|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 13:34:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

maj, naša tud ni hotla dopoldne nič spat. user posted image  ne vem kaj ji dogaja. je zaspala šele ob pol enih. sploh imam čez dan zdaj kakšen teden ful probleme z njo, ker jo po 3x priklapljam, pa se zbuja, ko jo v posteljico dam. user posted image  mah, to naše spanje je še kar v klincu. user posted image

Suzi pri nas ista pesem samo s tem da se to dogaja še ponoči in zvečer , se pa ne dojimo več po njegovi želji.

ne vem kaj naj ti rečem, ker naša že 9m in pol ne spi ponoči. user posted image  se pa dojimo, pol bi pa ona itak vedno zizo, ko se zbudi. res več ne vem kaj naj..

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.12.2008 13:34:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

vidim, da imate debato o zobkih..naša je že pri 8 mesecih imela 8 zobkov (zg in spodnje enke in dvojke)..
tko da se jst tud zdej sprašujem kaj bo zdej naprej ven pokukalo..

drugače sem pa za kosilo spacala porovo juho (ena je to delala včerajuser posted image ) in pa lazanja se še peče

pozdravček..

neki si se poslabšala, pozdravćić je bil včasih user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.12.2008 13:35:34   
mlavla
evo samo zate pozdravčič...
ma si me nasmejala..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.12.2008 13:36:29   
Suzi*
ooo, šefla, budno pazi na nas. user posted image user posted image user posted image  
kako smo kaj?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.12.2008 13:37:55   
Neni13
Hojla, da se vam še jaz malo oglasim.
Drugače smo dobro, ta vikend smo malo zakuhali. Danes pa dobili rdeče pikice po telesu.
Imamo 4 zobe, tudi že kr hodimo, vedno dlje...a še vedno zelo previdno!!
Zdaj je dobil nazaj apetit, HB. Imamo pa zelo priljubljeno igro, metanje stvari iz posode in tu pa tam metanje v posodo..S tem se full zamoti. ;)
Ima obdobje, ko me skoz za hlače vleče, pa full se mu mora dogajat.
Ko je res siten, greva na obisk h kakem otroku in je kr naenkrat poln energije in dogajaaaa, :) Očitno že pogreša družbo svojih vrtnikov.
Tako,da sem se odločila, da bom izkoristila povabilo varuške in odšla tu pa tam k njej, da bo imel otroško družbo, ki se je tako in tako mora navadit.

Lepo se imejte, pa se še pišemo kaj..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.12.2008 13:38:53   
dolenjka

ooo, šefla, budno pazi na nas. user posted image user posted image user posted image  
kako smo kaj?

mah se trudimo,drugač pa porinemo pa gre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.12.2008 13:40:20   
ELMA
februarka sem prebrala un članek -Sašino kolumno  meni bi se zmešal user posted image ....user posted image dobra je

suzi naša je vso hrano razen tistega kr res ne sme  močne začimbe ,in sem opazila tudi ko jajca je da dobi mal ispuščajov..... Vam pa želim da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey kje ste bili pri bioenergetiku user posted image , a ja pa za ta kamen , sem slišala da je zelo vredi user posted image da pomaga user posted image

Veš da bi  ga jaz tudi imela .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.12.2008 13:40:53   
Blacky*
Šefica, ne bit slabe volje, a kako ti kaže z dopustom?

Jaz imam 22 predvidoma izpit, potem bi se vam pa pridružila na kavi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.12.2008 13:44:23   
Februarka08
Naša je vso hrano k jo mava midva za kosilo... no, razen izjem, ki jih ne sme. Se pa trudim in kuham bolj tisto, da je za vse. Če je pa kaj takega, pa tisti dan npr. dobi polento s kislo smetano ali kaj podobnega pa je tud zadovoljnauser posted image ker ona ful malo kosila poje in za tistih par žlic se mi res ne da posebej več zanjo kuhatuser posted image itak bojo pa kmal 1 leto stari in v vrtcu res vse dobijo na krožnikuser posted image zadnjič sem govorila z eno mamico, je bla tamala stara še manj kot 1 leto ko je šla v vrtec in veste kaj so meli za zajtrk - mortadelo z olivamiuser posted image user posted image user posted image potem se pa pojdiuser posted image user posted image

No, Larisa se je vmes že zbudila, ampak je nazaj zaspalauser posted image zdej pa spet ne vem več kaj naj delamuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.12.2008 13:47:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Šefica, ne bit slabe volje, a kako ti kaže z dopustom?

Jaz imam 22 predvidoma izpit, potem bi se vam pa pridružila na kavi.

Šefca te ma rada user posted image  Nič se še ne ve - fifti fifti user posted image  AMpak upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.12.2008 13:53:13   
blaža
Mavla, ja jaz sem včeraj delala porovo kremno juhico. Super je bla!

Danes bo pa zelenjavna rižota.

ampak čudež se dogaja pri nas. Blaž spi že eno uro in 20 min. Tolko ni čez dan spal že par mesecev!!!!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.12.2008 13:54:49   
blaža
Aja glede hrane. Naš Blaž je kar jemo mi, pa včasih, če ni kaj primernega, poje pa samo kaj zelenjavnega. ma vedno je kaj, ki tudi mi jemo, ker kuham dosti zelenjave. Še vedno ločujem in se trudim vzdrževat težo.

Evo se že javlja 1h in 25 min!!!V kosu!user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.12.2008 13:54:59   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mavla, ja jaz sem včeraj delala porovo kremno juhico. Super je bla!

Danes bo pa zelenjavna rižota.

ampak čudež se dogaja pri nas. Blaž spi že eno uro in 20 min. Tolko ni čez dan spal že par mesecev!!!!user posted image

Blaža... to je ta čas, čas čudežev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš tudi še spi... in naj tako še malo ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.12.2008 13:56:42   
blaža
Ja user posted image  Božiček gleda, če smo pridni in bo kej prinesel, če ne pa ne bo nič!user posted image  Ga grem dvignit, da se malo postiskava.user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.12.2008 13:58:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ja user posted image  Božiček gleda, če smo pridni in bo kej prinesel, če ne pa ne bo nič!user posted image  Ga grem dvignit, da se malo postiskava.user posted image

ojoj, kako sem ti fovš user posted image  No, pa saj samo še 3 ure in pol zdržim, pa bom tudi jaz mečkala svojo carico user posted image

Ravnokar mi je poštar prinesel revijo Supermami, ki mi jo je sestra poslala iz SLO in lahko občudujem moje dete user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.12.2008 13:59:19   
bamby
a vaši user posted image  vsi že vašo hrano jejo??

Čisto vse še ne, kar precej pa že.

blaža, si o mireni že kaj razmišljala? Nas je tukaj kar precej, ki smo jo vstavile. Glede krvavitev ti ne vem povedat. Jaz sem Logest tudi pred zanositvijo jemala, pa se ne spomnim, kak oje bilo ravno na začetku user posted image . morda sem res malo dlje krvavela, kaj pa vem, ker je že dolgo tega.

lilči, luštna slikca, pa krasnega psa imaš user posted image !!!

Mi smo pa bili dopoldne v Logatcu. Smo šli po dve Fotoknjigi, ki sem jih naredila iz Čatežkih toplic. Ena je za nas, druga pa bo darilo mojim staršem za Božička. S knjigo sem ful zadovoljna in je res lepa user posted image !
Pri nas pa zelo sneži in imamo že pravo zimo. Zgleda nekako takole:

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.12.2008 14:01:20   
Februarka08
Bamby, sem vam kar mal fovšuser posted image lepo zimo imateuser posted image pri nas pa dežujeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.12.2008 14:05:45   
bamby
Ko sm ose mi vračali iz Logatca okrog pol enajstih, ga je bilo zaznat že med dežjem. Čez eno uro je že snežilo. Zdaj pa takole izgleda user posted image . Zdaj čist skupaj pašejo moje snežinke na oknih od včeraj.

Aja, moja Anajči pa pančka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.12.2008 14:11:35   
dolenjka
Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između user posted image  user posted image

Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti user posted image  Bomo res mogle mal v ekšn user posted image  Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.12.2008 14:13:23   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tu je bilo pa zjutraj brez oblačka, zdaj pa je nešto između user posted image  user posted image

Aja, sem pa vidla da smo majčicam res trn v peti user posted image  Bomo res mogle mal v ekšn user posted image  Pomojem je zvečer čist premal čveka, se pozna, da mene ni user posted image

ja, res se pozna, da te ni user posted image

...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.12.2008 14:18:14   
dolenjka

...kar se pa čveka tiče, bo pa pomoje bolje, ko boste na svojem. A ne? A net boste imeli že takoj?

o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.12.2008 14:21:24   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  majčice so na 115. strani in pravijo, da bodo danes 200tko naklofale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, če se bo to slučajno zgodilo, jim vsaki posebej pošljem uniktano izdelan napis PACIENTKA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.12.2008 14:21:53   
Blacky*

o seveda dariling, net nas že čaka, ker brez neta ni nas    

potem pa komaj čakamo da se preselite user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa imate urjene bolniške odsotnosti? A je tako kot pri nas? Pa user posted image , da jih bo čimmanj.

Jaz npr. bolniške za nego ne bom mogla dobiti, ker je user posted image zavarovan po meni. Ima status rednega študenta.
Aja, meni bodo vzeli 10 dni dopusta user posted image , ker ga pač po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a se ne bom zaradi tega sekirala. Naj jih majo...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 10.12.2008 14:23:11 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.12.2008 14:25:36   
dolenjka

potem pa komaj čakamo da se preselite user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa imate urjene bolniške odsotnosti? A je tako kot pri nas? Pa user posted image , da jih bo čimmanj.

Jaz npr. bolniške za nego ne bom mogla dobiti, ker je user posted image zavarovan po meni. Ima status rednega študenta.
Aja, meni bodo vzeli 10 dni dopusta user posted image , ker ga pač po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a se ne bom zaradi tega sekirala. Naj jih majo...

kako bolniške ne boš mogla dobiti user posted image

Jaz sem 2 dni lahko doma brez zdravniškega potrdila, za vse ostalo pa ga potrebujem user posted image  Aja, pa če sem v času bolniške v SLO oz. zbolim in bi hotela iti v SLO, moram dati vlogo za odobritev user posted image  Če pa zbolim v SLO med dopustom, pa pošljem potrdilo zdravnika in se mi dopust spremeni v bolniško user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.12.2008 14:25:36   
dolenjka

kako bolniške ne boš mogla dobiti user posted image

Jaz sem 2 dni lahko doma brez zdravniškega potrdila, za vse ostalo pa ga potrebujem user posted image  Aja, pa če sem v času bolniške v SLO oz. zbolim in bi hotela iti v SLO, moram dati vlogo za odobritev user posted image  Če pa zbolim v SLO med dopustom, pa pošljem potrdilo zdravnika in se mi dopust spremeni v bolniško user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.