|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 11:44:33   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Lep dan vam želim...se beremo kasneje mogoče...danes grem na prednovoletno službeno zabavo....grem mal pojest, popivat pa me ne vleče...sej mam vsaj dober izgovor, ker še dojim....ker znajo bit kar nadležni s tistimi "enga pa že lahko zvrneš..." in podobnimi...

Uživaj na zabavi! Js grem pa v petek, komaj čakam!!!! user posted image  Pila tud ne bom (HB da naše babe razumejo, da dojim), veselim se pa čveka pa plesa pa normalne hrane, ker bo mali na allernovi takrat user posted image .

edina ti bi mogla pa dons Žana met namest Anje, je spal eno uro in pol user posted image ... Men je tud črnina elegantna za žurke, eno leto se je pa naredilo, da nas je blo devet od desetih čist v črnem, ena je mela pa roza bluzo, tko da smo zgledale kot na sedmini user posted image . Od takrat mam js vedno neki kombiniranega s črno user posted image .

katy super za Anžeta user posted image user posted image user posted image , jutr se pa le javi, da čestitamo in te virtualno polupčkamo user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
10.12.2008 11:46:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
jaz se počutim kot 40-letnicauser posted image

Ah dej no dej,kaj pa govoriš. Prov luštna si

Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravituser posted image . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicamiuser posted image user posted image

hvala obema nina in tallyuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
10.12.2008 11:49:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina ti bi mogla pa dons Žana met namest Anje, je spal eno uro in pol user posted image ... Men je tud črnina elegantna za žurke, eno leto se je pa naredilo, da nas je blo devet od desetih čist v črnem, ena je mela pa roza bluzo, tko da smo zgledale kot na sedmini user posted image . Od takrat mam js vedno neki kombiniranega s črno user posted image .

Anja je spala od 6h natanko 10min, evo zdaj je zaspala, da si mami mal spočijeuser posted image

Kako gre frizeranje?

Ja črna je meni edina barva, ki mi je res elegantnauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
10.12.2008 11:51:03   
Anonimen
Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankotauser posted image tako sem slišalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
10.12.2008 11:51:46   
Estrella*

Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na user posted image in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z user posted image in bolnicami?

Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
10.12.2008 11:52:49   
Bajsa
Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kr tako naprej!

Februarčica user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
10.12.2008 11:53:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na user posted image in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z user posted image in bolnicami?

Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne

ja imaš prav, raje ne bove šle.

Neposredna povezava do sporočila: 2732
10.12.2008 11:53:12   
Estrella*

Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankotauser posted image tako sem slišalauser posted image

user posted image user posted image Naš je že nabavil municijo za Žana in Anjo, sem pa htla vprašat, če jsmrekca že stojiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
10.12.2008 11:55:30   
Naty*

O priden božiček user posted image user posted image user posted image . Tud pri nas bo nekaj, ampak naš je sporočil, da je bl skromen letos user posted image .

Frizerka pride pa ob štirih, ko bo oči doma, da ne bo Žanu dolgcajt user posted image . Mi je kr mal žal, sm vidla, da ma dons v postojnskem mečkatorju nastop Eroika, ampak je ob 18.00 tko da zdej ne morm it user posted image . Ampak kaj, ko rabim noes frizur user posted image user posted image user posted image .

edina preden vprašaš kdo so to user posted image

KLIK.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
10.12.2008 11:56:30   
Estrella*

Anja je spala od 6h natanko 10min, evo zdaj je zaspala, da si mami mal spočijeuser posted image

Kako gre frizeranje?

Ja črna je meni edina barva, ki mi je res elegantnauser posted image

Naša pa samo uro in jok. Je prehlajenauser posted image user posted image iz noska ji teče. Bom kupila daleron, će bo kaj nucal. Imam občutek, da bo danes ena huda noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
10.12.2008 11:57:20   
Anonimen

user posted image user posted image Naš je že nabavil municijo za Žana in Anjo, sem pa htla vprašat, če jsmrekca že stojiuser posted image user posted image

o že že, pri nas bo stala še kar nekaj časauser posted image user posted image , je treba še pravoslavni božnik, pa pravoslavno novo leto proslavituser posted image user posted image .

Pa vaša jekla?

Neposredna povezava do sporočila: 2736
10.12.2008 11:57:23   
Anonimen

Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravituser posted image . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicamiuser posted image user posted image

Ma pomoje so one kokoške user posted image ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo.
Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
10.12.2008 11:57:51   
Estrella*

Hvala bajsa. Jih komaj dohajamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2738
10.12.2008 11:58:36   
mya26
joj, edina veš ko imaš enkrat otroka ti ne gredo po glavi samo neumnosti. Jaz tud vem, da sem se spremenila in bolje razumeme strahove svojih staršev. Enkrat je ta mlad poles reku, da šele zdej ko ima otroka vidi zakaj so starši težil za stvari ki so se njemu zdele trapaste (samo zato ker te imajo radi in jih skrbi zate). Drugače gledaš na svet enkrat ko imaš otročka in spremenijo se prioritete.
Ne počuti se kot 40 letnica ampak bodi ponosna mamica.
Lih sem razmišljala o Katy kako je in lepo da se je lih zdej javla k mam mal časa prebrat user posted image . Pozdravite se
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.12.2008 11:59:06   
Estrella*

o že že, pri nas bo stala še kar nekaj časauser posted image user posted image , je treba še pravoslavni božnik, pa pravoslavno novo leto proslavituser posted image user posted image .

Pa vaša jekla?

Naša še ne stoji, jo bom pa letos predčasno postavla, ker imam placuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.12.2008 12:00:45   
Anonimen

O priden božiček user posted image user posted image user posted image . Tud pri nas bo nekaj, ampak naš je sporočil, da je bl skromen letos user posted image .

Ti ti božiček, očitno bo en in isti božiček hodil, pri nas je enako povedaluser posted image user posted image

Frizerka pride pa ob štirih, ko bo oči doma, da ne bo Žanu dolgcajt user posted image . Mi je kr mal žal, sm vidla, da ma dons v postojnskem mečkatorju nastop Eroika, ampak je ob 18.00 tko da zdej ne morm it user posted image . Ampak kaj, ko rabim noes frizur user posted image user posted image user posted image .

edina preden vprašaš kdo so to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frizurco zrihtat pa vija in Postojnauser posted image . Drugač pa ne poznamuser posted image

KLIK.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.12.2008 12:02:27   
Estrella*
Enolončnica je kuhana za vse tud za Alčiuser posted image  Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesemuser posted image user posted image user posted image No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.12.2008 12:03:06   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.12.2008 12:06:17   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image  Šele zdej sem opazila da nas Majčice prehitevajo , kaj se znami dogaja user posted image , oziroma kaj se z njimi dogaja user posted image

Sm mislna, da smo me divje, pa vidm, da nismo. Tele majčice so res zverine user posted image . Sej prov, je lepo vedet, da nimamo sam mi najbolj pridnih user posted image .
Mogoče bi nas pa to mogl podžgat in bi lohk šle v akcijo, da bi ble spet ta prve user posted image

evo kaj se piše on nasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.12.2008 12:08:21   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image od samega hitenja sem citirala napačen postuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.12.2008 12:08:26   
Naty*

Ma pomoje so one kokoške user posted image ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo.
Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnicauser posted image

tole vse podpišem user posted image . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image !!!!!

Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah user posted image user posted image user posted image .

Estrella a si romantično razpoložena??user posted image  Ja ta komad je res dober.

Veste, kaj je pa men lubi hotu kupit za 30.? Vstopnico za koncert Tine Turner na Dunaju, ker si ful želim it, ma zadnjo turnejo user posted image . Pol sm mu pa rekla, da brez njega itak ne grem, to je pa pol že prevelik zalogaj, ker je ena karta 220eur user posted image user posted image user posted image . Bo pa mp3 laufal kaj čmo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.12.2008 12:09:22   
Estrella*
O vidim , da muki bereuser posted image user posted image Punca, kaj se s teboj dogaja???Te je Špelin@ žoknila???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.12.2008 12:10:39   
jana81

Enolončnica je kuhana za vse tud za Alčiuser posted image  Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesemuser posted image user posted image user posted image No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnihuser posted image

jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.12.2008 12:10:58   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image od samega hitenja sem citirala napačen postuser posted image user posted image

ne najdemuser posted image lahko prosim klik da vidim, kdo to nas opravljauser posted image

ja je bil kiksuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.12.2008 12:11:48   
špelin@
katy82 in jana81, user posted image user posted image  za vajina sončka.
user posted image  za Anžeta, katy82!!!!!!!

Vsega ne utegnem prebrat user posted image

Hvala vsem za ideje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?