|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
10.12.2008 7:11:16   
lutiropan
user posted image

No jaz vam pa pravkar skuhan čajček pošiljam....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
10.12.2008 7:13:38   
Sunny Morning
MATIJA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.12.2008 7:22:37   
dašabina
Predstavljam pa vam naše božičkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Matija, vse naj, naj

user posted image

lunca bravo za službouser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.12.2008 8:30:41   
TRIŠ
Mala pikica Gašper se bo še rad stiskal,boš videla pa nikar zato ne jokaj.Ojoj kaj berem.Kako pa se je to zgodilo.Samo da se je vse dobro izteklo.Kdo pa vam je to montiral?Je pa nekaj hudega v zraku,ker je pri nas tudi vse na glavo.Najprej mi brat od mojega jemlje dol program za filme in me računalnik začne opozarjat na nimam licenčnih windovsow(vsa živčna kličem gor in mi rečejo da naj pokličem tja kjer sem to kupila,tam pa me napizdi šef zakaj sem gor klicalauser posted image user posted image user posted image user posted image hallo kaj pa naj,če mi tam piše naj pokličem.No in sedaj bomo mogli dat še 25 eur,da mi izbriše to ikono,ki me moti.Potem je tast začel spet pit in kričat na taščo,tako da je ona vsa iz sebe in je šla nazaj v svoje stanovanje,mi pa smo vsi žalostni,ker smo vsaj malo začutili bližino babice,ki nam je lahko za par minut počuvala otroke,če je bilo nujnouser posted image user posted image user posted image pijanc se spreobrne ko se v jamo zvrne.Sicer sem šla zvečer tja in sem ga fino okregala in mu povedala svoje ampak vem da ne bo zaleglo,ker on me je spraševal ,da kaj je pa on narobe narediluser posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podpisano pogodbouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse slikice pa so krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.12.2008 8:31:17   
nana35
user posted image

mala pikica,user posted image user posted image user posted image

lutiropan,potolaži atija,da laski že bodo prišli,samo lahko misli in si želi karkoli,ko bodo bodouser posted image .

dašabina,super avatar.Izgleda da bomo počasi imele vse božične avatarje,kakor se za ta čas spodobi.user posted image In seveda lepi Božički na slikah,kaj pa druga.Otroci so najlepši Božički,tapravi je itak star in zguban.user posted image

sani,vidiš kaj si ugotovila po kolikem času že?Da sta z mml skoraj sosedi,no, nekateri bi rekli da sta sosedi.

muzika,je bila ta gospa ki čuva otroke včasih vzgojiteljica v vrtcu?Ker če je ta,potem vem kje je hiša.Taka visoka hiša,mislim,da je Matičkova ulica ali nekaj takega.Če seveda mislima isto.Mislim da čuva tista "moja" po 3 otroke ali mogoče tudi 4,skupaj z možem jih pazita.Pa saj nisem več sigurna za ceno, tak občutek sem imela,ko sva se pogovarjali da je poceni,zdaj pa ne vem,mogoče pa ima 150€.Veš kaj,jo bom vprašala.Vem pa da mi je rekla,da skoraj nič ne zasluži,da večji del denarja itak gre za otroke,nekaj malega ji ostane.Da si je izračunala,da na uro zasluži nekaj čez 2€...

ljubljana hvala za kavico,sem jo že popila,ampak resnouser posted image .

lunca,a veš da sem te sanjala,kako iščeš po imeniku ta dva ki ju jaz iz Kranja poznamuser posted image  user posted image  user posted image .Ne moreš verjet,kako lahko taka malenkost,ki je v bistvu ful nepomembna vpliva na človeške sanje...
Ah,seveda!!!user posted image  user posted image  user posted image  za službo!!
user posted image

katarinas,se strinjam s sunny m.da je Lara super na slikah,očija sicer res ne poznam,a tebi definitivno ni podobna.user posted image Ful sta si različni,sem že zadnjič mislila rečt.

sunny m.meni se zdo 250€ veliko za vrtec,ker Klemen ne gre še v vrtec,mogoče se mi zato zdi veliko,pa glede na mojo plačo...ja je veliko. Če pomisliš,da nekateri ljudje zaslužijo (npr.mama) 500€ ati pa malo več in potem daš toliko za varuško...ali pa če je mama celo sama,saj je to pol plače,kje so že položnice,pa hrana,za kake priboljške pa itak,da se ne pogovarjamo.Res je žalostno,samo nekateri nimamo tako super plač,jaz bi že dala,ampak vseeno se mi zdi veliko.Žal.

Matija vse naj...naj...
user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.12.2008 9:01:41   
limma
Res je nekam slabo vzdušje zadnje čase tu gor, pa kar neko mrtvilouser posted image Ampak bo boljše...

user posted image

mala pikica, groooza, kaj berem, imam kar kurjo polt... user posted image user posted image Res so vas user posted image čuvali...

Lunca user posted image user posted image user posted image za službo. Sem ZELO vesela zate!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.12.2008 9:51:07   
ljubljana
Triš pošiljam ti en velik objem user posted image . Res je kot si napisala. Pri nas sicer nihče ne pije, ne moji ne moževi starši. Moja dva alkohola sploh ne probata. Sem bila še čisto majhna, ene dve leti ko sta še orenk pila, potem sta pa oba čist odrezala. In en prvih spominov je povezan ravno s tem alkoholom, pa je preveč žalosten, tako da ne bom o tem na RR ampak če človek pije mu glava ne dela.

Zdaj greva pa z Jakobom v vrtec. Bo danes še malo dlje ostal. Do sedaj je bilo super ni nič jokal se baje samo smeji.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.12.2008 10:30:25   
katarinas
Dan!

Hvala vam za pohvale mojega vražička Božičkauser posted image
Je bila ponoči spet vražiček, se mi zdi, da je pa danes zanalašč jokalauser posted image , res, veste tisti jok brez solzuser posted image  in to kar eno uro ali še več kaj pa vem...

Lutiropan komot ti pošljem nekaj Larinih lask, samo ne vem ali bo kaj pomagalouser posted image

Nana no ja, to že vem, da meni ni nič podobnauser posted image , bo pa pametna po meni, pa lepa po očijuuser posted image   Ampak enkrat pa je ena teta rekla, da je malo podobna meni ha ha hauser posted image

In nana meni se 250 € tudi zdi veliko za vrtec, vsaj glede na mojo plačo in plačo mojega, ki jo ima malo več kot jaz. In točno tako kot si napisala...težko si potem še kaj več privoščiš brez da bi prej trikrat premislil. Seveda tistim, ki imajo več plače lažje dajo ta denar, ker jim ga več ostane...no saj vsi vemo kako jeuser posted image
Mala pikica res so vas čuvali angelčki user posted image

Triš uboga tvoja tašča in vsi skupaj, ampak je vsaj pametna,da je šla stran!

Matija vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
10.12.2008 10:55:22   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Katee, gume so 195/65 15" Finskega proizvajalca Gislaveld. Mož pravi, da so dobre, boljše od teh, ki jih imamo sedajuser posted image , ampak se jih ne splača premontirat.

Škoda, jaz bi papotrebovala 195/65 16

Naš mali ima novo foro in ta je, da se plazi nazaj. Z rokicami se odriva nazaj. Saj ne moreš verjet. Namesto, da bi šel v motoričnem razvoju naprej, je šel nazajuser posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
10.12.2008 11:31:36   
Lusa
..neprespana noč za nami...je vso noč zelo kašljala ,od 2pa do 4sve bile budne ,zjutraj ob 7pa že pogovarjanje v postelji...zdaj pa spet spi ,če sploh spi kaj ,ker nonstop kašlja...ampak še vedno se ne izkašljuje...ima grd kašelj..in hvala za čestitke ob 11-mesečnici...

klepetka-ohh ,hudo za službo...vem pa da se bo porihtalo tebi v prid in držim pestke.

nana-sem imela namen tud za vaju z muziko ,da bi vama slikico razvila ,pa sem očitno pozabila...bom ti jo razvila ,pa prinesla na srečanje v mb ok?ker mi n egre preko gmailov pošiljat slikic...mi rač.štrajka.Ko pride naš ati domov ,ga bo porihtal ,če se še bo kaj dalo ,ker je že zeeelo star.Je že nevem kdaj hotel kupit drugega ,pa sem rekla ,da ni sile ,ker mi je res škoda denarja,..ko bo hin takrat pa bomo mogli..

alfabeta-najini obe štrajkata zdaj ,ko bi morale v varstvo...sta se zmeniliuser posted image ,pa naj se Ajda hitro pozdravi...mi se še tega bronhitisa verjetno ne bomo tako zlahka rešili ,ker se ne more in ne more izkašljevat...

katarinas-lepe slikice

mala pikica-sem ti že po tel. rekla ,da si zlata mamica in še bo prišel čas ,ko Gašper ne bo hotel vstran od tebe.Joooj ,vam pa se dogaja....ga je moja angelčica čuvala:)

triš-pri vas pa se tud dogaja...alkohol sovražim ,verjetno veš zakaj ,sem ti mislim ,d aže itak napisala...

sunny-meni je 250€ ogromno...ker jaz ne pridem z mojo plačo do 500e ,točnega zneska ,pa ne bi ,ker bi si mislile zakj še le delam..ampak rada grem delat...še rajši bi kaj drugega v drugo smer..

lunca-superuser posted image mi je smešno ..vspovsod odpuščajo ljudi za določen čas ,tu pa tam pa se le najde nekdo ,ki dobi službo za nedol.čas.

ljubljana-super ,da je jakobu všeč v vrtcu...upam ,da bo moji tud...samo se moramo rešit bronhitisa

slavljenčki-vse naj ,naj

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
10.12.2008 12:49:11   
klepetka
Dan punce,

danes je nov dan in počutje in razpoloženje tud boljše. SEm na hitro prebrala.. hvala vam za dobre želje in pestke.Le kaj bi jaz brez vasuser posted image

No, sem ugotovila, da le ni vse tako črno kot je sprva kazalo. SEm se šla danes na zavod prijavit in so me res prav prijetno presenetili. Ker pač ne vem kako te zadeve potekajo, sem mislila da ne bom dobila nič denarja. IN so me razveselili, da bom 6 mesecev dobivala neko nadomestilo al kaj že in še zavarovana bomuser posted image .V tem času pa ni hudič, da ne bom nekaj našla za delat.user posted image

Pa jezik me boli(verjetno  preveč opletam z njim, samo očitno  ne takrat ko je najbolj potrebnouser posted image ).SEm včeraj zvečer pekla piškote(lotila sem se po osmi uri, spat sem šla bolj sredi noči, da sem še odkidala, kar sem nastlalauser posted image )in ker sem požrešna sem probala piškot direkt iz pečice, to pa mojemu jeziku niti malo ni bilo všečuser posted image .Pujsmetruuser posted image  pa še manj.

mml, tvojemu pujsmetru se pa res vedno nasmejem, ekr mi je pa res dober .In za tvoje piškote sem se pripravljena z njim pošteno skregat, tako da če ti bo kaj ostalo..nč bat da se bo pokvarilo.user posted image

pa glede plavanja; z veseljem bi prišle z Lano, samo imam kar nek strah, da se bo spet  prehladila, zdaj ko smo se po dveh mesecih znebili smrklja.Saj vem da kompliciramuser posted image . Ampak enkart bi šle pa tu midve plavat Za kofe pa vedno na razpolagouser posted image user posted image

koala, držim pesti in to zelo močno user posted image user posted image

mala pikica, ja groza, no.Kajvse človeka ne doleti.SI sploh ne upam predstavljati , da bi bil Gašper, al pa kdo drug, v tistem trenutku tam. user posted image user posted image
nana, ti bom na ZS povedala(zvečer) o moji službi, ne bom šla tle v detajle.

MATIJA IN  DAŠA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

PINA, TALE JE PA SAMO ZATE.PA VSE NAJ NAJ za tvoj 4. rojstni dan

user posted image

zdaj pa šibam po MArušo na plavanje, ke rimajo zdaj en mesec na mesto ŠV plavanje

lEp dan..

do zvečer

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
10.12.2008 13:03:44   
sani1
Pozdravljene!

Samo toliko, da se oglasim in povem, da so bile vse kavice dobre.

Se grem zdej počasi spravljat, ker se grem potepat. Tašča pa pride pazit Manjo...

Tako, da se oglasim zvečer...

Bi pa rada samo nekaj pokomentirala.

vrtec- plačilo vrtca se gleda po tem koliko kdo zasluži. In tisti, ki zaslužijo 500E ne plačajo vrtca 250 ampak pridejo v nižjo kategorijo. Malo si poglejte te tabele in lahko same zračunate koliko boste plačale vrtca.
Pa tukaj so še drugi faktorji.

Je pa res, da je v Ljubljani vse dražje kot drugod ampak to je že druga tema, ki pa ni za zdaj, ko je prednovoletni čas...  Bomo drugič kakšno rekel o tem...user posted image

Ja zdej se pa grem malo šminkat in spravit v red...   S tem, da vam povem, da do 4 popoldan nimamo vode...user posted image   Smo kot na kmetiji...user posted image   Prelagam lonce in lavorje z vodo...   se grem zdej improvizorično umit...user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
10.12.2008 14:23:40   
nana35
Lusa,hvala da boš zrihtala slikico,ker mi je bila tista res všeč.

katarinas,no sva dve ki se strinjama glede denarja za varuško.pa mislim,da bi se še katera našla.

klepetka ok za ZS.

sani,glede vrtca vem da se gleda po plači ampak varuška pa ne.Vzame kolikor vzame,pa če imaš plačo 500 ali 1000 € je vseeno.Moj Klemen ne gre še v vrtec, zato pač gledam,koliko stane varstvo privat,čeprav ga upam,ne bom rabila.

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
10.12.2008 15:00:41   
martinca
muzika, a mojega ZS-ja pa nisi dobila?

lunca, vse najboljše Pini za njen 4.rojstni dan! čeprav z malo zamude.

IZVIRNO SPOROČILO: limma

mala pikica Upam, da bo Tinkara cartljivček,

a sem jaz mogoče kaj izpustila pri mojem branju

koala, mala pikica, Patrik tudi ponavadi ne da lupčka, tak da si ga kar sama vzamem.user posted image

mala pikica, lepe slike iz Čateža. pa so vas res user posted image čuvali.

klepetka, user posted image user posted image user posted image saj služba pa se bo že našla. saj tako kot praviš tisti ki hoče delat se najde služba zanj.

triš, tudi zate user posted image user posted image

alfabeta, user posted image user posted image user posted image za Ajdo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
10.12.2008 15:02:07   
stanči
hej punce
no mi imamo zadnje čase kr pestro ponoči,mojmu škrateku ful dogaja in on se zbudi in sred noči bi se igral pa nevem kaj vseuser posted image

lunca-
čestitam za pogodbouser posted image user posted image user posted image super -joj ko danes je tako težko dobit službo za nedoločen čas.Jaz jo sicer imam ampak to danes nič več ne pomaga če je kriza-jaz sem v avtomobilski industriji in cerjetno same veste kako je hudo in kako odpuščajo delavceuser posted image

triš-joj ful neprijetna situacija-jaz sovražim alkohol,pa nimam nikogar da bi pil,ampak od mojga bivšega ata je bil pijanček in jaz sem bila cela živčna ker je bil ful nesramen-zato vem kako je,ampak je bolje da je šla stranuser posted image

jaz štartam s službo 15.1 in moram rečt da se kr veselim no-sem ful družabna in že pogrešam sodelavke in sodelavce.Vedno sem kako lumparijo ušpičila in nasmejala pol proizvodnje

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.12.2008 15:07:59   
martinca
katee, a te lahko prosim, da mi še enkrat pošlješ naslove? nama je računalnik nekaj zajeb... pa je Uroš vse dol zbrisal in na novo gor posnel, zdaj pa nimam več maila. lepo prosim.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.12.2008 15:26:01   
Anonimen
Dan!

Jaz pa sem bila danes pri frizerju in sem se tako strigla kot tudi mal pramenčkov dala gor, da bom lepa za v službo.user posted image Pa ko sem prišla domov, me je Jan ene 5 min samo gledal v lase in mu nič ni blo jasno. Pol me je pa tako stiskal in lupčkal, me 3 ure ni blo in sm mu kr manjkala, on pa meni tud.
Sedaj spi in jaz čakam, da moja dva prideta domov.

Mala pikica kdo pa je Tinkara? Pa velik user posted image user posted image user posted image za vas in HB da ni bilo nič narobe.

Triš tudi zate user posted image user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image za službo z nedoločenim časom!!!

Muzika imaš ZS.

Dašabina tudi tvoji božički so prekrasni.

Nana ti si pa z včerajšnjim postom podrla vse rekorde, ha?

Ljubljana super, da Jakob tako rad hodi v vrtec. Potem je tudi za mamico velik lažje, a ne? Jaz tudi upam, da bo Jan  z veseljem hodil v vrtec. Kako pa pri vas zgleda uvajanje v vrtec?Mislim koliko dni in koliko časa je vsak dan tam...

Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.12.2008 15:37:40   
lutiropan
Matija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.12.2008 15:52:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, a te lahko prosim, da mi še enkrat pošlješ naslove? nama je računalnik nekaj zajeb... pa je Uroš vse dol zbrisal in na novo gor posnel, zdaj pa nimam več maila. lepo prosim.

pOSLANO!!!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.12.2008 16:15:34   
koala
Dan!

Punce najprej vam miljon krat hvala za vse objemčke, pikapoke in pozitivne misli, le kaj bi jaz brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ena je spraševala glede izvida (si nisem zapomnila katerauser posted image user posted image ) Ja sicer je ta zatrdlina benigna, samo me skrbi da je v 14 dneh zrastla za 0,5 cm. No naša zlata mml me je pomirila da lahko tudi te zatrdline ratejo, zaradi hormončkov. Še enkrat ti hvala mml. Sem optimist in se nedam čeprav so me včerja nekjakrtat spreletele črne misli, pa sem objela najprej svojega sončka, potem pa še dragega in jih odgnala. Kako si že poje Saška Lendero??? Aja Levinja sem, ki se bori...... Pa še res je(če bi slućajno kaj bilo, pa nebo!!!!

mala pikica kar stisnilo me je ko sem prebrala kaj se vam je zgodilo, groza. 10000x hava vsen nebeškim in nadnebeškim silam da so vas čuvale.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.12.2008 17:01:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Koliko pa pričakujete, da boste plačevale za vrtec, ker se vsem zdi tistih 250€ tako user posted image .

Nisem tako mislila kakor je izpalo. Nobenega ne napadam, samo zdelo se mi je, da ste vse kar skočile ob omembi teh 250€. Jaz sem si šla malo informativno računat in sem ugotovila, da me čaka podobno plačilo, pa nimam velike plače. Tudi pri plačilu vrtca niso povsem pravični. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.12.2008 17:47:23   
klaja
Sem si tudi jaz informativno izračunala koliko bi plačevali vrtec in pademo v prvi plačilni razred.

Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.12.2008 18:40:36   
majra
Čer!
Samo ena zadevica, pa šibam kuhat in Katjo zrihtat, pa pridem nazaj prebrat in komentirat:

Dašabina imaš ZS

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.12.2008 19:05:20   
mml
Čer,

stanovanje pospravljeno, perilo zlikano in v omari...zdaj lahko pa začnem od začetka user posted image

nana za vrtec in varstvo bom zdevala približno 460€ mesečno...za vsakega pol, septembra pa upam, da gre tudi Matic v vrtec, po tem bom pa plačevala za oba skupaj okrog 210€...

alfabeta upam, da jo Ajda tokrat odnese brez vnetja ušes...boga revica user posted image

koala misli pozitivno...sem prepričana, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

lunca  super, da je pogodba za nedoločen čas...si predsavljam ,da si super vesela user posted image user posted image user posted image

mala pikica dobro, da so vaš čuvali angelčki in še kdo...že prebrat je grozno, kaj šele doživet...

triš ja z alkoholiki je hudo...ponavadi se popravijo, ko jim gre res slabo, po tem pa na žalost počasi spet zaidejo na stara pota...user posted image  za vse vas

sani upam, da si se imela danes zunaj lepo in da ni bila Manja preveč lačna user posted image

Jaz sem pa prav vesela, ker začnem januarja spet hodit na spinning...se bo zadeva začela namreč tudi v fitnesu, ki ga imam čisto pred nosom...tako da nimam več izgovorov user posted image . Do pomaldi bom spet fit za na sopihanje na Golovec user posted image . Pa mogoče še kakšna kila pade dol...

Matija vse najboljše

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 10.12.2008 19:06:37 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.12.2008 19:14:29   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz sem pa prav vesela, ker začnem januarja spet hodit na spinning...se bo zadeva začela namreč tudi v fitnesu, ki ga imam čisto pred nosom...tako da nimam več izgovorov user posted image . Do pomaldi bom spet fit za na sopihanje na Golovec user posted image . Pa mogoče še kakšna kila pade dol...

No, pa se ti ne bo potrebno voziti ne v center, ne v Sisko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?