|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 12:12:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

katy82 in jana81, user posted image user posted image  za vajina sončka.
user posted image  za Anžeta, katy82!!!!!!!

Vsega ne utegnem prebrat user posted image

Hvala vsem za ideje user posted image

kako je pa Gregi? Zdravje ok?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
10.12.2008 12:13:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella a si romantično razpoložena??user posted image  Ja ta komad je res dober.

Veste, kaj je pa men lubi hotu kupit za 30.? Vstopnico za koncert Tine Turner na Dunaju, ker si ful želim it, ma zadnjo turnejo user posted image . Pol sm mu pa rekla, da brez njega itak ne grem, to je pa pol že prevelik zalogaj, ker je ena karta 220eur user posted image user posted image user posted image . Bo pa mp3 laufal kaj čmo user posted image user posted image user posted image .

Ja zgleda, da sem res dans. Bo lunauser posted image user posted image

220eu, OMG to pa je zalogaj. Še dobr, da so mp3-ji.

Za božička se pa ne sekiraj, tud če nič ne prineseuser posted image  Sedaj jim itak nič ne pomen,še drugo leto ne, pol pa že.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
10.12.2008 12:13:22   
Anonimen

Ma pomoje so one kokoške user posted image ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo.
Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnicauser posted image

tole vse podpišem user posted image . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image !!!!!

Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah user posted image user posted image user posted image .

No tako je tud pri nas.Tud ko gremo na kavo majo Gajo v naročju,se igrajo z njo..... super souser posted image user posted image

O Naty res draga karta,škoda

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
10.12.2008 12:13:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Enolončnica je kuhana za vse tud za Alčiuser posted image  Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesemuser posted image user posted image user posted image No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnihuser posted image

jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira ..

opa kljub slabemu vremenu so naše babe danes nekaj romantično razpoložena, hmmm kaj bo šele zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
10.12.2008 12:13:48   
špelin@
Joooj, katy82, kolk si ti še mlada user posted image  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
10.12.2008 12:14:55   
špelin@
kako je pa Gregi? Zdravje ok?

Je tudi ves hripav, namesto tuljenja samo cvili user posted image  Ampak ni P nič rekla, da bi bilo kaj hujšega... user posted image  Drugače je spet boljši.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
10.12.2008 12:14:58   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image  Šele zdej sem opazila da nas Majčice prehitevajo , kaj se znami dogaja user posted image , oziroma kaj se z njimi dogaja user posted image

Sm mislna, da smo me divje, pa vidm, da nismo. Tele majčice so res zverine user posted image . Sej prov, je lepo vedet, da nimamo sam mi najbolj pridnih user posted image .
Mogoče bi nas pa to mogl podžgat in bi lohk šle v akcijo, da bi ble spet ta prve user posted image

evo kaj se piše on nasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
10.12.2008 12:14:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na user posted image in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z user posted image in bolnicami?

Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne

Hvala bajsa. Jih komaj dohajamuser posted image

user posted image user posted image user posted image od samega hitenja sem citirala napačen postuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne najdemuser posted image lahko prosim klik da vidim, kdo to nas opravljauser posted image

ja je bil kiksuser posted image user posted image

KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
10.12.2008 12:16:02   
špelin@
Naty*, škoda za Tino user posted image  Ampak je res user posted image  draga karta...

Neposredna povezava do sporočila: 2759
10.12.2008 12:17:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ma pomoje so one kokoške user posted image ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo.
Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnicauser posted image

tole vse podpišem user posted image . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image !!!!!

Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah user posted image user posted image user posted image .

No tako je tud pri nas.Tud ko gremo na kavo majo Gajo v naročju,se igrajo z njo..... super souser posted image user posted image

O Naty res draga karta,škoda

No temu se pa reče prijateljstvo. Jaz sem imela natanko 5 min, da sem obrazložila porod, Anjo, kako je biti poročena in smo že prešaltale na njihove temeuser posted image . Mah se sploh ne sekiram, saj sem vedla kako bo. Pa vseeno sem malo žalostna, halllllo jaz sem rodila, one pa meni razlagajo o svojih (trenutnih muhah) tipčkih, zabavah, party-ih.....

Mah pustmo to BZuser posted image

Ufff Naty to pa je zalogaj!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
10.12.2008 12:20:22   
Estrella*
šIT, PRI NAS SNEŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAM ŠE TEGA SE JE MANJKALO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
10.12.2008 12:21:03   
Anonimen
eh tud jest sm narobe citirala,od Naty post sm hotla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
10.12.2008 12:21:18   
Naty*
Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep user posted image .

Estrella ja sej maš prav, letos ne bojo nič vedeli, da je božiček nosil. Ampak božiček ne bo srečen, če ne bo vsaj nekaj prinesel, ker mamo tolk pridne hroščke user posted image user posted image user posted image .

edina ja, če je prijateljstvo pravo, te iskreno zanima, kaj se dogaja s prijateljico in jo poslušaš user posted image ... ma ne sekiraj se, sej maš nas user posted image user posted image . Sej veš, da nama pa nikol ne zmanjka tem (kvečjemu časa user posted image user posted image user posted image ) in si nikol nisva dolgočasne user posted image user posted image !

Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane user posted image ?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
10.12.2008 12:21:30   
.muki.
Živjo majčice!

Estrela
prav imaš me je špelin@ žoknila naj zmigam malo svoje prste.
Špelin@ hvala za povabilo, da naj pridem kaj pogledat gor, samo naj nekaj povem - pa ne okol govort- ne folgam vas brat, če pa hočem kaj napisat sta pa že itak dve strani mimo.
Da vam povem da smo po rojstvu naše hčerke prešaltali v turbo varianto , mami nima nič več časa. Je Nejc izjavil: Mami a veš kaj so zobozdravniki - mehaniki za zobe (ko sva prišla domov s pregleda), mami a veš kaj si pa ti? Mehanik za plenice!
Tako na hitrco naj še vse majčice lepo in toplo pozdravim, lepo stiskajte in cartajte svoje hroščice in hroščke!

Neposredna povezava do sporočila: 2764
10.12.2008 12:21:51   
Naty*

šIT, PRI NAS SNEŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAM ŠE TEGA SE JE MANJKALO

Ma ne me hecat user posted image user posted image user posted image , pol bo pri nas tud kmal!!!!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2765
10.12.2008 12:24:54   
Estrella*

Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep user posted image .

Estrella ja sej maš prav, letos ne bojo nič vedeli, da je božiček nosil. Ampak božiček ne bo srečen, če ne bo vsaj nekaj prinesel, ker mamo tolk pridne hroščke user posted image user posted image user posted image .

edina ja, če je prijateljstvo pravo, te iskreno zanima, kaj se dogaja s prijateljico in jo poslušaš user posted image ... ma ne sekiraj se, sej maš nas user posted image user posted image . Sej veš, da nama pa nikol ne zmanjka tem (kvečjemu časa user posted image user posted image user posted image ) in si nikol nisva dolgočasne user posted image user posted image !

Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane user posted image ?

Če ima kake termo žabe, mu jih natakni in trenerkico, bo čisto dovoljuser posted image Za pod rit ima pa plenicouser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
10.12.2008 12:26:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Živjo majčice!

Estrela
Špelin@ hvala za povabilo, da naj pridem kaj pogledat gor, samo naj nekaj povem - pa ne okol govort- ne folgam vas brat, če pa hočem kaj napisat sta pa že itak dve strani mimo.
Da vam povem da smo po rojstvu naše hčerke prešaltali v turbo varianto , mami nima nič več časa. Je Nejc izjavil: Mami a veš kaj so zobozdravniki - mehaniki za zobe (ko sva prišla domov s pregleda), mami a veš kaj si pa ti? Mehanik za plenice!
Tako na hitrco naj še vse majčice lepo in toplo pozdravim, lepo stiskajte in cartajte svoje hroščice in hroščke!

user posted image user posted image user posted image kar mal se še oglasi, da ne boš zarjavela

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
10.12.2008 12:29:28   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Živjo majčice!

Estrela

user posted image user posted image lepo da si se javila. Glede spremljanja teme, te pa tud majčice čist štekamo, ko se naše čveke snamejo s ketne je huda user posted image user posted image .

Če ima kake termo žabe, mu jih natakni in trenerkico, bo čisto dovoljuser posted image Za pod rit ima pa plenicouser posted image

Hvala za odgovor, ja ga bo treba drgač začet oblačit. Zdele, ko je prišel do računalnika mi je uštekalo user posted image .

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
10.12.2008 12:30:32   
jana81

to se jst tud skos sprašujem, ima gor kratke rokave in dolge čez, sam preveč ga pa ne morem oblečt ker mu bo pol vroče ko se plazi.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
10.12.2008 12:33:39   
jana81
aja naty to sem hotla še prej napisat, naš ima hojico na najvišjem, pa so mu vseen nogice predolge, sej ko hodi je čist prav, sam ko se pa vsede pa ima čist zlomljene, ampak je pa zanimivo, ko je v hojici gre lepo naprej nazaj, dela korake , ko ga pa primem pod roko, pa sam skače, redkokdaj da naredi korak,

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
10.12.2008 12:33:53   
tally

Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kr tako naprej!

Februarčica user posted image

To ste pa falile user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
10.12.2008 12:37:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kr tako naprej!

Februarčica user posted image

To ste pa falile user posted image user posted image user posted image

o pa resuser posted image ,hvala hvala

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
10.12.2008 12:37:20   
Anonimen

se podpišem

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
10.12.2008 12:37:34   
tally

Enolončnica je kuhana za vse tud za Alčiuser posted image  Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesemuser posted image user posted image user posted image No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnihuser posted image

jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira ..

opa kljub slabemu vremenu so naše babe danes nekaj romantično razpoložena, hmmm kaj bo šele zvečeruser posted image user posted image

Čvek na RR-ji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
10.12.2008 12:39:36   
tally

Naty namen je res bil lep, karta je pa draga

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?