Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz se počutim kot 40-letnica Ah dej no dej,kaj pa govoriš. Prov luštna si Ne mislim toliko po videzu, ampak tako na splošno. Včeraj sem kot tele v nova vrata gledala, ko smo bili na večerji. Ne vem ali so ona prave kokoške (kure) ali se jaz moram malo nazaj v civilizacijo spravit . Res včeraj sem se počutila, kot da sem neka mamca pri 40 in klepetam z najstnicami hvala obema nina in tally Ma pomoje so one kokoške ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo. Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnica tole vse podpišem . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas !!!!! Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah . Estrella a si romantično razpoložena?? Ja ta komad je res dober. Veste, kaj je pa men lubi hotu kupit za 30.? Vstopnico za koncert Tine Turner na Dunaju, ker si ful želim it, ma zadnjo turnejo . Pol sm mu pa rekla, da brez njega itak ne grem, to je pa pol že prevelik zalogaj, ker je ena karta 220eur . Bo pa mp3 laufal kaj čmo .