![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:34:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* maj, naša tud ni hotla dopoldne nič spat. ne vem kaj ji dogaja. je zaspala šele ob pol enih. sploh imam čez dan zdaj kakšen teden ful probleme z njo, ker jo po 3x priklapljam, pa se zbuja, ko jo v posteljico dam. mah, to naše spanje je še kar v klincu. Suzi pri nas ista pesem samo s tem da se to dogaja še ponoči in zvečer , se pa ne dojimo več po njegovi želji. ne vem kaj naj ti rečem, ker naša že 9m in pol ne spi ponoči. se pa dojimo, pol bi pa ona itak vedno zizo, ko se zbudi. res več ne vem kaj naj..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:34:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim, da imate debato o zobkih..naša je že pri 8 mesecih imela 8 zobkov (zg in spodnje enke in dvojke).. tko da se jst tud zdej sprašujem kaj bo zdej naprej ven pokukalo.. drugače sem pa za kosilo spacala porovo juho (ena je to delala včeraj ) in pa lazanja se še peče pozdravček.. neki si se poslabšala, pozdravćić je bil včasih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:35:34
|
|
|
|
mlavla
|
evo samo zate pozdravčič... ma si me nasmejala..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:36:29
|
|
|
|
Suzi*
|
ooo, šefla, budno pazi na nas. kako smo kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:37:55
|
|
|
|
Neni13
|
Hojla, da se vam še jaz malo oglasim. Drugače smo dobro, ta vikend smo malo zakuhali. Danes pa dobili rdeče pikice po telesu. Imamo 4 zobe, tudi že kr hodimo, vedno dlje...a še vedno zelo previdno!! Zdaj je dobil nazaj apetit, HB. Imamo pa zelo priljubljeno igro, metanje stvari iz posode in tu pa tam metanje v posodo..S tem se full zamoti. ;) Ima obdobje, ko me skoz za hlače vleče, pa full se mu mora dogajat. Ko je res siten, greva na obisk h kakem otroku in je kr naenkrat poln energije in dogajaaaa, :) Očitno že pogreša družbo svojih vrtnikov. Tako,da sem se odločila, da bom izkoristila povabilo varuške in odšla tu pa tam k njej, da bo imel otroško družbo, ki se je tako in tako mora navadit. Lepo se imejte, pa se še pišemo kaj..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:38:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ooo, šefla, budno pazi na nas. kako smo kaj? mah se trudimo,drugač pa porinemo pa gre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:40:20
|
|
|
|
ELMA
|
februarka sem prebrala un članek -Sašino kolumno meni bi se zmešal .... dobra je suzi naša je vso hrano razen tistega kr res ne sme močne začimbe ,in sem opazila tudi ko jajca je da dobi mal ispuščajov..... Vam pa želim da se čim prej pozdravite Janey kje ste bili pri bioenergetiku , a ja pa za ta kamen , sem slišala da je zelo vredi da pomaga Veš da bi ga jaz tudi imela .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:40:53
|
|
|
|
Blacky*
|
Šefica, ne bit slabe volje, a kako ti kaže z dopustom? Jaz imam 22 predvidoma izpit, potem bi se vam pa pridružila na kavi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:44:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša je vso hrano k jo mava midva za kosilo... no, razen izjem, ki jih ne sme. Se pa trudim in kuham bolj tisto, da je za vse. Če je pa kaj takega, pa tisti dan npr. dobi polento s kislo smetano ali kaj podobnega pa je tud zadovoljna ker ona ful malo kosila poje in za tistih par žlic se mi res ne da posebej več zanjo kuhat itak bojo pa kmal 1 leto stari in v vrtcu res vse dobijo na krožnik zadnjič sem govorila z eno mamico, je bla tamala stara še manj kot 1 leto ko je šla v vrtec in veste kaj so meli za zajtrk - mortadelo z olivami potem se pa pojdi No, Larisa se je vmes že zbudila, ampak je nazaj zaspala zdej pa spet ne vem več kaj naj delam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:47:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Šefica, ne bit slabe volje, a kako ti kaže z dopustom? Jaz imam 22 predvidoma izpit, potem bi se vam pa pridružila na kavi. Šefca te ma rada Nič se še ne ve - fifti fifti AMpak upanje umre zadnje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:53:13
|
|
|
|
blaža
|
Mavla, ja jaz sem včeraj delala porovo kremno juhico. Super je bla! Danes bo pa zelenjavna rižota. ampak čudež se dogaja pri nas. Blaž spi že eno uro in 20 min. Tolko ni čez dan spal že par mesecev!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:54:49
|
|
|
|
blaža
|
Aja glede hrane. Naš Blaž je kar jemo mi, pa včasih, če ni kaj primernega, poje pa samo kaj zelenjavnega. ma vedno je kaj, ki tudi mi jemo, ker kuham dosti zelenjave. Še vedno ločujem in se trudim vzdrževat težo. Evo se že javlja 1h in 25 min!!!V kosu!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:54:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mavla, ja jaz sem včeraj delala porovo kremno juhico. Super je bla! Danes bo pa zelenjavna rižota. ampak čudež se dogaja pri nas. Blaž spi že eno uro in 20 min. Tolko ni čez dan spal že par mesecev!!!! Blaža... to je ta čas, čas čudežev Naš tudi še spi... in naj tako še malo ostane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:56:42
|
|
|
|
blaža
|
Ja Božiček gleda, če smo pridni in bo kej prinesel, če ne pa ne bo nič! Ga grem dvignit, da se malo postiskava.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:58:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja Božiček gleda, če smo pridni in bo kej prinesel, če ne pa ne bo nič! Ga grem dvignit, da se malo postiskava. ojoj, kako sem ti fovš No, pa saj samo še 3 ure in pol zdržim, pa bom tudi jaz mečkala svojo carico Ravnokar mi je poštar prinesel revijo Supermami, ki mi jo je sestra poslala iz SLO in lahko občudujem moje dete
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:59:19
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vaši vsi že vašo hrano jejo?? Čisto vse še ne, kar precej pa že. blaža, si o mireni že kaj razmišljala? Nas je tukaj kar precej, ki smo jo vstavile. Glede krvavitev ti ne vem povedat. Jaz sem Logest tudi pred zanositvijo jemala, pa se ne spomnim, kak oje bilo ravno na začetku . morda sem res malo dlje krvavela, kaj pa vem, ker je že dolgo tega. lilči, luštna slikca, pa krasnega psa imaš !!! Mi smo pa bili dopoldne v Logatcu. Smo šli po dve Fotoknjigi, ki sem jih naredila iz Čatežkih toplic. Ena je za nas, druga pa bo darilo mojim staršem za Božička. S knjigo sem ful zadovoljna in je res lepa ! Pri nas pa zelo sneži in imamo že pravo zimo. Zgleda nekako takole:
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:01:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, sem vam kar mal fovš lepo zimo imate pri nas pa dežuje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:05:45
|
|
|
|
bamby
|
Ko sm ose mi vračali iz Logatca okrog pol enajstih, ga je bilo zaznat že med dežjem. Čez eno uro je že snežilo. Zdaj pa takole izgleda . Zdaj čist skupaj pašejo moje snežinke na oknih od včeraj. Aja, moja Anajči pa pančka .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:11:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:13:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni ja, res se pozna, da te ni ...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:18:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni ja, res se pozna, da te ni ...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj? o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:21:24
|
|
|
|
dolenjka
|
majčice so na 115. strani in pravijo, da bodo danes 200tko naklofale No, če se bo to slučajno zgodilo, jim vsaki posebej pošljem uniktano izdelan napis PACIENTKA
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:21:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni ja, res se pozna, da te ni ...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj? o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas potem pa komaj čakamo da se preselite Kako pa imate urjene bolniške odsotnosti? A je tako kot pri nas? Pa , da jih bo čimmanj. Jaz npr. bolniške za nego ne bom mogla dobiti, ker je zavarovan po meni. Ima status rednega študenta. Aja, meni bodo vzeli 10 dni dopusta , ker ga pač po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a se ne bom zaradi tega sekirala. Naj jih majo...
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 10.12.2008 14:23:11 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:25:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni ja, res se pozna, da te ni ...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj? o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas potem pa komaj čakamo da se preselite Kako pa imate urjene bolniške odsotnosti? A je tako kot pri nas? Pa , da jih bo čimmanj. Jaz npr. bolniške za nego ne bom mogla dobiti, ker je zavarovan po meni. Ima status rednega študenta. Aja, meni bodo vzeli 10 dni dopusta , ker ga pač po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a se ne bom zaradi tega sekirala. Naj jih majo... kako bolniške ne boš mogla dobiti Jaz sem 2 dni lahko doma brez zdravniškega potrdila, za vse ostalo pa ga potrebujem Aja, pa če sem v času bolniške v SLO oz. zbolim in bi hotela iti v SLO, moram dati vlogo za odobritev Če pa zbolim v SLO med dopustom, pa pošljem potrdilo zdravnika in se mi dopust spremeni v bolniško
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 14:25:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti Bomo res mogle mal v ekšn Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni ja, res se pozna, da te ni ...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj? o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas potem pa komaj čakamo da se preselite Kako pa imate urjene bolniške odsotnosti? A je tako kot pri nas? Pa , da jih bo čimmanj. Jaz npr. bolniške za nego ne bom mogla dobiti, ker je zavarovan po meni. Ima status rednega študenta. Aja, meni bodo vzeli 10 dni dopusta , ker ga pač po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a se ne bom zaradi tega sekirala. Naj jih majo... kako bolniške ne boš mogla dobiti Jaz sem 2 dni lahko doma brez zdravniškega potrdila, za vse ostalo pa ga potrebujem Aja, pa če sem v času bolniške v SLO oz. zbolim in bi hotela iti v SLO, moram dati vlogo za odobritev Če pa zbolim v SLO med dopustom, pa pošljem potrdilo zdravnika in se mi dopust spremeni v bolniško
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.