nana35
|
mala pikica, lutiropan,potolaži atija,da laski že bodo prišli,samo lahko misli in si želi karkoli,ko bodo bodo . dašabina,super avatar.Izgleda da bomo počasi imele vse božične avatarje,kakor se za ta čas spodobi. In seveda lepi Božički na slikah,kaj pa druga.Otroci so najlepši Božički,tapravi je itak star in zguban. sani,vidiš kaj si ugotovila po kolikem času že?Da sta z mml skoraj sosedi,no, nekateri bi rekli da sta sosedi. muzika,je bila ta gospa ki čuva otroke včasih vzgojiteljica v vrtcu?Ker če je ta,potem vem kje je hiša.Taka visoka hiša,mislim,da je Matičkova ulica ali nekaj takega.Če seveda mislima isto.Mislim da čuva tista "moja" po 3 otroke ali mogoče tudi 4,skupaj z možem jih pazita.Pa saj nisem več sigurna za ceno, tak občutek sem imela,ko sva se pogovarjali da je poceni,zdaj pa ne vem,mogoče pa ima 150€.Veš kaj,jo bom vprašala.Vem pa da mi je rekla,da skoraj nič ne zasluži,da večji del denarja itak gre za otroke,nekaj malega ji ostane.Da si je izračunala,da na uro zasluži nekaj čez 2€... ljubljana hvala za kavico,sem jo že popila,ampak resno . lunca,a veš da sem te sanjala,kako iščeš po imeniku ta dva ki ju jaz iz Kranja poznam .Ne moreš verjet,kako lahko taka malenkost,ki je v bistvu ful nepomembna vpliva na človeške sanje... Ah,seveda!!! za službo!! katarinas,se strinjam s sunny m.da je Lara super na slikah,očija sicer res ne poznam,a tebi definitivno ni podobna. Ful sta si različni,sem že zadnjič mislila rečt. sunny m.meni se zdo 250€ veliko za vrtec,ker Klemen ne gre še v vrtec,mogoče se mi zato zdi veliko,pa glede na mojo plačo...ja je veliko. Če pomisliš,da nekateri ljudje zaslužijo (npr.mama) 500€ ati pa malo več in potem daš toliko za varuško...ali pa če je mama celo sama,saj je to pol plače,kje so že položnice,pa hrana,za kake priboljške pa itak,da se ne pogovarjamo.Res je žalostno,samo nekateri nimamo tako super plač,jaz bi že dala,ampak vseeno se mi zdi veliko.Žal. Matija vse naj...naj...