|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
11.12.2008 9:59:09   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še podatek:

danes ur
adno zapiramo naše mlekarneuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Poročaj kako vama ratuje.

Katy82 vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
11.12.2008 9:59:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIHuser posted image MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
11.12.2008 9:59:42   
Anonimen

Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM??

Katerega pa rabiš? Ti jaz lahko pomagam.

nokiauser posted image , ta novejša ta črna-več ne vem, moram mojga vprašat ko pride katero nokio ima?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
11.12.2008 9:59:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Uglavnem

Dobro jutro user posted image

Spali smo super, do 7.15, Manca je ponoči sicer parkrat zajokala v spanju, vendar se ni zbudila user posted image

Pridna Mancauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
11.12.2008 9:59:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Nič ne bo od sprehoda user posted image . Še v trgovino bi morala, pa sem še kar v pižami user posted image . Moj Gal je danes za zajtrk pojedel nekaj žličk smetanovega jogurta z vanilijo in mislim, da 100 g navadne skute v katero sem primešala banano in jabolko. user posted image Katere žličke uporabljate za hranjenje user posted image ? Jaz imam od Bebe Confort.

Gal je ful začel štripati z zobki, me kar zmrzi, ko ga čujem. user posted image

ŽAN VSE NAJ, NAJ! user posted image user posted image user posted image

Tole škripanje z zobmi mine, bolj je problem, če večji otroci škripajo. Mogoče ga dlesni matrajo, pa ima zdaj zobe, pa škripa. Ko je imel samo dva zobka nisi mogla slišat, ko si je dlesni masiral.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
11.12.2008 10:00:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Skye
, user posted image  za spanje. Kako pa kaj vaš user posted image ?

naš user posted image je super.....še zaenkrat....ne vem pa kako bo, ko bosta mali dve začele hoditi in ga preganjati user posted image

Madonca, Gregec je odkril TV!!! Prej skoraj ni "šmirglal" televizije, zdaj pa se je zagledal v baby tv  Grem hitro malo pospravit, dokler je priden.

ja, ja hitro izkoristi...bogve kako dolgo bo trajalo user posted image
Čeprav zdaj ko imaš čas, bi morala mal počivati, ne pa delatiuser posted image

Skye bom poskemirala  fotke, kako je zgledalo pri nam pri letu in mesecauser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
11.12.2008 10:00:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznateuser posted image

jaz sem frišna, ne grem še nikamor
pilates me je zbudil

Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljouser posted image A je danes ata sesil uspaval Anejo??

sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven

ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši.

To je pa skoraj sindrom vseh moškihuser posted image  Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo

Zato pa jaz ponoči uporabljam komolceuser posted image user posted image user posted image

O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
11.12.2008 10:01:14   
špelin@
aurora28, jaz ima kar žličke iz DM-a in ene dve od Hippa (reklamne).

U, pišuka, koliko je že ura...... Moram pod tuš in spat, nocoj ne bo nemotenega spanca... Pa še lačna sem.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image

Zakaj pa nisi jedla? Lačna pa res ne moreš spat.

Sem se morala zadovoljiti kar samo z banano - odkar jem zvečer bolj kot ne samo sadje, sem šla 2 kili dol user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
11.12.2008 10:01:22   
Anonimen
GO GO barbawuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo kmalu dohitele konkurencouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
11.12.2008 10:01:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 user posted image . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond user posted image user posted image user posted image . Zdej sm rjavo-sivo-zelenauser posted image ... Ma u user posted image  naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Estrella Alči pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bo prehudo pa da se bosta obe hitro pozdravile user posted image .

tilči hvala za kavo, grem kr pit user posted image !

Sm vidla, da se je buccka javla, več pa nisem brala. Bom probala čez dopoldne kej prečekirat.

user posted image

ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!

Hvalauser posted image  (ta mesec grem pa po pravilihuser posted image ). user posted image user posted image user posted image Tole čestitko pa morva očiju pokazat user posted image user posted image !!!! Še dobr, da mam RR, ker sem pozabla, da smo 11. user posted image , ga grem kr takoj polupčkat, da se odkupim user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image

VARJA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV

Tud od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  Varja in Žan vse naj naj user posted image

Hvala tud za to čestitko user posted image !!!

Ojoj user posted image user posted image user posted image , saj bo. Počakaj kak teden dva in se greš še enkrat prebarvat.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
11.12.2008 10:01:52   
špelin@

A zdej ko sem nazaj z obema učema, pa vse v postlo? Pa tam ja že vse poznateuser posted image

pilates me je zbudil

Zbudil??Ta je pa dobra. Mene bi zabil 100m v zemljouser posted image A je danes ata sesil uspaval Anejo??

sej jo vsak dan. to je njegovo delo. sam kadar grem na pilates ima pa še dežurstvo zraven

ja sej pr nas ima večerna zbujanja on na oku, ponoč pa tak spi kot klada, nič ne sliši.

To je pa skoraj sindrom vseh moškihuser posted image  Ne vem al je res, al pa se tako na fini način zmaknejo

Zato pa jaz ponoči uporabljam komolceuser posted image user posted image user posted image

O to mora bit pa zelo neprijetno, glede na to, da so čisto nepodloženiuser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
11.12.2008 10:02:28   
Anitka

Dobro jutrouser posted image

mi smo se končnooo naspaliuser posted image user posted image .

Varja in Žan vse najboljše za 7 mescev

user posted image user posted image user posted image user posted image , da ste se naspali.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
11.12.2008 10:03:43   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila spet pestra: do dveh je kar lepo spal (s parkratnim popravljanjem dudke), potem pa katastrofa user posted image  In zato mulc zdajle že veselo dremlje, ga je končno zvilo, jaz se pa s kavico tolažim...

VSE NAJBOLJŠE VARJI IN ŽANU!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, vidim, da se je oglasila buccka user posted image  Čudovito princesko imaš user posted image  Pa le javi se še kaj!!!

Hitro k malčku počivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
11.12.2008 10:03:58   
Anonimen

pilates me je zbudil

škoda komolcevuser posted image user posted image jaz kar zatulim nehajjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
11.12.2008 10:04:46   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A še rabi katera ta popust za KIK?? Do sobote je 25 % popusta na vse,z nakupovalno kartico, nekaj jih še imam.

Sem totalno broke, drugače bi z veseljem šla zapravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam to. Pa še servis me čaka, po novem rabim okrog 400 €, bo mogo mucek dat, ker mamika nima user posted image user posted image  

Ne vem kam gre moja porodniškauser posted image  Par dni po nakazilu jem na nuli in sedaj že v limitu do fulA. Bo treba službo menjat

meni se zdi, da tebi še direktorska plača ne bi bila dovolj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image To maš pa čist pravuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
11.12.2008 10:05:17   
Estrella*

pilates me je zbudil

škoda komolcevuser posted image user posted image jaz kar zatulim nehajjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

Pr nas je tamala preblizuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
11.12.2008 10:06:27   
Anitka

Še podatek:

danes uradno zapiramo naše mlekarne
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Pa poročaj

< Sporočilo je popravil Anitka -- 11.12.2008 10:13:13 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
11.12.2008 10:07:04   
Anitka

user posted image

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.

KATY  VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!!

Se podpišem pod tole čudovito voščilo.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3543
11.12.2008 10:07:17   
Skye

user posted image

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.

KATY  VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!!

Si tako lepo napisala, da se kar pridružujem čestitki. user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  Varja in Žan vse naj naj user posted image

tud od mene user posted image user posted image user posted image

Skye, res ni dolgo trajalo...  Par minut in konec, sem lahko samo vse iz rok sputila.

boga reva user posted image ...poznam to še predobro

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
11.12.2008 10:07:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
špelin@ dons greva midva menda v Zagorje, boš jutr kej frej????user posted image  

Vsekakor si bom vzela čas user posted image  Aja, če boš imela čas, pridi dopoldne (dobimo se ponavadi ob 10h) v Zarjo (lokal pri tržnici), tam ob petkih kofetkamo Zasavke - boš spoznala našo majčico nataso34 in še ene dve fajn punci z user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
11.12.2008 10:07:27   
Anonimen

pilates me je zbudil

Pr nas je tamala preblizuuser posted image

saj jaz sem bila tudi bolj nežna ko je bila Anja z nama, zdaj pa nimam milosti za to s.r.a.n.j.euser posted image

hitr Alji sobo rihtatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3546
11.12.2008 10:09:51   
Skye
Punce a veste na kaj se bom morala še navaditi...na vaša citiranja sporočil user posted image user posted image user posted image Mater naredite tko dolge čreve, da ne vem kje je rit in kje glava user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
11.12.2008 10:10:16   
Estrella*
Tako je zgledalo pri Asji, pa še na njo se je obešal in jo vlekel za repuser posted image

user posted image

Tako smo se hranili(Asja je bila namesto sesalca)user posted image

user posted image

Invazija na omareuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
11.12.2008 10:10:25   
Anonimen
kje je pa tally danes? hitr se javit na dolžnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
11.12.2008 10:10:33   
Soncnica Sandra ***
Evo mene!

Moja Manca je šla na dopoldanski počitek, zdej pa lohka mal na RR visim, dokler se ne bo zbudila, pol bo pa itak treba počasi kosilo naštimat pa za Manco naštimat za popoldan za  LJ

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?