Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:53:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznate jaz sem frišna, ne grem še nikamor pilates me je zbudil Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljo A je danes ata sesil uspaval Anejo?? jst tud pridem vedn naspidirana nazaj z aerobike, pol me pa moj sprašuje kje sem bla No zdej sem jo mal dala na stranski tir, zarad Nejca prava mama , samo ne pozabi nase!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:53:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. KATY VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!! Si tako lepo napisala, da se kar pridružujem čestitki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:53:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A zdaj ste pa šle?!?! Samo po eno banano sem šla A je Špelinku uspelo spravit spat Gregija? še vedno bojna noga? Ne, delitev dela To sem že včeraj komentirala, pa ni hotelo več delat. Pravična delitev dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:53:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil moram tudi jaz za mojo pogledat kam spada. kje so tabelce? Pri P, imam pa jih pred sabo. lahko pogledam A pogledaš še zame, ko boš imela čas? 71 cm, 8 kg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:53:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kakšno je stanje? +?? +32 Nekam počas gre to A smo me prepočasne, al one prehitre Gori jim pod nogami pa so gasa stisnile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A še rabi katera ta popust za KIK?? Do sobote je 25 % popusta na vse,z nakupovalno kartico, nekaj jih še imam. Sem totalno broke, drugače bi z veseljem šla zapravljat Poznam to. Pa še servis me čaka, po novem rabim okrog 400 €, bo mogo mucek dat, ker mamika nima Ne vem kam gre moja porodniška Par dni po nakazilu jem na nuli in sedaj že v limitu do fulA. Bo treba službo menjat meni se zdi, da tebi še direktorska plača ne bi bila dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem pogledala slikco, zdej pa resno, je taka fotografija al je res težka kategorija? Meni se ne zdi težka kategorija, sta najini prej ultra lahka Lička ima okrogla, je pa pravi ded, 9 kg, ampak malo bolj mali dedek. Samo je pa lep moj sonček, pa priden 100 na uro. Se strinjam. Ful je priden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je +29 To bi morale v parih dneh zlistit potem bom pa jaz že počasi lezla proti 6000.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A še rabi katera ta popust za KIK?? Do sobote je 25 % popusta na vse,z nakupovalno kartico, nekaj jih še imam. Sem totalno broke, drugače bi z veseljem šla zapravljat Poznam to. Pa še servis me čaka, po novem rabim okrog 400 €, bo mogo mucek dat, ker mamika nima mene to čaka aprila, no servis in registracija... kriza Registracija je še oddaljena Bodo pa drugi stroški, okolica hiše ti ne boš toliko porabila za okolico, ker ne maraš vrtnarit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A še rabi katera ta popust za KIK?? Do sobote je 25 % popusta na vse,z nakupovalno kartico, nekaj jih še imam. Sem totalno broke, drugače bi z veseljem šla zapravljat Poznam to. Pa še servis me čaka, po novem rabim okrog 400 €, bo mogo mucek dat, ker mamika nima mene to čaka aprila, no servis in registracija... kriza Registracija je še oddaljena Bodo pa drugi stroški, okolica hiše ja sej pr nama pa počasi stroški za urejanje papirjev za gradnjo a vi tudi rinete v hišo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa jutri popoldan frizerko naročeno. KOnčno bo moj narastek izginil. HB, da pride moja kolegica na dom. Je poceni frizer, ker za onega v salonu nimam €€€. kje pa imaš ti narastek? Sploh ga nisem opazila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem pogledala slikco, zdej pa resno, je taka fotografija al je res težka kategorija? Meni se ne zdi težka kategorija, sta najini prej ultra lahka Lička ima okrogla, je pa pravi ded, 9 kg, ampak malo bolj mali dedek. Samo je pa lep moj sonček, pa priden 100 na uro. Zakaj mali dedek??? Ja no, velik ni ravno. Ima pri 6 mescih 68,5 cm. Sma zmeraj na sredinski črti. Po teži pa na višji črti. Tud mali ni, je čisto po jusu. Povprečna višina 6m otroka je 68cm Naša fračica je pa po teži med 10-25%, po velikosti pa na 95% Manekenke . Moj je pa pravi falot. Danes se je tako lepo Maji in Barbaw smejal, marička, to so iskrice letele. Videk don Juan Je pa imel varnostno razdaljo. Ne vem kako bi bilo, če bi ga Alja v roke dobila, ko je zadnjič napadala enega fanta. Drugače je pa sramežljiv, če mu pride kaka pupika preblizu. Ima rdeča lička kot Manca, tak mu je nerodno. No Alja je res bolj divja kar se šlatanja tiče Je napadla INtija, včeraj pa Erazma Ona je kot orkan Katrina da ne bo prava črna vdoda postala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Mi smo tudi nazaj iz Lj. Smo gledali kuhinje in dnevne sobe.Kaj naj rečem cene so , sploh ne vem kaj si bomo lahko privoščili . Me je kr malo v slabo voljo spravilo vse skupi. Mene tudi to spravi v slabo voljo. Smo hoteli dat v mansardo strešna okna pa mi je kar slabo, ko se spomnim koliko eno pride. mi imamo v načrtu 10 kom strešnih oken. Pohištvo...saj se dobi tudi kaj bolj poceni in v redu. Samo, če hočeš imeti vse po modi, potem pa ja...cene so . Moj brat dela v salonu Lesnine in ravno v nedeljo mi je govoril, da ima Meblo ful poceni jogije, samo so iz starih serij....se da tudi kaj ceneje dobit. Hvala punce še enkrat. Če bom v krizi, bom pa gsm zavrtela Sky, seveda se te spomnimo in super, da tvoji princeski tako lepo napredujeta. Moja pa je tudi bolj pri ta lenih Za pohištvo se ne sekiram toliko. To že bo kakor bo, bolj izdelava mansarde, stopnice, okna in fasada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:47
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro! Nič ne bo od sprehoda . Še v trgovino bi morala, pa sem še kar v pižami . Moj Gal je danes za zajtrk pojedel nekaj žličk smetanovega jogurta z vanilijo in mislim, da 100 g navadne skute v katero sem primešala banano in jabolko. Katere žličke uporabljate za hranjenje ? Jaz imam od Bebe Confort. Gal je ful začel štripati z zobki, me kar zmrzi, ko ga čujem. ŽAN VSE NAJ, NAJ!
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 11.12.2008 9:55:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIH MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR prehlajena ali zobki rinejo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM?? Katerega pa rabiš? Ti jaz lahko pomagam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:54:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se moram še pohvalit: dala sem naredit 305 fotografij (skoraj dve leti so se nabirale ), nekaj za v album, nekaj za darila,... In sem v Foto Asji za vso to količino plačala le 27,76 EUR ni slaba cena, jaz dobivam količinski popust, je pa drugače 10 centov ena, na tako količino pa cca 20% popusta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:55:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še podatek: danes uradno zapiramo naše mlekarne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:55:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem se končno spomnila gesla in se odločla, da vas pridem mal pogledat. Saj sploh ne vem, če se me še spomnete. Sem si mal ogledala vaše srčke in so res pravi cukrčki. Lin je drugače tud iz težje kategorije, je pa tko pridna punca, da jih maš lohk štiri take. Vas bom prišla še kaj ob priliki prebrat, ko bo čas dopuščal. Bodte pridne in lep pozdravček. Pa če hoče kaka mal pokukat mojo Lin(so pa že mal starejše slikice) http://trudy.moj-album.com/ O, lej jo, veš, da se te še spomnimo . Pa oglasi se še kaj. Slikce bom pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:55:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: .muki. Imam eno vprašanje - a ve že vse dajete mlečne izdelke vašim . Pri nas v ZD so rekli da pri 9. mesecu, jaz pa bi rada že malo prej poizkusila. Jaz mu jih dajem, ker je popolnoma zavrnil mleko po flaški in tako dobi dovolj mlečnih beljakovin. Skye, res ni dolgo trajalo... Par minut in konec, sem lahko samo vse iz rok sputila. OOOO, KATY82, VSE NAJBOLJŠE IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še podatek: danes uradno zapiramo naše mlekarne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:57:42
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIH MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR prehlajena ali zobki rinejo? Alja, vama pošiljam za hitro izboljšanje. Varja še zate vse naj, naj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?