Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:45:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko Čajčki, čajčki, čajčki, pa kakšen rumček. Ja , ja rumček, da do še bolj naspidirana na RR-ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:46:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
Hello, Danes sem pa jaz pridna. Mali spi in sem vmes, namesto takojšnjega obiska RR, raje malce pospravila in dala kuhat za malega. Zdaj sem pa mislila mal prebrat, ampak se je mali že zbudil, je pol urce že mimo. Vreme je za en k....bova šla potem z malim v šoping, ker za ven ni. Doma mi ni za biti. Lep dan vam želim...se beremo kasneje mogoče...danes grem na prednovoletno službeno zabavo....grem mal pojest, popivat pa me ne vleče...sej mam vsaj dober izgovor, ker še dojim....ker znajo bit kar nadležni s tistimi "enga pa že lahko zvrneš..." in podobnimi... Erazem je še kar v posteljici, se igra, sam moram skoz merkat da mi ne pade ven. Moram znižat posteljno dno. Čao
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 10.12.2008 10:49:41 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!! zrezke v omaki in riž ali pire (si lahko že zjutraj skuhaš) to jaz ponavadi skuham, ko sem dobivala take obiske, zdaj imam pa s tem mir . Ne tast ne tašča mi ne hodita pred oči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:46:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko estrella imamo še 10 dni da se pozdravimo, ker jst sem tud taka da sem sama seb tečna, Nejc je čist hripav, kr neki sitka, zdej sem mojga pelala na šiht, pa sem ga dala k mami in je zaspal, zdej je tule na kavču z mano. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo nas: ooo lepe ste, zakaj si pa v črnem? nina7 jst mam tud enga spiderja na stropu, me je to tak ogabna živalca.Bljak. VSEM SLAVLJENCIM PA VSE NAJ NAJ ZAKAJ??? ker sem že v tem ogrooomna , drugače pa sem vedno v črnem za take prilike Elegantno in še kilce mal skrije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:46:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Kako sem pa jaz danes spala. Kot polhek. Mi je Videk dal mir do 8 ure in sma se naspala. Sedaj se samo javim, da smo budni, grem si kavico skuhat, pa potem hitro kaj napišem. za uspešno noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam? telo se bo navadilo in ne bo hasnilo, ko ga bo res rabila Aha,ok hvala,ji ga bom dala takrat ko jo be bolj matral. Grem si zdej zajtrk naredit, Gaja je pa jedla kaki in skuto. Tudi jaz sem ta projekt raje opustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:48:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se jaz NASPAAAALAAA IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kot bi Naty rekla: DEŽ GRE Naty*, zakaj je vsem tako smešen ta naš izraz?? Za naspanost najprej en Mi tudi tako govorimo oz. dež ide
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:48:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam? telo se bo navadilo in ne bo hasnilo, ko ga bo res rabila Aha,ok hvala,ji ga bom dala takrat ko jo be bolj matral. Grem si zdej zajtrk naredit, Gaja je pa jedla kaki in skuto. Tudi jaz sem ta projekt raje opustila Ko sem prebrala post, sem se spomnila na te
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ooo lepe ste, zakaj si pa v črnem? nina7 jst mam tud enga spiderja na stropu, me je to tak ogabna živalca.Bljak. VSEM SLAVLJENCIM PA VSE NAJ NAJ ZAKAJ??? ker sem že v tem ogrooomna , drugače pa sem vedno v črnem za take prilike Elegantno in še kilce mal skrije Ampak res malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:49:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!! zrezke v omaki in riž ali pire (si lahko že zjutraj skuhaš) to jaz ponavadi skuham, ko sem dobivala take obiske, zdaj imam pa s tem mir . Ne tast ne tašča mi ne hodita pred oči ma jst sem si nakopala celo familijo na nos za božični večer, ampak sam zato, ker se mi ne da okol hodit , pa k enmu na večerju, pa k drugmu, naj boo vsi pr nas pa je mir. In bom naredla kr zrezke v omaki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:49:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo nas: luštne ste!!!!!!!!!!!!!!! Same mačke - še enkrat za žur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam? telo se bo navadilo in ne bo hasnilo, ko ga bo res rabila Aha,ok hvala,ji ga bom dala takrat ko jo be bolj matral. Grem si zdej zajtrk naredit, Gaja je pa jedla kaki in skuto. Tudi jaz sem ta projekt raje opustila Ko sem prebrala post, sem se spomnila na te se mi je kar zdelo . A kar 8kg praviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:50:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaji,Lari,Kaji in Matevžu za 7 mesecev. Edina super, da si se lepo imela ,pa škoda da ti je klošar mal večer pokvaril,sam sej ni blo take panike a ne. Pa itak, da ga še znaš žurat. Mi smo pa dons malo bolš spal,je Gaja neki kašljala okol polnoči sam se ni zbudila,ob dveh je naredila par požirkov čaja in takoj nazaj zaspala,jedla pa ob petih,vstala ob sedmih. Je že boljš kot prejšnje dni.Pa naj babi čimprej pride, da se spočiješ. Špelin,Naty, Hijenca,SS in ostale za super noč. Estrella čajčka si hitr skuhi,pa kšnn daleron prašek not daj,men je to zadnč pomagal. Aja jest sm pa še ponoč s sesaslcem okol letala,ker je bil en nagravžn pajek na steni pa sm ga kr posesala Jaz bi cvilila, da bi celo bajto zbudila. Dragi bi moral pa v intervencijo - imam strašno arahnofobijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:51:07
|
|
|
|
jana81
|
okey edina men res nisi debela, jst sem pa res na veliko izogibam črne, pa ne vem zakaj.. Si bla pa res najlepša men njimi. Kaj boš pa oblekla za naš večer?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:51:21
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARI (Katy 82) KAJI (Mixi) GAJI (kanka) in MATEVŽU (mavo) VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!! O hvala kolk cute narejena čestitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:53:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin: bravo za spanje???Kako je pa zgledalo? Kako? Tako, da sem spala z malo piko, mož je pa celo noč krotil Gregorja A bo zmogel današnji šiht? Boli me patka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 okey edina men res nisi debela, jst sem pa res na veliko izogibam črne, pa ne vem zakaj.. Si bla pa res najlepša men njimi. Kaj boš pa oblekla za naš večer? črnino , nekaj podobnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:54:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce eno vprašanje: moj ati je v KC, je imel včeraj neko operacijo na in je danes prišel z intenzivne, a mislite da grem z Anjo na obisk?? Kako je z in bolnicami? raje prej pokliči na KC, vsak oddelek ima drugače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:54:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca GAJI, LARI, KAJI IN MATEVŽU ZA 7 MESECEV. In atijev izgovor, zakaj ni poklical včeraj, " nisem mogo, ker sem spal kot drva". Bla. bla bla. Ob prvi priliki s ponvijo po glavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko Čajčki, čajčki, čajčki, pa kakšen rumček. Ja , ja rumček, da do še bolj naspidirana na RR-ji Jaz vam povem, če moja mala kmalu ne odklopi bom tudi jaz enga ruknla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober dan spet ste se snele s ketne . Emilija je končno zaspala v pojstlici, grda mam jo ni hotla na rokah uspavat. Mi je do.pi.zdi.lo vsak dan jo po eno uro uspavat da gospodična spi pol ure. Zdej bomo drug režim uvedli . Za nazaj sem prebrala in par stvari je ostalo v spominu npr. da je Edina dob žurala pa slikica je lušna mami je itak najlepša na slikici . Žan, Manca in Gaja so boljše spali , Alja pa ,ne smeš mamico tako zgodi zbujat. Vsem današnjim slavljencem vse naj naj . Jaz grem pa frizerko poklicat in se za jutri naročit Mama bravo, ne daj se Floki, ostani pas! Frizer...jaz bi tud mogla Ma zadnje časa mi prekipeva in moram malo reda narediti ker vidim da se prav norca iz mene dela. Ja sam res,eno uro uspavanja za pol ure spanja ,držim pesti, da ti čimprej rata. Jana je bil tak grd črn,kosmat . Anitka tud jest na vse žužke. Sej bi ga če bi bil v spalnici,tko je bil pa v dnevni pa se mi ni dal dol hodit,dobr da mam sesalec blizu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:57:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vtipkaj svoje ime, ga potrdi in počakaj. Nekaj lepega se bo pokazalo (ni hec). http://www.star28.net/snow.html Že diši po zimi :) Lepo , še Gal je navdušeno pogledoval v monitor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dober dan spet ste se snele s ketne . Emilija je končno zaspala v pojstlici, grda mam jo ni hotla na rokah uspavat. Mi je do.pi.zdi.lo vsak dan jo po eno uro uspavat da gospodična spi pol ure. Zdej bomo drug režim uvedli . Za nazaj sem prebrala in par stvari je ostalo v spominu npr. da je Edina dob žurala pa slikica je lušna mami je itak najlepša na slikici . Žan, Manca in Gaja so boljše spali , Alja pa ,ne smeš mamico tako zgodi zbujat. Vsem današnjim slavljencem vse naj naj . Jaz grem pa frizerko poklicat in se za jutri naročit Mama bravo, ne daj se Floki, ostani pas! Frizer...jaz bi tud mogla Ma zadnje časa mi prekipeva in moram malo reda narediti ker vidim da se prav norca iz mene dela. hvala enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 10:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, kako je bilo danes ponoč???? Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan? No sej HB!! Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši? Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dit Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličko Čajčki, čajčki, čajčki, pa kakšen rumček. Ja , ja rumček, da do še bolj naspidirana na RR-ji Jaz vam povem, če moja mala kmalu ne odklopi bom tudi jaz enga ruknla ,moja je pa končno zaspala,zdej pa pijem mrzlo kavo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?