogo mucek dat, ker mamika nima Ne vem kam gre moja porodniška Par dni po nakazilu jem na nuli in sedaj že v limitu do fulA. Bo treba službo menjat meni se zdi, da tebi še direktorska plača ne bi bila dovolj To maš pa čist prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:05:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši. To je pa skoraj sindrom vseh moških Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo Zato pa jaz ponoči uporabljam komolce O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženi škoda komolcev jaz kar zatulim nehajjjjjjjjjjjjjjjj Pr nas je tamala preblizu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:06:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še podatek: danes uradno zapiramo naše mlekarne Pa poročaj
< Sporočilo je popravil Anitka -- 11.12.2008 10:13:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:07:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. KATY VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!! Se podpišem pod tole čudovito voščilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:07:17
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. KATY VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!! Si tako lepo napisala, da se kar pridružujem čestitki. jaz tud IZVIRNO SPOROČILO: tilči Varja in Žan vse naj naj tud od mene IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skye, res ni dolgo trajalo... Par minut in konec, sem lahko samo vse iz rok sputila. boga reva ...poznam to še predobro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:07:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ dons greva midva menda v Zagorje, boš jutr kej frej???? Vsekakor si bom vzela čas Aja, če boš imela čas, pridi dopoldne (dobimo se ponavadi ob 10h) v Zarjo (lokal pri tržnici), tam ob petkih kofetkamo Zasavke - boš spoznala našo majčico nataso34 in še ene dve fajn punci z
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši. To je pa skoraj sindrom vseh moških Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo Zato pa jaz ponoči uporabljam komolce O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženi škoda komolcev jaz kar zatulim nehajjjjjjjjjjjjjjjj Pr nas je tamala preblizu saj jaz sem bila tudi bolj nežna ko je bila Anja z nama, zdaj pa nimam milosti za to s.r.a.n.j.e hitr Alji sobo rihtat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:09:51
|
|
|
|
Skye
|
Punce a veste na kaj se bom morala še navaditi...na vaša citiranja sporočil Mater naredite tko dolge čreve, da ne vem kje je rit in kje glava
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:10:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako je zgledalo pri Asji, pa še na njo se je obešal in jo vlekel za rep Tako smo se hranili(Asja je bila namesto sesalca) Invazija na omare
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je pa tally danes? hitr se javit na dolžnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:10:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mene! Moja Manca je šla na dopoldanski počitek, zdej pa lohka mal na RR visim, dokler se ne bo zbudila, pol bo pa itak treba počasi kosilo naštimat pa za Manco naštimat za popoldan za LJ
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?