|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.12.2008 21:48:43   
mavo
No, zdaj bom pa probala popravit vtis od včeraj in pripopat pravo dimenzijo slike...upam, da bo uspelouser posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.12.2008 21:29:18 >

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.12.2008 21:54:56   
Jančika_
Bela vrtnica: dobimo se pri Žaneku v petek od osmih naprej (tega sicer nismo posebej dorekle, ampak ponavadi je tako; večina pride, ko damo otroke spat). Lahko gremo tudi skupaj ali pa v konvoju, tako se ponavadi zmenimo, če katera ne pozna poti. Žur pa zgleda tako, da se nažeremo vsega, kar nudi miza, in čvekamo, da jezik pečeuser posted image . Prej ko slej pridemo do porodov, povešenih jošk, na koncu pa še do seksauser posted image .

Ropotuljicauser posted image . A ni nobene šanse?

Teta beta, daj pošlji Žaneku sms za vsak slučaj, se mi zdi, da gor ne bere neta. Pa nisem ziher, da bo ob tej uri jutri že doma, nekaj sva se menili in sem pozabila, kdaj točno je reka, da se vrnejouser posted image .

Pikecpokec, a spet bolezen, ja šit nouser posted image . Vsako leto bo boljše, samo ti zdajle bore malo koristi verjetno. No, vsaj pri nas je kot noč in dan, pri HuAniti zgleda niti neuser posted image .

Jerebica, če kaže na koze, ti ni treba k zdravniku hodit, ker ti itak ne morejo nič pomagat. Če ga bo fejst srbelo, pokliči, pa ti bojo pripravili recept za kaj proti srbenju.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.12.2008 21:55:14   
mavo
Jeee, končno. Hotela sem vam pokazat, kako pri nas poteka prehranjevanje na žlicouser posted image  
Drugače pa bi jaz tud prišla v petek, takoj ko se M. vrne s faksa bi se samo zamenjala kot varuške. Kaj pa prinesem? Najraje vidim, da mi kar poveste, kaj manjka. A bi me katera lahko mimogrede pobrala (kakšna, ki je noseča, al pa doji, pa ne sme pitiuser posted image ) Jaz se zdaj ne rabim več nazaj držat glede tegauser posted image

Drugače pa nič novega, veselo vas berem, za napisat pa ni ravno veliko, se mi nič takega ne dogaja, razen vsakodnevne rutine, ki pa jo najlepše ponazori zgornja slikcauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
8.12.2008 21:55:31   
Janeja
Mavo user posted image , pa še kako znano je tole. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.12.2008 21:55:40   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

No, zdaj bom pa probala popravit vtis od včeraj in pripopat pravo dimenzijo slike...upam, da bo uspelouser posted image  

user posted image

Ampak srečen pa jeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.12.2008 21:29:51 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.12.2008 21:58:13   
Jančika_
Kaj pa prinesem? Najraje vidim, da mi kar poveste, kaj manjka. A bi me katera lahko mimogrede pobrala (kakšna, ki je noseča, al pa doji, pa ne sme pitiuser posted image ) Jaz se zdaj ne rabim več nazaj držat glede tegauser posted image

Če ne bo drugače, bom magari jaz peljala. Sicer bi rajši dala kakega na zob, ampak ni pa nujno, se komot odpovem. Zaenkrat se ni še nobena za tortilja čips javila, tako da lahko to prineseš.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.12.2008 22:04:20   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Bela vrtnica: dobimo se pri Žaneku v petek od osmih naprej (tega sicer nismo posebej dorekle, ampak ponavadi je tako; večina pride, ko damo otroke spat). Lahko gremo tudi skupaj ali pa v konvoju, tako se ponavadi zmenimo, če katera ne pozna poti. Žur pa zgleda tako, da se nažeremo vsega, kar nudi miza, in čvekamo, da jezik pečeuser posted image . Prej ko slej pridemo do porodov, povešenih jošk, na koncu pa še do seksauser posted image .

Ja pol pa računite tudi name (če je seveda to žur v širšem krogu-glede na to, da se dobite privat). Jančika bi pa bilo super, če se lahko skupaj peljemo. Kaj pa naj prinesem? Slano, slatko, pijačo,... ve povejte. Tudi jaz bom vesela, če poveste kaj manjka.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.12.2008 22:09:22   
Janeja

Zaenkrat se ni še nobena za tortilja čips javila, tako da lahko to prineseš.

Sem mislila, da gre to avtomatsko skupaj z omakco. user posted image Kakšno vrečko prinesem jaz, itak pa gre tega veliko...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.12.2008 22:13:47   
Jančika_
Bela vrtnica, super, gremo skupaj. Zadnje čase sem se jaz prislinila k Jerebici, bomo videle, kakšna bo zasedba, mogoče bom pa jaz peljala; v vsakem primeru je najboljše, da prideš do mene, pa gremo od tu v enem ali več avtih. Se bomo še zmenile. Kaj prinesti...kaj pa vem, itak je vedno vsega preveč in potem nosimo dedcem domov v vrečki (Skabi bi rekla šajbezn)user posted image . Če imaš kako specialiteto ali kaj, kar rada ješ...

Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.12.2008 22:17:32   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Zaenkrat se ni še nobena za tortilja čips javila, tako da lahko to prineseš.

Sem mislila, da gre to avtomatsko skupaj z omakco. user posted image Kakšno vrečko prinesem jaz, itak pa gre tega veliko...

Ajauser posted image . OKuser posted image .

Joj, meni se pa tak kuhanega vina luštauser posted image ! Nekak sem začela upat, da bo jerebica peljalauser posted image .

Kaj zdaj pravite glede torte, a jo spečem ali je vseeno? Ker dela je valjda s torto ful več kot s pecivom, tak da če je ne bi nobena jedla, je ne bi glih delala samo zase.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.12.2008 22:25:15   
skuštrana
Jančika, hvala za ponudbouser posted image , ampak kar pecivo naredi...Ni problema user posted image

Pa jaz bi se tudi k eni prislinla, do Celja se bom že pripeljala, samo potem tam pri Žanekovi parkirat naša makino..Ajme meni user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.12.2008 23:18:24   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica

Ropotulica mi smo tudi bli v nedeljo na rogli smo se sam ene parkrat s sankami pelja,l ker je pihal pa smo mel še malega od svakinje leto pa pol starga zraven k sploh ni mogu dihat, ker mu je veter kr sapo jemal. No R je bil zadekan v vozičku.

Mi smo ser zapeljali do Peska in potem dol do vlečnice (ne vem, kako se tam reče) in ni čisto nič, ampak res čisto nič pihalo. Niti sapice. Super!! user posted image

Jutri greva pa na roglo laufat s smučkami, če bo vse po sreči. Se tud veselim, že štiri leta nisem stala na njih user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
9.12.2008 3:20:55   
žanek
Jutro user posted image .

Sekica ima net, nič bat, vas preberem takoj, ko je računalnik prost user posted image .

Teta beta, jutri oz. danes bomo doma, ti se kar oglasi.

Glede žura v petek je že Janči vse povedala, če katera še rabi opis poti, naj sporoči. Bo pa U. doma v petek, nič bat glede obračanja, parkiranja ... user posted image

Šibam nazaj spat, nočko.

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.12.2008 3:21:26 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
9.12.2008 5:01:40   
snorlax
Za v petek nisem ziher, ker še ne vem, če bom imela varstvo. Če pridem, prinesem sadje. user posted image

Skabi, čestitke za vselitev! user posted image Zdaj čakamo še HuAnito. user posted image

Mavo, srčkano! user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
9.12.2008 17:21:04   
pikecpokec
Evo, zgodilo se je česar sem se bala: v naši knjižnici je literarni večer in valjda mora moj mož viset tam (mislim da celo vodi pogovor z enim pesnikom). Tko da tokrat ne bo nič  user posted image , ker ob petkih zvečer pa res težko dobim varstvo.

Fajn se mejte še namesto mene!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
9.12.2008 21:03:03   
teta beta
Mavo, kaj pa je jedel user posted image ? Rdeče zelje? Borovnice?

skuštrana, zdaj imam skabijin MT, jutri ga bom v praksi preizkusila, danes pa našemu škratu ni bilo najbolj všeč, je pa res da je bil itak zmatran. A imaš kakšnega takega, kot ga ima žanek, z ožjimi naramnicami? Kdaj pa ti pakiraš za v Slovenijo, da ti dokončno sporočim?

A ima katera pametnega kužka? Kako se to čudo zares izklopi??? Danes smo se pri žanek glih spravili v avto, ko se začne iz prtljažnika oglašati "Objemi me!" ipd. SEm hitro radio vklopila, da se ni čulo (je namreč darilo) user posted image . Zdaj bom do božiča vzela baterije ven, da ne bo v omari prepeval, ampak kaj pa potem, da nas ne bo ponoči zbujal?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
9.12.2008 21:06:13   
pikecpokec
Kako se to čudo zares izklopi???

Zadaj na hrbtu odpreš tiste ježke in je notri eno stikalo, s katerim ga ugasneš. Ima pa tudi dve stopnji glasnosti user posted image .
Ga je pa kar pametno ugašat ponoči, ker smo ga mi že parkrat sprožili. Se v temi spotikama čez kup igrač, pa ga ponesreči brcneš in to čudo začne špilat, pa govorit...user posted image . Tamali je bil pokonci v sekundi user posted image . Itak, gremo se igrat user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
9.12.2008 21:23:38   
HuAnita
Pozdrav od ene povsod zamašene mamice, na meji bruhanja, vročina 39, z 2 bolnika otrokoma. Ni druge, kot da ati vzame bolniško in nas predena, ker - majke mi - jaz se komaj premikam. Pa če še kdo rabi parklje, lahok pridem, moj glas je tak kot iz 8. kroga Dantejevega pekla.

Jančika ima prav, jaz nimam kaj hvalit, pir nas je bil december podoben lani, le da smo bili z malim ta čas že 2x v bolniciuser posted image user posted image user posted image  

Nič, grem stražit lavor, po moje mi je škodovala juha iz vrečke, prej sem vzela lekadol + C, da sem sploh začutila lakoto

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
9.12.2008 21:27:08   
Katrin
Jančika, daj prosim zrihtaj, da mi moderatorji tole zbrišejo. Sem preko shrani.si gor dala, pa sem mislila, da samo skrči sliko, pa jo očitno ne. Mi je res žal... bom raje drugič probala

Urejeno user posted image
Na shrani.si morate pomanjšati slikico na 320 pxl user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
9.12.2008 23:04:24   
skuštrana
Teta beta, MT mora imet široke naramnice, da se teža lepo porazdeli na celotno rame in še del roke (če bi bile naramnice tanke- kot recimo pri kengeruju) potem je obremenitev na hrbtenici in to ne moreš dolgo nosit (po 15 min te bo vse bolelo)..Ker pa so pri mt naramnice široke, in gredo preko ramena, pa še prekrižane so zadaj ti ne obremenjujeo hrbet (isto kot recimo pri slingu, ko je otrok težji potegneš blago bolj dol z ramen - razširiš in takoj lažje nosiš)..No, želim ti povedat, da če misliš mt uporablajt na dolge proge, za kar se najbolj priporoča so ozke naramnice brezveze...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.12.2008 9:40:28   
Jančika_
Pikecpokec, škoda, da te ne bo. Pa res ne bi mogla Š. vskočit? Snorlax, upam, da si zrihtaš varstvo (plačaj tavečjemu, po moje bo ful veseluser posted image ). Ker je možno, da bi morala jerebica na hitro domov in ker bo verjetno tudi malo kasneje prišla, bom šla jaz z avtom, tako da se lahko skuštrana, mavo in bela vrtnica peljejo z mano (madona, ženske, zakaj imate nicke brez velikih začetnic, pa čisto vse v tem stavku!).

Še kaj...aja, sem se kar odločila, da spečem torto, moram sprobat nasvet, kako torta obdrži obliko torte in ne postane brezoblična grmada, kot je pri meni običajnouser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.12.2008 11:40:31   
bela vrtnica
Jančika, sej oblika torte ni tolk pomembna. Sam da je dobra. Hmmmmm. Kakšno pa boš delala? Jst tud zadnje čase kr neki pečem. Se vidi, da je december in mi je sladkor padel.

Mi imamo pa v petek Dekda mraza v Laškem na šoli (sindikat MM ima pripavljeno praznovanje za otroke), tako da ne vem kako bom s časom. Bom pa vsekakor nekaj prinesla s seboj, vendar če ne bo dosti časa, bo kr neki kupljenega.

Jančika se še slišimo in zmenimo za petek. Se že veselim, da vas vidim in da končno vaši nicki dobijo tudi sliko.

Še eno vprašanje: A so vaši otroci takoj znali piti iz teh magičnih lončkov, ki ne polivajo. Jst sm Zari kupila tega od Tommee-a Tippee-a, pa ji sploh ne gre. Bi morala malo stisniti pa ne zna. A je Aventov tudi takšen, da ga moraš stisniti ali zadostuje samo, da povlečeš? Mamo vse mokro po stanovanju. Bi tamala rada sama flaško držala, pol pa vse polije. Ko ji dam pa magični lonček pa se takoj razjezi, ker ne zna povleči. Skratka kateri je po vašem mnenju najboljši oz. najlažji za začetek.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.12.2008 11:55:04   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica
Še eno vprašanje: A so vaši otroci takoj znali piti iz teh magičnih lončkov, ki ne polivajo. Jst sm Zari kupila tega od Tommee-a Tippee-a, pa ji sploh ne gre. Bi morala malo stisniti pa ne zna. A je Aventov tudi takšen, da ga moraš stisniti ali zadostuje samo, da povlečeš? Mamo vse mokro po stanovanju. Bi tamala rada sama flaško držala, pol pa vse polije. Ko ji dam pa magični lonček pa se takoj razjezi, ker ne zna povleči. Skratka kateri je po vašem mnenju najboljši oz. najlažji za začetek.

Ž. in N. sta takoj obvladala magičen lonček od Aventa. Zadostuje, da samo povleče. Je pa res, da sem prvič pri Ž. bila nad njim razočarana, ker je začel lonček spuščat. Sedaj pri N. je pa zaenkrat vse vredu (so ga malo spremenili od takrat), nič ne spušča. Sem pa N. tudi zdej kupila tega od TT, pa tudi ne ve, kaj z njim počet, ne zna stisnit, kar vleče user posted image Torej pri nas se je izkazal Aventov magični lonček.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.12.2008 12:59:38   
Jančika_
Bela vrtnica, pekla bom čokoladno višnjevo torto, lastno kreacijo, sestavljeno iz treh različnih receptov. Je ful dobra, zdaj po nekaj letih peke je pa tudi že čas, da postane še lepauser posted image .

Lončki - meni je šel Aventov ful na jetra, ker je blo vse mokro. Najboljše se nam je obnesel Nukov, ki ima na dulčku takšno membrano in zarezo v njej. Malo je treba potegnit, ni treba nič stiskat (iz onega TT še jaz nisem znala pituser posted image ).

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.12.2008 19:21:22   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pozdrav od ene povsod zamašene mamice, na meji bruhanja, vročina 39, z 2 bolnika otrokoma. Ni druge, kot da ati vzame bolniško in nas predena, ker - majke mi - jaz se komaj premikam. Pa če še kdo rabi parklje, lahok pridem, moj glas je tak kot iz 8. kroga Dantejevega pekla.

Hvala, da si že napisala, ker se meni ne da in se lahko samo podpišem user posted image . Sam na bruhanje mi še ne gre, ostalo pa vse. Pa samo enega otroka imam bolnega zraven, tako da bova z Leo jutri same.

Žal me v petek ne bo, pa tako komaj sem čakala, da vas spet vse vidim. Zmenite se, katera bo nardila omakco, da ne boste brez ostale.

Pa še en nasvet na hitro prosim - kako se sčisti Baby Vac? A bi se morala cevka dol iz nastavkov snet? Je tolk na trdo gor, da si ne upam vlečt. HB je Lea čist navdušena nad sesanjem noska in smo že celga user posted image ven potegnili. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.