|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.12.2008 22:30:35   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

pa če si dobro pogledala, muca ima kosmate noge, ostali pa ne user posted image

Majke mi, nisem! Odlično, pomeni, da si jih mama redno brijeuser posted image .

Hčerka pa še bolj redno - vsak dan! Z žličko od adaptiranega mleka, in to po celem telesu. user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
10.12.2008 22:33:49   
Ropotuljica
No, piše pa Š takole:
user posted image

Aja, pa slike nisem narobe prilepila

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 10.12.2008 22:34:37 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
10.12.2008 23:01:46   
jasna
Hojla čvekeuser posted image

Žanek, si me že dala na seznam...user posted image  No, težave imam z varstvom. Uf, se mi mama kar smili user posted image  user posted image , je user posted image  upravičeno odsoten. Bom pa deco pripravila prej za spat, tako da bom malo bolj pozna. Daj mi prosim napotke na zs, sem zadnjič sam za skuštrano vozilauser posted image  pa nič preveč okoli gledalauser posted image .
Kaj prinesem?user posted image

Ropotuljica, imaš pravo umetnicouser posted image

Naš A. (5,5) tudi bere in ugotavljam, da to niti ni tako fajn, ker nič ne moreš več skrituser posted image . Smo pismo božičku čisto resno morali poslati na severni tečajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.12.2008 11:33:04   
skuštrana
Ropotuljica, to je nova črka, v s črtico user posted image

Nič, no, malo mi je dolgčas, pri nas še vsi spijo user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.12.2008 12:51:27   
žanek
Zdejle moram pa takoj popravit, kar sem včeraj napisala user posted image . Namreč moj Ž. zna narisat našo družino user posted image in to fulll lepo. Kdaj se je naučil nimam pojma. Važno da zna. Zdej pa že celo jutro samo riše user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.12.2008 14:41:57   
Ropotuljica
žanek, vplivi ringaraje user posted image user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.12.2008 14:47:25   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ropotuljica, to je nova črka, v s črtico user posted image

Sam da je črtica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.12.2008 20:02:06   
Janeja

Kaj pa tole pomeni? A si nova celjska user posted image ? Mi ob vseh tabletah s katerimi se filam, možgani bolj počasi delujejo, pa ne kapiram čist... user posted image Torej? A ti lahko čestitam?

Ja pa slikce so res luštne. Tile otroški glavonožci so prav simpatični. Leo ravno učimo, da mora še trebuščke risat, ker roke in noge ne rastejo iz glave. Potem se pa smeji in ustvarja naprej po svoje. Je pa tudi navdušena nad risanjem.

Pa še zdravstveno poročilo: zdravnica Darja mi je na podlagi zelo slabega izvida, za 10 dni predpisala antibiotik in ležanje. user posted image Tako, da imam uradno opravičilo za jutri user posted image . Pa mi je kljub temu še vedno zelo hudo, ker me ne bo. Prav pogrešam že en babji čvek večer. Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.12.2008 20:43:04   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Haha, janeja, ti pa maš ideje! Js sm čist eno drugo črtico mislila user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.12.2008 20:59:51   
Janeja

Haha, janeja, ti pa maš ideje! Js sm čist eno drugo črtico mislila user posted image

Ja no, črtica, pa tale user posted image zraven,... Pa še vedno ne vem katera druga črtica bi tole lahko bila. user posted image
Če si pa tako skrivnostna, men se pa res ne da razmišljat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.12.2008 21:19:51   
Jančika_
Čer. Janeja, a tak pol, zdravniško opravičilouser posted image . Pozdravi se.

Kako bomo rešile problem omakice? Jaz bi rekla, da ena prinese kislo smetano (veliko, prosim, od ene male ne bo nič), pol pa upam, da ima Žanekovo dekle malo kečapa doma in kak česen, pa jo lahko tam zmešam. Ena pa naj tortija čips prinese.

Se še katera ni prefučkala....Simi recimouser posted image ?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.12.2008 22:02:51   
HuAnita
Pozdrav. Mi smo imeli ponoči pesto, je že ati zapaničaril, kos em sredi noči omedlela, in to na poti na wc-, ker me je ful tuščalo, meda sem ful butnila na tla (erjeton ne na glavo, ampak me en bok danes ful boli - no, včasih pa pride prav, da je vse malo bolj obloženo...) pa potem čisto mrtv roke spet, nikakor me ni mogel dvigniti s tal. Komaj me je preoblekel, nalil toplega čaja, lekadol, evo, pa sem bila danes ene četrt boljša. Očitno huda vizora, tako da po mojm me jutri ne bi bile vesele, pa iskreno, se še vedno počutim za dva k...!
Zdajle še malemu dam sirup in grem spat.
Lepo se imejte jutri na žurki, načvekajjte se še zame. Naslednjič žegnamo Skabijino hišo, potem pa že - upam - našo.

Ropotiljuica, lepe slike. Mi imamo podobne, pa ne znam skenirat...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.12.2008 22:05:16   
HuAnita
Janči - en iskren nasvet - bolje da pohištvo in obrtniki čakajo tebe, kot ti njih! Verjemi. Ker mi bi bili vselkjeni že lahko kak mesec nazaj, pa - da ne bom vulgarna, bom spet vročino dobila! - ene par lulekov čakamo in se nil ne premakne. Zagroziš, da boš drugega klical, pa ne šljivijo, ker itak boš drugega ravno tako dolgo čakaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.12.2008 22:06:14   
HuAnita

Pismo, komaj gledam, ampak za tole se je pa tudi meni takoj zapelo oko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.12.2008 22:08:04   
simi73
Sam, da vam javim, da me ju3 žal ne bouser posted image . Je naša Zoja nekaj zakuhala, pa je že dva dni ful tečna, pa ne vem, al bodo ta zgornji zobki zrastli, al se kaj druga pripravlja...user posted image  cele dneve kr po meni visi, me je pa včeraj še križ zagrabil, tak da je veselo pri nas user posted image ... pa ponoči se ful pogosto zbuja, pa kr nekaj stoka, pa joka, pa noge krči... eh, vam ne bom težilauser posted image
Skratka... načvekajte se ju3 še v mojem imenu, pa upam, da mi naslednjič pa res uspe priti na čvek.

Skabi, čestitke za vselitev!user posted image  Huanita, kdaj se vi selite?
Vsi bolančki pozdravite se, jutri pa res čvekačice uživajte!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.12.2008 22:51:27   
žanek
Kako bomo rešile problem omakice? Jaz bi rekla, da ena prinese kislo smetano (veliko, prosim, od ene male ne bo nič), pol pa upam, da ima Žanekovo dekle malo kečapa doma in kak česen, pa jo lahko tam zmešam. Ena pa naj tortija čips prinese.

Kečapa imam na tone, kak česen, uf, ta bo pa težka user posted image , pri nas ne gre v promet.

Vsi bolančki, želim vam čimprejšnje okrevanje user posted image !

< Sporočilo je popravil žanek -- 11.12.2008 22:53:01 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.12.2008 5:23:34   
snorlax
Jutro! user posted image

Težka bo danes. Ne vem niti, če bom uspela prit s tamalčkom, kaj šele brez. Dec danes sploh nima cajta, jaz pa dobim danes "tamlado" domov, pa enih par stvari imam nujnih za zrihtat, potem pa sem spet taksistka za tavečjega in tamlado....user posted image Po moje se mi zvečer ne bo dalo it že tamiljontič od doma, ampak bom samo še padla dol.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.12.2008 8:01:03   
marjanaR
Hojla! Vidim (ne vidim, ker nisem brala vsega nazaj), da veliko zamujam. Torej, naredite mi povzetek, prosim.

Je katera na novo noseča? Prejšnjič sem v vrtcu srečala Jančiko in njenega pa sta se tako sumljivo smejala, da ... a je kej ali pa sem imela totalno zaležano frizuro (kar zadnje cajte ne bi bilo nič čudno).

O, Ropotuljica, vidim, da bo mala tudi v tvojem fohu.

Mi smo še vedno kar scotani. No, otroci so se zvlekli. G. je še vedno na bolniški zaradi sinusitisa, jaz pa ravno ugotavljam, da mi je pod nosom (?!) zrasel tak velik herpes, da bi bila pravi izziv za kakega dohtarja. Pa tud porkadrek, da nimam mira. Sicer pa še vedno smrkam in kreham. Greva pa jutri z možekom v savno, tak da si veliko obetam. Da v ponedeljek grem mal okrog, ne mavo in darja33?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.12.2008 9:04:59   
teta beta
O, snorlax, a tamlado? user posted image Glej, da boš dobra tašča user posted image

Žanek, hvala, ker si me napisala za čips in ne za pecivo, kot sem nekaj sanjala, se mi niti slučajno ne da pečt, še kosila se mi ne da kuhat, pa študiram, kako se naj izmuznem s čim manj dela. Čips sem pa sinoči zraven Umorov na podeželju odprla (nisem vedela, kaj delam, neznana sila me je vodila, res user posted image ) in sva ga zmazala user posted image . Zdaj pa res moram dat otroke spat tako, da bom pred osmo v Šentjurju. Če bo pa še kaj za prinest iz trgovine, pa mi lahko javite.

Gledam skozi okno in piha kot 100 user posted image . Lušo sem glih ven spustila, da je šla lulat, pa mi že cvili, da bi šla not. Lovski pes pa tak, ja user posted image ! Ko sva v prehodnem obdobju štukala z električnim radiatorjem, je nisi premaknil od njega.

A ima katera recept za testo za kekse na strojček? Ne na testomat, ampak za one "na metre", ki jih delaš na flajšmašino? Zdajle z Dašo že vsak teden pečeva te z modelčki, pa bi jutri poskusile še tiste (itak pa grejo sproti, maskimalno naslednji dan). Pa obljubila sem ji, da bova delale medeno hišico, že pred 14 dnevi, pa kar ni bilo časa, ta vikend je zadnja šansa, da kaj spacava skupaj.

Se vidi, da mali spi in imam cajt pisat user posted image . Nič, grem delat.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
12.12.2008 9:53:41   
Jančika_
Žanek, bom jaz prinesla česen. HuAnita, si kej boljš? Mavo, kaj je zdej, greš z mano? Darja, prideš?

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR
Prejšnjič sem v vrtcu srečala Jančiko in njenega pa sta se tako sumljivo smejala, da ... a je kej ali pa sem imela totalno zaležano frizuro (kar zadnje cajte ne bi bilo nič čudno).

Midva sva zjutraj vedno tak dobre volje, sploh med ovulacijo zaradi s tem povezanimi športnimi dejavnostmiuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
12.12.2008 11:56:39   
bela vrtnica

Se še katera ni prefučkala....Simi recimouser posted image ?

Lahko pa jst prinesem kislo smetano in tortilja čips, če se še seveda ni katera druga pofočkala, da prinese. Drugače pa upam, da vas pride čim več.

< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 12.12.2008 11:57:16 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
12.12.2008 12:01:16   
bela vrtnica
Sam to vreme mi pa že počasi gre na živce. Že tretji dan nisem Zare peljala na sprehod in je prava tečka. Se bom kr s kengurujčkom in dežnikom ven spravla. Sam kaj, ko je že tko težka, da se mi pol ne da velik hodit naokrog. Upam, da že končno preneha deževat in se začne tista prava zima (bela zima).

Nič šibam, se že tečka oglaša.

Se vidmo zvečer.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
12.12.2008 12:21:33   
jerebica
u pr nas je tud pestro M. ma koze R se ene 6x ponoči zbudi.  zaradi koz sem z obema otrokoma skos noter, do računalnika komajda pridem, ker ko se vsedem sem se sigurn nekdo spomni, kak me nujno rabi...... no vglavnem moji dečkoti bodo danes sami doma si črpam mleko, da ne bo kakšnih izgovorov,  ker js nujno rabim babji čvek.... se vidimo ....prinesem nekaj peciva

žanek za vsak slučaj  prosim za opis poti na zs, ker bom brez navigatorke Jančike.

Huanita, Janeja pozdravita se!!!!!!!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.12.2008 12:53:48   
skuštrana
Brr, je mrzlo tle na kontinetu..Jaz sem danes skoraj zmrznila, ma, bi bilo boljše zvečer bit v topli postelji kot pa hodit okoli user posted image  Ampak pridem, nabavla sem pa Domačico (domaće, domaćeuser posted image ) in pa en gosti sok, ker jez samo še to pijem...Zadnje časeuser posted image
Se vidimo

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.12.2008 14:42:06   
pikecpokec
Evo, tudi jaz sem zbolela user posted image . Grlo me peklensko boli, čutim da bom počas zakuhala. Pa tkooo sem utrujena.

Lepo se mejte danes!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.