teta beta
|
O, snorlax, a tamlado? Glej, da boš dobra tašča Žanek, hvala, ker si me napisala za čips in ne za pecivo, kot sem nekaj sanjala, se mi niti slučajno ne da pečt, še kosila se mi ne da kuhat, pa študiram, kako se naj izmuznem s čim manj dela. Čips sem pa sinoči zraven Umorov na podeželju odprla (nisem vedela, kaj delam, neznana sila me je vodila, res ) in sva ga zmazala . Zdaj pa res moram dat otroke spat tako, da bom pred osmo v Šentjurju. Če bo pa še kaj za prinest iz trgovine, pa mi lahko javite. Gledam skozi okno in piha kot 100 . Lušo sem glih ven spustila, da je šla lulat, pa mi že cvili, da bi šla not. Lovski pes pa tak, ja ! Ko sva v prehodnem obdobju štukala z električnim radiatorjem, je nisi premaknil od njega. A ima katera recept za testo za kekse na strojček? Ne na testomat, ampak za one "na metre", ki jih delaš na flajšmašino? Zdajle z Dašo že vsak teden pečeva te z modelčki, pa bi jutri poskusile še tiste (itak pa grejo sproti, maskimalno naslednji dan). Pa obljubila sem ji, da bova delale medeno hišico, že pred 14 dnevi, pa kar ni bilo časa, ta vikend je zadnja šansa, da kaj spacava skupaj. Se vidi, da mali spi in imam cajt pisat . Nič, grem delat.