Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:12:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82 in jana81, za vajina sončka. za Anžeta, katy82!!!!!!! Vsega ne utegnem prebrat Hvala vsem za ideje kako je pa Gregi? Zdravje ok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:13:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Estrella a si romantično razpoložena?? Ja ta komad je res dober. Veste, kaj je pa men lubi hotu kupit za 30.? Vstopnico za koncert Tine Turner na Dunaju, ker si ful želim it, ma zadnjo turnejo . Pol sm mu pa rekla, da brez njega itak ne grem, to je pa pol že prevelik zalogaj, ker je ena karta 220eur . Bo pa mp3 laufal kaj čmo . Ja zgleda, da sem res dans. Bo luna 220eu, OMG to pa je zalogaj. Še dobr, da so mp3-ji. Za božička se pa ne sekiraj, tud če nič ne prinese Sedaj jim itak nič ne pomen,še drugo leto ne, pol pa že.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ma pomoje so one kokoške ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo. Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnica tole vse podpišem . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas !!!!! Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah . No tako je tud pri nas.Tud ko gremo na kavo majo Gajo v naročju,se igrajo z njo..... super so O Naty res draga karta,škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Enolončnica je kuhana za vse tud za Alči Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesem No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnih jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira .. opa kljub slabemu vremenu so naše babe danes nekaj romantično razpoložena, hmmm kaj bo šele zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:13:48
|
|
|
|
špelin@
|
Joooj, katy82, kolk si ti še mlada VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:14:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako je pa Gregi? Zdravje ok? Je tudi ves hripav, namesto tuljenja samo cvili Ampak ni P nič rekla, da bi bilo kaj hujšega... Drugače je spet boljši.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:14:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Šele zdej sem opazila da nas Majčice prehitevajo , kaj se znami dogaja , oziroma kaj se z njimi dogaja Sm mislna, da smo me divje, pa vidm, da nismo. Tele majčice so res zverine . Sej prov, je lepo vedet, da nimamo sam mi najbolj pridnih . Mogoče bi nas pa to mogl podžgat in bi lohk šle v akcijo, da bi ble spet ta prve evo kaj se piše on nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:14:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? Ne priporočajo , nekje sploh ne dovolijo. Tako, če greš pojdi sama, da mala še kaj ne stakne Hvala bajsa. Jih komaj dohajam od samega hitenja sem citirala napačen post ne najdem lahko prosim klik da vidim, kdo to nas opravlja ja je bil kiks KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:16:02
|
|
|
|
špelin@
|
Naty*, škoda za Tino Ampak je res draga karta...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ma pomoje so one kokoške ,ker jest se z mojimi vse pogovarjam,tud z unindvema ki nimata otrok,mal one mene poslušata o plenicah...mal pa jest njih. Če bi mogla pa sam jest njih bi blo pa tud men glupo. Boš vidla dvajsetega se ne boš počutla kot 40 letnica tole vse podpišem . Ko je bla moja prijateljica na obisku (ne vidmo se velik, ker je z Laškega, se pa slišmo) je mela skoz Žana v naročju, se igrala z njim, poslušala mene, ko sm razlagala o njem. Pol smo pa preklopile in šle še na njene teme. Verjetno je pa drugač, ko si zuni pa je tud čvek drugačen, kaj pa vem. Vem pa eno stvar... dvajsetega nam sigurno ne bo dolgčas !!!!! Postojna pa odpade, ker dvomim, da bom fertik v dveh urah . No tako je tud pri nas.Tud ko gremo na kavo majo Gajo v naročju,se igrajo z njo..... super so O Naty res draga karta,škoda No temu se pa reče prijateljstvo. Jaz sem imela natanko 5 min, da sem obrazložila porod, Anjo, kako je biti poročena in smo že prešaltale na njihove teme . Mah se sploh ne sekiram, saj sem vedla kako bo. Pa vseeno sem malo žalostna, halllllo jaz sem rodila, one pa meni razlagajo o svojih (trenutnih muhah) tipčkih, zabavah, party-ih..... Mah pustmo to BZ Ufff Naty to pa je zalogaj!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:20:22
|
|
|
|
Estrella*
|
šIT, PRI NAS SNEŽI SAM ŠE TEGA SE JE MANJKALO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
eh tud jest sm narobe citirala,od Naty post sm hotla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:21:18
|
|
|
|
Naty*
|
Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep . Estrella ja sej maš prav, letos ne bojo nič vedeli, da je božiček nosil. Ampak božiček ne bo srečen, če ne bo vsaj nekaj prinesel, ker mamo tolk pridne hroščke . edina ja, če je prijateljstvo pravo, te iskreno zanima, kaj se dogaja s prijateljico in jo poslušaš ... ma ne sekiraj se, sej maš nas . Sej veš, da nama pa nikol ne zmanjka tem (kvečjemu časa ) in si nikol nisva dolgočasne ! Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:21:30
|
|
|
|
.muki.
|
Živjo majčice! Estrela prav imaš me je špelin@ žoknila naj zmigam malo svoje prste. Špelin@ hvala za povabilo, da naj pridem kaj pogledat gor, samo naj nekaj povem - pa ne okol govort- ne folgam vas brat, če pa hočem kaj napisat sta pa že itak dve strani mimo. Da vam povem da smo po rojstvu naše hčerke prešaltali v turbo varianto , mami nima nič več časa. Je Nejc izjavil: Mami a veš kaj so zobozdravniki - mehaniki za zobe (ko sva prišla domov s pregleda), mami a veš kaj si pa ti? Mehanik za plenice! Tako na hitrco naj še vse majčice lepo in toplo pozdravim, lepo stiskajte in cartajte svoje hroščice in hroščke!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:21:51
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* šIT, PRI NAS SNEŽI SAM ŠE TEGA SE JE MANJKALO Ma ne me hecat , pol bo pri nas tud kmal!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:24:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep . Estrella ja sej maš prav, letos ne bojo nič vedeli, da je božiček nosil. Ampak božiček ne bo srečen, če ne bo vsaj nekaj prinesel, ker mamo tolk pridne hroščke . edina ja, če je prijateljstvo pravo, te iskreno zanima, kaj se dogaja s prijateljico in jo poslušaš ... ma ne sekiraj se, sej maš nas . Sej veš, da nama pa nikol ne zmanjka tem (kvečjemu časa ) in si nikol nisva dolgočasne ! Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane ? Če ima kake termo žabe, mu jih natakni in trenerkico, bo čisto dovolj Za pod rit ima pa plenico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:26:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: .muki. Živjo majčice! Estrela prav imaš me je špelin@ žoknila naj zmigam malo svoje prste. Špelin@ hvala za povabilo, da naj pridem kaj pogledat gor, samo naj nekaj povem - pa ne okol govort- ne folgam vas brat, če pa hočem kaj napisat sta pa že itak dve strani mimo. Da vam povem da smo po rojstvu naše hčerke prešaltali v turbo varianto , mami nima nič več časa. Je Nejc izjavil: Mami a veš kaj so zobozdravniki - mehaniki za zobe (ko sva prišla domov s pregleda), mami a veš kaj si pa ti? Mehanik za plenice! Tako na hitrco naj še vse majčice lepo in toplo pozdravim, lepo stiskajte in cartajte svoje hroščice in hroščke! kar mal se še oglasi, da ne boš zarjavela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:29:28
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: .muki. Živjo majčice! Estrela prav imaš me je špelin@ žoknila naj zmigam malo svoje prste. Špelin@ hvala za povabilo, da naj pridem kaj pogledat gor, samo naj nekaj povem - pa ne okol govort- ne folgam vas brat, če pa hočem kaj napisat sta pa že itak dve strani mimo. Da vam povem da smo po rojstvu naše hčerke prešaltali v turbo varianto , mami nima nič več časa. Je Nejc izjavil: Mami a veš kaj so zobozdravniki - mehaniki za zobe (ko sva prišla domov s pregleda), mami a veš kaj si pa ti? Mehanik za plenice! Tako na hitrco naj še vse majčice lepo in toplo pozdravim, lepo stiskajte in cartajte svoje hroščice in hroščke! lepo da si se javila. Glede spremljanja teme, te pa tud majčice čist štekamo, ko se naše čveke snamejo s ketne je huda . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Če ima kake termo žabe, mu jih natakni in trenerkico, bo čisto dovolj Za pod rit ima pa plenico Hvala za odgovor, ja ga bo treba drgač začet oblačit. Zdele, ko je prišel do računalnika mi je uštekalo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:30:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane ? to se jst tud skos sprašujem, ima gor kratke rokave in dolge čez, sam preveč ga pa ne morem oblečt ker mu bo pol vroče ko se plazi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:33:39
|
|
|
|
jana81
|
aja naty to sem hotla še prej napisat, naš ima hojico na najvišjem, pa so mu vseen nogice predolge, sej ko hodi je čist prav, sam ko se pa vsede pa ima čist zlomljene, ampak je pa zanimivo, ko je v hojici gre lepo naprej nazaj, dela korake , ko ga pa primem pod roko, pa sam skače, redkokdaj da naredi korak,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:33:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! Kr tako naprej! Februarčica To ste pa falile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Majčice sem vam pršla sam čestitat, ker ste res pridne! Kr tako naprej! Februarčica To ste pa falile o pa res ,hvala hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep . Estrella ja sej maš prav, letos ne bojo nič vedeli, da je božiček nosil. Ampak božiček ne bo srečen, če ne bo vsaj nekaj prinesel, ker mamo tolk pridne hroščke . edina ja, če je prijateljstvo pravo, te iskreno zanima, kaj se dogaja s prijateljico in jo poslušaš ... ma ne sekiraj se, sej maš nas . Sej veš, da nama pa nikol ne zmanjka tem (kvečjemu časa ) in si nikol nisva dolgočasne ! Ej bejbe dejte mi neki povedat... zdele Žan puza po celi dnevni in je laminat precej mrzel. Bi blo fajn, da bi ga kej bolj oblekla za po tleh ane ? se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:37:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Enolončnica je kuhana za vse tud za Alči Ja prav slište, mami je daes kuhala. Zraven špa poslušema George Michaela.Le katero pesem No men je Careless Whisper ena najlepših ljubavnih jst sem tud vrgla celo mapo rock komadov na winamp pa svira .. opa kljub slabemu vremenu so naše babe danes nekaj romantično razpoložena, hmmm kaj bo šele zvečer Čvek na RR-ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 12:39:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja karta za Tino je res draga, sam je carica, tko da si zasluž. Nisem pa nič žalostna, ker ne grem, namen je važen in ta je bil res lep . Naty namen je res bil lep, karta je pa draga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?