Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:44:33
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lep dan vam želim...se beremo kasneje mogoče...danes grem na prednovoletno službeno zabavo....grem mal pojest, popivat pa me ne vleče...sej mam vsaj dober izgovor, ker še dojim....ker znajo bit kar nadležni s tistimi "enga pa že lahko zvrneš..." in podobnimi... Uživaj na zabavi! Js grem pa v petek, komaj čakam!!!! Pila tud ne bom (HB da naše babe razumejo, da dojim), veselim se pa čveka pa plesa pa normalne hrane, ker bo mali na allernovi takrat . edina ti bi mogla pa dons Žana met namest Anje, je spal eno uro in pol ... Men je tud črnina elegantna za žurke, eno leto se je pa naredilo, da nas je blo devet od desetih čist v črnem, ena je mela pa roza bluzo, tko da smo zgledale kot na sedmini . Od takrat mam js vedno neki kombiniranega s črno . katy super za Anžeta , jutr se pa le javi, da čestitamo in te virtualno polupčkamo !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz se počutim kot 40-letnica Ah dej no dej,kaj pa govoriš. Prov luštna si Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravit . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicami hvala obema nina in tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina ti bi mogla pa dons Žana met namest Anje, je spal eno uro in pol ... Men je tud črnina elegantna za žurke, eno leto se je pa naredilo, da nas je blo devet od desetih čist v črnem, ena je mela pa roza bluzo, tko da smo zgledale kot na sedmini . Od takrat mam js vedno neki kombiniranega s črno . Anja je spala od 6h natanko 10min, evo zdaj je zaspala, da si mami mal spočije Kako gre frizeranje? Ja črna je meni edina barva, ki mi je res elegantna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:51:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:52:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! Kr tako naprej! Februarčica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne ja imaš prav, raje ne bove šle.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:53:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala Naš je že nabavil municijo za Žana in Anjo, sem pa htla vprašat, če jsmrekca že stoji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:55:30
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala O priden božiček . Tud pri nas bo nekaj, ampak naš je sporočil, da je bl skromen letos . Frizerka pride pa ob štirih, ko bo oči doma, da ne bo Žanu dolgcajt . Mi je kr mal žal, sm vidla, da ma dons v postojnskem mečkatorju nastop Eroika, ampak je ob 18.00 tko da zdej ne morm it . Ampak kaj, ko rabim noes frizur . edina preden vprašaš kdo so to KLIK.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:56:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina ti bi mogla pa dons Žana met namest Anje, je spal eno uro in pol ... Men je tud črnina elegantna za žurke, eno leto se je pa naredilo, da nas je blo devet od desetih čist v črnem, ena je mela pa roza bluzo, tko da smo zgledale kot na sedmini . Od takrat mam js vedno neki kombiniranega s črno . Anja je spala od 6h natanko 10min, evo zdaj je zaspala, da si mami mal spočije Kako gre frizeranje? Ja črna je meni edina barva, ki mi je res elegantna Naša pa samo uro in jok. Je prehlajena iz noska ji teče. Bom kupila daleron, će bo kaj nucal. Imam občutek, da bo danes ena huda noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala Naš je že nabavil municijo za Žana in Anjo, sem pa htla vprašat, če jsmrekca že stoji o že že, pri nas bo stala še kar nekaj časa , je treba še pravoslavni božnik, pa pravoslavno novo leto proslavit . Pa vaša jekla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz se počutim kot 40-letnica Ah dej no dej,kaj pa govoriš. Prov luštna si Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravit . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicami hvala obema nina in tally Ma pomoje so one kokoške ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo. Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:57:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne Hvala bajsa. Jih komaj dohajam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:58:36
|
|
|
|
mya26
|
joj, edina veš ko imaš enkrat otroka ti ne gredo po glavi samo neumnosti. Jaz tud vem, da sem se spremenila in bolje razumeme strahove svojih staršev. Enkrat je ta mlad poles reku, da šele zdej ko ima otroka vidi zakaj so starši težil za stvari ki so se njemu zdele trapaste (samo zato ker te imajo radi in jih skrbi zate). Drugače gledaš na svet enkrat ko imaš otročka in spremenijo se prioritete. Ne počuti se kot 40 letnica ampak bodi ponosna mamica. Lih sem razmišljala o Katy kako je in lepo da se je lih zdej javla k mam mal časa prebrat . Pozdravite se za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 11:59:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala Naš je že nabavil municijo za Žana in Anjo, sem pa htla vprašat, če jsmrekca že stoji o že že, pri nas bo stala še kar nekaj časa , je treba še pravoslavni božnik, pa pravoslavno novo leto proslavit . Pa vaša jekla? Naša še ne stoji, jo bom pa letos predčasno postavla, ker imam plac
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Aja vedno pozabim: baje da božiček nekaj pripravlja za pod jeklo, tudi za Aljo in Žankota tako sem slišala O priden božiček . Tud pri nas bo nekaj, ampak naš je sporočil, da je bl skromen letos . Ti ti božiček, očitno bo en in isti božiček hodil, pri nas je enako povedal Frizerka pride pa ob štirih, ko bo oči doma, da ne bo Žanu dolgcajt . Mi je kr mal žal, sm vidla, da ma dons v postojnskem mečkatorju nastop Eroika, ampak je ob 18.00 tko da zdej ne morm it . Ampak kaj, ko rabim noes frizur . edina preden vprašaš kdo so to frizurco zrihtat pa vija in Postojna . Drugač pa ne poznam KLIK.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:02:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Enolončnica je kuhana za vse tud za Alči Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesem No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne Hvala bajsa. Jih komaj dohajam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:06:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Šele zdej sem opazila da nas Majčice prehitevajo , kaj se znami dogaja , oziroma kaj se z njimi dogaja Sm mislna, da smo me divje, pa vidm, da nismo. Tele majčice so res zverine . Sej prov, je lepo vedet, da nimamo sam mi najbolj pridnih . Mogoče bi nas pa to mogl podžgat in bi lohk šle v akcijo, da bi ble spet ta prve evo kaj se piše on nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:08:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne Hvala bajsa. Jih komaj dohajam od samega hitenja sem citirala napačen post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:08:26
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz se počutim kot 40-letnica Ah dej no dej,kaj pa govoriš. Prov luštna si Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravit . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicami hvala obema nina in tally Ma pomoje so one kokoške ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo. Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnica tole vse podpišem . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas !!!!! Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah . Estrella a si romantično razpoložena?? Ja ta komad je res dober. Veste, kaj je pa men lubi hotu kupit za 30.? Vstopnico za koncert Tine Turner na Dunaju, ker si ful želim it, ma zadnjo turnejo . Pol sm mu pa rekla, da brez njega itak ne grem, to je pa pol že prevelik zalogaj, ker je ena karta 220eur . Bo pa mp3 laufal kaj čmo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:09:22
|
|
|
|
Estrella*
|
O vidim , da muki bere Punca, kaj se s teboj dogaja???Te je Špelin@ žoknila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:10:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Enolončnica je kuhana za vse tud za Alči Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesem No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnih jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne Hvala bajsa. Jih komaj dohajam od samega hitenja sem citirala napačen post ne najdem lahko prosim klik da vidim, kdo to nas opravlja ja je bil kiks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:11:48
|
|
|
|
špelin@
|
katy82 in jana81, za vajina sončka. za Anžeta, katy82!!!!!!! Vsega ne utegnem prebrat Hvala vsem za ideje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?