Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:06:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, si doklicala ZD? Pa še dolžna sem vam povedati, kaj bosta tast in tašča jedla v soboto Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato. No, Gregi je že zbujen, spal je dobrih 15 minut Ja sem, samo dela danes in ju dopoldan, pa še naročit se moraš tak, da odpade Če bo ju še slabš, grem popoldan k dežurnemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:06:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond . Zdej sm rjavo-sivo-zelena ... Ma u naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna . Škoda da nisi zadovoljna Sam jz vem, da si še vseeno full simpatična punca, tud če te je frizerka zaj***
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:07:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi smo se končnooo naspali . Varja in Žan vse najboljše za 7 mescev da ste se končno naspali!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:08:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, si doklicala ZD? Pa še dolžna sem vam povedati, kaj bosta tast in tašča jedla v soboto Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato. No, Gregi je že zbujen, spal je dobrih 15 minut Ja sem, samo dela danes in ju dopoldan, pa še naročit se moraš tak, da odpade Če bo ju še slabš, grem popoldan k dežurnemu Jaz vseeno stiskam pestke, da se boš hitro izmazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:08:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: od kod njemu energija, če ne spi ponoči, pol pa še podnev samo malo Jaz bom našo tudi dala spat čez kake min in upam, da vsaj urco odkinka, ker drugače bo tako neznaosna, da se bom pod zemljo zakopala Grem si kofi naštimat in zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:09:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V ZD Medvode noben ne dvigne slušalke Mislim, da je danes zaklet dan tole naše zdravstvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:09:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, si doklicala ZD? Pa še dolžna sem vam povedati, kaj bosta tast in tašča jedla v soboto Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato. No, Gregi je že zbujen, spal je dobrih 15 minut Ja sem, samo dela danes in ju dopoldan, pa še naročit se moraš tak, da odpade Če bo ju še slabš, grem popoldan k dežurnemu Jaz vseeno stiskam pestke, da se boš hitro izmazala Hvala jih bom krvavo potrebovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:10:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se moram še pohvalit: dala sem naredit 305 fotografij (skoraj dve leti so se nabirale ), nekaj za v album, nekaj za darila,... In sem v Foto Asji za vso to količino plačala le 27,76 EUR Dober nakup Jaz sem jih šla včeraj iskat in sem dala za 191 slik cca.23€
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:11:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje: če zjutraj naredim malo večjo količino sadne kašice (sadje+piškot) saj lahko kar mi ostane dam v podoico in proti večeru porabim?? Jaz delam tako pri sadnih zadevah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:11:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: od kod njemu energija, če ne spi ponoči, pol pa še podnev samo malo Ej, se mi niti sanja ne Zdajle je ves naspidiran, spočit, dobre volje in razigran... Kot bi odspal dve uri... Jaz bom našo tudi dala spat čez kake min in upam, da vsaj urco odkinka, ker drugače bo tako neznaosna, da se bom pod zemljo zakopala Alja, ubogat mamico Grem si kofi naštimat in zajtrk Dober tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:12:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, si doklicala ZD? Pa še dolžna sem vam povedati, kaj bosta tast in tašča jedla v soboto Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato. No, Gregi je že zbujen, spal je dobrih 15 minut Ja sem, samo dela danes in ju dopoldan, pa še naročit se moraš tak, da odpade Če bo ju še slabš, grem popoldan k dežurnemu Jaz vseeno stiskam pestke, da se boš hitro izmazala Hvala jih bom krvavo potrebovala Upam, da boš uspela koga priklicat!!!! Kaj boš v Medvodah kar obdržala zdravnika ali si ga boš s časoma iskala kje bližje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:13:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!! se pridružujem čestitki, ki mu je pisana na kožo za Žana Hvla za čestitko, si me presenetla...veš, da se danes zjutraj nisem spomnila, da z žanom danes praznujeta . Si me ti spomnila. ampak je bila zjutraj norišnica in Varja še spi, tako da imam en izgovor Hvala tudi ostalim za čestitke Estrella za Aljo in zate . A greš v Medvode k P? Ss, kaj te še ni izučilo, da moraš kopirat Tilči, hvala z kavico, ki se je bom danes odpovedala in bom zdaj spila eno kamilico Naty, kako pa da te ni opozorila na druge barve... zate, vem kako je bit s frizuro, ki ti ni všeč. Po možnosti si jo še drago plačala. A ker si s tako al drugačno frizuro lušna, se nimaš kaj veliko za sekirat vidim, da nisem edina, ki je pozabila na 11. špelin@, boš mogla začet hodit spat s Gregijem, da se boš vsaj malo naspala super za fotografije...pri nas se nabirajo že štiri leta in pol ...se ne morem spravit jih nest razvit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:15:39
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Pri nas tudi dežuje 100 na uro. Z Vidkom sma spala skoraj do 8.30, sedaj se namreč nekaj oglaša iz mamine postle, išče pozornost, ker mama kavico pije, pa njega ne šmirglja. Potem morama na pošto, pa v trgovino, pa na bankomat evrote dvignit, ker pride popoldan frizerka. Danes se mi namreč nikamor ne da, ker tako grso dežuje, ampak kar je treba nije težko. Sedaj pa je že glasen, moram šibat. Komentiram kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:17:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, boš mogla začet hodit spat s Gregijem, da se boš vsaj malo naspala Za 15, 20 minut se mi ne splača, ker niti zaspala ne bi v tem času...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:18:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Pri nas tudi dežuje 100 na uro. Z Vidkom sma spala skoraj do 8.30, sedaj se namreč nekaj oglaša iz mamine postle, išče pozornost, ker mama kavico pije, pa njega ne šmirglja. Potem morama na pošto, pa v trgovino, pa na bankomat evrote dvignit, ker pride popoldan frizerka. Danes se mi namreč nikamor ne da, ker tako grso dežuje, ampak kar je treba nije težko. Sedaj pa je že glasen, moram šibat. Komentiram kasneje. Zdaj si vsaj mobilna, ti ni treba ves čas doma tičat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:22:58
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Meni je včeraj sfalilo interneta . Mogoče sem preveč čvekala. Moram zdaj kuhinjo pospravit, potem pa pridem brat za nazaj, ker ste kar nekaj načvekalo po mojem odhodu. Pri nas dežuje kot da bi nekdo iz vedra zlival.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, boš mogla začet hodit spat s Gregijem, da se boš vsaj malo naspala Za 15, 20 minut se mi ne splača, ker niti zaspala ne bi v tem času... enako je pri meni, rabim glih enih 15 min da zaspim, potem se Anja že počasi zbuja , tako da pri nas ni počitka podnevi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:30:16
|
|
|
|
Skye
|
Dobro jutro še zmoje strani Upam, da ste imele dokaj mirno noč. Jaz se ne morem pritoževati.....vstati sem morala samo ob 4 zjutraj, saj je Tii zakrulil želodček...drugače pa sem spala kot ubita Imam srečo, da mi Lia že kakšna 2 tedna prespi celo noč...od 19h do 7h zjutraj Iiiiiii kako lepo se je zopet videti na seznamčku Hvala Sam leto rojstva ni 2009 ampak 2008 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho.. mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj? Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje. za Nejca. Da se čim prej pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM Manca je pa prava jedka Takšno dozo naši dve pojesta skupaj IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je bila danes skromnejša zajtrk 160g, malica 180g, kosilo 200g, malica 160g, večerja 180g in 130AM; 1010g/ml a to je skromno potem naši dve pojesta fuullll malo in se čudim od kod jima kg IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas dežuje kot da bi nekdo iz vedra zlival. pri nas tud Kako mrzim zimo in komaj čakam pomlad
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:33:57
|
|
|
|
špelin@
|
Skye, za spanje. Kako pa kaj vaš ? IZVIRNO SPOROČILO: Skye pri nas tud Kako mrzim zimo in komaj čakam pomlad Tudi jaz...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:35:25
|
|
|
|
špelin@
|
Madonca, Gregec je odkril TV!!! Prej skoraj ni "šmirglal" televizije, zdaj pa se je zagledal v baby tv Grem hitro malo pospravit, dokler je priden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:37:06
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skye, za spanje. Kako pa kaj vaš ? naš je super.....še zaenkrat....ne vem pa kako bo, ko bosta mali dve začele hoditi in ga preganjati IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madonca, Gregec je odkril TV!!! Prej skoraj ni "šmirglal" televizije, zdaj pa se je zagledal v baby tv Grem hitro malo pospravit, dokler je priden. ja, ja hitro izkoristi...bogve kako dolgo bo trajalo Čeprav zdaj ko imaš čas, bi morala mal počivati, ne pa delati
< Sporočilo je popravil Skye -- 11.12.2008 9:38:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 9:38:28
|
|
|
|
.muki.
|
Dobro jutro! Kakšen zaspan deževen dan je pri nas lije kot iz škafa. Sem bila čisto mokra ko sem spravila Nejca v vrtec, zraven pa še ta malo na rokah. Imam eno vprašanje - a ve že vse dajete mlečne izdelke vašim . Pri nas v ZD so rekli da pri 9. mesecu, jaz pa bi rada že malo prej poizkusila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?