Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 20:15:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja . Pa ne no . Tistega pa ne dol vlečt. Spusti vročo vodo skoz, pa malo sem in tja migaj s cevjo, malo suči, najboljše nad bano. No, danes so me obvestili, da je naša nova kuhinja pripravljena na montažo. IN JE NIMAM KAM MONTIRAT.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:00:42
|
|
|
|
mavo
|
Evo mene. Sem si našla malo časa za RR. Jutri nas tako cel dan ne bo, ker greva z malim za cel dan na Gorenjsko, medtem ko bo ati v službi. Kaj je zdaj, babnice, a bo sploh katera lahko prišla v petek? Ropotuljica, kako je blo na smučarskem teku? A veš, da mam jaz vso opremo, pa že vsa tri leta odkar sem v Celju čakam, da bo dovolj snega za tek okoli letališča v Levcu. Menda tam zrihtajo progo za skate Ne vem več katera me je spraševala, kaj je M. jedel na slikci? Mislim, da so ble borovnice z jabolkom, ker rdeča pesa je bolj svetle florestenčne barve . Velikokrat mu pripravim zelenjavni obrok in ker ga noče jesti, mu izmenično dajem še sadje vmes. Nekako tako: ena žlička zelenjave, ena žlička sadja, ....pa tako dalje. A mislite, da je to dobro? Ker kao s tem ga ne bom okusov navadla . Je pa res, da mi potem vse poje, tako zelenjavo, kot sadje. A je še katera to izvajala? A ima katera kak argument proti temu? Ali pa mogoče kakšen drugačen trik, da bi jedel zelenjavo, brez pljuvanja, dretja in metanja okoli. Zadnjič je imel rdečo peso za vratom na hrbtu Uživajte, pa se vidmo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:06:19
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Naša Š zadnje čase neustavljivo riše. Danes je dvakrat narisala našo družino. Od leve proti desni smo: mami, zgoraj T, spodaj Š, sledi ati, nato muca (ki je sploh nimamo) in nad muco sonček. Od leve proti desni: Š, ati, mami, T je v maminem trebuščku, sonček. Ob tem je povedala, da je T že prišel ven iz trebuščka, da ona pa še ima dojenčka notri.
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 10.12.2008 21:08:21 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:10:52
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo A ima katera kak argument proti temu? Nimam. Če ti je pomembno, da ti poje zelenjavo in to deluje, ni kaj rečt. Trikov nimam, ker sem si pri Vasju populila pol las, pa ni nič pomagalo, tako da sem opustila trud. Sicer bo v petek kar okrnjena zasedba, ampak nekaj nas pa bo, če ne bo še katera odpovedala. Žanek, jerebica, skuštrana, jaz, mavo, Darja, bela vrtnica, teta beta, simi, Snorlax . Javite se kaj, da se preštejemo. A si je katera uspela še zrihtat varstvo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:16:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Uau, Ropotuljica ! Mamino počutje ob takem izdelku je verjetno PONOSNO, si predstavljam . Jaz bi bila cela napetelinjena, če bi kateri od mojih kaj takega narisal. Ful lepo!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:25:59
|
|
|
|
teta beta
|
Skuštrana, imaš zs. Ja, jaz bom prišla do alarma, kdaj bo to, pa ne vem, ampak kakšni dve urici že imam fore. Tiste dobre omakce ne znam naredit, sem ravno imela na srečanju namen Janejo spet vprašat za recept. Bom pa mogoče kaj spekla, če bom imela čas, ampak nič ne obljubim. A za čips je že kdo? Daša je tudi zdaj začela v risbe svoje družine vključevat tudi Lušo, slikice so pa tudi tu nekje, glavonožci z očmi, usti, lasmi, rokami...
< Sporočilo je popravil teta beta -- 10.12.2008 21:28:31 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:28:33
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica, a veš da otroci slike družine oz. oseb rišejo tako kot jih vidijo po hierahiji. Pri nas smo pa vsi isto veliki Jaz bom verjetno prišla, razen če ne bo prišlo kaj vmes, ker sedaj je M rekel da bo on tudi šel zraven, tako da bo lahko čuval otroke..Poleg babice.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:35:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasja sploh ne riše več ljudi. Samo avte in ceste (tolk o pomembnosti ) . Če pa že nariše kakega človeka, mu obvezno že odkar sploh kaj riše nariše čelo (vodoravno črto nad očmi) . Kao vsi smo ful zaskrbljeni . Enkrat je v vrtcu narisal sebe, Kajetana in mene. Ko ga je vzg. vprašala, kje je ati, je pa rekel: v službi . Ima pa ful zanimiv način barvanja pobarvank. Vzame recimo zelen flomaster in gre od prve do zadnje strani pobarvanke: na vsaki strani pobarva kakšen detajl z zeleno, recimo kljun od ptiča, kljuko na vratih... Potem vzame modro in gre spet od začetka in na vsaki strani pobarva nekaj malega modro . Velike ploskve pusti pa pri miru, kdo bi se matral .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.12.2008 21:36:30 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:42:14
|
|
|
|
Ropotuljica
|
No, zdaj ko je Jančika tako pohvalila, jih bom pa še enih par prilepila: Deklica in deček. Travnik z rožami in soncem, ki močno sveti. Cvetlica.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:44:12
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Jančika, na zeleni risbici imamo tudi mi čela - ravne črte nad očmi pa če si dobro pogledala, muca ima kosmate noge, ostali pa ne
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:48:09
|
|
|
|
Ropotuljica
|
taka je pa njena poza, ko riše
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:48:46
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Žur v petek, 12.12., udeležba obvezna, brez izjem (popravite/dopolnite): - žanek (pijača, sokovi, rdeče/belo vino, še kaj? ....) - jančika (čokoladna torta) - jerebica - skuštrana - mavo - teta beta (čips) - naty-taja (sadje) - bela vrtnica - Darja - jasna?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:51:16
|
|
|
|
žanek
|
Š., lepe risbice. Uf, kje smo še mi z risanjem , če že kej nariše je sonček in veliko avtomobilčkov. Ž. ne zanima preveč risanje, nogomet in žoga ter avtki, tu pa je prvak .Zdej se je celo odločil, da bo hodil karateju z atijem. Enkrat je že bil, pa je samo sedel in opazoval .
< Sporočilo je popravil žanek -- 10.12.2008 21:55:43 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:56:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
No, pa se me je Žanek spomnila...tak da mi ni treba ponavljat, da pridem . Je pa res, da se bom zaradi vas odpovedala zaključku v Laškem... (sej res ne grem, sam zaradi drugih razlogov.) Lepe slikce Ropotuljica. Meni se tako spi, da sem komaj prebrala vse tole pisanje od zjutraj! E lahko noč in bomo kej več počvekale v soboto.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 21:57:45
|
|
|
|
snorlax
|
Janči, problem je v tem, da ima tavečji plesne (lajk olvejs), dec pa bo pakiral meso, ker imamo jutri koline , jaz se bolj izognem takemu delu, ker se mi nekako gabi meso (sploh surovo). Bom videla, če mi bo uspelo prit, bom prišla bolj pozno (bom prej prečekirala, če ste še tam). Ropotuljica, bravo za Š. Pri nas rišemo in barvamo samo avte. Jančika, pri nas še tega ne ve, da je ati v službi, ampak atija enostavno nikjer ni več zabeleženega, ne v besedi, ne v sliki. Počasi bo vprašal, kdo sploh je to - ati.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:01:10
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja No, pa se me je Žanek spomnila...tak da mi ni treba ponavljat, da pridem . Kok se ne bi spomnila na svojo sosedo in žlahtnico . Kako si drugače? Snorlax, pripelji ga zraven, bo imel Ž. družbo.
< Sporočilo je popravil žanek -- 10.12.2008 22:02:37 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:06:14
|
|
|
|
snorlax
|
Joj, ne vem, če bi bedel tako dolgo? Ali pač. Pa še druga stvar je. Če to naredim enkrat, bo potem mojemu dedcu samoumevno, da lahko mali gre vedno zraven. In potem je konec teh mojih par uric svobode na leto.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 10.12.2008 22:08:02 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:06:49
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica pa če si dobro pogledala, muca ima kosmate noge, ostali pa ne Majke mi, nisem! Odlično, pomeni, da si jih mama redno brije .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:07:55
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Joj, ne vem, če bi bedel tako dolgo? Ali pač. Pridita pred osmo, saj do desetih bo pa verjetno zdržal. Pa itak ti ful lepo zaspi v avtu, a ne? Ga lahko pelješ en krog, da zakinka, pa prideš nazaj .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.12.2008 22:08:01 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:08:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Žanek, Jasno bom jaz vprašala Liza tudi riše avte, čeprav je zadnji teden pri črkah Ma, sem bila full presenečena, en dan me pokliče in mi reče, glej kaj sem napisala...In res - črka a, pa še vedela je kaj je to Zdej pa zna še L in I...Pa stalno sprašuje kdaj bo šla v šolo, po moje je to zato ker so v vrtcu mešana skupina in se full nauči od starejših...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:08:53
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Pa še druga stvar je. Če to naredim enkrat, bo potem mojemu dedcu samoumevno, da lahko mali gre vedno zraven. In potem je konec teh mojih par uric svobode na leto. Ampak od tega, da ne prideš, pa tudi ne bo nobene koristi .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:11:03
|
|
|
|
snorlax
|
Zakaj imaš ti vedno prav? To me mal razkur, veš?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:13:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Skuštrana, Vasja je tudi ful padel v črke, večino obvlada, napiše veliko imen, potem pa ne zna prebrati, kaj je napisal . Najbolj hecen je pa Kajči, ki itak komaj kaj koherentnega pove, potem pa kao bere, ko zagleda kake črke, pa ful na glas seveda: I-O-A! Sem mu zadnjič rekla, "ne i-o-a, tu piše S-T-R-E-L-A-M-K-V-I-N". In mali besno: "NE!!! I-O-A TEJAVAKIN" .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.12.2008 22:14:06 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:13:12
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Žanek, Jasno bom jaz vprašala Ok, sem jo preko ZS povabila, pa je rekla da se bo potrudila priti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.12.2008 22:13:38
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Zakaj imaš ti vedno prav? To me mal razkur, veš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.