|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
9.12.2008 21:01:56   
majra
Čer!
Se vidi, da bo jutri sprememba vremena, Katja je bila danes boga, nikakor ni mogla zaspat čez dan, potem je pa samo jokcala, pa padala... Tako da danes pričakujem pestro noč. Se moram hitro pobrat spat. Ampak prej, seveda, RR user posted image

Daša, vse najboljše user posted image

Mala pikica user posted image . Gašper ni nesramen, je pač v takem obdobju. Moja Katja se ni nikoli rada crkljala, nosila, nič. Sedaj je malenkost bolje, ampak še vedno odriva od sebe, da ne govorim kako me spraska, oklofuta, zbrca user posted image  je pravi rambo. Stisne se k meni glih enkrat na 14 dni, takrat mi da lupčka in tako iz dna duše privleče mami, da sem dobra za naslednih 14 dni user posted image  Se pa rad carta s starimi mamami, saj za to pa so, ampak tudi to ko ima dan, ne vedno.

Varstvo 250€ user posted image , še dobro, da imam babica servis

Limma, 4 ure poti do službe user posted image  Ta pa je kruta.

Tea in Lea user posted image  za hojo in zobke

Mml, hvala za nasvet! Sem probala dat v mavec, pa se mi je potopil. Nisem sploh pomislila, da bi počakala, da se malo strdi.

Klepetka user posted image , upam da čimprej najdeš novo in boljšo službo. Ne morem verjet, da so tudi taki ljudje na svetu user posted image  Jaz še vedno živim v svojem idiličnem svetu. Jaz imam ful slabo vest, ker bo moja namestnica v službi ostala brez službe, ko pridem nazaj, pa čeprav jaz nisem nič kriva, da bi pa nekomu namenoma kaj zagodla- mi ni za zamislit

Koala user posted image . A niso bili izvidi bp? Vse bo še dobro, boš videla user posted image

Karatina, že maja boste zibali?! Kako lepo user posted image  Želim ti še naprej lahko nosečnost

Ajda, bogica mala, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image   Alfabeta user posted image  Jaz sem tudi prejšnji teden šlišala toliko slabih novic, da sem se resno zamislila, če se sploh splača sikirat zaradi vsakodnevnih neumnosti. Pa za tvoje znanke user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.12.2008 21:08:56   
nana35
klepetka,super za mirne nočiuser posted image .Upam,da se nadaljujejo.
Oh,kaj berem...upam,da ne bo tako hudo brez službe,pa saj imaš tri otročke,se boš že kako zaposlila z njimi dokler ne najdeš kaj novega.Upam,da bo to čimprej,stiskam pesti!Res me zanima kaj je vzrok...čeprav pomagati ne znam in ne morem...si pa mislim...In upam da ima mml prav,pa da se vse dvojno povrne,kakor dobro tudi slabo.

user posted image

user posted image

No,mi spimo tri noči "še kar",včasih malo bolje včasih malo slabše,ampak nekako gre.Klemen je tudi postal pravi lump,nagaja in se mu fino zdi,pa se zraven smeji,če ga kregaš.Vidim,da me sploh ne šljivi.Kar bo pa bo.Zdaj je že v postelji,ati ga uspava s čajem in pesmicami,pa saj je res utrujen,ker skoraj nič ne spi čez dan.Mislim,da popoldanski spanec nalašč prešvica,ker se vedno kaj dogaja,potem je pa takooo utrujen,pa samo malo podrema in je spet buden,kakor da bo kaj zamudil.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Kam pa moraš potem it vpisat to delovno dobo, ko dobiš papirje domov?

klaja,ne vem,mislim,da na borzo,ker se boš tam prijavila,kajne?Vsaj mislim,da ti tam vpišejo delovno dobo,ker na CSD-ju sigurno ne,saj papir od tam pošljejo.
Kar se tiče varuške in 250€...imaš prav.Zato bo Klemen kar lepo doma,malo pri vsaki od babic in bo.Pa bomo prihranili dinarčke,pa raje babicama kaj kupili.

Lusa,jaz sem te prosila za slikico že pred časom,ko si slikala,ko sta Klemen in Jakob šla v Celju gor po stopnicah,pa nič nisi poslala...Pa samo na gmail mi pošlji,prosim.Naslov itak imaš.
Slikice pa so lepe in vidi se da tvoja Daša lepo napreduje.

Klemen pa že potiska potiskača ali kako se mu reče,sva se z mojim tako smejala,ker gre malo bolj hitro in Klemen tako hiti zadaj,potem pa ko se midva smejeva se on vsede in se tako reži zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Klaja, kaj pa če ti kakšnega otročka paziš in zaslužiš 250 €?

Ni slaba ideja!!

Lunca v Kranju imam znanko iz Maribora,tam živi z fantom,kaj pa vem mogoče je že mož,ime mu je Janez,ona je Mateja,on je čisto pobrit po glavi,tako majhen je.Ne vem koliko se poznate tam ampak pač vprašam,če slučajno poznaš.

karmyka,user posted image  user posted image za obe tvoji princeski,da lepo hodita in seveda za zobek!user posted image

mml,se pravi da boš plačala za varstvo otrok 480€?No ja,tebi gre ven,meni definitivno ne bi šlo,če bi imela dva otroka.No,šlo bi že,ampak od moje plače ne bi veliko ostalo,imeli bi še pa atijevo celouser posted image .Z mojo bi še nekaj položnic poplačala,pa malo bi še ostalo...user posted image Ja kaj čemo,kaj pa se nisem  pridno učilauser posted image .

koala,jaz pa zate stiskam pesti,da tale UZ ni mirodajen in da boš še kmalu imela spet razlog za veselje.In seveda ostani optimist,drugače ne prideš nikamor.Samo sive lase boš dobila predčasno.

user posted image

intruder,sma zmenjene,vreji ja.Za jutri.Itak.Pa kmalu se pozdravi!!

user posted image

Klemen se je tudi začel cartat,ko se prej sploh ni niti pod razno,zdaj pa že začenja stiskat glavico k meni,se naslanja na moje rame,ko noče h komu it in hoče biti pri meni,pa zjutraj me boža po glavi in se meče po postelji,pa leži in se stiskava...joj,je to lepo.Prej se ni nikoli.Pa lupčka tudi daje,prej pa zelo redko.

user posted image

karatina,res je lepo brati,da se super počutiš,upam,da tako tudi ostane.In ali boš vprašala za spol??In nam zaupala??Glede 100€ za mamice samohranilke naj gre prijateljica na občino v informativno pisarno in tam bo izpolnila obrazec,ki ga bo potem v eni sobi oddala (mogoče soba 15)naj vzame kake papirje s seboj,ne vem,potem pa se bodo odločili,če ji pripada,glede na plačo...po moje in ostalo.En del akcije je že mimo,tale pa bo do konca decembra,tako da naj kar gre.
Pa user posted image za zobke!

klaja,tudi meni je 250€ veliko.Ena druga teta ki je bila včasih vzgojiteljica pa je zdaj v penziji noče paziti otrok doma,ampak jo je ena tako milo prosila,da je pristala za nekaj mesecev,pa je rekla da manj kot 400€ ne bo računala,če se bo ona strinjala potem bo pazila... In se je.No,eni imajo denar.Meni ga je odkrito povedano žal za varstvo,vsaj toliko,pa ko imam vse doma,ker so vso v penziji,pa ni vrag,da mi eno leto ne bodo pazili na Klemna.Pa saj so se sami javili,da bodo,HB!!

lutiropan,jaz sem Klemna s kapico slikala,ko ga je moja mama animirala,da je pozabil nanjo,ko pa ga več ni,pa si jo je hitro izpulil iz glave.user posted image

Alfabeta,joj,upam,da se Ajda kmalu pozdravi,res nadležno,vse te bolezni...mene je tega kar strah,ker vem kako je bilo ko je bil bolan ko smo prišli z morja,pa zadnji dan na morju.Res se mi je smili...pa nisem navajena,da bi bil bolan in sem bila res zaskrbljena,vse sem prebrala,vse možno,zbijala vročino na 100 in en način...

user posted image
Se pa strinjam s tabo glede teh bolezni in vse to...ampak dokler nisi bolan ne razmišljaš tako,če pa zboliš,pa nič več ni pomembno bolj od zdravja,pa če si debel ali suh,majhen ali velik...vse je vseeno,samo da bi bil zdrav.Res mi je hudo,ko berem take stvari,upam,da bo vse še dobro...

user posted image

Lahko noč vsem...

user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.12.2008 21:10:57 >

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.12.2008 21:13:48   
nana35
Katarinas,lep Božiček!!

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.12.2008 21:24:34   
dašabina
Heeloo, I¨m back!user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.12.2008 21:29:57   
mala pikica
Punce, moram se še tukaj zjokat. Nas so danes čuvali vsi user posted image sveta. Proti večeru smo bili vsi skupaj z babico in dedijem v dnevni, predvsem okoli akvarija. Gašperja je imel dedi na rokah. Naenkrat je začelo vse ropotat in buuum! V dnevni je iz stene padel en velik element, poln steklovine. Jaz se že sedaj vsa tresem in še kar jokam user posted image user posted image user posted image Nisem najmanj eno uro prišla k sebi. Ves čas se nekomu ali nečemu zahvaljujem, da ni bil Gašper tam user posted image user posted image user posted image Element je tako težek, da ga morata dva dvignit. Nama pa ni čisto nič jasno, kaj in kako se je zgodilo. Element je treba 2 cm visoko dvignit, da ga lahko snameš. Noben nosilec ni polomljen, nič ni zvito,... Kot da ga je nekdo dvignil in dal dol user posted image Jaz kar ne morem k sebi, pa sem že vzela en persen. Pa kar naprej jokam in stiskam našega sončka user posted image user posted image user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.12.2008 21:31:19   
lutiropan
Katarinas  krasne slikice.  Jaz bi vaši pupi kar malo laskov ukradla...No po navodilih moža...user posted image On čaka kdaj bo Kaja imela kaj laskov. Jih bo imela glih pri treh letih, toliko kot jih ima vaša sedaj. Se bo še malo načakal. user posted image user posted image user posted image Pa fantje tudi sprašujejo, a bo kaja dolge laske imela, a ne ,pa čopke? Sam laskov nikjer še ni, pa že plane o frizurah delajo...user posted image Se našmu atiju pozna, da ima doma tri fante prej, pa da je bila velika želja o punčki...user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.12.2008 21:33:37   
lutiropan
 mala pikicauser posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.12.2008 21:51:43   
dašabina
tole je že vse skup too much! BO MINILO....

VSEM KI IMATE SLABE DNI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM SLAVLJENČKOMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM BOLANČKOMuser posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM ZA NOVE PODVIGE, ZOBKE....user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.12.2008 21:51:44   
majra
Mala pikica user posted image . Ste pa imeli res srečo v nesreči. HB, da se je tako končalo

Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.12.2008 22:01:43   
klaja
Mala pikica temu pa res lahko rečeš sreča v nesreči, kar kurjo kožo sem dobila. REsnično hvala vsem tam zgoraj ali komu že, da se ni nič zgodilo. Ti pa se pomiri in poskušaj prespat vse skupaj in ne razmišljaj o tem, kaj bi se lahko zgodilo!user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.12.2008 22:08:24   
sani1
Čer...

Kaj pa je danes to?
Same slabe novice pa še jaz imam sama pri sebi takšne čudne misli.

Vse bo dobro. Za vsakim dežjem posije sonce...user posted image user posted image user posted image

Sva se danes potepali in bili na obisku pri mml. In sem ugotovila, da stanuje 10 minut od mene in to peš.user posted image   Zdej se bova pa še večkrat povabili sploh na piškote...user posted image   Hvala ti za postrežbo in družbo. Matic je pa bil kavalir sej je Manji odstopil vse svoje igrače. Jok pa jok, ampak midve sva na to že imuni...user posted image user posted image user posted image

mala pikica- sta pa res imela srečo. Hvala user posted image , da so in da nas čuvajo.

Bom jutri še kaj več pokomentirala. Zdej nisem ravno najboljše volje in grem raje v dišečo vročo kopel, da si malo zbistrim glavo in misli...

Lep večer tudi vam!

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.12.2008 22:19:31   
muzika
Mala pikica, ne bodi preveč žalostna. Saj ga bo minilo in se bo še kako cartal pri tebi, če ne prej pa takrat, ko se bo slabo počutil.

Sunny morning, nisem vedela, da se mora delodajalec strinjat s tem, da greš ti na 4 urni delovnik. Je to novo?

Nana, tista varuška je blizu naselja marlesk na levi strani Ptujske ceste. Ulica pa je neka čudna, takrat sem prvič slišala.

Klaja, po pravici povedano, se še nismo zmenili. Za punčko, ki jo je pazila do marca, je računala 250 evrov. Glede na podražitve... računam, da bo ostala enaka cena, saj jo bomo mi rabili le 4 dni na teden, vsak dan po 6 ur. Zdaj pa upam, da me ne bo kap, ko se bomo dogovarjali.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.12.2008 22:26:16   
ljubljana
punce luna bo 12.12. Pa ne vem al polna al prazna sam vem da bo tak da želim, da jo čim bolje odnesete.

mala pikica res grozno, kdo vam je pa montiral tale element? ka kaj je sploh to, si niti ne znam natančno predstavljat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.12.2008 22:28:56   
muzika
Nana, ta tvoja varuška pa je dražja od tiste, za katero vem jaz. Pa koliko otrok pa ima?

Katee, gume so 195/65 15" Finskega proizvajalca Gislaveld. Mož pravi, da so dobre, boljše od teh, ki jih imamo sedajuser posted image , ampak se jih ne splača premontirat.

Mala pikica, o kateri Tinkari to govori Lima?user posted image

mml,res je ugodna ta tvoja varuška, sploh, ker je vključeno vse. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.12.2008 22:34:59   
muzika
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Jaz sem pa danes zvedla, da grem nazaj delat 23.12., me je kr groza. Namreč porodniškia je 360 dni in letos je bilo prestopno leto in me je zafrknilo. Pa dobro, delala bom 2 dni, potem so prazniki. Dopusta pa v moji službi (delam kot učiteljica v OŠ) žal ne moremo izkoristit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.12.2008 22:37:00   
muzika

Anitav, sem malo nespretna pri citiranju. user posted image  Tudi jaz sem učiteljica, pa koristim 10 dni dopusta, ki mi pripada. Pošlji mi svoj mail in ti pošljem dopis, kjer se boš gotovo našla.

Klepetka, mi je zelo žal za tvojo službo.user posted image Je pa res, kar si rekla o iskanju dela

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.12.2008 22:55:18   
muzika
Mala pikica, sem šele zdaj prebrala. HB za angelčke. Danes so res opravili težko delo.user posted image user posted image user posted image

Pa že zopet sama s sabo govorim. Pa saj še pa ni tako pozno!!!!!user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.12.2008 23:02:19   
ljubljana
a si še tukaj muzika?
Mene še cela gora posode čaka mapak ne grem spat dokler je ne pomijem pa če bom šele ob 5 zjutraj fertik.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.12.2008 23:16:23   
ljubljana
muzikaaaaaaaaaaaaaa kje si ?
nč grm posodo pomit pa bom potem prišla pogledat če je še katera gor

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.12.2008 0:17:12   
ljubljana
Ena veliiiiika za dobro jutro

user posted image  
Spijem samo eno na dan user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 10.12.2008 0:24:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.12.2008 0:27:09   
ljubljana
Pa malo za posladkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.12.2008 5:17:33   
Lunca1
Klepetka, Mala pikica in Koala user posted image user posted image user posted image
Drugače pa jaz bi že šla na kavo, samo žal ne morem zaradi službe.user posted image

Lutiropan, tamala že ve kaj je dobro, a ne.user posted image

No 240 EUR dajeva midva za vrtec, drugo leto bo pa celo 290, ker je Pina v kombinirani skuini (2-4  let)user posted image

Nana jaz sem drugače iz Radovljice in živim v Kranju 5 let. Tako da najbrž ne poznam.user posted image  

No jaz sem pa včeraj podpisala pogodbo za nedoločen čas. user posted image user posted image user posted image  Vse do zdaj so bile za določen čas.

Vsi bolančki pozdravite se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.12.2008 6:51:14   
lutiropan
Dobro jutro!
Vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image , da bo danes  vse dobro in  pozitivno.

No jaz sem pa včeraj podpisala pogodbo za nedoločen čas. Vse do zdaj so bile za določen čas.

Super, čestitke...vsaj kakšna dobra novica ko se služb tiče...user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.12.2008 6:58:46   
nussy
Jutro!

Da se še midve mal pofočkava. Upam za vse, da bo danes boljši dan, vsaj kot sem na hitro vidla, se je včeraj kar dogajal.

Monia je tudi bolana, sva bli včeraj pri zdravnici, ampak ni nič hujšega. Kašlja in hrope, ampak je rekla da ni nič na pljučkih, da se mora samo sluz sčistiti. Rabiva inhalator ali pa doma savno zorganizirat v kopalnici.

Meni se porodniška izteče 14., ampak bom izkoristila dopust, tko da greva z miško v boje 5.1. Ker žal nimam možnosti, da bi mi jo kdko pazil doma, jo moram dati v mini privat vrtec. Midva bova plačevala 190 EUR. Sicer je to za naju velik denarja, ampak kot sem se mal pogovarjala tukaj okoli, je to daleč najcenejš za privat. Cene naj bi bile od 300 pa gor.user posted image

Aja, pa še nekaj: ko bom v službi, bom lahko večkrat z vami, ker imam tam vedno internet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.12.2008 7:07:32   
Sunny Morning
Jutro.

Naši Neji se pa kar malo meša. Je zdaj navalila z mlekom in flaško, da kar ni res. Včeraj je dobila flaško pred spanjem, ob 0.00 in zdaj ob 6.00. Je čisto zmešana ko jo zagleda. Saj spi pa tudi ful lepo, tako da se uspem tudi jaz naspat. Jutri naju user posted image spet zapušča do nedelje. Sva že tako navajeni, da je kar hecno, če je doma.

IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Sunny morning, nisem vedela, da se mora delodajalec strinjat s tem, da greš ti na 4 urni delovnik. Je to novo?
A si predstavljaš kako super delovno vzdušje je, če se delodajalec ne strinja?!user posted image   Saj nam po zakonu marsikaj pripada, pa velikokrat tega ne izkoristimo, ker enostavno ni "pogojev"...žalostno.

katarinas ful dobra je Lara...pa zdi se mi, da je spet čisto spremenjena, ampak še vedno oči. user posted image  V četrtek zaradi mene lahko, je pa itak napovedano slabo vreme. Pa vseeno pridita do naju, ker bova itak spet do nedelje sami.

Koliko pa pričakujete, da boste plačevale za vrtec, ker se vsem zdi tistih 250€ tako user posted image .

Lunca
user posted image

mala pikica user posted image . Samo, da se ni nič hujšega zgodilo.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 10.12.2008 7:08:07 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?