|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 19:07:24   
blaža
Stipe, pol moraš pa šeflo mal pocartat, dačim prej pride k sebiuser posted image

No Blaž že spi, ta starejši se pa še igra s tatkotom, lego kocke. danes sva obrnila vloge. Ponavadi da on Blaža spat in ga preobleče v pižamo, pa mleko , jaz pa Matijo, danes sva malo zamenjala.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
10.12.2008 19:08:17   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jaz grem v petek al pa v soboto še mal v ekšn, da naštudiram tele francoske, belgijske in nizozemske proizvode, ki bi ji jih lahko dala. Danes sem  v lekarni srečala Aptamil, ki je v čist drugačni pakungi kot naš, pa 2 je od 8 m naprej user posted image  A ni pri nas že prej user posted image  Si moram res malo časa vzet...pa volje, ker je vse v flamščini al pa francoščini napisano.....

To je zaradi slovenske zakonodaje ki je bila sprejeta v tem letu mislim da marca ali pa aprila, in sicer da so vsa adaptirana mleka označena z isto oznako se pravi da je enka do 6 mesecev 2 do 12 mesecev in potem trojka dalje, ne glede na proizvajalca.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
10.12.2008 19:17:05   
Stipe air force
Bom poskrbel za Šeflino zdravje... da vam pride kot nova na počitnice v Slovenijo user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
10.12.2008 19:19:48   
Stipe air force
Tale Flamščina mi lih ne gre od rok... user posted image  Zadnč sem kupoval kislo in slatko smetano... na koncu sem kupil samo kislo... user posted image  user posted image  user posted image . Še dobr da poznam banane, jabolka ali pomarače... grrrrrrrrrr.. user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
10.12.2008 19:26:23   
nizy
buči- z zamudo user posted image user posted image user posted image za 10m 

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
10.12.2008 19:26:46   
nizy
bajsa tudi  vam user posted image user posted image user posted image user posted image za 10m

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
10.12.2008 19:27:23   
nizy
lilči upam , da se vam bo spanje popravilo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
10.12.2008 19:28:10   
nizy
elma- danes pa čvekaš user posted image babji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
10.12.2008 19:28:40   
blaža
nizi, kaj tudi ti nabiraš user posted image , kot jaz?!user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
10.12.2008 19:29:02   
nizy
nas bo spet  totalno zamedlo , smo bili danes na FT in je Azra zopet vse prejokalauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
10.12.2008 19:29:26   
blaža
Ej Stipe, dej povej kej po flamsko. Npr. dober dan al kaj takegauser posted image . A sta se že kako besedo navadla?!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
10.12.2008 19:29:40   
nizy
ne *, ampak strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
10.12.2008 19:31:30   
blaža
ja bo kar treba pohitet, da jih ujamemo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
10.12.2008 19:31:43   
nizy
stipe - dobr si , da ti rata s tkole mjhnim otrokom se cel dan ukvarjat , za šeflo pa big user posted image , ker mora že zdaj delati user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
10.12.2008 19:32:57   
ELMA
http://24ur.com/novice/crna-kronika/prerezala-vratove-petim-otrokom.html

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ene si pa tko otroke želijo , ene pa  .....user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
10.12.2008 19:33:29   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja bo kar treba pohitet, da jih ujamemo!user posted image user posted image user posted image

saj le one nas lovijo , so že na str.120

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
10.12.2008 19:34:05   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma- danes pa čvekaš user posted image babji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dones mi se pa nisi nič javila user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
10.12.2008 19:34:31   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
10.12.2008 19:34:43   
nizy
o teta ELMA user posted image je še živa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
10.12.2008 19:35:31   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila razočarana

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
10.12.2008 19:35:59   
ELMA

o teta ELMA user posted image je še živa user posted image user posted image user posted image

Da draga , ampak ponavadi ko kaj napišem kr vse izginete user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
10.12.2008 19:36:35   
nizy

Da draga , ampak ponavadi ko kaj napišem kr vse izginete user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
10.12.2008 19:37:32   
mlavla
čer..naša ma pa zadnje dneve tko čudno popoldansko spanje..zdele mi že tri ure spi..pa da vam povem kaj mi je naredila včeraj...
zaspala je šele ob 18h..čist je bila že zmatrana..mislila sem, da bo spala max. eno uro..madam pa je potegnila na 6 ur..halo..do polnoči je dremuckala...to ji ni ravno podobno..

stipe pozdravljen še z moje strani...moram rečt svaka ti čast za takšno "temeljito" očetovstvo..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
10.12.2008 19:37:47   
Stipe air force
Hutte morhen, dobro jutro... podobno nemščini, še vedno ne vem a sem pravilno napisal user posted image  Bis klais je pa nasvidenje. Vem pa kako se reče pivu in to je najbolj pomembno.... bier user posted image  user posted image  user posted image . Glede pa na to da sem s Carico ves dan sam, lahko povem da mi tudi ona veliko pomaga... ful je pridna, je za dva in vsaj po dnevi dobr spi... user posted image  user posted image  user posted image .

PS: Šefli je že bolje... je sladkarije user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
10.12.2008 19:38:31   
ELMA

ti tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bila razočarana

Nisem mela časa danes sem se najedla baklave , ledene kocke ,pa rogljičov z orehi user posted image Tko da sem skoz imela polna usta user posted image , v petek pa moram jaz zopet neki speč ker v soboto imamo po tekmi fešto za male naše nogometaše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?