|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
11.12.2008 9:39:14   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.
Imam eno vprašanje  - a ve že vse dajete mlečne izdelke vašimuser posted image . Pri nas  v ZD so rekli da pri 9. mesecu, jaz pa bi rada že malo prej poizkusila.

naši dve jesta mlečne izdelke že kar nekaj časa in do zdaj ni bilo nobenih problemov user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
11.12.2008 9:40:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

hvala punce za podporo. Vam moram priznat, da sem že precej boljše volje, ker imam vas user posted image . Drugače pa se vsaj zavedno ne obremenjujem preveč, prepričana pa sem, da mi bodo zdravila s katerimi začnem v ponedeljek pomagala, da bolezen ne bo napredovala. Bolj mi je hudo za špelino, ki jih nimauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  če rabiš kdaj koga za pogovor, maš mojo številko pa kr pokliči!!!!! Za zdravila sem pa prepričana, da bojo pomagala, ti samo ostani tolk pozitivna, kot si bla do zdaj.

skye wbuser posted image user posted image user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila.

Js ga pustim strogo samo, če sm js v dnevni, ker ga je povsod polno. Zdele mi je pod stol zlezel, pa z mize mi stvari vleče, pa predale odpira in me je skoz strah, da bo rokico not dobil, al pa se v ročaj udaril.

aurora user posted image user posted image  za Galov bravo-bravo user posted image user posted image !!!!!

špelin@ dons greva midva menda v Zagorje, boš jutr kej frej????user posted image
Ja iz istega salona, ampak tam uporabljajo druge barve, kokr jih ona uporablja in je prijelo drugač user posted image ... ma sej Jure prav da ni slabo, ampak men ni všeč. Se tolažim, da bo naslednjič bolš, ker ne gre domov, dokler ne bom zadovoljna user posted image .
user posted image user posted image  za težko noč, ti pa res ne prizanaša tale Gregi user posted image .

ss Manca je pa taprav jedec user posted image user posted image user posted image !!! Pa s klobaso je tud faca user posted image . Žan je pa včeri pojedel vsega skupi 200g GH, ne vem, mende še zmer ta viroza nagaja user posted image .

Estrella Alja je tud spet razturala s hranouser posted image user posted image user posted image !!!!!! Spali pa tud mi nismo najboljš, tko da nisi edina. Čeprav v primerjavi s kakim drugim dnem, ni blo tolk slabouser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty; ko sem zagledala čestitko, sem kar Žana vidla čez par letuser posted image   

Tud js user posted image user posted image !! Sam frizurca upam, da bo mal manj odštekana user posted image user posted image .

tally luštkanga božička maš doma user posted image user posted image user posted image ...

edina frizura me je prišla 16eur manj kot nazadnje al pa 30eur manj, kot če bi mi pramena delala po celi glavi. Ampak se ni splačalo user posted image user posted image user posted image . Ja midva z Žanom dons šibava proti Zagorju, zdej so sam pogajanja v teku al z vlakom, al z avtom user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

V ZD Medvode noben ne dvigne slušalkeuser posted image user posted image user posted image  Mislim, da je danes zaklet danuser posted image user posted image user posted image

a snega imate kej? Pri nas spet dež greuser posted image

Pri nas pa ne samo, da gre, zdaj že kar fajn šprinta user posted image

edino sem mal zasavščine naučila user posted image user posted image user posted image , jureta tud... on se je navadu pa na jle user posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image user posted image user posted image
Škoda da nisi zadovoljna user posted image
Sam jz vem, da si še vseeno full simpatična punca, tud če te je frizerka zaj***

Hvala user posted image user posted image , pa Žan se zahvaljuje Manci za lupčka user posted image  in vrača user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, kako pa da te ni opozorila na druge barve... user posted image zate, vem kako je bit s frizuro, ki ti ni všeč. Po možnosti si jo še drago plačala. A ker si s tako al drugačno frizuro lušna, se nimaš kaj veliko za sekiratuser posted image
user posted image vidim, da nisem edina, ki je pozabila na 11.user posted image

Hvala tud teb user posted image , prišlo me je 30eur user posted image ...preveč glede na to, da nisem zadovoljna. Ja 11.user posted image ... dobr da mamo Estrello user posted image !

Evo pa mi je ratalo, pa HB za ctrl+c, ker mi je javilo error user posted image user posted image user posted image !

Zdej nama grem pa pakirat za s sabo, pa kruh si morm še spečt user posted image ... se beremo še pol user posted image ...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 11.12.2008 9:42:23 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
11.12.2008 9:45:03   
Anonimen
Naty dobra si da greš sama v tem vremenu z user posted image na tako dolgo potuser posted image

Jaz čakam da se moja dama zbudi, da greve mal ven z kingurujčkomuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
11.12.2008 9:46:49   
.muki.
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Js ga pustim strogo samo, če sm js v dnevni, ker ga je povsod polno. Zdele mi je pod stol zlezel, pa z mize mi stvari vleče, pa predale odpira in me je skoz strah, da bo rokico not dobil, al pa se v ročaj udaril.

user posted image user posted image user posted image  Tudi mi imamo enake probleme, našače prilezedo stopnic se že nanje spravlja. Ker pa laufa samo sprednji pogon jo potem spodnese in že je jok tukaj, tako da niti sekunde ne more biti več brez nadzora.

< Sporočilo je popravil .muki. -- 11.12.2008 9:49:02 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
11.12.2008 9:47:28   
Anitka
Dobro jutro!

Za naju je še kar jutro, ker sva se zbudila pred 20-imi minutkamiuser posted image user posted image . Noč seveda ni minila brez zbujanj, ampak sem spet dan bližje dnevu, ko bomo tudi mi presplai celo noč.

Sicer pa tudi pri nas danes dežuje in sem kar malce žalostna zaradi tegauser posted image user posted image . Ne bova mogla ven. Bova  šla pa malo zapravljat, saj rabiva plenice, robčke pa še kaj.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
11.12.2008 9:48:20   
Anonimen
Še podatek:

danes uradno zapiramo naše mlekarne
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
11.12.2008 9:48:49   
Estrella*

user posted image

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.

KATY  VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.12.2008 9:49:33   
Estrella*

Še podatek:

A ga dam na seznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.12.2008 9:50:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznateuser posted image

jaz sem frišna, ne grem še nikamor
pilates me je zbudil

Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljouser posted image A je danes ata sesil uspaval Anejo??

jst tud pridem vedn naspidirana nazaj z aerobike, pol me pa moj sprašuje kje sem blauser posted image
No zdej sem jo mal dala na stranski tir, zarad Nejcauser posted image

Tudi mene je aerobika vedno spravila k sebi. V študijskih letih mi je to zelo prav prišlo - zaradi ponočevanja ali učenjauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
11.12.2008 9:50:24   
Anonimen

user posted image

Estrella če dovoliš se tudi jaz pridružujem čestitki, Katy vse najboljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
11.12.2008 9:50:28   
Estrella*

Še podatek:

Drugače pa dobrodošla v klubu nedoječihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3486
11.12.2008 9:51:09   
Anitka

A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznateuser posted image

pilates me je zbudil

Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljouser posted image A je danes ata sesil uspaval Anejo??

sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven

ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši.

To je pa skoraj sindrom vseh moškihuser posted image  Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo

Zato pa jaz ponoči uporabljam komolceuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3487
11.12.2008 9:51:13   
Estrella*

user posted image

Estrella če dovoliš se tudi jaz pridružujem čestitki, Katy vse najboljšeuser posted image

user posted image user posted image če dovolim?? Itakuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
11.12.2008 9:51:38   
Anonimen

Še podatek:

Drugače pa dobrodošla v klubu nedoječihuser posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
11.12.2008 9:52:54   
barbaw
Ker me včeraj niste pogrešale  user posted image  vsa bom zdaj zmobardirala. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3490
11.12.2008 9:53:01   
barbaw

jst sem žagala ko sem bla noseča, pa zdle tud verjetn ko mam zabit nos...user posted image

user posted image user posted image user posted image A pol si Miha ne želi več, da bi bila user posted image  zaradi stranskih ućinkovuser posted image user posted image

je reku da me bo posnel, ker sem bla ko tipilen moški: jst pa že ne !!!
Aja pa da me bo začel nazaj rukat, ker jst ga tak dolg rukam da se zbudi.user posted image

Moj zelo redko smrči, če je prehlajen recimo, pa ga samo pobožam pa utihne.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
11.12.2008 9:53:04   
barbaw

jst sem žagala ko sem bla noseča, pa zdle tud verjetn ko mam zabit nos...user posted image

user posted image user posted image user posted image A pol si Miha ne želi več, da bi bila user posted image  zaradi stranskih ućinkovuser posted image user posted image

je reku da me bo posnel, ker sem bla ko tipilen moški: jst pa že ne !!!
Aja pa da me bo začel nazaj rukat, ker jst ga tak dolg rukam da se zbudi.user posted image

Jaz začne svojga nežno, če ne pali močneje, nazdnje ga pa orng usekam, da ga vrže pokoncuser posted image user posted image

ti si itak zlobna, čarovnica user posted image     user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
11.12.2008 9:53:06   
barbaw

pilates me je zbudil

sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven

ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši.

To je pa skoraj sindrom vseh moškihuser posted image  Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo

oboje, nimajo instikta za svoje otroke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
11.12.2008 9:53:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

pilates me je zbudil

jst tud pridem vedn naspidirana nazaj z aerobike, pol me pa moj sprašuje kje sem blauser posted image
No zdej sem jo mal dala na stranski tir, zarad Nejcauser posted image

Tudi mene je aerobika vedno spravila k sebi. V študijskih letih mi je to zelo prav prišlo - zaradi ponočevanja ali učenjauser posted image user posted image

mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
11.12.2008 9:53:11   
barbaw

Estreela telefon se bo vžgal!!!!!

Ne on ne, samo jaz se bon ko dobim raćunuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
11.12.2008 9:53:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ti imaš pa še -3user posted image

nič več user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5000

user posted image  user posted image

Jaz bom tam pred penzijo glih na 5000 prišla.

Jaz grem namreč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vreči puške v koruzo. zamenjaj slog pisanja, pa bo hitro višja cifrauser posted image

OK.

No, si hitro osvojilauser posted image  Bravo, sedi 5user posted image  A BTW slikca je full kjuduser posted image  Andaržu je bil ful všečuser posted image

Sem ga danes popoldan slikala. Je rekla barbaw, da je težkokategornik user posted image

A si žalostna, ker je težkokategornik? user posted image  Če pa je moja prava čačkalica proti tvojemu. Pa Vid je tako lušten, pa zapeljiv nasmeh ima. Se mi je tako smejal ko si šla na Wc. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
11.12.2008 9:53:17   
barbaw

Estreela telefon se bo vžgal!!!!!

Ne on ne, samo jaz se bon ko dobim raćunuser posted image user posted image

Moj račun pa plača user posted image

Če bi bil moj toliko odsoten kot tvoj, bi še marsikaj drugegauser posted image user posted image Ima srečouser posted image user posted image user posted image

Je pa prednost v tem, da me ne rabi tolikokrat glava bolet user posted image user posted image .

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
11.12.2008 9:53:26   
barbaw

Ti imaš pa še -3user posted image

nič več user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5000

user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa a ti mene že lovošuser posted image user posted image user posted image

ne ne

Neposredna povezava do sporočila: 3498
11.12.2008 9:53:32   
barbaw

U, pišuka, koliko je že ura...... Moram pod tuš in spat, nocoj ne bo nemotenega spanca... Pa še lačna sem.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image

Zakaj pa nisi jedla? Lačna pa res ne moreš spat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
11.12.2008 9:53:38   
barbaw

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?