|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 15:12:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

OK Ella, sej štekam da se borimo, sam men je to smešn user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a obvladam, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res, ne vem kako ti rata, men pa nisi mogla za outlook pomagat user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.12.2008 16:01:02   
Blacky*
samo da vas pozdravim user posted image

stuširana sem, pravzaprav sem se namakala in mi prav paše...

Zdaj se grem pa do konca uredit... lepo čvekajte, da bom imela kaj za prebrat, čeprav ne verjamem, da bo dans 200 padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preberem, ko se zvečer vrnem

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.12.2008 16:03:07   
dolenjka
Lepo da si se odmočila, zdaj si pa lahko nick zamenjaš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.12.2008 16:07:30   
Februarka08
Čveke, a mate preveč cajtauser posted image user posted image sem mislila kolk bo za prebrat, pa Ella svojo čarodejstvo uporablja in ni blo prav velikuser posted image user posted image

Larisa ni hotla kosila jestuser posted image user posted image tako da sem ji na hit polento skuhala, mal kisle smetane not dala in je pojedla pol krožnikauser posted image user posted image ek mejhn zbirčnuser posted image sej pol sem se pa spomnila da mam gov. juho v hladnilnikuuser posted image user posted image namest da bi ji tist dalauser posted image ahhhhhhhhhhhhh... pol sem se pa odločila še na vrat na nos rolado pečt in sem jo hit nardila... je že v hladilnikuuser posted image sam kaj ko mi je spet počilauser posted image user posted image sem jo hotla na roj. dan nest, zdej nej jo pa kar moj poje, jo ne mislim okrog kazat nosituser posted image vse mi gre narobe donsuser posted image še tista repa se mi ni nardila, men ni bla glih dobra, moj je pa kar hlastaluser posted image no ja, vsaj on je bil zadovoljenuser posted image

Zdaj se greva pa z bejbo počasi pripravit, potem pa gremo na kakšen kozarček... ali dvauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.12.2008 16:18:31   
Maj78
Februarka uživaj še za mene!

Sej veš da tiste stvari ki se nam ponesrečijo so najboljše, zihr ti je počla zato k si jo tolk nafilala da slučajn ne bi bla suha a ne?!user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.12.2008 16:22:00   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image sam potem ga morš ti tudi user posted image user posted image user posted image

februarka naša tudi danes ni hotla kosila jest, je sam par žlic juhice user posted image ji je pa jogurt tok bolj teknil in je zdele celga zmazala, pa še dva piškotka povrh user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.12.2008 16:22:16   
Blacky*

dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.12.2008 16:22:37   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blacky, glede dlake zdele ni neke sile. najbolj mu ispada spomlad. takrat pa lahko povštre delaš. jo mamo pa skoz dost. to paše k pasmi. jst pravm, da bi mogu vsak, ki razmišlja o huskiju, vidit, kako zgleda česanje psa spomlad. prvo leto sem tud jst komi dojemala.user posted image

Dlaka jao jao jaz bi lahko za našim ASTjem skoz sesala, k nam se ne sme priti v črni obleki ker greš domov belo rjav. Pa ne pomaga ne česanje ne nič, pa poleti še gre, pozimi pa tale centralna čist zmeša sistem.... Pa kaj naj mi ga mamo vseeno full radi pa pač mamo dlake po tleh, pa čeprav sesamo na dva dni.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.12.2008 16:23:43   
ella79
februarka ti kar nes rolado, pa reč da je božično deblo user posted image user posted image user posted image itak je taka najboljša user posted image
jaz od kar jo delam po receptu mislim da itate (al pineuser posted image ), mi nikol ne poči, prej pa vedno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.12.2008 16:26:24   
Blacky*
Listek, končno sem ti poslala fotke s plavanja. Oprosti, da je trajalo.

Upam, da si bolje.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.12.2008 16:27:12   
Blacky*

februarka ti kar nes rolado, pa reč da je božično deblo user posted image user posted image user posted image itak je taka najboljša user posted image
jaz od kar jo delam po receptu mislim da itate (al pineuser posted image ), mi nikol ne poči, prej pa vedno user posted image

a prosim posreduješ recept... da jo jutri spečem user posted image user posted image user posted image , nimam nič cukrov doma

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.12.2008 16:27:54   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image sam potem ga morš ti tudi user posted image user posted image user posted image

februarka naša tudi danes ni hotla kosila jest, je sam par žlic juhice user posted image ji je pa jogurt tok bolj teknil in je zdele celga zmazala, pa še dva piškotka povrh user posted image user posted image

sej imam že dva zadost user posted image

Kdaj pa lahko na rolado pridem?

AJa, katere jogurte pa dajete vašim user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.12.2008 16:28:13   
ella79
mene tudi zanima kako je listek user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.12.2008 16:28:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

a prosim posreduješ recept... da jo jutri spečem user posted image user posted image user posted image , nimam nič cukrov doma

pa v škatlo zapakiraš in daš prednostno na pošto da k meni pride, pride v 2h dneh  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.12.2008 16:32:02   
ella79
aja februarka al pa rolado sprav, pa se pridem jaz potem posladkat user posted image user posted image user posted image

dolenjka ta dva tvoja nika ti zdele prav nič ne 'pašeta' user posted image
Zoja je danes jedla Lumpi vanilija in je itak njami user posted image no, men ne user posted image user posted image user posted image

blacky upam da veš kaj pričakujem za menjavo za recept user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.12.2008 16:34:00   
Blacky*

aja februarka al pa rolado sprav, pa se pridem jaz potem posladkat user posted image user posted image user posted image

Zoja je danes jedla Lumpi vanilija in je itak njami user posted image no, men ne user posted image user posted image user posted image

blacky upam da veš kaj pričakujem za menjavo za recept user posted image user posted image user posted image user posted image

Zahvalo user posted image V materialni obliki user posted image Zdaj pa grem bit mal aktivna mama... se beremo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.12.2008 16:35:00   
dolenjka
jaz grem v petek al pa v soboto še mal v ekšn, da naštudiram tele francoske, belgijske in nizozemske proizvode, ki bi ji jih lahko dala. Danes sem  v lekarni srečala Aptamil, ki je v čist drugačni pakungi kot naš, pa 2 je od 8 m naprej user posted image  A ni pri nas že prej user posted image  Si moram res malo časa vzet...pa volje, ker je vse v flamščini al pa francoščini napisano.....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.12.2008 16:35:00   
dolenjka
jaz grem v petek al pa v soboto še mal v ekšn, da naštudiram tele francoske, belgijske in nizozemske proizvode, ki bi ji jih lahko dala. Danes sem  v lekarni srečala Aptamil, ki je v čist drugačni pakungi kot naš, pa 2 je od 8 m naprej user posted image  A ni pri nas že prej user posted image  Si moram res malo časa vzet...pa volje, ker je vse v flamščini al pa francoščini napisano.....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.12.2008 16:35:01   
dolenjka

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.12.2008 16:35:36   
dolenjka
a že spet user posted image  pa zakaj samo pri meni user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.12.2008 16:37:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Zahvalo user posted image V materialni obliki user posted image Zdaj pa grem bit mal aktivna mama... se beremo

sam v materialu sprejemam user posted image user posted image user posted image pa bodi še mal aktivna žena user posted image user posted image
sej ne vem če bi ti dala recept, k si manjkala takrat k smo to jemal user posted image
zmešaš, da se količina potroji: 5 jajc, vanili sladkor, 5 žlic sladkorja. Dodaš 2 žlici olja, 5 žlic moke, 1 pecilni prašek. Pečeš 10 min na 180 C, pa imaš najboljšo rolado user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.12.2008 16:41:32   
ella79
dolenjka ti že veš, zakaj se to pri teb dogaja user posted image user posted image user posted image
aptamil mislim da je bil všasih enka 0-4 m, dvojka 4-8, in od 8 dalje trojka. Zdej je pa trojka od 10.m dalje user posted image zgleda da imajo gor sploh še bolj drugače user posted image pa sej frucverge verjetno imajo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
10.12.2008 16:42:46   
bamby

5 jajc, vanili sladkor, 5 žlic sladkorja. Dodaš 2 žlici olja, 5 žlic moke, 1 pecilni prašek. Pečeš 10 min na 180 C, pa imaš najboljšo rolado user posted image

Pa verjetno jajca ločiš rumenjake od beljakov, da pol sneg narediš in ga narahlo noter zamešaš, ali kako?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.12.2008 16:46:08   
dolenjka

dolenjka ti že veš, zakaj se to pri teb dogaja user posted image user posted image user posted image
aptamil mislim da je bil všasih enka 0-4 m, dvojka 4-8, in od 8 dalje trojka. Zdej je pa trojka od 10.m dalje user posted image zgleda da imajo gor sploh še bolj drugače user posted image pa sej frucverge verjetno imajo user posted image

ja, čist je neki pobrkan, pa še  pakunga oz poris embalaže čist drugačen, zelen user posted image  pa ful vrst user posted image  Sem pa našla eno zadevo oz. mleko, ki ima isto embalažo in font napisa kot Aptamil, sam je nekaj drugega user posted image  Kdo bi vedel user posted image

Frucvergov v 2 štacunah nisem našla (še nisem veliko šopingirala, če lahko verjameš user posted image ), sem pa našla nekaj drugega na isto vižo, od danoneja po 100g in je naši komaj zadost user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.12.2008 16:46:09   
dolenjka

ja, čist je neki pobrkan, pa še  pakunga oz poris embalaže čist drugačen, zelen user posted image  pa ful vrst user posted image  Sem pa našla eno zadevo oz. mleko, ki ima isto embalažo in font napisa kot Aptamil, sam je nekaj drugega user posted image  Kdo bi vedel user posted image

Frucvergov v 2 štacunah nisem našla (še nisem veliko šopingirala, če lahko verjameš user posted image ), sem pa našla nekaj drugega na isto vižo, od danoneja po 100g in je naši komaj zadost user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?