Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 21:35:47
|
|
|
|
skuštrana
|
U, Huanitka, ampak citiraš pa ŠE znaš Žur, če bo 12. potem pridem 70%, ne morem nič obljubit, moram zjutraj v lab dat kri, pa test za sladkorno, pa k dr. Darji bi morala (Darja, kako delaš v petek??), pa na socialno, pa na zavod..Uf, pridem če ne bom zvečer crknjena kot pes...Pa še Miro nekaj sanja, da ne bo šel z nami, ker se mu ne da
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 21:43:41
|
|
|
|
Janeja
|
12. pridem! Lahko naredim omakco za Tortilje. Kaj še rabimo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 21:46:12
|
|
|
|
Janeja
|
Skuštrana, daj pridi no. Se že celo večnost nismo videli. Itak boš sedela in počivala. Če si pa mal tisto mišico v ustih razgibaš, pa ne boš nič bolj zmatrana. Rija ima pa poln ZS predal, tako da ne bo nič z vezami. Upam, da res hitro pošljejo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 21:47:17
|
|
|
|
žanek
|
Žur v petek, 12.12., udeležba obvezna, brez izjem (popravite/dopolnite): - žanek (pijača, sokovi, rdeče/belo vino, še kaj ....) - jančika (čokoladno pecivo) - HuAnita (sadje ali suho sadje) - skuštrana - janeja (omakca za tortilije) Jao meni, jaz moram pa jutri neke papirje rihtat v Velenju, že ob 7 zjutri štartamo .
< Sporočilo je popravil žanek -- 7.12.2008 21:48:47 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 21:52:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz če pridem bom nekaj kupila v trgovini Kaj želite...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 22:56:55
|
|
|
|
mavo
|
A je to kateri kaj znano?
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.12.2008 21:25:23 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 23:00:24
|
|
|
|
mavo
|
o, marija, sorry, kaj sem pa zdaj nardila...
< Sporočilo je popravil mavo -- 7.12.2008 23:06:21 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 23:05:37
|
|
|
|
Ropotuljica
|
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 7.12.2008 23:06:14 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.12.2008 23:14:53
|
|
|
|
mavo
|
Jančika, daj prosim zrihtaj, da mi moderatorji tole zbrišejo. Sem preko shrani.si gor dala, pa sem mislila, da samo skrči sliko, pa jo očitno ne. Mi je res žal... bom raje drugič probala Huanita, a vidiš, da nisi samo ti blont
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 5:36:44
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 7:41:58
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla. Evo jaz se tudi prijavljam za 12.12. Po moje mi bo ratalo kako pecivo naredit, pa kako sadje prinesem. Skuštrana, če boš prišla, a bi mi ti lahko prinesla za pogledat one zadeve za otroka nosit (vem da je nekaj različnih, pa nimam pojma kako se reče - sling, pa to) Mislim, da bo to glede na situacijo tule pri nas nujno potrebno. On kenguru je pa tak nepraktičen. Ne vem če sem vam že povedala, da bosta v naši hiši dva dojenčka naenkrat - pa ne pri meni, ampak po en pri meni in en pri svaku in punci!! Pa še naša tavečjadva razgrajača...to bo žurka!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 9:02:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Mavo, sem javila moderatorki. HuAnita, Montija se držim skoz, razen na žurkah. Vasja si je izprosil še en dan doma, čeprav je čisto zdrav. Zdaj dela stoje na glavi in poskuša čimbolj kvalitetno pasti z eliptika .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 13:45:54
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene! Samo na hitro se vam javljam. Če katera rabi Aptamil 2 in pa sojino mleko v prahu - SOM. Podarim. Javite na ZS. LP
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 15:47:23
|
|
|
|
skuštrana
|
Liza je tudi doma, že od petka, malo pokašljuje pa sem jo rajši doma zadržala, da ne bo kaj hujšega iz vsega...Jo je pa M peljal k zdravniku, ker rabimo opravičilo za vrtec Naty, če pridem prinesem vse - wrap, mei tai, pouch in sling z obroči Cel nosilni park Nič, grem naprej vegetirat, še prej pa preverit kaj mali počne, ker je sumljivo tiho Uf, je zaspal, kar sam od sebe
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.12.2008 15:48:01 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 16:06:45
|
|
|
|
darja33
|
Alo! Lep pozdrav od mene... Vas berem, ne ljubi se mi pa pisat. Js sem štartala v december kar veselo, par zabav, pa enmal dela. Fajn kombinacija. Doma pa sem še kr postarem, bolj švoh kuharca, ampak ni pripomb...Še. Skuštranka, upam da se kaj vidmo. Ja, v petek delam. Poklič kaj. Z Ropotuljico sem dans govorila, je bizi. Z Mavo sma pa ble na kofetku in rogljičku v Evropi, kot vsak dan. NAju že poznajo in se križajo ko pridema z tamalima, ker tak cvilita, jima ful paše ta praznični ambient... Je še kaka kandidatka za kavo???!!! Marjana vi ste še kr bolani?? Ja bo pa treba kaj h dohtarju. To je pa že tu mač. Torej 12.12.?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 17:21:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Hojla. Na hitro za tiste, ki bi rade prišle do Rije: http://www.ringaraja.net/forum/rijazakaj-ne-morem-narocit/m_3488228/tm.htm Govorila sem s Skabi, uživajo v hiški, sicer še malo provizorično (jogiji na tleh itd), ampak na svojem. Interneta še nekaj časa ne bojo imeli, se bo pa kaj javila iz knjižnice. V petek je ne bo, ker naslednji dan praznuje njen Gašper, obljublja pa naslednjo žurko pri sebi. Skuštrana, glede na to, da si najbolj zvesta odjemalka moje torte: obljubiš, da prideš, če obljubim, da jo spečem ? Namesto čokoladnega peciva?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 19:56:41
|
|
|
|
teta beta
|
Žanek, zjutraj sem videla, da te ne bo doma, bom pa prišla jutri okrog pol treh, treh (odvisno od gužve). Ampak zdajle ne morem na svoja zs, sploh ne na svoj profil in tako ne morem do tvoje telefonske, nekaj mi šteka. Bom še kasneje probala ali pa jutri, če ti slučajno ne ustreza, mi pa za vsak slučaj še tu napiši. 12. mogoče pridem. V soboto sem bila zunaj na bowlingu in na pici, pa se je mali prvič zbudil že okrog devetih, no, mu ga je uspelo nazaj uspavat, ob pol dvanajstih je bila pa že panika in sem morala domov. Bom še videla, kako bo s spanjem kaj do petka.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 20:07:20
|
|
|
|
pikecpokec
|
Čer! Mi smo spet bolani ( ) - tokrat vneto uho. Đizus, se bomo kdaj spravili k sebi? Tko da uradno sem na bolniški, neuradno pa grem jutri na šiht. Bomo malo skombinirali varstvo. Je pa tamali poleg antibiotika dobil Bronchomunal, pa da vidimo če bo kaj hasnilo. A je katera to devala otrokom? V petek načeloma pridem, če bo le tamali kolikortoliko zdrav. Aja, pa morm še prečekirat če nima moj kakih službenih obveznosti (kadar so v knjižnici kakšna predavanja, je kuhan in pečen vsaj do enajstih zvečer ). Zdle ju pa čujem, kok se pregovarjata al bo tamali spal al ne . ''Gal, spančkat je treba, veš kok si utrujen. A še eno pravljico preberema? Pesmico?'' Jao, to sam atija lahk tkole okrog prinaša. Mama pa ugasne luč in zaspi zraven tamalčka .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 20:28:11
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Mene 12. NE BO, ker sem sama s tamalima
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 20:48:41
|
|
|
|
teta beta
|
Ok, žanek, zdaj imam tvojo telefonsko, te pokličem jutri, ko bom šla iz vrtca. Še vedno pa velja, če ti ne paše, lahko že prej tu napišeš, bom šla pri mojih kaj pogledat na računalnik.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 21:06:04
|
|
|
|
HuAnita
|
Halo, babe! Evo, Capinka bolna, zdaj se pa je še mene lotilo1 Pismo, vse se mi vrti, boli me pa kar vse v eno nekaj, niti ne znam opisat, kje točno & kaj. Za skabi sem slišala, da so preseljeni, smo se v soboto videli. Nam so pa vrata zmontirali danes, parketar še enkrat prelakira, v sredo pride kamin, konec tedna spalnica... Komaj čakam!!!!! Pikecpokec - poznam to, jap, počakaj, da boš imela več otrok, vsaj pri nas se te bolezni multiplicirajo Eden, pa drugi, pa spet drugi, pa drugi,pa prvi, pa....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 21:29:45
|
|
|
|
bela vrtnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Žur v petek, 12.12., udeležba obvezna, brez izjem (popravite/dopolnite): - žanek (pijača, sokovi, rdeče/belo vino, še kaj ....) - jančika (čokoladno pecivo) - HuAnita (sadje ali suho sadje) - skuštrana - janeja (omakca za tortilije) Jao meni, jaz moram pa jutri neke papirje rihtat v Velenju, že ob 7 zjutri štartamo . Hoj! Dejte mi povedat kakšen žur bo to (sej veste, nisem tako dolgo z vami pa sem zgleda spregledala informacije). Skratka kje in kdaj se bo odvijal žur?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 21:33:37
|
|
|
|
jerebica
|
o skabi preseljena! pri nas so pa menda koze na obisku, sej ne vem točn M ma na hrptu sam 3 spuščaje pa pod pazduho enga pa na nogi enga pa vročino je dobu 38,5 R. pa eno pikico na ličku, ne vem je to to al ne gremo jutri zdravniku! če bo vse po sreči 12.12 pridem tudi js, bo ata dežural Ropotulica mi smo tudi bli v nedeljo na rogli smo se sam ene parkrat s sankami pelja,l ker je pihal pa smo mel še malega od svakinje leto pa pol starga zraven k sploh ni mogu dihat, ker mu je veter kr sapo jemal. No R je bil zadekan v vozičku. poročam jutri če so koze ali ne......
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 21:35:04
|
|
|
|
Janeja
|
No pa se na žalost tudi mi pridružujemo bolančkom. Lea je po dolgem času zbolela oziroma prehlad fasala. Trenutno še ni panike, nima vročine, malo pokašljuje, nos zabit (Rije pa nikjer, da bi ji Baby Vac naročila - Jančika hvala za info, sem še enkrat poslala). HB mala za enkrat še kar normalno je, pa tudi energije za divjanje ji še ni zmanjkalo. Bo pa jutri tudi ostala doma, da ne bo še slabše. Mene pa itak že od petka matra, zdaj imam pa še nos zamašen. Upam, da bom do petka OK. Pa da se še pohvalim - danes sem dobila prvo nagrado v svojem življenju. Popoldne sem se peljala nazaj s terena in je bila na radiu Fantasy nagradna igra za družinsko vstopnico na lutkovno predstavo Zajček Branko, sem poklicala, prišla v eter in prav odgovorila. Juhuuu, zdaj moram pa sam še naslednjo sredo popoldne fraj na šihtu dobit, da lahko gremo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.12.2008 21:38:59
|
|
|
|
Janeja
|
Ja pa seveda čestitke Skabi za selitev! HuAnita, zdaj ste menda pa že pri vas na vrsti, a ne? Ej, a si ti dobila Rijo? Si naročila Baby Vac? Po novem bo to pri nas "sesalec za nos", ki ga tamala dva že komaj čakata. Me zanima če bo po prvem sesanju še takšno navdušenje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.