nana35
|
stanči,ja nocoj se je Klemen tudi ob 2h ponoči zbudil in bi se igral,pa smo ga kmalu ukrotili in je zaspal do jutra. triš,uboga tvoja tašča,jaz upam,da se stvari kmalu poštimajo in da ne boste trpeli zaradi pijače.Meni je to .Saj ne rečem nič,kakšen kozarček ali dva,ampak pijančevanje je pa res višek vsega. anita,včerajšnji post je bil res dolg,samo so bile slikice,sem podrla rekorde že z enim prej 1x,saj se mogoče spomniš.Ja taka sem,ne morem iz svoje kože.Že itak rada klepetam,potem ko pa ne morem,pa pač pišem vse na dolgo in široko. muzika,jaz upam,da smo zmenjene za jutri,samo ure pa ne vem,bom na ZS pogledala,če si kaj poslala,ker nisem nič gledala zadnje dni ali pa na FB. koala,jaz seveda mislim nate in seveda vem,da ni nič,ker so tako tudi ugotovili.Moja tašča je prišla ravno danes iz bolnice,je imela bulo na prsi,HB da jo je začutila,ker je zdravnica rekla,da se čudi,da jo sploh je,ker je bila na takem mestu.No,prejšnjo sredo je šla v bolnico,v četrtek bila operirana,izrezali so ji bulo in pobrali tudi bezgavke pod pazduho,danes je prišla domov.V glavnem hočem ti povedat,da njena bula je bila pa huda.Prav je da optimistično gledaš na to,pa saj je treba saj imaš tudi zakaj biti optimist,saj je izvid dober. klaja,kateri razred je pa potem prvi plačilni?A tisti najvišji? Če je tako,potem pa hvala lepa,ker vem da si ti brez službe in tvoj dragi dela se mi zdi v Palomi. Ne vem,mogoče se motim.No,potem pa kdo sploh plačuje manj vrtca???A morata biti potem res oba starša brezposelna?To res ni zdravo,če mene vprašaš.Pobere se seveda tam,kjer se lahko in to na naših otrocih,kar je po moje zelo žalostno.V Franciji so vrtci zastonj,le to je,da mora biti otrok čist,ko gre v vrtec,to je edini pogoj. lutiropan,pa vam je uspelo slikanje!!Res lepe slikice,super so uspele. Grem počasi,Klemen že spančka,je bil priden danes,spustil je spet eno spanje,zato je pa bil zdaj pri večerji takooooo siten in jokav,da je seveda takoj zaspal. Pa lepo noč vam želim.